KERESÉS search-close

Keresem a családom

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Keresem a családom"

Lilu döntött: megváltoztatta a külsejét!

A Keresem a családom műsorvezetője mindig odafigyel rá, hogy jól nézzen ki. Ezt rengetegszer láthattuk már. Most viszont drasztikus változásra szánta el magát.

Bence 22 évesen egyből 5 testvért kapott

Bence még egy éves sem volt, amikor a csecsemőotthonból örökbe fogadták. Boldog, kiegyensúlyozott gyerekkora volt a nevelőszülőknél, és már kiskorától fogva tudta, hogy örökbe fogadott. Mindent megkapott, amire egy gyereknek szüksége lehet, mégis mindig érdekelte, hogy honnan származik. 18 évesen anyukája megmutatta neki az örökbefogadási papírokat és akkor jött a megdöbbentő felismerés, hogy van négy idősebb testvére.

Lilu igazi rocker lett a VOLT fesztiválon!

A Keresem a családom műsorvezetője híres róla, hogy imád koncertezni. A legnagyobb fesztiválokra is simán elmerészkedett már, most Sopronban élte meg rock-álmait.

Vera feltépte a régi sebeket, de ezzel új fejezetet is nyitott

Vera szülők nélkül nőtt fel, kiskora óta kézről-kézre adták, úgy tűnt, ez a szeretetre méltó kedves lány nem kell senkinek. Édesanyja elhagyta születése után, egy idő után pedig édesapja sem tudta már nevelni. Meg sem tudná számolni, hány helyen élt 16 éves koráig. A Keresem a Családom múlt heti adásában láthatták, amikor 16 év után találkozott az édesanyjával, akit utoljára még pici gyerekként látott és nem is emlékezett rá.

Lilu a ma esti Keresem a családom epizódról!

A Keresem a családom új évada ma este folytatódik az RTL Klub-on 21:30-tól: most Lilu volt vendégünk, aki az új epizódról mesélt!

LILU: Megmutatta nekünk szimbolikus tetoválását!

Lilu a Keresem a családom forgatásai alatt szinte körbejárta a fél világot, azonban számára egy fontos helyre még mindig nem sikerült eljutnia, amire egy kezén lévő tetoválás emlékezteti a műsorvezetőt. Hogy mi az pontosan? Kiderül a videóból!

Ma este indul a Keresem a családom új évada!

Hadas Kriszta, a Keresem a családom főszerkesztője, és Korn Anita felelős szerkesztő a népszerű családegyesítő műsor új évadáról mesélt nekünk, ami szerda este 21:30-kor kezdődik az RTL Klub-on!

Lilu szakmát váltott?


szerző:
2018.05.14. 09:24
Lilu szakmát váltott?

A műsorvezető nemrég fejezte be a Keresem a családom következő évadának forgatását, amivel ismét sokak álmát válthatta valóra. Most azonban az ő álma is teljesült, hiszen elindult saját online női magazinja!

Lilu és a „Keresem a családom!” stábja New Yorkban ragadt!

Az óriási hóvihar szinte csapdába ejtette a doku-reality készítőit, és egyelőre úgy néz ki, nem tudnak mit tenni, várakoznak a nagyvárosban.

Egzotikus helyszínek és megrázó történetek a TV képernyőkön

A Frei Dosszié kinyitotta előttünk a világot, a Világfalu olyan helyekre vitte a nézőket, ahová valószínűleg a legtöbben sohasem jutnak el, a Keresem a családom pedig olyan rokonokat egyesített újra, akik régóta, vagy sosem látták még egymást.

A „Keresem a családom!”  stábja előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láthattunk már a „Keresem a családom!” évadjaiban. A műsor készítőiről többször kiderült, nem ismernek lehetetlent. De hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak? Nézd meg a Fókusz riportját, melyet egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutattunk be.

Íme 3 híresség, akik valójában doktorok!

Mi a közös Liluban, Dobó Ágiban és Thuróczy Szabolcsban? Sikeresek, tehetségesek és egy ország ismeri őket! De mi most nem erre gondoltunk, hanem valami egészen másra…

Hatalmas meglepetés érte a műsorvezetőt!

Lilu nem mindennapi ajándékot kapott egyik rajongójától. A különös meglepetést közösségi oldalán is megosztotta.

EVEREST EXPEDÍCIÓ: Lilu a Himalája rózsaszín párduca

Az tény, hogy a Keresem a családom műsorvezetője, Lilu az egyetlen szőke nő a Himaláján. Na, de miért nevezte el Geszti Péter a műsorvezetőt a Himalája rózsaszín párducának? A Fókusz riportere, Jász Zoltán mindenhova elkíséri az Everest Expedíció résztvevőit, így exkluzív betekintést nyerhetünk a bakancsos sztárok kalandjaiba.

Nézd meg te is, hogyan készül Lilu a Magyar Everest Expedícióra!

Kíváncsi vagy, hogy a Keresem a családom műsorvezetője, hogyan kívánja meghódítani a csúcsot? Vajon, mit akar magával vinni, és milyen módszerrel készíti fel testét a magaslatokra? Eláruljuk!

Ibolya megtudja, mi történt a kishúgával

A fiatal nő nem hisz a fülének, mikor Lilu elújságolja a hírt, mit tudott meg Erikáról. 

Ibolya szörnyű gyerekkoráról mesél

Ibolya még egyéves sem volt, mikor édesapját elveszítette egy szörnyű balesetben... 

A remény hal meg utoljára – Simon Ibolya igaz története

Ibolya kitartó volt. Hónapokon át udvariasan, kedvesen írt mindig, ha mondtuk neki, hogy most még nem választottuk be a történetét, de írjon pár hónap múlva, hátha később sikerrel jár. Nem adta fel. Kitartása, kedvessége egyre jobban erősítette a csapatban a szándékot, hogy segítenünk kell neki. Annyi szeretet, annyi jó szándék van a lelkében, hogy ezt a történetet Nektek is meg kell ismernetek. Ibolya a húgát kereste.

Zoltán meghatódva olvassa testvére levelét

Zoltán talán még maga sem tudja, miért nem kereste családját az elmúlt 25 évben. Mikor Lilu átadja neki Attila, testvére levelét, a férfi teljesen összeomlik. 

„Jobb testvérnek kellett volna lennem” – Kovács Attila igaz története

Attilának mesébe illő gyerekkora volt, ugyanis jó pár évig Amerikában élt családjával együtt. Ám amikor a család pár év múlva felkerekedett, eggyel kevesebben jöttek haza Magyarországra. Attila bátyja, Zoltán a tengerentúl maradt - és ennek idestova 25 éve. A testvérek azóta sem találkoztak, semmit sem tudnak egymásról. Mostanáig…

Egy eltűnt édesanya nyomában – Balogh Zsuzsi igaz története

A 19 éves gyönyörű és életvidám lány épp érettségi előtt áll, ránézésre épp olyan, mint a kortársai, pedig Zsuzsi élete egyáltalán nem hétköznapi, ugyanis több mint tíz éve nem látta édesanyját, akivel most újra szeretne találkozni…

Zsuzsa megható levelet kap lányától

Zsuzsa megilletődve hallgatja, hogy lánya személyesen szeretne találkozni vele. A levelet elolvasva az édesanya elsírja magát... 

Az anya és gyermekei 10 év után újra együtt

Zsuzsának nem volt olyan napja, hogy az elmúlt tíz évben ne gondolt volna gyermekeire, pont, úgy mint lánya, Zsuzsi, ő sem tudta elfelejteni édesanyját... 

Így fogadták egymást a testvérek

Egy ölelésbe sűrűsödött össze 53 év szeretete, fájdalma és hiányérzete. Imre és Ibolya sírva ölelték át egymást... 

53 év után egymás karjaiban a testvérpár – Heizler Imre igaz története

A jó kedélyű Imrét a faluban mindenki szereti, ő az ezermester, akit örömmel hívnak, ha javítani, szerelni, vagy díszíteni kell. Mindeközben a mosolygós férfit belülről hiány emészti: úgy érzi, valaki, pontosabban valakik hiányoznak az életéből. A „Keresem a családom!” stábjához fordult, mert szeretné a testvéreit megtalálni.

Könnyek - Ibolyában feltörtek az emlékek

A testvérpár 53 éve nem látta egymást. Mikor Ibolya meglátja "kisöccsének" fotóját, feltör belőle az elnyomott fájdalom... 

40 év álma teljesült - A találkozás pillanata!

Margot Ausztráliában született. Édesapja 1949-ben emigrált Magyarországról egy jobb élet reményében, ami sajnos sosem teljesült. Az apa halála után Margot úgy döntött, kinyomozza él-e még valamilyen rokona Magyarországon, ezzel is közelebb hozva apja múltját. 40 év után Margot megpillanthatta unokatestvérét, Rezsőt, aki örömmel várta ezt a találkozót.  

Szembesítés a múlt tragédiáival!

Rezső bácsi talán fel sem tudja fogni, hogy unokabátyja már nem él. Miklós öngyilkosságának a ténye rettenetesen megviseli az idős bácsit. 

„Nem tudom, mi mást tehetnék!” – Egy magyar történet a kenguruk földjéről

Margot Tesch Ausztráliában, Brisbane-től pár órányira él egy hatalmas és gyönyörű ranch-en. Az irigylésre méltó élet mögött viszont szorongás, bűntudat, fájdalom és rengeteg megválaszolatlan kérdés húzódik, Margot gyerekkora óta.

A lélek mérhetetlen ereje – Deák András igaz története

Deák András megélte azt, milyen, ha senkinek sem kell, milyen, ha gyerekként egy állami intézet falai adják a biztonságot. Mára saját alapítványán keresztül támogat hátrányos helyzetű gyerekeket, hogy nekik ne legyen olyan rossz, mint neki volt. Közben pedig egyvalamit sosem felejtett el: bátyját, akit egyik napról a másikra eltűnt mellőle az intézetből.

András szörnyű hírrel szembesült

A Keresem a családom stábja mindent megtett azért, hogy Lászlót megtalálja. A nyomozás sikeres volt, viszont azzal a szomorú hírrel kellett Andráshoz visszatérniük, hogy fivére már nem él. Deák Sándor 2011-ben elhunyt. 

Deák András sosem adta fel a reményt, hogy fivérét újra láthassa, és az elveszett időt végre visszalophassák. 

„Egy ellenségünk van, a közöny” – Ilyen egy nap a „Keresem a családom!” stábjával

Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy eltölthettem egy egész napot az ismert műsor hazai készítőivel. Azzal a stábbal, akik két éve keresik az elveszett családtagokat, akik eggyé válnak nap, mint a nap a szívszorító történetekkel, akik fáradtan és akár betegen is forgatnak. Milyen erő hajtja őket, honnan ez a szenvedély? Mi a titkuk? – ezekre a kérdésekre kerestem a válaszokat!

A megbocsátás művészete – Székely Dániel története!

Dani 28 éves fiatalember, aki korához képest igen érett és céltudatos. A mosolygós fiatalemberről senki se mondaná meg, hogy egy sötét családi titkot őriz…

„Megvagy, hugi!” – Szín Ferenc nagyutazása!

A halásztelki férfit gyermekkora óta gyötri a kérdés: miért hagyta el őt az édesapja, és vajon mi lehet a világ másik végén élő testvérével. A „Keresem a családom!” meglelte számára a válaszokat!

Sándor pont úgy izgul, mint Dani

Van olyan helyzet, mikor az érzelmeken nem lehet uralkodni. Sándor és Dani szinte reszketnek az izgalomtól, hogy vajon mi lesz, mikor meglátják egymást. 

Sándor szíve összeszorul, mikor meglátja fia fotóját

Az apa lemondott fiáról, kéthetes korában látta utoljára. Sándor el sem hiszi, hogy Dani mennyire hasonlít rá, teljesen meghatódik a fia fotója láttán. 

Lilu elárulja Ferencnek, hogy megvan a testvére!

Ferenc csak remélni tudta, valaha átölelheti sosem látott húgát. Az álomból valóság lett, Lilu a legjobb hírrel érkezett. 

A nagy pillanat - Ferenc és Natalie találkoznak

Még sosem látták egymást, pedig tudtak egymás létezéséről. A Keresem a családom összehozta a testvérpárt, akik most találkoznak életükben először. 

„Na, most békében halok meg, köszönöm” – Egy gyönyörű történet véget ért!

A Keresem a családom egyik legmeghatóbb forgatását sosem fogjuk elfelejteni, mikor is a 105 éves Erzsi néni utolsó kívánságát teljesítette a stáb. A történet szomorú fordulatot vett, az idős hölgy elhunyt. 

Szavak nélkül öleli egymást apa és lánya

21 év után szemtől szemben áll apa és lánya. Szavak nélkül, néma csendben ölelik egymást hosszú percekig.

Az apa most pillanthatja meg először lánya fotóját

21 év telt el azóta, hogy Ruslan Popovnak megszületett a lánya. Annyi év után először tekintheti meg Patrícia fotóját, melyre a meghatódott férfi alig mer ránézni... 

A papíron létező apa – Pintér Patrícia története

A 21 éves lány sosem találkozott édesapjával, ennek ellenére megpróbálta lerajzolni az ismeretlen férfi arcát, abból kiindulva, hogy ha a saját arcvonásaiból elveszi az édesanyjától örökölt dolgokat, akkor hátha visszaköszön a lapról az apja képe, akit sosem látott…

Megható találkozás - A testvérek végre látják egymást

Dóri sajnos nem találkozhat már édesapjával, mert elhunyt. Viszont cserébe kapott az élettől két nyitott szívű testvért, akik őszintén meg akarják ismerni a lányt. 

Lilu: „Azt kell elmondanom neked, hogy az édesapád már nem él”

Vadász Dóri egy rendkívül érzelmes, érett és gyönyörű nő, akit bőven értek tragédiák az élete során. Most úgy döntött, összeszedi minden bátorságát, hogy végre szembenézzen az igazsággal, az édesapjával, és feltehesse neki azt a kérdést, hogy „miért hagytál el minket?”.

Lilu szörnyű hírt közöl Dórival

A Keresem a családom mindent megtesz azért, hogy megtalálják az eltűnt családtagokat. Sajnos vannak olyan esetek, amikor nem jó hírrel érkezik Lilu. Dórinak szembe kellett nézni a szörnyű igazsággal. 

Keresem a családom: nem tudnak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel

Huszonéveik elején járó lányok, akik nem tudnak, és nem akarnak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Akik meg akarják találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott. A Keresem a családom keddi epizódja, a szerelemből született feltétel nélküli szeretet bátorságát és erejét mutatja meg.

Lilu: „Nagyon megrázott a harmadik évad”

Ma este folytatódik a Keresem a családom harmadik évada. És mi vár ránk? Erről a sorozat gyönyörű műsorvezetője mesélt…

Leírhatatlan érzelmek! – 25 év után újra találkozott apa és fia!

Szüsz János sajnos pontosan tudja, mennyire üres és szomorú a szív, ha apa és félig-meddig anya nélkül nő fel az ember. Egy olyan hősről beszélünk, aki „gyerekként megjárta a hadak útját” és mára már ő maga a családfő, ugyanis édesapa lett, három gyönyörű lurkó támasza és mindene…

Bréking! – Hamarosan folytatódik a Keresem a családom új évada!

A népszerű doku-reality második évada felejthetetlen történeteket tárt a nézők elé, melyek szinte örökre bevésődtek az emlékezetünkbe. A jó hírünk az, hogy már nem kell sokat várnunk, és nemsokára ismét elindul a családegyesítő sorozat legújabb évada.

Lilu: „Bevallom, néha megrogytunk a látottak súlya alatt”

A csinos műsorvezető lassan több mint húsz éve van a pályán, de ekkora érzelmi töltetre, feszültségre, fájdalomra, örömre még ő maga sem számított. A Keresem a családom egy teljesen új élményt adott mind a készítőknek, mind a nézőknek.

CelebKvíz - Mennyire emlékszel novemberre?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

Három nővér – Tádzsikisztánból Magyarországra, Magyarországról Szibériába

Tatjána szép volt és fiatal, mikor Gábor elrabolta a szívét. Az akkor 22 éves orosz lány fejest ugrott a semmibe, elhagyva a biztonságot nyújtó családi fészket, és Magyarországra költözött. Először minden jól alakult, mint a mesékben, szerették egymást férjével. Aztán a lányai születése után megváltozott minden, és pokollá vált az életük.

A titokzatos indiai apa és az elfelejtett fiú története

Suhelnek, a gimnazista srácnak van véleménye az ideális családképről, családmodellről. Arról, ami neki sosem adatott meg – de amiért most is küzd. Azért jelentkezett hozzánk, hogy keressük meg indiai édesapját, akit kisgyermekkora óta nem látott.

Találkozás helyett csalódás: Suhel története

Suhelnek, a gimnazista srácnak van véleménye az ideális családképről, családmodellről. Arról, ami neki sosem adatott meg – de amiért most is küzd. Azért jelentkezett hozzánk, hogy keressük meg indiai édesapját, akit kisgyermekkora óta nem látott.

A stáb, amely előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láttunk már a Keresem a családom eddigi epizódjaiban. A műsor készítői minden jel szerint nem ismernek lehetetlent. De, hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak?

Lilu: „Büszke vagyok arra, hogy 40 éves nő vagyok”

A Keresem a családom műsorvezetője élvezi korának nőiességét, miközben karrierjében is óriási változások mentek végbe. A nem mindennapi műsort fél Magyarország követi nyomon kedd esténként, melyek szinte minden esetben szívszorítóak és lélekszaggatóak.

Hihetetlen fordulat a Keresem a családom műsorában! – Katicával csoda történt!

A doku-reality műsor első része szinte az egész országot megríkatta, pedig akkor még nem is tudtuk, hogy az egyik történetnek ott még nem lesz vége. Egy újabb siker sztorinak lehetünk tanúi. Íme!

Most megtudhatsz néhány kulisszatitkot a Keresem a családom-ról!

Kedden este végre láthattuk a Keresem a családom új évadának első részét. Lilu pedig Korn Anitával, a műsor felelős-szerkesztőjével idézett fel néhány emléket a forgatásokkal kapcsolatban.

József és Katica találkozása

Katica egy fiatal, szorgalmas, az iskolában eminens tanuló volt, akinek az az álma, hogy egyszer sikeres üzletasszonnyá váljon. Még egész pici korában fogadta örökbe egy szerény körülmények között élő, egyszerű házaspár, akiktől minden törődést, szeretet és támogatást megkapott.

Hadas Kriszta: „A forgatáson gyakran van, hogy le kell állítani a kamerákat” – Így készült a Keresem a családom második szériája

A hazánk egyedülálló doku-realityjéről sokan azt gondolják, hogy inkább fikció, mint valóság. A műsor főszerkesztőjével készült interjúból azonban rengeteg minden kiderült a készítőkről, a forgatásokról és arról, vajon, hogy lehet feldolgozni a feldolgozhatatlant.

Így készült a

Több mint 4500 jelentkező kérte a műsorunk segítségét eltűnt apa, anya, testvér, gyermek, nagyszülő, vagy távolabbi rokon megtalálásához szerte a világon. Nem gondoltuk, hogy ennyi embernek hiányzik hozzátartozója. Az alábbi videóban bepillantást engedünk a forgatásokba - így készült a "Keresem a családom!" második évada Liluval.

Lélekszaggató pillanatok! Ez történt a Keresem a családom második szériájának sajtóvetítésén!

Jövő hét kedden, november 15-én indul útjára a műsor második szériája. A sajtó munkatársai már belepillanthattak a nyitórészbe, melynek hatása nem maradt el, a jelenlévők nem bírták ki könnyek nélkül a vetítést.

Keresem a családom november 15-től újra az RTL Klubon

Több ezer ember keresi a családját, családtagját Magyarországon. Gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást, akik sosem találkozhattak, de vágynak egymásra. Végre pontot akarnak tenni a múltra, és együtt akarják élni a jövőt. Lilu műsorába azok jelentkeztek, akiket elszakított egymástól a sors, a családi viszály, vagy a történelem. Hamarosan új évaddal folytatódik a Keresem a családom!

Több mint 4500 jelentkező. Hónapok óta zajló kutatás. Feszített munkatempó, zötykölődés úttalan utakon, repkedés időzónák között, ezernyi dokumentum, több száz órányi telefonálás... 

Folytatjuk! Keresem a családom hamarosan az RTL Klubon

Több ezer ember keresi a családját, családtagját Magyarországon. Gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást, akik sosem találkozhattak, de vágynak egymásra. Végre pontot akarnak tenni a múltra, és együtt akarják élni a jövőt. Lilu műsorába azok jelentkeztek, akiket elszakított egymástól a sors, a családi viszály, vagy a történelem. Hamarosan új évaddal folytatódik a Keresem a családom!

Lilu tudja a szépség titkos receptjét?

A mindig elbűvölő műsorvezető nemrég még Limában ünnepelte 40. születésnapját, legutóbb pedig egy szépségtrükköt osztott meg követőivel.

Lilu Limában ünnepelte 40. születésnapját

A Keresem a családom! háziasszonya, Kovalcsik Ildikó pénteken ünnepelte a 40. születésnapját, ami nagyon különlegesre sikerült.

Lilu csodás anya-fia napot töltött Dáviddal

A Keresem a családom! háziasszonyának, Lilunak a minap minden bizonnyal varázslatos napja volt, ugyanis 7 éves fiával töltötte az egész délutánt.

Lilu Moszkvában kutatja a családokat!

A Keresem a családom stábjával több helyszínt is bejártak Oroszországban, és bár a fővárosban kellemesen sütött a nap, Szibériában nagyon fázott: „nincsenek rá szavak, mennyire fázom” - írta Instagramján, miközben nagykabátban fagyoskodott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!