KERESÉS search-close

Kentaur

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kentaur"

A KULISSZÁK MÖGÖTT: Így készülnek a Hófehérke mesebalett díszletei

A Hófehérke mesebalett díszleteit Kentaur álmodta meg, és a szegedi díszletgyár „kelti életre”. Mindent kézzel festenek meg hozzá. A díszlet nemcsak igazi mestermunka, de kellőképpen erős is.

10 éve báloznak a vámpírok

10 éves a Vámpírok báljának magyar feldolgozása. 2007-ben Roman Polanski Oscar-díjas rendező titokban jött Budapestre, hogy segítse a darab előkészületeit. Akkor először engedte meg, hogy az előadás eltérjen az eredetitől. Azóta, ezt a Kentaur által megálmodott jelmez és díszlettervet a világ több színháza is átvette.

Bemutatták a Nyomorultakat

Több mint két évig tartó előkészület után vastapssal fogadta a közönség a Nyomorultakat a Madách Színházban. A musicalt péntek este mutatták be. A londoni premier óta a világ 42 országában játszották, a Madáchban egy különleges, filmes látványvilágot álmodtak hozzá. Rendhagyó módon, a díszlet és jelmez tervekből kiállítást is rendeztek.

NYOMORULTAK: Grandiózus díszlet a színpadon

Péntek este volt az első bemutatója a Nyomorultak című musicalnek a Madách Színházban, ahol egy különleges, filmes látványvilágot álmodtak hozzá. Az alkotók több mint 2 évig készítették elő az előadást. A darab azonban nemcsak a díszlettervezőnek jelentett óriási kihívást, hanem az egyik főszerepet játszó színésznek, Miller Zoltánnak is.

Filmszerű, látványos előadást ígérnek

Már javában próbálják a Szegedi Szabadtéri Játékok évadzáró előadását, a Nyomorultakat. Szirtes Tamás rendező és Kentaur díszlettervező több mint egy éve dolgozik a darabon.

Portré 13-04-28


szerző:
2013.04.29. 00:50
Portré 13-04-28

Portré: Erkel-leszármazott, természetesen kiválóan zongorázik, de az utóbbi időben elsősorban díszlettervező. Kedvence a ’80-as évek, a stílus, az életérzés. Lemezborítóktól, színpadi műveken át, filmekig, számos rendkívüli alkotás került ki a kezei közül. Kentaur, azaz Erkel László a Portré vendége.

Kentaur a szülinapját is jelmezben ünnepli

Erkel leszármazott, természetesen kiválóan zongorázik, de az utóbbi időben, elsősorban díszlettervező.Kedvence a 80-as évek, a stílus, az életérzés. Lemezborítóktól, színpadi műveken át, filmekig, számos rendkívüli alkotás került ki a kezei közül.

Bartók Béla leszármazottja az X-Faktorban dalolt

Bartók Béla leszármazottját, Marikát az X-Faktorban fedezte fel magának az ország, az egzotikus lány felbukkanásáig aligha foglalkozott bárki azzal, mi lehet a világhírű zeneszerző családjával. Forgatásunk után újabb rokoni szálat sikerült kibogoznunk.

Fókusz Plusz 12-11-17


szerző:
2012.11.17. 19:30
Fókusz Plusz 12-11-17

Fókusz Plusz: Híres ősök nyomában - Hol és hogyan ír Móricz Zsigmond dédunokája és hogyan került az X-Faktorba Bartók Béla nigériai rokona, Marika? Nyomaszt a múlt? - Kentaurt és Karinthyt csúfolták a felmenőik miatt. Versenyezhet-e a verseivel Petőfi Sándor leszármazottja?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való