KERESÉS search-close

Kecskemét

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kecskemét"

Méhszállítóval ütköztek

Méheket szállító teherautóba vágódott egymás után két kisbusz hajnalban az M5-ös autópályán Kecskemét közelében. Szeged felé tartott 2 és fél millió méhhel egy pótkocsis IFA, amikor először egy fehér kisbusz utolérte, majd abba egy szürke, autót szállító kisbusz rohant bele.

Nem adott elsőbbséget a zebrán, kis híján elütötte a két lányt

Kishíján elütött egy autós két kamaszt a zebrán Kecskemét belvárosában, mindezt felvette egy közeli térfigyelő kamera is. Az autós lassítás nélkül hajtott keresztül a zebrán. A két lánynak hátra kellett ugrania, hogy az ütközést elkerüljék. Az autós nem jutott messzire, néhány méterrel odébb már várták a rendőrök. 30 ezer forintos bírság mellett 5 hónapra bevonták a jogosítványát.

Felfüggesztette kecskeméti gyárának bővítését a Mercedes

Felfüggesztette kecskeméti gyárának bővítését a Mercedes - értesült az Index a vállalat stuttgarti központjától. Híradónakkal azt közölték, az intézkedés átmeneti, és nem veszélyezteti a fejlesztéseket. Vasárnap egy német lap írta meg, hogy magyarországi beruházások is csúszhatnak két német autógyártó a vártnál kisebb nyeresége miatt. Varga Mihály pénzügyminiszter szerint nincs okuk visszalépni a fejlesztésektől.

VATTA: fehér láma született Kecskeméten

Fehér láma született Kecskeméten, négy napja. A csikóról először nem tudták, hogy milyen nemű. Ha csődör lett volna, akkor a Jeti nevet kapja, de mivel kanca lett, így színe után Vattának nevezték el. Nem albínó, a fehér szín természetes a lámák között.
Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg.

Egyre több tragédiát okoz az ital és a mobilozás

Fuldokolva kiáltozott segítségért az autóba szorult fiatal a halálos baleset után - ez egy szimuláció része volt kedden Kecskeméten. Egy olyan balesetet játszottak el, amit egy telefonáló sofőr okozott, és egy olyan autónak hajtott neki, amit egy részeg fiatal lány vezetett. A nézők középiskolás diákok voltak. Egyre több tragédiát okoz az ital és a mobilozás is - erre hívná fel a rendőrség a figyelmet.

Együtt ittak, összevesztek, majd megölte főbérlőjét

Együtt italoztak, majd összevesztek - albérlője végezhetett egy 50 éves férfival vasárnap éjjel Kecskeméten. A szomszédok szerint gyakran szólalkoztak össze. A főbérlőt a 64 éves férfi a gyanú szerint egyetlen ütéssel ölte meg. Ezután maga értesítette a rendőröket és beismerő vallomást is tett.

Felvételek alapján büntetik az autósokat, ha nem engedik át a gyalogost

Térfigyelő kamerák segítségével büntetik mostantól azokat az autósokat, akik nem adnak elsőbbséget a gyalogosoknak Kecskeméten. A súlyos szabálytalanságokat elkövető sofőröknek akár a jogosítványát is bevonhatják egy időre. Megnőtt a zebrán történt balesetek száma, ezért van szükség a szigorúbb fellépésre.

Megpróbált ellopni egy buszt, a bíróság hazaengedte

Soha többé nem akar buszra szállni, ezt mondta stábunknak az a férfi, aki szombat hajnalban megpróbált ellopni egy buszt Kecskeméten. Több járművet is feltört, egyet be is indított, de a kézifék kifogott rajta. Az ügyészség kérte, hogy tartóztassák le, de a bíróság hazaengedte. Annak ellenére, hogy férfi büntetett előéletű és csak feltételesen van szabadlábon.

Nem ismerte a kéziféket a busztolvaj

Buszt próbált meg ellopni egy 24 éves férfi Kecskeméten. Csak azért nem tudott elindulni a busszal, mert meggyűlt a baja a kézifékkel. Egy biztonsági őrtől kért segítséget, aki gyorsan rájött, hogy nem valódi buszsofőr. Rendőrt hívott, a férfit elfogták.

Mindenki a diákok zenés videóira kíváncsi

Zenével ünnepelnek a diákok. Egy kecskeméti iskola tanulói az intézmény 125 éves évfordulója alkalmából egy bevásárlóközpontban rendeztek nagyzenekari koncertet. Miskolci gimnazisták pedig az összetartozásukat akarták kifejezni azzal, hogy együtt énekeltek el egy világhírű dalt. A produkciókról készült videókat már tízezrek látták az interneten.

Meghalt az elütött gyalogos

A kórházban halt meg a kecskeméti gyalogosgázolás sérültje. A nőt csütörtök kora este ütötte el egy autó. Sötét ruhában akart átkelni egy négysávos úton, ahol még világítás sincs. A kocsi sofőrje szerint az asszony hirtelen jelent meg előtte, és már nem tudta elrántani a kormányt. Még vizsgálják, hogy a nő miért ezen a veszélyes részen akart átmenni a másik oldalra.

Megrendítette Miklósa Erikát az SOS Gyermekfaluban tett látogatása

Miklósa Erika, a világszerte ünnepelt operaénekesnő irigyli Marikát, aki nevelőszülő az SOS Gyermekfaluban. Erika, örökbefogadó szülőként látogatta meg Kecskeméten Marikáékat. Amíg ő örökké anyukája lesz gyermekének, addig Marika legszebb és legnehezebb feladata, hogy csak addig szeressen és neveljen egy kisgyereket, amíg az saját családjába vissza nem kerülhet vagy örökbefogadó szülők haza nem viszik.

Vonat elé kanyarodott, meghalt

Halálos vonatbaleset Kecskemét közelében! A Lajosmizsére tartó vonat elé kanyarodott egy autós ma reggel Kecskemét közelében. A motorvonat vezetője hiába dudált és fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést. A vonat csaknem 60 méteren át tolta a roncsot, az autót vezető 37 éves nő szörnyethalt.

Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten

A férfi buszról szállt le, majd át akart menni az úton, amikor elütötte a kocsi. A sofőrnek nem esett baja. Ezen a szakaszon nincs közvilágítás, még vizsgálják, hogy ez közrejátszhatott-e a balesetben. Egy hónapon belül ez már a második halálos gyalogosgázolás Kecskeméten.

Az út szélén gázolták halálra Kecskeméten

Halálra gázoltak egy gyalogost Kecskemétnél szerdán sötétedés után. Úgy tudjuk: az áldozat az úton bolyongott, egy autós későn vette észre és már nem tudott időben megállni. Bár a mentők hamar kiértek, a 72 éves férfin már nem lehetett segíteni.

20 év a prostituált gyilkosának

Adósságai voltak, ezért döntött úgy, hogy kirabol egy prostituáltat a kecskeméti férfi. Az eset még 2016-ban történt. A nő lakásán találkoztak, majd az együttlét után a férfi nem akart fizetni, kést rántott, és többször megszúrta áldozatát. A fiatal nő azonnal meghalt.

Vád alatt a zebrán gázoló buszos

Halálos baleset okozása miatt vádat emelt az ügyészség a buszsofőr ellen, aki zebrán gázolt halálra egy fiatal nőt még februárban. Annak ellenére nem adott elsőbbséget a gyalogosnak, hogy a mellette lévő autós megállt a zebra előtt.

Kecskeméti kórház: nem tudnak mindenkit ellátni

A kecskeméti kórház intenzív osztálya helyett más települések kórházai fogadhatják a beteget - legalábbis ez áll abban minisztériumi határozatban, ami az RTL Híradó birtokába jutott. A kórház fenntartója szerint műszaki átalakítás miatt van erre szükség, a Független Egészségügyi Szakszervezetnél azt mondták, a konkrét esetről nem tudnak, de a kecskeméti kórház már régóta létszámhiánnyal küzd.

MUTATJUK!: Kíváncsi a fegyverarzenálra?

Mutatjuk, hogy mit találtak a TEK-esek a kecskeméti tanyavilágban!

 Nem nézhették meg az iratokat

Hiába utazott Kecskemétre az Elios-ügyet vizsgáló ellenzéki árnyékbizottság, nem tudták megnézni a közvilágítási korszerűsítés és az ezzel kapcsolatos OLAF jelentés dokumentumait, és a kérdéseikre sem kaptak választ.

Egy kisgyerek is megsérült

Két éves gyerek is megsérült abban a balesetben, ami pénteken, késő délután történt Kecskemét határában. Egy autós már nem tudta befejezni az előzést, ezért frontálisan összeütközött a szemből, szabályosan érkező kocsival. Ketten életveszélyesen sérültek meg, hárman, köztük a kisgyerek könnyebben.

 

Nem vette észre a gyalogost a sötétben

A sötétben nem vette észre - ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki a zebrán gázolt el egy gyalogost reggel Kecskeméten. Pokróccal takarta be, amíg a mentők megérkeztek. A gyalogosnak a feje sérült meg, de csak könnyebben.

 

Gyerekei előtt kínozta, verte élettársát

Vádat emelt az ügyészség egy kegyetlen kecskeméti férfival szemben. Az ügyészség szerint másfél hónapon keresztül válogatott módon bántalmazta élettársát. A szomszédok ebből semmit sem vettek észre…Megrázó tudósítás!

Hajánál fogva húzta a raktárba

Ásványvizes üveggel támadt az eladóra, majd a földön is ütötte – előzetesbe került az a 37 éves kecskeméti nő, aki még szombaton rabolt ki egy helyi kisboltot. Először pénzt akart, majd miután nem kapott, rátámadt a boltosra. A földre zuhant nőt a hajánál fogva húzta a raktárba. 30 napra előzetes letartóztatásba került.

Gyilkosság 40 ezer forintért

Nem tett vallomást a bíróságon az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy tavaly nyáron megölt egy prostituáltat Kecskeméten. Az ügyészség szerint a férfi anyagi problémái miatt találta ki, hogy kirabol egy örömlányt. A nőt az interneten ismerte meg. Az együttlét után azonban nem csak a szolgáltatásért nem fizetett, de még a nő pénzét is követelte. Mivel nem kapta meg, végzett vele.

Elvakíthatta a nap a sofőrt

Elvakította a nap a sofőrt, ezért nem vette észre a szemből érkező motorost. A baleset reggel történt Kecskeméten. A motoros az ütközés miatt elesett és nekicsapódott egy parkoló autónak. Olyan súlyosan megsérült, hogy hiába kezdte azonnal az újraélesztését egy egészségügyi dolgozó, nem tudták megmenteni az életét. A helyszínen meghalt.

 

Súlyos gázrobbanás Kecskeméten

Gázrobbanás Kecskeméten! Több lakás lakhatatlanná vált, amikor hatalmas robbanás történt egy panelépület második emeletén. A detonációtól 100 méteres körben több lakás ablaka is kitört. 28 embert kellett kitelepíteni. A felrobbant lakás tulajdonosát súlyos égési sérülésekkel, mentőhelikopter vitte kórházba. Három másik lakó füstmérgezést szenvedett. A fedél nélkül maradt emberek a közeli iskolában kapnak szállást.

DETONÁCIÓ: Hatalmas robbanás rázta meg a házat

Több lakás lakhatatlanná vált, amikor hatalmas robbanás történt egy panelépület második emeletén, Kecskeméten. Hatalmas füst tört a magasba a robbanás után. Ezt az amatőr felvételt egy szomszédos tízemeletes házból készítették.

Zebrán ütötte el a busz


szerző:
2017.01.06. 18:05
Zebrán ütötte el a busz

Zebrán gázolt gyalogost a busz Kecskeméten.  A 61 éves nő hazafelé tartott. Át akart menni az út egyik oldaláról a másikra csütörtök délután, de a sofőr valószínűleg nem vette észre és elütötte. A járókelő a busz alá esett, a tűzoltók emelték ki alóla. Életveszélyes koponyasérüléssel vitték a kecskeméti kórházba. Az állapotáról ma nem adtak tájékoztatást.

A "Csodamentős" története


szerző:
2016.10.25. 14:18
A

Nagy Szabolcs öt éve éppen szolgálatban volt, amikor egy Volán busszal ütközött. Koponyasérülést szenvedett és szinte teljesen lebénult. Sokáig küzdött, de életét hétfőn már bajtársai sem tudták megmenteni.

KÉT KAMIONNAL ÜTKÖZÖTT: meghalt

Kecskemétnél egy 77 éves férfi nem adta meg az elsőbbséget egy teherautónak, ezért összeütköztek. A személyautó megpördült, majd nekiütközött egy másik kamionnak. A személykocsi sofőrje a helyszínen meghalt.

KIÉGETT: Holttest a lakókocsiban

Kiégett egy lakókocsi Kecskemét külterületén, a Széles közön túli tanyasi részen. Hétfő este 10 óra után riasztották a tűzoltókat, hogy Kecskemét határában a Mária hegy mellett ég egy lakókocsi. A teljesen kiégett járműben egy 34 éves férfit találtak, akinél a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Egy ötkilogrammos gázpalackot is kihoztak a tűzoltók, amely nem robbant fel, ezt visszahűtötték. A tűz keletkezésének okát tűzvizsgáló fogja majd megállapítani, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja tovább a haláleset körülményeit.

Kamionnal ütközött, szörnyethalt a nő

Szörnyethalt a sofőr, miután kedden autójával nekiütközött egy kamionnak Kecskemét közelében. A kamion az oldalára borult és kigyulladt. A Békéscsabára vezető 44-es úton kedden késő délutántól szerda hajnalig helyszíneltek a rendőrök. Azt még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a balesetet. Híradónk úgy tudja, az autó sofőrje hibázhatott.

Stadion helyett másra költenének

Mégsem újítják fel a kecskeméti stadiont, pedig már a tervek is elkészültek. A város fideszes polgármestere is azt mondja: másra kellene költeni azt a 300 millió forintot, amellyel a városnak be kellene szállnia az építkezésbe. Az LMP helyi képviselője szerint kár volt 65 millió forintot kiadni olyan tervekre, amelyekből végül nem lesz semmi.

Elrántotta a kormányt, nekiment a kamionnak

Éppen Kecskemét felé tartottak autójukkal a 44-es főúton, amikor előttük hirtelen lefékezett egy másik kocsi. A sofőr, hogy elkerülje az ütközést, ösztönösen balra rántotta a kormányt, a szemközti sávban viszont egy kamion érkezett. Már hiába fékeztek, összeütköztek.

Nem a kecskeméti tv forgatta az imázsfilmet

Másodpercenként több mint kétmillió forintba került a 2017-es úszó világbajnokság imázsfilmje. A Magyar Úszószövetség helyett az összeget a kecskeméti önkormányzat fizette. A város fideszes polgármestere korábban ezt azzal indokolta, hogy a film elkészítése jó reklám a helyi önkormányzati tévé számára. Az átlátszó.hu és az LMP azonban megtudta: a kecskeméti televízió helyett egy budapesti magáncég gyártotta a filmet. A kecskeméti televízió ügyvezetője rendelte meg tőlük a munkát. Echardt Balázs azt mondta: az önkormányzati cégnek nem is lett volna erre kapacitása.

Óriásbaba született Kecskeméten

Máté 5350 grammal és 58 centivel jött a világra, kb. két kilóval és 10 centivel nagyobb, mint az átlagos újszülöttek. A kecskeméti kórházban ritkán, kétévente születik ilyen nagy súlyú kisbaba.

Huszonnyolc tábla csoki miatt került előzetesbe

Rablással vádolják azt a férfit, aki huszonnyolc tábla csokit próbált lenyúlni egy élelmiszerboltból, tavaly októberben Kecskeméten.

Kisbabát tettek a kecskeméti inkubátorba

Az újszülöttmentő inkubátorban hagytak egy kisbabát Kecskeméten. A kislányt születése után egy-két órával tehették a készülékbe. Jól van és a kórház dolgozóitól az Ignác Brigitta nevet kapta. Most még a koraszülött intenzív osztályon tartják megfigyelésen, de hamarosan új családot keresnek neki.

Zenét hallgatott, elütötte a vonat

Súlyosan megsérült egy 39 éves kecskeméti asszony, aki kora reggel kerékpárjával egy vonat elé tekert egy vasúti átjáróban, Kecskemét határában. A nő munkába tartott a kerékpárral, fülhallgatóval zenét hallgatott, ezért még azt sem hallotta meg, amikor a mozdonyvezető hosszan rádudált.

Ittasan okozott halálos balesetet


szerző:
2016.01.31. 18:10
Ittasan okozott halálos balesetet

Kecskemétnél ittas sofőr ütközött egy autóval a régi 5-ös úton. Az egyik kocsiban egy délegyházi asszony és fia utaztak, mindketten meghaltak. A balesetet okozó sofőr súlyosan megsérült, a helyszínelő rendőrök egy üres whiskys üveget találtak az autója mellett, a szonda elszíneződött, amikor megfújatták vele. Szombat este pedig egy idős férfi halt meg, amikor autójával egy terepjárónak ütközött Kecskeméten.

Belehalt sérüléseibe a magyar idegenlégiós

Belehalt sérüléseibe a Francia Idegenlégió egyik magyar katonája, miután egy héttel ezelőtt néhány társával együtt lavina sodorta el a Francia Alpokban. Tizenhárom légióst temetett maga alá a hógörgeteg, öt katona azonnal meghalt.

Korcsolyapálya lett az M5-ös is


szerző:
2016.01.06. 18:05
Korcsolyapálya lett az M5-ös is

Egy külföldi kamion letarolta a szalagkorlátot és a forgalommal szemben állt meg. A szemtanúk szerint a sofőr gyorsabban ment, mint kellett volna, ezért csúszott meg.

ÓNOS ESŐ: Mindent letarolt a kamion a lefagyott autópályán

Letarolta a szalagkorlátot és szemben a forgalommal állt meg egy külföldi kamion szerdán kora délután az M5-ös autópályán Kecskemétnél. A cementet szállító teherautó rakományának egy része szétszóródott az autópályán. A balesetben senki sem sérült meg. 

Sorompót megkerülve hajtott a vonat elé

Újabb halálos baleset egy vasúti átjáróban. Piros volt a lámpa és a sorompót is leengedték, mégis a sínekre hajtott a sofőr az egyik kecskeméti átjáróban. Hiába fékezett a mozdonyvezető, a gyorsvonat hatalmas erővel csapódott az autóba. A kocsit vezető férfi szörnyethalt. A szerelvény több mint 400 méteren tolta maga előtt a teljesen összeroncsolódott autót.

A templomtoronyból érkezett a Mikulás

Tízemeletnyi magasból, egy vékony kötélen ereszkedett le a Mikulás a gyerekekhez pénteken este, Kecskeméten. A templomtoronyból krampuszaival együtt érkezett. A gyerekek sikítva, nevetve buzdították a télapót, aki, amint földet ért, a puttonyához sietett. Csokit, szaloncukrot osztott és szelfizni is lehetett vele.

8 hónapig bújkált, egy hotelben fogták el

Hét év börtönre ítélték adócsalás miatt a kecskeméti férfit, de ezután eltűnt. Bűntársát egy hónappal ezelőtt tartóztatták le, amikor focimeccsre ment. Mindkettőjüket a kecskeméti gabona-áfacsaló perben ítélték el. Hét vádlottra összesen ötven év fegyházat osztottak ki.

Életeket menthet a defibrillátor


szerző:
2015.10.08. 18:30
Életeket menthet a defibrillátor

Automata defibrillátort helyeztek el a győri vasútállomás utascsarnokában. Kecskeméten és Hegyeshalmon is megtalálható lesz egy-egy ilyen készülék, a MÁV-Start Zrt. vezérigazgatója szerint azért, mert a legtöbb ember ezeken a helyeken fordul meg.

Terhesen is dolgoznia kellett


szerző:
2015.10.08. 18:15
Terhesen is dolgoznia kellett

Még terhesen is fogadnia kellett férfi vendégeit annak a 19 éves nőnek, akit saját élettársa kényszerített prostitúcióra. A gyanúsítottat a napokban fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai és a TEK kommandósai. A férfi először Kecskeméten, majd az olaszországi Riminiben dolgoztatta a nőt, akinek általában a hét minden napján dolgoznia kellett. A pénzt elvette tőle, a gyanú szerint két év alatt körülbelül tízmillió forintot tett zsebre.

TÖMEGBALESET: Ennyit lehetett látni

Csak a rendőrautók fényeit lehetett látni a sűrű ködben éjjel az M5-ös autópályán. A sztráda kecskeméti szakaszán hatalmas volt a káosz, hat jármű ütközött össze. A rendőrök elemlámpával figyelmeztették az autósokat a balesetre, így próbálták meg elterelni a forgalmat. Nekik is vigyázniuk kellett arra, hogy el ne üsse őket valaki.

Szinte egymás után történtek a balesetek

Orosházán egy biciklis meghalt, amikor elsodorta két összeütköző autó, Nagykőrös és Kecskemét között pedig egy szabálytalanul előző kocsi okozott karambolt. Az RTL Híradó által megkérdezett orvos szerint az elhúzódó kánikula bágyadttá, figyelmetlenné teszi a közlekedőket, ez is felelős lehet a balesetekért.

Vettel, Hamilton és Schumacher nyomában

Sokan gokarttal kezdték a pályafutásukat. Gondoljunk csak Hamiltonra, Vettelre, vagy Schumacherre. Kecskeméten a fiatalok számára adott a lehetőség, hogy elindulhassanak ugyanezen az úton.

Hirtelen balra fordult, meghalt a fiatal sofőr

A helyszínen meghalt az a sofőr, aki autójával egy furgon elé kanyarodott kora reggel az 52-es úton. A baleset Kecskemét mellett történt. Szemtanúk szerint a Lada 24 éves vezetője egy kisteherautó előtt ment, amikor hirtelen balra akart kanyarodni. A furgon azonban már előzni kezdte a kocsit, így fékezés nélkül belerohant.

Hűsítő nyári hétvége az Alföldön

Legutóbbi adásunkat az első igazi forró nyári hétvégén forgattuk. Azonban nem nagy tavaink mellé mentünk egy kis felüdülésért, hanem az Alföldön barangoltunk, és bizony itt is találtunk épp elég kellemes és izgalmas vizes kikapcsolódást.

Nem nyílt ki a futómű, katapultált a pilóta

Megint baj volt egy magyar Gripennel. Kényszerleszállás közben katapultált egy Gripen vadászgép pilótája Kecskeméten. Egy hónapon belül ez a második magyar vadászgép, amelyből katapultáltak a pilóták.
 

Sokan haltak meg az utakon


szerző:
2015.05.29. 18:05
Sokan haltak meg az utakon

Sok volt a halálos baleset az elmúlt 24 órában. Kecskemét határában ketten meghaltak, négyen megsérültek, amikor autójuk lesodródott az útról. Úgy tudjuk, az ötszemélyes autóban hatan utaztak, egyikük a csomagtartóban. Az M0-on kamion gázolt halálra egy embert, aki azért szállt ki, hogy megjavítsa az autóját.

Kamionnal ütköztek, az egyik utas meghalt

Egy ember életét vesztette, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor egy autó és egy kamion ütközött a 44-es főút szenkirályi bekötőjénél. A halálos balesetet feltehetőleg egy 74 éves férfi okozta.

RONCSHALMAZ: Felgyűrődött a motorház, mint a harmonika

Az első lökhárító a kamion alatt, a motorháztető pedig felgyűrődve, mint egy harmonika. Rendőrök helyszínelnek a 44-es főút szentkirályi bekötőjénél. Szerda hajnalban volt a frontális ütközés. Szombathelyen pedig kamion ütközött vonattal.

Erkélyre állították a traffipaxot

Egy első emeleti erkélyről vadásznak a gyorshajtókra Kecskemét belvárosában. A rendőrség épületének egyik teraszára állítják ki rendszeresen a traffipaxot. Azt mondják azért, mert főleg esténként, sokan szinte versenypályának gondolják a belvárosi utcát. A kamera folyamatosan mér, a rekorder 100-zal száguldott az 50-es táblánál. A rendőrök szerint, amióta az emeletről fotózzák a gyorshajtókat, kevesebb a szabálysértés.

Előzetes: Egy első emeleti erkélyről vadásznak a gyorshajtókra

A rendőrség épületének egyik teraszára állítják ki rendszeresen a traffipaxot Kecskemét belvárosában. Azt mondják azért, mert főleg esténként sokan szinte versenypályának gondolták a belvárosi utcát. Hogy mit szólnak a kecskeméti autósok az erkélyen lévő traffipaxhoz, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóból.

Szereti a buszokat, ezért lopott egyet

Elloptak egy buszt a Volán kecskeméti telephelyéről múlt csütörtökön. Egy 20 éves szentkirályi fiatalember vitte el a járművet, pedig úgy tudjuk, jogosítványa sincs. Információink szerint a férfi imádja a buszokat, ezért lopta el a járművet, amellyel még egy utast is felvett az egyik megállóban.

Városnéző oroszlánok


szerző:
2015.03.11. 19:30
Városnéző oroszlánok

Bika a nézőtéren, vágtázó lovak a 4-es főúton, fékevesztett marha vagy elszabadult cirkuszi elefánt a Kálvin téren. Háziállatok, vagy fogságban tartott vadállatok is könnyen okozhatnak meglepetést viselkedésükkel. Kecskeméten oroszlánok indultak városnézésre. Czakó József riportja.

Fókusz 15-03-11


szerző:
2015.03.11. 19:20
Fókusz 15-03-11

Fókusz: Elszabadult állatok - Tegnap oroszlánok okoztak riadalmat Kecskeméten! Jönnek a legdurvább állati támadások, amelyeket kamera is rögzített. A tragédia másnapján- Kiemelték az áldozatokat, a sportvilág értetlenül áll az elmúlt évek legsúlyosabb helikopter-katasztrófája előtt. Biztos távozók - Diákok, akik már biztosan külföldi egyetemet választanak. Nemcsak a zseniket és a gazdagokat veszik fel a világ legjobb iskoláiba!

Szökött oroszlánok Kecskeméten


szerző:
2015.03.11. 18:00
Szökött oroszlánok Kecskeméten

Riadalom Kecskeméten – két nőstényoroszlán szökött meg cirkuszi ketrecéből kedden délután a helyi szabadidőpark területén. Az elszabadult állatok egyikét percek alatt elfogták olasz idomárjai, a másik, megriadt vadállatot azonban csak később sikerült bekeríteni. A vadállatok külső kifutójában négy oroszlánt őriztek, közülük kettő szökött meg. A nagymacskák gondozói nem értik a történteket, mivel az ajtó az oroszlánok szökése előtt és után is zárva volt.

Állati kalandorok: az elmúlt év nagy szökései

Bika a nézőtéren, vágtázó lovak a 4-es főúton, fékevesztett marha vagy elszabadult cirkuszi elefánt a Kálvin téren. Háziállatok, vagy fogságban tartott vadállatok is könnyen okozhatnak meglepetést viselkedésükkel. Kecskeméten oroszlánok indultak városnézésre. Czakó József riportja.

ELSZABADULT OROSZLÁN: Csak a disznó pajtásával szeretett volna játszani

Valószínűleg mindenki megijedne, ha szembejönne vele egy oroszlán. Jelen esetben emberi élet nem volt veszélyben, az állatok királya csak gyerekkori pajtását kereste fel.

Előzetes: Riadalom Kecskeméten az oroszlánok miatt

Két nőstényoroszlán szökött meg cirkuszi ketrecéből még kedden délután a helyi szabadidőpark területén. Az elszabadult állatok egyikét percek alatt elfogták olasz idomárjai, a másik megriadt vadállatot azonban csak később sikerült sarokba szorítani. A szabadidőpark mellett lakópark, nyugdíjas otthon, illetve egy iskola is található, ezért volt nagy riadalom a környéken, de a bekerített részről nem jutottak ki. Részletek hat órakor a híradóban.

Cirkuszi oroszlánok szöktek el Kecskeméten

Az állatok szabadon mozogtak a szabadidőpark területén. Sok rendőrt vezényeltek a helyszínre, mert a hvg.hu tudósítója szerint félő volt, hogy a lyukas kerítésen keresztül az oroszlánok a város felé indulnak. Az embereket platós teherautóval vitték biztonságos helyre. Az egyik oroszlánt rögtön elfogták, a másikat nem sokkal később bekerítették, végül a harmadikat is sikerült elfogni. Hogy pontosan hogyan szöktek meg az állatok, azt még vizsgálják.

Három embert a liftből kellett kimenteni

Húsz embernek kellett elhagynia az otthonát hétfő délelőtt Kecskeméten. Egy 9 emeletes társasház negyedik emeleti lakása gyulladt ki. A tűz idején hárman voltak a liftben, őket onnan kellett kimenteni.

Előzetes: Veszélyben voltak a tűz miatt

Húsz embernek kellett elhagynia az otthonát hétfő délelőtt Kecskeméten. Egy 9 emeletes társasház negyedik emeleti lakása gyulladt ki. A lakók kálváriáját megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Két halott, három sérült Kecskemétnél

Az ötös úton ketten haltak meg, három utas pedig súlyos sérüléseket szenvedett, mert autójuk árokba borult és fejre állt. A kocsi egy kanyarban sodródott ki.
 

Meghalt, mielőtt a fának csapódott

Nemcsak az időjárás miatt volt sok baleset vasárnap. Valószínűleg vezetés közben halt meg egy sofőr, majd a kocsija egy fának ütközött az M5-ös autópályán. Úgy tudjuk, fiához tartott Kecskemétre.

Sok volt a súlyos baleset


szerző:
2015.01.24. 18:05
Sok volt a súlyos baleset

Villamosmegállónál csapódott villanyoszlopba egy autó az este Budapesten. A kocsi nagyon összetört. Az autóban 5 fiatal ült, hárman súlyosan megsérültek. Kecskeméten az út közepén gázolt halálra egy gyalogost egy autó reggel. Budapesten pedig autó gyulladt ki, miközben a sofőr vásárolni ment.

Előzetes: Sok súlyos baleset történt az elmúlt 24 órában

Kecskeméten az út közepén gázolt halálra egy gyalogost egy autó reggel. A mentők már nem tudtak rajta segíteni. Budapesten villamosmegállónál csapódott villanyoszlopba egy autó az este. Részletek az esti RTL Híradóban.

Leégett a háza, amíg nem volt otthon

Csak a szerencsén múlt, hogy nem robbant fel egy ház Kecskeméten. Az épület kigyulladt, a bent lévő gázpalackokat a tűzoltók még időben ki tudták hozni, így nem lett nagyobb baj. A ház tulajdonosa nem volt otthon. Senki sem sérült meg.

Halálos baleset az úton fekvő részeg miatt

Meghalt egy 24 éves csongrádi férfi szerdán éjszaka Kecskemét határában, miután autójával frontálisan összeütközött egy teherkocsival. Utasát, egy 24 éves szentesi nőt életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani. A tragédiát az okozta, hogy az országúton feküdt egy ittas, láthatósági mellényt nem viselő férfi. Őt akarta kikerülni a teherkocsi sofőrje, amikor összeütközött a fiatalok autójával.

Csak minden második munkatárs költözött

Mostantól nemcsak Budapesten, hanem vidéken is hoznak kormányzati döntéseket. Kecskemétre költözött ugyanis a vidékfejlesztési államtitkárság. A miniszterelnök szerint ez egy úttörő kísérlet, csökkenteni kell a főváros-központúságot. Ezzel együtt a munkavállalók fele nem tudta vállalni, hogy munkahelyével együtt vidékre költözik, így nekik máshol kellett munkát keresni.

Rendőrautókat törtek össze a menekülők

Autós üldözés Kecskeméten. Le akarta szorítani az őt üldöző rendőrautókat, majd menekülés közben olajos kannákat dobált az útra két autótolvaj, sőt még egy rendőrségi útzáron is áttörtek Ceglédbercelen. A menekülő furgont végül a 4-es főúton csak a főváros közelében tudták megállítani a rendőrök. A két érdi autótolvajt őrizetbe vették.


 

Hármas ikrek Kecskeméten


szerző:
2014.11.08. 18:15
Hármas ikrek Kecskeméten

Alig tudják felfogni, hogy ekkorára bővült a család, de nagyon örülnek a kecskeméti hármas ikrek szülei. Ezt nyilatkozta az RTL Híradónak az édesapa.
 

Nyolc betörés tíz nap alatt


szerző:
2014.09.27. 16:33
Nyolc betörés tíz nap alatt

Egy hónapra előzetesbe került az a három fiatal, akik társasházak tárolóit fosztogatták Kecskeméten. Főleg olyan kerékpárokat és műszaki cikkeket loptak el, amelyeket azonnal el tudtak adni.

Kecskeméti ízvadászat


szerző:
2014.01.03. 16:41
Kecskeméti ízvadászat

Ez az RTL Klub vadonatúj élménymagazinja. Első adásunkban egy kecskeméti gasztrokalandra invitáljuk Önöket! Tartsanak velünk!

Akik legyőzték a gravitációt


szerző:
2013.08.05. 19:00
Akik legyőzték a gravitációt

Kecses kanyarok, gyönyörű, már-már művészi alakzatok, és mindez a légben. Idén is megcsodálhattuk a vasmadarakat a Kecskeméti Nemzetközi Repülőnapon.

Vastag Csabát alkalmasnak nyilvánították

A 2010-es X-Faktor győztese olyan kivizsgálásra vállalkozott, amin a vadászpilótáknak kell évente megfelelni.

Reflektor 13-06-26


szerző:
2013.06.27. 00:05
Reflektor 13-06-26

Reflektor: A kecskeméti repülőnap igazi sztárjai. Noha az egyedülálló légi show-ra még több mint egy hónapot várnunk kell, a kecskeméti repülőbázison már mindenki a kétnapos rendezvényre készül. Erről Ada is meggyőződhetett, amikor ellátogatott a bázisra, ahová két hétéves pilótajelöltet is magával vitt. Szűcs Zoltán sikereit már nem érhették meg a szülei.

Szőrmókok, akik mindenkit elvarázsolnak

A kecskeméti vadasparkban született afrikai kisoroszlánok még csak három hetesek, de már most négy kilót nyomnak. Szépen fejlődnek, és mostanra a nemüket is lehet tudni.

Törzsutas: Kecskemét


szerző:
2012.07.08. 12:05
Törzsutas: Kecskemét

Törzsutas: Ezúttal az Alföld hírös városába, Kecskemétre kalauzoljuk el önöket. Felhívjuk figyelmüket a roppant gazdag kulturális életre, eszünk egy hatalmasat, majd jóféle kecskeméti barackpálinkával segítjük az emésztést, aztán fürdünk egyet, majd megkoronázzuk a napot Kecskemét legendás cukrászdájában. Adásunk második felében elugrunk még a Balatonra is.

Házon kívül 12-03-28


szerző:
2012.03.28. 23:05
Házon kívül 12-03-28

Házon kívül: Az erőszakoló sorozatszínész - Mi vitte Damu Rolandot arra, amiért négy és fél év börtönt kapott? És más megítélés alá esik-e a nemi erőszak, ha az ember barátnőjéről van szó, aki önként megy fel hozzá, sőt kihívóan öltözködik? Vallomások a családon belüli nemi erőszakról. A bajai kocsmáros, a pultoslány és a hitelügyintéző - Egy több tízmilliós csalássorozat, egy gyanús haláleset, egy megbolygatott sír és egy hosszan húzódó bírósági ügy. A kecskeméti börtönben találkoztunk a történet főszereplőjével, aki a csalásokat elismeri, de az ellen tiltakozik, hogy megmérgezte volna a bűntársait, a két fiatal lányt. Újabb lehetőségek, újabb remény - Jön az árfolyamgát és a Nemzeti Eszközkezelő, ami sok devizaadósnak nyújthat segítséget. De nem mindenkinek és nem ugyanazokkal a feltételekkel. Utánajártunk a részleteknek, hogy segítsünk a bonyolult döntések meghozatalában.

Figyelmeztetés a „hasmenéses” focistáknak

A kecskeméti játékosok a meccs közben levonultak a pályáról hasmenésre hivatkozva. Végül kiderült, elmaradt járandóságuk miatt tiltakoztak.

Egy kisgyerek is megsérült a hármas karambolban

Három ember, köztük egy kisgyermek megsérült, amikor egy autó belerohant az előtte álló két járműbe Kecskeméten.

Gyereket gázoltak a zebrán


szerző:
2011.10.10. 11:15
Gyereket gázoltak a zebrán

Zebrán gázoltak el egy 13 éves lányt Kecskeméten. A baleset nyolc óra előtt történt.

Tüntetés egy plázacicáért


szerző:
2011.09.30. 19:00
Tüntetés egy plázacicáért

A Való Világ villaéletéről épphogy csak lemaradt ifjú hölgy majdnem sírt a meghatódottságtól, amikor kiderült, hogy a sok ember miatta vonult fel Kecskeméten, és őt akarták látni esténként a VV5-ben.

Baltákkal védik vagyonukat a kecskemétiek

A kecskeméti tanyavilágban körülbelül egy éve kezdődtek a mindennapos fosztogatások, és a helyiek nem tudnak másképp védekezni.

Elfogták a 19 éves késelőt


szerző:
2011.09.21. 12:46
Nézői felvétel a vasúti átjáróban ragadt autóról

Egy autós a lecsukott sorompó és a vasúti vágány között ragadt, egy másik méterekkel a vonat előtt kelt át az átjárón Kecskeméten.

Még a következő hétvégén is strandolhatunk

A budapesti Római strandon, hiába van már szeptember, vasárnap is annyian voltak, mint egy nyári napon.

Öngyújtógáz végzett a 16 éves lánnyal

Egyre valószínűbb, hogy mérgező gáz okozhatta annak a 16 éves lánynak a szívleállását, aki szombaton halt meg Kecskeméten.

Leállt a szíve egy 16 éves lánynak

A lány barátja és annak testvére a lakásban italozott, marihuánás cigarettát szívott és öngyújtógázt lélegzett be. Azt még vizsgálják, hogy a lány fogyasztott-e ezekből.

Speciális játékokkal várják a beteg ovisokat

Autista óvodát indít a kecskeméti önkormányzat, a fogyatékos gyerekeket pszichológusok és gyógypedagógusok fejlesztik majd.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való