KERESÉS search-close

Kaya Elif

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kaya Elif"

Osztálytársai harcolnak a kurd lányért

Osztálytársai harcolnak azért, hogy ne toloncoljanak ki egy 18 éves kurd lányt Magyarországról. Kaya Elif családjával 1 éves kora óta él Magyarországon, nemrég azonban a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal anyagi helyzetükre hivatkozva nem hosszabbította meg a tartózkodási engedélyüket. A család a Helsinki Bizottság segítségét kérte. A lány barátai levelet is küldtek a bíróságnak, az egyikben az áll: "ez egy olyan barátság, aminek nem lehet vége".

Előzetes: Megható gesztus a lány barátaitól

Osztálytársai harcolnak azért, hogy ne toloncoljanak ki egy 18 éves kurd lányt Magyarországról. Kaya Elif családjával 1 éves kora óta él Magyarországon, nemrég azonban a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal anyagi helyzetükre hivatkozva nem hosszabbította meg a tartózkodási engedélyüket. A család a Helsinki Bizottság segítségét kérte. A lány barátai levelet is küldtek a bíróságnak, az egyikben az áll: "ez egy olyan barátság, aminek nem lehet vége." Részletek 6-kor a Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való