KERESÉS search-close

Katus Attila

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Katus Attila"

Iskolakezdés Szabados Ágival és Katus Attilával!

Iskolakezdés együtt! címmel hetedszerre hirdet országos pénzadománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet, 1000 gyermek beiskolázásának támogatására. A Segélyszervezet idén is személyre szabott, minőségi tanszercsomagokkal támogatta a nehéz sorsú iskolásokat!

Ki lehet égni a sporttól?


szerző:
2018.07.02. 08:14
Ki lehet égni a sporttól?

A kérdésre Katus Attila edző, valamint Rábaközi Andrea egykori modell, jelenlegi manökeniskola vezető válaszol!

Sportos szépségek bikiniben!


szerző:
2018.07.02. 08:13
Sportos szépségek bikiniben!

Hétvégén zajlott le a MissFit 2018 Szépségverseny Döntője. Vendégünk a felkészítő edző, Katus Attila, valamint Vajai Vincencia, a MissFit kategória I., és Turczer Zsófia, a MissModel kategória II. helyezettje!

Szabados Ági nem csak a könyveket gyűjti!

Szabados Ági már évek óta önkénteskedik, de a jótékonysági ruhagyűjtésen tavaly vett részt először. Akkor az egész szekrényét átkutatta az elfeledett kincsek után, hogy olyan embereknek ajándékozza, akiknek nagyobb szüksége van rá. És másokat is erre buzdít.

Hűha! Katus Attila hajnalban különös telefonhívást kapott…

A tegnapi Anikó Show-ban kedvenc sztárjaink a legnagyobb rajongóikkal találkozhattak, de vajon milyen kínos szituációkba keveredtek már követőikkel? Elárulták!

Katus Attila közelebbről is megismerkedett a zumbával

Laci Katus Attila legnagyobb rajongójának tartja magát, ráadásul egy fellépés során a fitneszguru felhívta a férfit magához a színpadra. Laci most vissza szeretné adni az akkor átélt élményt, és egy nem mindennapi zumba órával készült Attilának.

KATUS ATTILA: meg kell mutatni a szeretetet!

Katus Attila nehéz körülmények között nőtt fel. A sportember elmondása szerint voltak nehéz időszakok a család életében, de ha valakit szerető környezet vesz körül, akkor kevésbé érzi a tárgyi dolgok hiányát. Ezért is tartja fontosnak, hogy felnőttként ott segítsen, ahol tud.

Indul a Nagy sütés!


szerző:
2017.11.16. 07:54
Indul a Nagy sütés!

Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval készül adventi adománygyűjtésére az Ökomenikus Segélyszervezet. Pénteken olimpiai bajnokok, sztársportolók, énekesek és műsorvezetők segítségével 1353 darab mézeskalácsszívet készítenek majd az önkéntesek.

Mi a közös Aurelióban és Katus Attilában?

Aurelio és Katus Attila is az interneten találta meg párját, és megtudtuk, mire kell figyelni ahhoz, hogy egy ilyen kapcsolat tartós legyen.

Parti Angéla, a kerekesszékes szépségverseny királynője

A 4. nemzetközi kerekesszékes szépségversenyen, ahol Katus Attila is zsűri székbe ült, első helyezést ért el Angéla. Gratulálunk!

Katus Attila az izzadás ellenszerét keresi

A személyi edző, életmód tanácsadó, világ- és Európa–bajnok sportoló egy igazán kellemetlen fiziológiás problémára próbált megoldást keresni, az EgészségKalauz pedig elkísérte erre a cseppet sem kellemetlen beavatkozásra.

A fitneszguru nem találja az igazit?

Három évvel ezelőtt Katus Attila elmesélte, hogy évek óta magányosan él, de nem tagadja, hogy most már vágyna egy hű társra. Attila elmondása szerint persze addig sem kesereg, amíg rá nem talál a nagy ő-re, és próbálja megédesíteni a mindennapjait.

Amikor a segítség időben érkezik, akkor a jótett megsokszorozódik!

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet egy csapat hátrányos helyzetű gyereknek készült különleges meglepetéssel az egyik budapesti karácsonyi vásárban. Míg a finom mézeskalácsok elkészítésében Barabás Évi, Gál Petra és Tóth Andi segített a gyerekeknek, addig a korcsolyapályán Katus Attila biztatta a lurkókat. 

 

Hírességek, akiknek a Balaton a riviéra

Azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy a nyár az egyik legtökéletesebb évszak a pihenésre, ezért aki csak teheti, igyekszik elutazni valahova. Van, aki a határon túlra esküszik - legyen az Olaszország, vagy Horvátország - mások viszont beérik azzal is, ha a magyar tengerre utaznak néhány pihentető nap reményében.

Szabó Zsófi sztárokkal karöltve összefogott a kis kedvencekért

Aki ismeri a Story Extra műsorvezetőjét, tudja, hogy imádja az állatokat. A szimpla szeretet azonban nem elég, fontos, hogy odafigyeljünk kis kedvenceink egészségére is. Éppen ezért ő is ellátogatott egy olyan eseményre, ahol több hírességgel és a kutyáikkal együtt kocogtak egy jót a szabadban.

Sztárok, akik télen-nyáron sportolnak

Koós Réka, Budai Zsuzsi és Katus Attila példája jól mutatja, hogy a sportra kiválóan alkalmas a világ legnagyobb edzőterme, a szabad levegő.

Szombaton lesz az önkéntesség világnapja

December 5-én, szombaton lesz az Önkéntesség Világnapja, az ünnepek közeledtével talán még jólesőbb érzés adni, nem csak a szeretteink számára, hanem olyan családoknak is, akik rászorulnak a segítségnyújtás bármilyen formájára. Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is nagyszabású összefogásra készül és buzdít mindenkit, a segítők között pedig ott van Katus Attila is.

Mézeskalácsot sütöttek a sztárok

 Az Ökumenikus Segélyszervezet a napokban tartotta szokásos mézeskalácssütő akcióját, amellyel minden évben az adventi adománygyűjtésre kívánja felhívni a figyelmet. Az önkéntesekhez idén többek között Tóth Andi és Katus Attila is csatlakozott.

Hibák, amiket mozgás közben elkövetünk

A mozgás életerő, fiatalon tart, feltölt és kikapcsol..persze csak akkor, ha megfelelő módját választjuk, és kellő ismeretekkel rendelkezünk a saját testünkkel kapcsolatban. Máskülönben az egészségünk bánhatja. Az edzés közben, előtt és után felmerülő leggyakoribb hibákra szerettünk volna most rávilágítani Katus Attila segítségével!
 

ValóVilág7 esélylatolgatás, és a gyereknevelés buktatói

Taktika, indulatok, balhé: lassan megfeleződik a VV7 mezőnye, ezért kicsit esélyt latolgattunk az eddigi kiesőkkel, és persze beszélgettünk velük a tegnapi Kiválasztásról is. De szóba került a félévi bizonyítványosztás, a párválasztás, és a gyereknevelés is a hétfői 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Torna, diéta, de a kilók mégsem olvadnak: miért?

Rengetegen kezdik el életükben akár többször is a fogyókúrát, de eredménytelenül. A nassolás, a rendszertelen mozgás bizony nem kedveznek a fogyni vágyóknak. Hogy mik az örök hibák, amelyeket folyamatosan elkövetünk, azt Katus Attila árulta el. 

Hogyan sportoljunk túlsúllyal?

Legtöbben ész nélkül ugranak fejest az életmódváltásba és sokszor túlságosan megterhelik a szervezetüket, így nem látványos fogyás, hanem komoly sérülés lesz a végeredmény. Katus Attilát arról faggattuk, hogy miként kezdjünk hozzá, milyen mozgásformát válasszunk, és milyen veszélyei lehetnek a hirtelen terhelésnek, ha van némi plusz súlyunk?
 

Katus Attila is a testfasizmus áldozatává vált

Egyre terjed az interneten a testfasizmus, aminek régen Katus Attila is áldozatául vált. Kevesen gondolnánk, de sportos testalkata miatt többen tettek rá rosszmájú megjegyzéseket. Hogy hogyan sikerült ezt annak idején feldolgoznia és hogyan segít azokon, akik nem tudják kezelni az őket ért atrocitásokon az videónkból kiderül.

Életmódváltási tippek Katus Attilától!

Együnk egészségesen, éljünk stresszmentesen! Akár lehetne ez is a 21. század mottója. De hogyan lehet teljes életmódot váltani munkat mellett? Erről mesélt Katus Attila.

Reflektor 14-03-14


szerző:
2014.03.15. 00:15
Reflektor 14-03-14

Reflektor: Szinetár Dóra szerelme ellen is felveszi a tánccipőt. Katus Attila nem találja az igazit.

Katus Attila nem találja az igazit

A fitneszguru évek óta magányosan él, de nem tagadja, hogy most már vágyna egy hű társra. Attila persze addig sem kesereg, amíg rá nem talál a nagy ő-re, és próbálja megédesíteni a mindennapjait.

Klapka György Katus Attilával edz

A 86 éves üzletember irigylésre méltó kondiban van, ami részben az új életmódjának, részben kiapadhatatlan életenergiájának köszönhető. Az utóbbi időben 16 kilótól szabadult meg, így kezdi megközelíteni a 100 kilós álomsúlyát.

Reflektor 14-01-16


szerző:
2014.01.16. 23:45
Reflektor 14-01-16

Reflektor: Lola újra szerelmes! A 25 éves lányt sokáig elkerülte a szerelem, két és fél hónappal ezelőtt azonban megismerkedett valakivel, és azóta sülve-főve együtt vannak. Klapka György Katus Attilával edz! A 86 éves üzletember irigylésre méltó kondiban van, ami részben az új életmódjának, részben kiapadhatatlan életenergiájának köszönhető.

8:08 – Minden reggel 14-01-03

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Szaunával a vírusok ellen

A téli hidegben jól esik a szaunázás, aminek rengeteg pozitívuma van, nem biztos azonban, hogy mindenkinek ugyanolyan jót tesz. A szívproblémákkal és magas vérnyomással küszködőknek nem ajánlatos használni, a kezdő szaunásokat pedig Katus Attila arra figyelmezteti, hogy fokozatosan próbálkozzanak vele.

Katus Attila otthoni edzés tippjei

Az esősebb őszi napokon sem kell lemondanunk a mozgásról. Katus Attila otthoni edzés tippjeihez csak egy kis helyre van szükségünk, hogy fitten tartsunk magunkat.

A Katus testvérek mindig összetartanak

Katus Attila kitaposta a bátyja előtt az utat, de csak a csajozást illetően. Az első barátnőt ugyanis ő és nem Tamás vitte haza. Jó testvéreknek vallják magukat és mindig összetartanak.

A nők omlanak értük, az igenek mégis váratnak magukra

Hiába álmodoznak róluk a nők, ők még nem állnak készen a nősülésre. Hogy a kifogásaikat el tudjuk-e fogadni, őket nem érdekli. Ők felelősséggel, és nagyon is sikeresen gyakorolják szakmájukat, de a végzet asszonyával még nem hozta őket össze a sors.

Fókusz 13-04-29


szerző:
2013.04.29. 19:50
Fókusz 13-04-29

Fókusz: Vége a találgatásoknak! - Hónapok óta mindenki csak találgat, leleplezzük az X-Faktor új mentorcsapatát. A rúd királynői - Már tízezren űzik az egyik legszexibb, de legkeményebb sportot Magyarországon. Jönnek a legjobbak! Örök agglegények - Sármosak, híresek és sikeresek, de közel a negyvenhez eszük ágában sincs megnősülni.

Az a bizonyos kémia


szerző:
2013.04.12. 11:22
Az a bizonyos kémia

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus szerint a csók fontos partnerszelekciós folyamat, hiszen a másik fél érzelmi elköteleződését is kikövetkeztethetjük belőle. A beszélgetésből megtudhattuk, mi a legfontosabb egy férfi és egy nő számára, ami azt a bizonyos kémiát, vagy szikrát jelenti.

Szombat Esti Láz: A döntősök már készen állnak!

A Szombat Esti Láz profi táncosait és sztárpárjaik mindennapjait az elmúlt hónapokban a végtelen hosszúságúnak tűnő próbák és az izgalmakkal teli szombati megmérettetések foglalták le. Most azonban vészesen közeleg a mindent eldöntő finálé pillanata!

Fókusz 13-02-27


szerző:
2013.02.27. 19:50
Fókusz 13-02-27

Fókusz: Álompremier - Nálunk hallhatják először Oláh Gergő első saját dalát, készül a győztes videoklipje is. Kockahas-küldetés - Szilveszter gazda az istállót konditeremre és táncparkettre cserélte. Mennyire elégedett a párja? Kincsvadászok - Katus Attila nagy fába vágta a fejszéjét, titkos kincs után kutat az osztrák Alpokban. Vajon bejön-e neki a nagy vállalkozás?

Aki korán kel, aranyat lel


szerző:
2013.02.27. 19:00
Aki korán kel, aranyat lel

A világ legnagyobb kincsvadász versenyét rendezték meg hatodik alkalommal az osztrák Alpokban, ahová Katus Attila is velünk tartott. Valahol a hegyoldalban, a hó alatt egy luxusautó slusszkulcsát ásták el, és a kocsi azé, aki ezt megtalálja.

Katus fájdalmában majdnem felrúgta a kísérletvezetőt

Még azt is bevallaná, amit nem követett el – állította Katus Attila, miután néhány órán keresztül kínlódott az „összehúzódásoktól”, önszántából. Mekkora fájdalmat élhet át egy nő a szülés során?

Reggeli - Csak csajok 12-05-10

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-04-02


szerző:
2012.04.02. 20:50
Fókusz 12-04-02

Fókusz: Csodabogarak - Két perc alatt történelmet írtak. Jönnek a Csillag Születik legkülöncebb figurái! A koronák királynője - Dorka eddig 18 szépségversenyt nyert, szinte minden testrészét díjazták már. Trendi kismamák - Divatos vagy kényelmes? Magas sarkú vagy lapos? Stíluskörkép várandós anyukákkal.

Reggeli - Csak csajok 12-03-22

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-03-01


szerző:
2012.03.01. 20:45
Fókusz 12-03-01

Fókusz: Minden, ami szép volt... - Lilu és Balázs felidézik a VV5 legjobb pillanatait, és ami kimaradt az adásból. Mennyit ér az élet? - Harc a hatóságokkal. Kire számíthatnak a hurghadai áldozatok családtagjai?

Katus Attila nem találja az igazit

A legismertebb magyar személyi edző és életmód-tanácsadó másfél éve szakított a barátnőjével, de azóta sem talál rá az új szerelem.

Reflektor 12-02-17


szerző:
2012.02.18. 00:25
Reflektor 12-02-17

Reflektor: Katus Attila nem találja az igazit. Valkó Eszter menyasszonyi ruhapróbája.

Reggeli - Csak csajok 12-02-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-01-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Vastag Csaba újraélesztett, Cipő orvosával duettezett

Rekordszámú résztvevő gyűlt össze a Szívünk Napján, ahol az x-faktorosok is felléptek, a Barátok közt szereplőit pedig tüzetesen megvizsgálták.

Egzotikus sztárvakációk delfinekkel és bulikkal

Fakíron lépkedés Egyiptomban, turnéval egybekötött pihenés Indiában, pár napos kikapcsolódás Olaszországban, delfinekkel úszás Balin és hatalmas csúszdázások Bulgáriában. A hazai sztárok bepillantást engedtek idei meghitt vagy éppen legbulisabb nyaralásukba.

Viharosra sikerült az idei Kékszalag

Sztárjaink arról meséltek a Reflektornak, hogyan élték meg, amikor lecsapott a természet verseny közben.

Felültették a celebeket


szerző:
2011.06.15. 07:50
Felültették a celebeket

Nyeregben érezhették magukat a sztárok, igaz, ló helyett kerékpárra pattantak.

Fókusz 11-04-14


szerző:
2011.04.14. 20:45
Fókusz 11-04-14

Fókusz: „Egy másodpercig sem szimuláltam!” VV Laci cáfolja az őt ért vádakat. Pontosan tudja, miért tört annyira össze lélekben, hogy már a teste is súlyos tüneteket produkált. Bódi Sylvi 30! Az ország legismertebb bombázója hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől, egészen más életre vágyik már. A modell 14 évesen került a szépségiparba, azt is elárulja, ma miből és hogyan él.

Katus Attila tornyon futtatta a turistákat

A fitneszedző néhány perc alatt ért fel a tévétoronyba, kettesével szedte a fokokat.

Csak csajok 11-02-09


szerző:
2011.02.09. 09:05
Csak csajok 11-02-09

Csak csajok: A Csak csajokban tovább boncolgattuk a párkapcsolati témát: mit tehetünk, ha egyszerűen már unjuk a párunkat? Többek között erre a kérdésre kerestük a választ a mai adásban.

A Villa testneveléstanára: Katus Attila

A hatszoros sporaerobic világ-, és kétszeres Európa-bajnok Katus Attilát már nem kell bemutatni a közönségnek. De mit kezd a Villalakók lustaságával?

Reggeli 11-01-04


szerző:
2011.01.04. 09:05
Reggeli 11-01-04

Reggeli: Igazi sztárparádé volt a Reggeliben: nálunk járt a szülinapos Győzike, a szerelmes VV Zsuzsi és Leonidász, valamint Erőss Zsolt és Katus Attila is.

Fél Kettő 11-01-03


szerző:
2011.01.03. 14:35
Fél Kettő 11-01-03

Fél Kettő: Bulvárkrónika - Botrány és boldogság. A sztárvilág egy éve. Namíbiai kaland - Katus Attila afrikai árvát fogadna örökbe? Alma a fájától - A Fél Kettő vendége Trokán Péter színész lánya, Trokán Anna.

Balázs és Jani közös gyermeke


szerző:
2010.11.19. 03:00
Balázs és Jani közös gyermeke

A műsorvezetők megünnepelték rádióműsoruk első születésnapját, sztárok is osztoztak az örömükben.

Új műsorvezetők a Havazinban!


szerző:
2010.10.16. 03:00
Új műsorvezetők a Havazinban!

A Királynőből ismert Ayree Claudia Dedei és Molnár Andi is sílécet csatolnak a lábukra.

Katus Attila csábítani tanul


szerző:
2010.09.16. 07:30
Katus Attila csábítani tanul

Az aerobic-bajnok számára a szingliség próbatétel, most a Bad Boyz táncosától hódító mozdulatokat tanul.

Alföldi és Katus együtt szállt versenybe

A fitneszedző nagyon bízott az egykori híradós fizikai erejében, nem hiába.

Fókusz 10-06-29


szerző:
2010.06.29. 20:40
Fókusz 10-06-29

Fókusz: Videót a bírónak! Nick Árpi drámai búcsúja. Vasemberként állták a sarat. Forma-1-es kiállítás Szujó Zolival. 42 milliót követel az áramszolgáltatótól. Állati életmentők.

Reggeli 10-05-28


szerző:
2010.05.28. 08:40
Reggeli 10-05-28

Rendhagyó Reggelinkben Sebestyén Balázs volt a Reggeli műsorvezetője – legalábbis egy napra, méghozzá Ördög Nóra oldalán.

Csak csajok 10-05-19


szerző:
2010.05.19. 09:52
Csak csajok 10-05-19

A szerdai Csak csajokban a „Szerencse hírnöke”, Bay Éva tüsténkedett a konyhában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való