KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Karesz"

Karesz ételre cserélte a szülinapi ajándékát

Karesz és Milán szörnyen éhesek voltak, pénzük azonban nem volt. Miután összevesztek, amiért Milán nem volt hajlandó pénzt kérni a szüleitől, Karesz elcserélte barátjától kapott szülinapi ajándékát ennivalóra. Végül Milán is szerzett ételt a szüleitől, majd amikor rájött arra, hogy Karesz mit csinált, csalódottan faképnél hagyta a barátját.

Roland elszánta magát Bori meghódítására

Roland eldöntötte, hogy küzd Boriért. Joe és Orsi közelebb kerültek egymáshoz. Karesz és Milán éheztek.

Karesz és Milán malacot loptak!

Karesz és Milán elloptak egy malacot Gusztiéktól, mivel azt gondolták, hogy levágásra ítélték a disznót. Guszti azonban megjelent a fiúknál, és ők kénytelenek voltak visszaadni az állatot, amiről ráadásul kiderült, hogy nem levágják majd, hanem ajándékba adják Guszti unokahúgának.

Zsuzsa felfedte miért tért vissza Joe életébe

Zsuzsa bevallotta bűneit Joe-nak. Teó állásinterjúra ment. Karesz és Milán elloptak egy malacot.

Karesz és Milán minden pénzüket elvesztették

Karesz és Milán gokartozni indultak, hogy elköltsék a parti-szervezéssel megkeresett pénzüket, amikor két lány kihívta őket egy léghoki-versenyre. Miután azt könnyűszerrel megnyerték a fiúk, visszavágót ajánlottak nekik a gokart pályán, amit azonban már csúfosan elbuktak, így elveszítve minden pénzüket.

Joe:

Joe-nak váratlan vendége érkezett. Teót megvádolta egy volt kalandja. Kareszt és Milány gokart versenyre hívták ki.

Puskás Peti menti meg Milánt és Kareszt az újabb kínos bukástól?

Karesz és Milán új megbízást kaptak: egy kislány nyolcadik születésnapját kellett megszervezniük. Amikor azonban találkoztak a lánnyal, rájöttek, hogy félreértették a megrendelő apukát, Fióna ugyanis nem nyolc, hanem tizennyolc éves lesz. A srácoknak improvizálniuk kellett valamit, ezért megkérték barátjukat, Puskás Petit, hogy lépjen fel az együttesével a szülinapon.

Joe még érez valamit Tamara iránt?

Joe megpróbálta távoltartani Tamarát Teótól. Karola lesújtó híreket kapott a kezéről. Karesz és Milán szülinapot szerveztek.

Karesz Milánnak: “Csináljunk egy problémamegoldó vállalkozást…”

Karesz és Milán, Mesi unszolására, létrehozták új vállalkozásukat, az Ötletbazárt, amivel megoldóemberekként szerettek volna tevékenykedni. Hamar meg is kapták első megbízásukat, amivel azonban csúfos kudarcot vallottak. Este aztán, épp mikor már feladták volna, újabb megrendelésük érkezett.

Dávid Borinak: „Életed legnagyobb meglepetésében lesz részed…”

Tamara tisztázta kapcsolatukat Joe-val. Dávid meglepte Borit. Karesz és Milán vállalkozást indítottak.

Karesz és Milán csajozni tanították Gusztit

Karesz és Milán megismerték Gusztit, Endre unokatestvérét, aki el volt tiltva a két sráctól ezért ők hazudtak a kilétükről hogy beszélgessenek Gusztival. A fiúról kiderült, hogy szerelmi bánata van, Karesz és Milán pedig úgy döntöttek, kisegítik őt.

Tamara nyomozni kezdett Teó után!

Tamara nyomozni kezdett Teó után. Lili féltette újdonsült kapcsolatát. Milán és Karesz új barátot találtak.

Karesz, a bikinis mosómedve!

Milán és Karesz azzal töltötték a napot, hogy minél durvább ugratással álljanak elő a másiknak. Mikor aztán Karesz főnöke kiakadt a srácokra, egy utolsó esélyt adott alkalmazottjának. Karesz azonban úgy döntött, ideje tovább állnia, Milánnal pedig megfogadták, hogy soha nem nőnek fel!

Szofi döntött: vajon igent mond Tamásnak?

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Előző rész (2017. november 14.)

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Verekedés tört ki a lakóhajón

Karesz feldúltan tért haza Spanyolországból, mivel Sári és Patrik házasodni készülnek. A fiú Joe-nak sírta el a bánatát, aki képtelen volt lehiggasztani őt. Később Karesz összetűzésbe került egy csapat sráccal, akik elfoglalták a lakóhajót. A hajófoglalókat végül Joe üldözte el, a motoros banda segítségével.

Lali Shakespearet szavalva nyerte el Juli szívét

Lalinak randija volt. Karesz feldúltan tért haza. Teó kisegítette Szofit.

Elszabadultak az indulatok a hajón

Maja szerette volna elérni, hogy Mesi visszaköltözhessen a hajóra, de Milán csak úgy engedte ezt meg, ha Karesz véleményét is kikérik. Később az ingatlanirodában felbukkant Klaudia, aki kiadó lakást keresett. A sikeres üzletkötést követően, Milán felvitte a lakóhajóra a lányt, és lefeküdtek. Amikor Ilona, Milán anyja rájött erre, hatalmas balhét csapott, ráadásul Mesi, Maja és Győző is ekkor érkeztek meg. A veszekedés közepette Milán végül beleegyezett, hogy Karesz ex-barátnője visszaköltözzön.

Milán veszélyes alakokkal került összetűzésbe

Győzőnek hála úgy tűnik, Milán végre kiadhat egy lakást. A bérlőkről azonban kiderül, hogy nem épp tisztességes alakok, még a bérleti szerződést sem akarják aláírni. Végül Karesznak eszébe jut egy mentőötlet, amivel aztán sikerült kiadni a lakást.

Joe: „Engem ne korlátozzon senki…”

Zoé nem tudta eldönteni, hogy mit akar Gábortól. Tamara napja egyre rosszabbra fordult. Milán még mindig a lakás kiadásával küszködött.

Virág Milánnak: „Nekem nem az ilyen fiúk jönnek be, hanem az igazi férfiak…”

Milán reggel vigasztalni próbálta a szerelmi bánatától sínylődő Kareszt. Később Virág szexet ígért Milánnak, ha segít neki eladni egy lakást. A fiú segített is munkatársának, viszont amikor bepróbálkozott nála, Virág lekoptatta őt. Mindeközben ráadásul Milán cserbenhagyta Kareszt egy nő miatt.

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Gergő Mesinek: „Akarok tőled valamit, minden ezért volt…”

Karesz teljesen kétségbeesett, amikor rájött, hogy Mesi elköltözött. A lány eközben rájött Gergő valódi szándékaira és vele is megszakította a kapcsolatot. Karesz megpróbálta maradásra bírni a lányt, Mesi pedig le is feküdt vele, de végül így is amellett döntött, hogy szakítaniuk kell.

Következő rész (2017. október 10.)

Gábor kételkedni kezd. Bori főzni tanítja Rolandot. Milán cserbenhagyja Kareszt.

Karesz végleg elvesztette Mesit

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Előző rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Rendőrök vitték el a részegen verekedő Kareszt

Kareszben újra fellángolt a féltékenység, amikor Mesi nem akart lefeküdni vele. A lány Gergővel járőrözött egész nap, barátja pedig úgy döntött követi őt, de semmi gyanúsat nem látott. Mesi viszont észrevette Kareszt, és szakított vele. A fiú később bocsánatot akart kérni, de amikor újra fellobbant benne a féltékenység, nekiesett Gergőnek és őrizetbe vették őt.

Következő rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtesz azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözik a hajóról. Szofit egyre jobban megviselik a problémái.

Előző rész (2017. október 06.)

Dani randira ment Zoéval. Tamás segítene szeretett volna Szofinak. Karesz újra féltékeny lett.

Mesi Kareszról: „Nekem nincs szükségem egy ilyen barátra…”

Dani randira ment Zoéval. Tamás segített Szofinak. Karesz újra féltékeny lett.

Új lakó érkezett a hajóra, Lili személyében

Milán végre megszabadult az albérletfoglalóktól, és nagy nehezen bérlőt is talált, Győző személyében. Győzőnek viszont ötlete sincs még arról, hogyan fizesse ki a kibérelt lakást. Eközben a hajóra költözött Lili, Klaudia keresztlánya.

Karesz lefújta Gergő rendőrautóját

Miután Gergő újra belerondított Karesz és Mesi közös programjába, Karesz úgy döntött ideje bosszút állnia, és lefújta a rendőr kocsiját. Barátnője viszont hamar rájött, hogy mit tett, és arra kényszerítette Kareszt, hogy tegye jóvá a tettét.

Gábor nekiesett Joe-nak

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Előző rész (2017. október 02.)

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Milán Karesznak: „Gondolkozz el, hogy tényleg te vagy-e a legjobb barátom…”

Milán kapott egy lehetőséget, hogy kijavítsa korábbi hibáját, amikor Ádám átengedett neki egy látszólag könnyen eladható lakást. Később azonban rájött, hogy az ott élő bérlőket, nem lesz annyira könnyű kitenni az albérletből, ezért Kareszt hívta segítségül, aki azonban inkább ártott, mintsem segített.

Következő rész (2017. október 02.)

Ildikó bogarat ültet Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lesz Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forral Gergő ellen.

Joe megmentette Evelint

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Előző rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Következő rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakják a hostelből. Rolandnak megtetszik az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kéri a munkájában.

Karola képtelen megváltozni

Tamara megrémült Joe-val közös kapcsolatától. Karola szexi játszmába kezdett Igorral. Milán hazugságokkal szerzett magának randit.

Előző rész (2017. szeptember 19.)

Joe romantikus meglepetéssel békíti ki Tamarát. Dani újra összeveszik TJ-vel. Karesz mindent megtesz azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Rendőrök razziáztak Kareszék hajóján

Karesz megelégelte, hogy Mesi folyamatosan Gergővel tölti az idejét, hogy felkészülhessenek a rendőrségi előkészítőre, ezért bulit szervezett, ahol mindenáron megakarta mutatni a rendőrnek, hogy Mesi az övé. Gergő heccelésével odáig ment, hogy egy kamu füves cigit szívtak el a hajón, mire a rendőr kihívta kollegáit. Ezután Gergő négyszemközt bevallotta Mesinek, hogy többet érez iránta barátságnál, de a lány elutasította, mondván ő Kareszt szereti.

Joe, filmbe illően kért bocsánatot Tamarától

Egy átmeneti szakítás után, Joe romantikus gesztussal békítette ki Tamarát. Dani végleg összeveszett TJ-vel, ezzel pedig romba dőltek Hawaii-i tervei. Karesz mindent megtett azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Következő rész (2017. szeptember 19.)

Joe romantikus meglepetéssel békíti ki Tamarát. Dani újra összeveszik TJ-vel. Karesz mindent megtesz azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Mesi Karesznak: „Csak magaddal törődsz…”

Karesz teljesen kikészült, amikor megjelent náluk Mesi és az apja, azzal, hogy Mesi otthagyja a munkahelyét és elkezdi a rendőri tanulmányait. Ráadásul a lány, egy rendőr ismerősével töltötte a napot, ami még jobban felidegesítette a fiút. Karesz mindent megtett annak érdekében, hogy eltántorítsa barátnőjét a rendőri pályától, de ennek csak veszekedés lett a vége.

Előző rész (2017. szeptember 18.)

Joe megkapja a válási papírokat. Dani egyre önveszélyesebb lesz. Mesi elhatározza, hogy rendőrnek áll.

Következő rész (2017. szeptember 18.)

Joe megkapja a válási papírjait. Dani egyre önveszélyesebb lesz. Mesi elhatározza, hogy rendőrnek áll.

Maja Győzőnek: „Én csak barátként nézek rád…”

Győző teljesen odavan Majáért, és eldönti, hogy megszerzi magának a lányt. Meggyőzi Milánt és Kareszt, hogy szervezzenek estére egy bulit, aminek igazából az lesz a lényege, hogy ő végre összejöhessen Majával, de amikor megpróbálja megcsókolni őt, a lány visszautasítja.

Milán és Karesz leitatják Győző unokahúgát

Milán és Karesz szülinapi bulit szerveznek Győzőnek, akinek viszont vigyáznia kell az idegesítő unokahúgára, Anitára. A fiúk, hogy elcsitítsák a kellemetlenkedő Anitát, leitatják a lányt, aki viszont vállalhatatlanul részeg lesz.

Előző rész (2017. szeptember 08.)

Roland és Szilvi reggel aggódnak, mert egész éjjel nem sikerült elérniük Evelint. Joe-ék montenegrói vizes partit terveznek. Milán és Karesz pedig Győző bulijára készülnek, mikor megtudják, hogy Győzőre rásózták az idegesítő unokatestvérét, Anitát. A lány ünneprontó, és nagy veszélyt jelent a bulira!

Karesz és Milán elrontották Győző szülinapi ajándékát

Karesz és Milán kihívásként tekintenek arra, hogy jó ajándékot szerezzenek Győzőnek. Mikor nagy nehezen szereznek egy játékasztalt barátjuknak, azonnal tönkre is teszik azt.

Karesz és Milán cserbenhagyták Győzőt

Karesz és Milán pasis napját Győző szakította meg, aki bajba került. A fiúk megpróbálták kisegíteni barátjukat, viszont hülyéskedésüknek hála, csak még nagyobb bajba keverték őt.

Következő rész (2017. szeptember 06.)

Bori elmondja az igazat Daninak, de ő nem hisz neki. Gábor és Zoé pásztoróráját folyton megzavarják az albérlet lakói. Karesz egy pasis napot tölt el Milánnal.

Mesi szexi tánccal engeszteli ki Kareszt

Mesi apja egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy rajta poénkodjon, és Karesznál elszakad a cérna. Mesit is felhúzza, amikor a lány előtt szidja annak szüleit, és otthagyja a szülinapi bulit, este azonbana lány kiengeszteli szerelmét...

Előző rész (2017. szeptember 04.)

Dani Evelin szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket. Totó megalázza Zoét a többiek előtt, mikor a lány bemutatja az új fitneszvideóját. Karesz minden erejével azon van, hogy el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját.

Következő rész (2017. szeptember 04.)

Dani Evelin szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket. Totó megalázza Zoét a többiek előtt, mikor a lány bemutatja az új fitneszvideóját. Karesz minden erejével azon van, hogy el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját.

Milán örökre búcsút int Kírának

Kíra akciójának hála Bécy visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.

Bécy:

Kíra felbukkanását követően Bécy és Milán szövetséget kötnek, és közösen számolnak le a lánnyal. Ezután Milán már-már azt gondolja, hogy Bécy mégsem olyan rossz ember, mint azt feltételezte, de csalódnia kell...

Milán:

Milán mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét, de semmi sem segít és végül Bécy elé áll és elárulja, hogy lefeküdt Kírával, azonban Bécy Milán egy szavát sem hiszi el és kineveti a fiút.

Karesz Mesinek: „Ki a jobb, Milán vagy én?”

Karesz boldog Mesivel, ám amikor észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást, és nem sokkal korábban még mennyire közel álltak egymáshoz, kínozni kezdi a féltékenység. Karesz végül szex után próbálja kifaggatni barátnőjét, ami veszekedésbe torkollik.

Előző rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Következő rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Mesi mégis ad egy esélyt Karesznak!

Karesz elkezd reménykedni, hogy mégis lehet esélye Mesinél, amikor SMS-t kap a lánytól. Karesz és Milán kiderítik, hol lakik Mesi, de a lány apja megnehezíti a Mesivel való kapcsolatfelvételt.

Következő rész (2017. augusztus 02.)

Lali elhatározza, hogy házalni fog a potencianövelővel. Karesz reménykedni kezd, hogy Mesi talán mégis ad neki egy esélyt. Tamás kibúvót keres, hogy ne veszekedjenek Paulával, ezért lemondja a közös programot.

Mesi:

A randin Karesz totális túlzásokba esik, Mesi pedig megint egyből bekorlátozva érzi magát és kétségbeesetten lelép. Mikor Mesi este közli, hogy neki ez egyszerűen nem megy, Karesz teljesen padlót fog.

 

Előző rész (2017. július 31.)

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit. Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Alexa és Paula megtalálják Barbi utódját.

Mesi: “Nekem ez még egy kicsit gyors, Karesz.”

Karesz és Mesi között végre elcsattan az első csók, de a lány mégis faképnél hagyja a fiút.

Következő rész (2017. július 31.)

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit. Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Alexa és Paula megtalálják Barbi utódját.

Előző rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Következő rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Kíra szexi rúdtánccal kényeztette Milánt

Míg Karesz megpróbálja szorosabbra fűzni kapcsolatát Mesivel, addig Milánt rúdtánccal villanyozza fel Kíra, ezzel kizökkentve őt Hajni miatti rosszkedvéből.

Milánt sokkolja Hajni vallomása

Milán az utolsó pillanatban Hajni helyett Karesz mellett dönt, mert a testvére mindennél fontosabb neki. Hajni kiborul és megmutatja valódi arcát, Milán pedig nagyon elszomorodik, mikor világossá válik számára, hogy Hajni egész idő alatt csak játszott vele.

Előző rész (2017. július 25.)

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról. Karola kénytelen bevallani, hogy belezúgott Szilárdba. Hajni továbbra is azon van, hogy egymásra haragítsa Milánt és Kareszt.

Következő rész (2017. július 25.)

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról. Karola kénytelen bevallani, hogy belezúgott Szilárdba. Hajni továbbra is azon van, hogy egymásra haragítsa Milánt és Kareszt.

Karesz és Milán egymásnak esnek

Karesz be szeretné bizonyítani ártatlanságát Milánnak, de nem számol vele, hogy Hajni egy agyafúrt csellel kudarcba dönti számításait.  

Előző rész (2017. július 24.)

Gréti kétségbe van esve, mert Dani egész hétvégén nem jelentkezett. Joe és Zoé megbeszélik, hogy a pénteki csók csak egy részeg kisiklás volt. Karesz szilárdan eltökéli, hogy falhoz állítja Hajnit.

Következő rész (2017. július 24.)

Gréti kétségbe van esve, mert Dani egész hétvégén nem jelentkezett. Joe és Zoé megbeszélik, hogy a pénteki csók csak egy részeg kisiklás volt. Karesz szilárdan eltökéli, hogy falhoz állítja Hajnit.

Hajni terve beválik, és Milán elköltözik a hajóról

Hajninak egy gonosz cselszövéssel sikerül meggyőznie Milánt arról, hogy Karesz meg akarta csókolni őt, mire Milán összeveszik a kétségbeesett Karesszel és bejelenti, hogy elköltözik.

Előző rész (2017. július 19.)

Grétinek továbbra is az az érzése, hogy Dani titkol előle valamit. Lali nagyon izgatott, mivel ma lesz a pornófilm forgatása. Milán megszakítja barátságát a kétségbeesett Karesszel és bejelenti, hogy elköltözik.

Hajni Karesz ellen fordítja Milánt?

Mikor Hajni összejön Milánnal, a fiúval madarat lehet fogatni. Nem is sejti, hogy a lánynak az a célja, hogy ő és Karesz megszakítsák a barátságukat...

Előző rész (2017. július 18.)

Barbi majdnem elájul, mikor felhívják a rádiótól, és felajánlják neki egy műsor vezetését. Gréti biztos benne, hogy Dani titkol valamit előle. Karesz és Milán újra megjelennek Mesinél és Hajninál.

Következő rész (2017. július 18.)

Barbi majdnem elájul, mikor felhívják a rádiótól, és felajánlják neki egy műsor vezetését. Gréti biztos benne, hogy Dani titkol valamit előle. Karesz és Milán újra megjelennek Mesinél és Hajninál.

 

Kareszék megfogadják, hogy tovább harcolnak a lányokért!

Karesz kétségbeesik és Milán dolgai sem alakulnak jobban Hajninál. Ezután a srácok megfogadják, hogy támogatják egymást a lányok szívéért folytatott küzdelemben, nem számít, mennyi visszautasításban lesz még részük...

Előző rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

Következő rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

Mesi pofonnal jutalmazza Karesz csókját

Mesi teljesen kikészül, amikor megtudja, hogy Hajni nemrég le akart feküdni Milánnal. Karesznek először még sikerül felvidítania Mesit, ám hirtelen ismét feltörnek benne a régi érzések és megpróbálja megcsókolni a lányt, amit Mesi durván visszautasít.

Előző rész (2017. július 12.)

Szilárd szerelmet vall Karolának. Gábor biztos benne, hogy bejön Zoénak, és rá akarja venni, hogy ezt végre vallja be. Karesz megpróbálja megcsókolni Mesit, amit a lány durván visszautasít.

Következő rész (2017. július 12.)

Szilárd szerelmet vall Karolának. Gábor biztos benne, hogy bejön Zoénak, és rá akarja venni, hogy ezt végre vallja be. Karesz megpróbálja megcsókolni Mesit, amit a lány durván visszautasít.

Kareszék cselédnek állnak, hogy a hajón maradhassanak

Minden úgy történik, ahogy attól Milán tartott, és a fiúk lebuknak. Úgy tűnik, hogy Milán és Karesz repül a hajóról, de végül az utolsó pillanatban sikerül megegyezniük a táncos lányokkal, és maradhatnak.

Előző rész (2017. július 11.)

Gréti és Evelin kicsit újra egymásnak feszülnek. Joe és Zoé túl közel kerülnek egymáshoz. Karesz visszajön Spanyolországból.

Hajni: „Te engem akarsz, én meg elfelejteni a Kareszt!”

Hajni gyorsan leissza magát a randin és végül szexelni szeretne Milánnal. Amikor a fiú rákérdez, hogy valóban vannak-e iránta érzései, Hajni elárulja, hogy ő csak Kareszt akarta elfelejteni...

Következő rész (2017. július 11.)

Gréti és Evelin kicsit újra egymásnak feszülnek. Joe és Zoé túl közel kerülnek egymáshoz. Karesz visszajön Spanyolországból.

Hajni bevallja Mesinek, hogy csókolózott Milánnal

Karesz feladja a reményt arra, hogy összejöjjön Mesivel, és néhány napra Spanyolországba utazik Sárihoz. Amíg Karesz meghozza ezt a döntést, Mesi és Hajni lelkizni kezdenek, és kiderül, hogy Hajni és Milán már csókolóztak egymással...

Előző rész (2017. június 20.)

Milán és Karesz az remélik, hogy bocsánatot tudnak kérni Hajnitól. Kristóf és Alexa újra szexelnek. Dani örül annak, hogy ismét találkozott a régi haverjával, TJ-vel. 

Következő rész (2017. június 20.)

Milán és Karesz az remélik, hogy bocsánatot tudnak kérni Hajnitól. Kristóf és Alexa újra szexelnek. Dani örül annak, hogy ismét találkozott a régi haverjával, TJ-vel. 

Karesz:

 Milán annyira fel van dobva, hogy elszólja magát, és Hajni rájön, hogy Milán volt nála péntek este. Milánnak nincs más választása, mindent feltesz egy lapra, bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. 

Előző rész (2017. június 19.)

Milán bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. Barbi az ultrahangon meglátja a kisbabáját. Karola kénytelen szembenézni a múltjával, és alkoholba fojtja bánatát.

Milán bevallja az igazságot Hajniéknak

Hajni reggel nagyon mérges volt Kareszra, mert azt hitte, hogy pénteken csak szórakozott vele mosómedve jelmezbe öltözve. Amikor Karesz rájött, hogy Milán mit csinált, nagyon felhúzta magát, de nem árulta be a barátját...

Milán rájön, hogy Hajninak egyedül Kareszra van szüksége

Milán úgy dönt, hogy Karesz autómosós mosómedve jelmezében kiadja magát Karesznek és így cserkészi be Hajnit. Bár Milán látja, hogy Hajni nyilvánvalóan még mindig odavan Kareszért, mégis végrehajtja a tervét.

Karesz képtelen tovább hazudni, és szakít Hajnival

Amikor Karesz először próbál szakítani Hajnival, Mesi keresztbehúzza a számításait és kudarcot vall, de Hajni egyre rámenősebben viselkedik, és Kareszből kiszakad a vallomás, hogy már egyáltalán nem szereti!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!