KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Karesz"

Roland mélypontra ért és felmondott Bécy-nél

Roland felmondott. Gábor újra megbántotta Joe-t. Milán és Guszti a verseny utolsó feladatához értek.

Milán Aysenak: „Van az embernek méltósága, befejeztem…”

Milán a tegnapi veresége után annyira berágott Gusztira, hogy ki akarta dobni a hajóról. Ayse eközben bejelentette a végső kihívást: az a kívánsága, hogy a fiúk tetessenek piercinget a köldökükbe. Milánnál ez már kiverte a biztosítékot, de Guszti így is teljesítette a feladatot. Milánnak viszont éppen azzal sikerült Ayse kegyeit elnyernie, hogy kiderült róla, tökös gyerek, aki nem úgy táncol, ahogy mások fütyülnek. Ayse Guszti döbbenetére Milánt kiáltotta ki győztesnek, és megadta neki a telefonszámát.

Ayse miatt érhet véget Milán és Guszti barátsága?

Reggel Milán motiváltnak érezte magát, eldöntötte, hogy ő nyeri a mai kihívást. Ayse közölte a fiúkkal, hogy nagyon szeretne egy olyan rókafarkat, ami egy rocker motorján van. Milánnak az élete kockáztatásával végül valóban sikerült megszereznie a rókafarkat. Amikor Milán büszkén megmutatta Gusztinak a zsákmányt, aki korábban már gyáván feladta a küzdelmet, Guszti egy csúnya trükkel ellopta azt Milántól, mire Ayse őt nevezte meg győztesnek. A dühös Milán bosszút esküdött barátja ellen.

Milán női ruhában zsonglőrködött Ayse számáért!

Miután Milánék újra felkeresték Ayset a teázóban, a lány megjelent a hajón, és egy pikáns kihívás elé állította két hódolóját. Milán először meghátrált, de mikor Guszti kiállta a próbát, ő sem akart beégni, és teljesítette a feladatot. Végül Ayse döntetlent hirdetett ki, ami nem tetszett a fiúknak.

Gáborból milliomos lett!

Gábor hatalmas örökségre tett szert. Teó és Joe durván összevesztek. Milán és Ayse újra összefutottak.

Ayse újra felültette Milánt?

Milán reggel véletlenül összefut Ayse-vel és sikerült elhívnia a lányt a lakóhajóra, hogy ott dicsekedjen neki egy kicsit. Ayse-re tényleg nagy hatással volt Milán otthona, és gyorsan sikerült is rábeszélnie a fiút, hogy este ott tarthassa meg az egyik barátnője szülinapi partiját. Kicsit közelebb is kerültek egymáshoz, Milánnak pedig meggyőződése volt, hogy meg fogja kapni a lányt. A buli azonban hamar elfajult, és Ayse a barátaival együtt elmenekült a rendőrség elől, míg Milán ottmaradt egyedül tartani a frontot.

Karesz és Lili durva bosszút álltak Danin

Lili és Karesz berúgtak együtt, majd eldöntötték, hogy bosszút állnak Danin és Evelinen. Elmentek a Bécy-házba és szétverték Dani szobáját, majd miután ennek megünneplésére is ittak még egy kicsit, egymás karjaiban kötöttek ki.

Bécy durván megfenyegette Danit

Joe elhatározta, hogy visszaszerzi Tamarát. Bécy kibékült Evelinnel. Lili és Karesz bosszút álltak.

Karesz férjezett nővel kezdett ki?

Míg Mesi randit beszélt meg egy sráccal az interneten, Kareszt meglátogatta egy régi iskolatársa azzal, hogy osztálytalálkozót szervez. Karesz eleinte borzalmasan érezte magát, de egyszer csak megjelent Fanni, aki egyből megdobogtatta a fiú szívét. A közös vacsora során közelebb kerültek egymáshoz a lánnyal, de amikor Karesz megcsókolta őt, Fanni felpofozta, ráadásul a lány férje is megjelent! Karesz letörten ment haza a lakóhajóra, ahol a totál kikészült Lilivel és a többiekkel egy búsulós estét tartottak.

Dani és Evelin újra együtt vannak?

Karesz osztálytalálkozóra ment. Dani kisegítette Evelint. Gábor rájött, hogy nincs miért itthon maradjon.

Margó Karesznak: „Ne gyere el az esküvőre, mert még mindig nem engedted el Sárit…”

Kareszék nyáridéző bulival készültek Sári esküvőjére, amikor Zsófika és Margó megjelentek a lakóhajón. Amikor később Karesz összeveszett Sári anyjával, Margó azt követelte a fiútól, hogy ne jöjjön el Sáriék esküvőjére. Karesz idővel belátta, hogy Budapesten kellene maradnia, mivel az esküvő kikészíti őt idegileg és esetleg még hülyeséget csinálna, ha elmenne. Milán csatlakozott barátjához, és úgy döntött itthon marad vele.

Lilit újra alkoholizmus fenyegeti?

Lili és Dani újra találkoztak. Joe és Tamara rájöttek Lali csapdájára. Karesz összeveszett Margóval.

Újabb barátot tiltottak el Kareszéktól

Kiderült, hogy Gusztit eltiltották Karesztól és Milántól, a fiúk azonban nem akarták annyiban hagyni a helyzetet, ezért elmentek barátjuk szüleihez. A szülőknél aztán csak még rosszabb színben sikerült feltüntetniük magukat, és kidobták őket a házból. Este azonban legnagyobb meglepetésükre megjelent Guszti, aki úgy döntött odaköltözik a lakóhajóra barátaihoz.

Teó: „Soha nem tudtam, hogy kell jó apának lenni…”

Teó összeomlott. Gusztit eltiltották a fiúktól. Bori és Roland szexbalesetet szenvedtek.

Milánt átverte álmai nője?

Milán Ayseval töltötte az éjszakát, és a mennyekben érezte magát. Ayse még a telefonszámát is megadta, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. A szám azonban hamis volt, Milán pedig elkezdett utánajárni a lány igazi elérhetőségének. Este Ayse jelentkezett és megbeszéltek egy randit a lakóhajón. Milán borzasztóan boldog volt, ám kiderült, hogy ez csak Ági bosszúja volt, mert Milán beárulta őt a szüleinél, hogy bulizni volt.

Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Milán a rendőrök kereszttüzében talált rá a szerelemre

Milán és Karesz unatkozott, ezért egyből rákattantak a lehetőségre, amikor Ági, Guszti húga, beszámolt nekik egy titkos partiról. Ági ugyan nem szerette volna, hogy a fiúk is vele tartsanak, azonban a két srác és Guszti kiderítették hol lesz a buli helyszíne. Odaérve Milán rögtön fülig szerelmes lett, amikor összefutott a csinos Ayseval. Hamarosan azonban megjelent a rendőrség, és véget vetett a szórakozásnak.

Tamás Ádámról:

Joe összehozta Orsit és a barátnőit. Tamás közös napot töltött el az apjával. Milán és Karesz bulizni indultak.

Milán undorító módon üldözte el a randipartnerét

Milán teljesen kikészült, amikor kiújult a bőrallergiája. Karesz eközben szerzett egy megbízást, aminek köszönhetően Milánra szemet vetett egy csinos lány. Mikor aztán összejött kettejük között egy randi, Milán nem bírta ki, és gátlástalanul vakarózni kezdett, amivel sikerült elüldöznie Petrát.

A semmiből tűntek elő Tamás szülei

Tamást meglátogatták szülei. Lali tervet eszelt ki, hogy segítsen Nikinek. Milán kellemetlen helyzetbe keveredett.

Karesz randija csúnya titokkal bukott le

Amikor Milán reggel megtalálta Sári esküvői meghívóját, pánikolni kezdett és el akarta dugni Karesz elől. Az az ötlete támad, hogy össze fogja hozni barátját valakivel. Egy internetes oldalon Milán rátalált a neten Klárira, akit Mesi barátnőjeként mutatott be Karesznek. Ők ketten valóban rögtön nagyon jól egymásra hangolódtak, de aztán kiderül, hogy Klári egyáltalán nem százas.

Dani és Evelin közt újra fellángol a szerelem?

Dani hazudott Lilinek. Bori összezavarodott. Karesznak őrült randija volt.

Karesz és Milán a rendőrségen kötöttek ki

Reggel Karesznek zseniális ötlete támadt. Mivel holnap születésnapja lesz, szerette volna újra átélni a 17. születésnapját, amikor Milánnal Lengyelország felé stoppoltak. Milán is benne volt és gyorsan találtak is egy sofőrt. Ám egy vita után a sofőr kidobta őket az autójából. Karesz és Milán hirtelen az utcán találták magukat és mindennek a tetejébe még a rendőrök is bevitték őket.

Gábor részegen kirúgatta Nikit

Gábor kiakadt. Tamás provokálni kezdte Teót. Karesz rendhagyó szülinapot eszelt ki.

Karesz ételre cserélte a szülinapi ajándékát

Karesz és Milán szörnyen éhesek voltak, pénzük azonban nem volt. Miután összevesztek, amiért Milán nem volt hajlandó pénzt kérni a szüleitől, Karesz elcserélte barátjától kapott szülinapi ajándékát ennivalóra. Végül Milán is szerzett ételt a szüleitől, majd amikor rájött arra, hogy Karesz mit csinált, csalódottan faképnél hagyta a barátját.

Roland elszánta magát Bori meghódítására

Roland eldöntötte, hogy küzd Boriért. Joe és Orsi közelebb kerültek egymáshoz. Karesz és Milán éheztek.

Karesz és Milán malacot loptak!

Karesz és Milán elloptak egy malacot Gusztiéktól, mivel azt gondolták, hogy levágásra ítélték a disznót. Guszti azonban megjelent a fiúknál, és ők kénytelenek voltak visszaadni az állatot, amiről ráadásul kiderült, hogy nem levágják majd, hanem ajándékba adják Guszti unokahúgának.

Zsuzsa felfedte miért tért vissza Joe életébe

Zsuzsa bevallotta bűneit Joe-nak. Teó állásinterjúra ment. Karesz és Milán elloptak egy malacot.

Karesz és Milán minden pénzüket elvesztették

Karesz és Milán gokartozni indultak, hogy elköltsék a parti-szervezéssel megkeresett pénzüket, amikor két lány kihívta őket egy léghoki-versenyre. Miután azt könnyűszerrel megnyerték a fiúk, visszavágót ajánlottak nekik a gokart pályán, amit azonban már csúfosan elbuktak, így elveszítve minden pénzüket.

Joe:

Joe-nak váratlan vendége érkezett. Teót megvádolta egy volt kalandja. Kareszt és Milány gokart versenyre hívták ki.

Puskás Peti menti meg Milánt és Kareszt az újabb kínos bukástól?

Karesz és Milán új megbízást kaptak: egy kislány nyolcadik születésnapját kellett megszervezniük. Amikor azonban találkoztak a lánnyal, rájöttek, hogy félreértették a megrendelő apukát, Fióna ugyanis nem nyolc, hanem tizennyolc éves lesz. A srácoknak improvizálniuk kellett valamit, ezért megkérték barátjukat, Puskás Petit, hogy lépjen fel az együttesével a szülinapon.

Joe még érez valamit Tamara iránt?

Joe megpróbálta távoltartani Tamarát Teótól. Karola lesújtó híreket kapott a kezéről. Karesz és Milán szülinapot szerveztek.

Karesz Milánnak: “Csináljunk egy problémamegoldó vállalkozást…”

Karesz és Milán, Mesi unszolására, létrehozták új vállalkozásukat, az Ötletbazárt, amivel megoldóemberekként szerettek volna tevékenykedni. Hamar meg is kapták első megbízásukat, amivel azonban csúfos kudarcot vallottak. Este aztán, épp mikor már feladták volna, újabb megrendelésük érkezett.

Dávid Borinak: „Életed legnagyobb meglepetésében lesz részed…”

Tamara tisztázta kapcsolatukat Joe-val. Dávid meglepte Borit. Karesz és Milán vállalkozást indítottak.

Karesz és Milán csajozni tanították Gusztit

Karesz és Milán megismerték Gusztit, Endre unokatestvérét, aki el volt tiltva a két sráctól ezért ők hazudtak a kilétükről hogy beszélgessenek Gusztival. A fiúról kiderült, hogy szerelmi bánata van, Karesz és Milán pedig úgy döntöttek, kisegítik őt.

Tamara nyomozni kezdett Teó után!

Tamara nyomozni kezdett Teó után. Lili féltette újdonsült kapcsolatát. Milán és Karesz új barátot találtak.

Karesz, a bikinis mosómedve!

Milán és Karesz azzal töltötték a napot, hogy minél durvább ugratással álljanak elő a másiknak. Mikor aztán Karesz főnöke kiakadt a srácokra, egy utolsó esélyt adott alkalmazottjának. Karesz azonban úgy döntött, ideje tovább állnia, Milánnal pedig megfogadták, hogy soha nem nőnek fel!

Szofi döntött: vajon igent mond Tamásnak?

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Előző rész (2017. november 14.)

Tamás megkérte Szofi kezét. Evelin rájött Zoé és Dani viszonyára. Milán és Karesz durva ugratásokkal szívatták egymást.

Verekedés tört ki a lakóhajón

Karesz feldúltan tért haza Spanyolországból, mivel Sári és Patrik házasodni készülnek. A fiú Joe-nak sírta el a bánatát, aki képtelen volt lehiggasztani őt. Később Karesz összetűzésbe került egy csapat sráccal, akik elfoglalták a lakóhajót. A hajófoglalókat végül Joe üldözte el, a motoros banda segítségével.

Lali Shakespearet szavalva nyerte el Juli szívét

Lalinak randija volt. Karesz feldúltan tért haza. Teó kisegítette Szofit.

Elszabadultak az indulatok a hajón

Maja szerette volna elérni, hogy Mesi visszaköltözhessen a hajóra, de Milán csak úgy engedte ezt meg, ha Karesz véleményét is kikérik. Később az ingatlanirodában felbukkant Klaudia, aki kiadó lakást keresett. A sikeres üzletkötést követően, Milán felvitte a lakóhajóra a lányt, és lefeküdtek. Amikor Ilona, Milán anyja rájött erre, hatalmas balhét csapott, ráadásul Mesi, Maja és Győző is ekkor érkeztek meg. A veszekedés közepette Milán végül beleegyezett, hogy Karesz ex-barátnője visszaköltözzön.

Milán veszélyes alakokkal került összetűzésbe

Győzőnek hála úgy tűnik, Milán végre kiadhat egy lakást. A bérlőkről azonban kiderül, hogy nem épp tisztességes alakok, még a bérleti szerződést sem akarják aláírni. Végül Karesznak eszébe jut egy mentőötlet, amivel aztán sikerült kiadni a lakást.

Joe: „Engem ne korlátozzon senki…”

Zoé nem tudta eldönteni, hogy mit akar Gábortól. Tamara napja egyre rosszabbra fordult. Milán még mindig a lakás kiadásával küszködött.

Virág Milánnak: „Nekem nem az ilyen fiúk jönnek be, hanem az igazi férfiak…”

Milán reggel vigasztalni próbálta a szerelmi bánatától sínylődő Kareszt. Később Virág szexet ígért Milánnak, ha segít neki eladni egy lakást. A fiú segített is munkatársának, viszont amikor bepróbálkozott nála, Virág lekoptatta őt. Mindeközben ráadásul Milán cserbenhagyta Kareszt egy nő miatt.

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Gergő Mesinek: „Akarok tőled valamit, minden ezért volt…”

Karesz teljesen kétségbeesett, amikor rájött, hogy Mesi elköltözött. A lány eközben rájött Gergő valódi szándékaira és vele is megszakította a kapcsolatot. Karesz megpróbálta maradásra bírni a lányt, Mesi pedig le is feküdt vele, de végül így is amellett döntött, hogy szakítaniuk kell.

Következő rész (2017. október 10.)

Gábor kételkedni kezd. Bori főzni tanítja Rolandot. Milán cserbenhagyja Kareszt.

Karesz végleg elvesztette Mesit

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Előző rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Rendőrök vitték el a részegen verekedő Kareszt

Kareszben újra fellángolt a féltékenység, amikor Mesi nem akart lefeküdni vele. A lány Gergővel járőrözött egész nap, barátja pedig úgy döntött követi őt, de semmi gyanúsat nem látott. Mesi viszont észrevette Kareszt, és szakított vele. A fiú később bocsánatot akart kérni, de amikor újra fellobbant benne a féltékenység, nekiesett Gergőnek és őrizetbe vették őt.

Következő rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtesz azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözik a hajóról. Szofit egyre jobban megviselik a problémái.

Előző rész (2017. október 06.)

Dani randira ment Zoéval. Tamás segítene szeretett volna Szofinak. Karesz újra féltékeny lett.

Mesi Kareszról: „Nekem nincs szükségem egy ilyen barátra…”

Dani randira ment Zoéval. Tamás segített Szofinak. Karesz újra féltékeny lett.

Új lakó érkezett a hajóra, Lili személyében

Milán végre megszabadult az albérletfoglalóktól, és nagy nehezen bérlőt is talált, Győző személyében. Győzőnek viszont ötlete sincs még arról, hogyan fizesse ki a kibérelt lakást. Eközben a hajóra költözött Lili, Klaudia keresztlánya.

Karesz lefújta Gergő rendőrautóját

Miután Gergő újra belerondított Karesz és Mesi közös programjába, Karesz úgy döntött ideje bosszút állnia, és lefújta a rendőr kocsiját. Barátnője viszont hamar rájött, hogy mit tett, és arra kényszerítette Kareszt, hogy tegye jóvá a tettét.

Gábor nekiesett Joe-nak

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Előző rész (2017. október 02.)

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Milán Karesznak: „Gondolkozz el, hogy tényleg te vagy-e a legjobb barátom…”

Milán kapott egy lehetőséget, hogy kijavítsa korábbi hibáját, amikor Ádám átengedett neki egy látszólag könnyen eladható lakást. Később azonban rájött, hogy az ott élő bérlőket, nem lesz annyira könnyű kitenni az albérletből, ezért Kareszt hívta segítségül, aki azonban inkább ártott, mintsem segített.

Következő rész (2017. október 02.)

Ildikó bogarat ültet Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lesz Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forral Gergő ellen.

Joe megmentette Evelint

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Előző rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakták a hostelből. Rolandnak megtetszett az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kérte a munkájában.

Következő rész (2017. szeptember 29.)

Evelint és Szilvit kirakják a hostelből. Rolandnak megtetszik az új pultos lány, Lia. Milán Karesz segítségét kéri a munkájában.

Karola képtelen megváltozni

Tamara megrémült Joe-val közös kapcsolatától. Karola szexi játszmába kezdett Igorral. Milán hazugságokkal szerzett magának randit.

Előző rész (2017. szeptember 19.)

Joe romantikus meglepetéssel békíti ki Tamarát. Dani újra összeveszik TJ-vel. Karesz mindent megtesz azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Rendőrök razziáztak Kareszék hajóján

Karesz megelégelte, hogy Mesi folyamatosan Gergővel tölti az idejét, hogy felkészülhessenek a rendőrségi előkészítőre, ezért bulit szervezett, ahol mindenáron megakarta mutatni a rendőrnek, hogy Mesi az övé. Gergő heccelésével odáig ment, hogy egy kamu füves cigit szívtak el a hajón, mire a rendőr kihívta kollegáit. Ezután Gergő négyszemközt bevallotta Mesinek, hogy többet érez iránta barátságnál, de a lány elutasította, mondván ő Kareszt szereti.

Joe, filmbe illően kért bocsánatot Tamarától

Egy átmeneti szakítás után, Joe romantikus gesztussal békítette ki Tamarát. Dani végleg összeveszett TJ-vel, ezzel pedig romba dőltek Hawaii-i tervei. Karesz mindent megtett azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Következő rész (2017. szeptember 19.)

Joe romantikus meglepetéssel békíti ki Tamarát. Dani újra összeveszik TJ-vel. Karesz mindent megtesz azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Mesi Karesznak: „Csak magaddal törődsz…”

Karesz teljesen kikészült, amikor megjelent náluk Mesi és az apja, azzal, hogy Mesi otthagyja a munkahelyét és elkezdi a rendőri tanulmányait. Ráadásul a lány, egy rendőr ismerősével töltötte a napot, ami még jobban felidegesítette a fiút. Karesz mindent megtett annak érdekében, hogy eltántorítsa barátnőjét a rendőri pályától, de ennek csak veszekedés lett a vége.

Előző rész (2017. szeptember 18.)

Joe megkapja a válási papírokat. Dani egyre önveszélyesebb lesz. Mesi elhatározza, hogy rendőrnek áll.

Következő rész (2017. szeptember 18.)

Joe megkapja a válási papírjait. Dani egyre önveszélyesebb lesz. Mesi elhatározza, hogy rendőrnek áll.

Maja Győzőnek: „Én csak barátként nézek rád…”

Győző teljesen odavan Majáért, és eldönti, hogy megszerzi magának a lányt. Meggyőzi Milánt és Kareszt, hogy szervezzenek estére egy bulit, aminek igazából az lesz a lényege, hogy ő végre összejöhessen Majával, de amikor megpróbálja megcsókolni őt, a lány visszautasítja.

Milán és Karesz leitatják Győző unokahúgát

Milán és Karesz szülinapi bulit szerveznek Győzőnek, akinek viszont vigyáznia kell az idegesítő unokahúgára, Anitára. A fiúk, hogy elcsitítsák a kellemetlenkedő Anitát, leitatják a lányt, aki viszont vállalhatatlanul részeg lesz.

Előző rész (2017. szeptember 08.)

Roland és Szilvi reggel aggódnak, mert egész éjjel nem sikerült elérniük Evelint. Joe-ék montenegrói vizes partit terveznek. Milán és Karesz pedig Győző bulijára készülnek, mikor megtudják, hogy Győzőre rásózták az idegesítő unokatestvérét, Anitát. A lány ünneprontó, és nagy veszélyt jelent a bulira!

Karesz és Milán elrontották Győző szülinapi ajándékát

Karesz és Milán kihívásként tekintenek arra, hogy jó ajándékot szerezzenek Győzőnek. Mikor nagy nehezen szereznek egy játékasztalt barátjuknak, azonnal tönkre is teszik azt.

Karesz és Milán cserbenhagyták Győzőt

Karesz és Milán pasis napját Győző szakította meg, aki bajba került. A fiúk megpróbálták kisegíteni barátjukat, viszont hülyéskedésüknek hála, csak még nagyobb bajba keverték őt.

Következő rész (2017. szeptember 06.)

Bori elmondja az igazat Daninak, de ő nem hisz neki. Gábor és Zoé pásztoróráját folyton megzavarják az albérlet lakói. Karesz egy pasis napot tölt el Milánnal.

Mesi szexi tánccal engeszteli ki Kareszt

Mesi apja egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy rajta poénkodjon, és Karesznál elszakad a cérna. Mesit is felhúzza, amikor a lány előtt szidja annak szüleit, és otthagyja a szülinapi bulit, este azonbana lány kiengeszteli szerelmét...

Előző rész (2017. szeptember 04.)

Dani Evelin szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket. Totó megalázza Zoét a többiek előtt, mikor a lány bemutatja az új fitneszvideóját. Karesz minden erejével azon van, hogy el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját.

Következő rész (2017. szeptember 04.)

Dani Evelin szemére veti, hogy nem veszi komolyan a Hawaii-jal kapcsolatos terveiket. Totó megalázza Zoét a többiek előtt, mikor a lány bemutatja az új fitneszvideóját. Karesz minden erejével azon van, hogy el tudja lógni Mesi apjának a születésnapját.

Milán örökre búcsút int Kírának

Kíra akciójának hála Bécy visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.

Bécy:

Kíra felbukkanását követően Bécy és Milán szövetséget kötnek, és közösen számolnak le a lánnyal. Ezután Milán már-már azt gondolja, hogy Bécy mégsem olyan rossz ember, mint azt feltételezte, de csalódnia kell...

Milán:

Milán mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét, de semmi sem segít és végül Bécy elé áll és elárulja, hogy lefeküdt Kírával, azonban Bécy Milán egy szavát sem hiszi el és kineveti a fiút.

Karesz Mesinek: „Ki a jobb, Milán vagy én?”

Karesz boldog Mesivel, ám amikor észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást, és nem sokkal korábban még mennyire közel álltak egymáshoz, kínozni kezdi a féltékenység. Karesz végül szex után próbálja kifaggatni barátnőjét, ami veszekedésbe torkollik.

Előző rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Következő rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Mesi mégis ad egy esélyt Karesznak!

Karesz elkezd reménykedni, hogy mégis lehet esélye Mesinél, amikor SMS-t kap a lánytól. Karesz és Milán kiderítik, hol lakik Mesi, de a lány apja megnehezíti a Mesivel való kapcsolatfelvételt.

Következő rész (2017. augusztus 02.)

Lali elhatározza, hogy házalni fog a potencianövelővel. Karesz reménykedni kezd, hogy Mesi talán mégis ad neki egy esélyt. Tamás kibúvót keres, hogy ne veszekedjenek Paulával, ezért lemondja a közös programot.

Mesi:

A randin Karesz totális túlzásokba esik, Mesi pedig megint egyből bekorlátozva érzi magát és kétségbeesetten lelép. Mikor Mesi este közli, hogy neki ez egyszerűen nem megy, Karesz teljesen padlót fog.

 

Előző rész (2017. július 31.)

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit. Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Alexa és Paula megtalálják Barbi utódját.

Mesi: “Nekem ez még egy kicsit gyors, Karesz.”

Karesz és Mesi között végre elcsattan az első csók, de a lány mégis faképnél hagyja a fiút.

Következő rész (2017. július 31.)

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit. Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Alexa és Paula megtalálják Barbi utódját.

Előző rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Következő rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Kíra szexi rúdtánccal kényeztette Milánt

Míg Karesz megpróbálja szorosabbra fűzni kapcsolatát Mesivel, addig Milánt rúdtánccal villanyozza fel Kíra, ezzel kizökkentve őt Hajni miatti rosszkedvéből.

Milánt sokkolja Hajni vallomása

Milán az utolsó pillanatban Hajni helyett Karesz mellett dönt, mert a testvére mindennél fontosabb neki. Hajni kiborul és megmutatja valódi arcát, Milán pedig nagyon elszomorodik, mikor világossá válik számára, hogy Hajni egész idő alatt csak játszott vele.

Előző rész (2017. július 25.)

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról. Karola kénytelen bevallani, hogy belezúgott Szilárdba. Hajni továbbra is azon van, hogy egymásra haragítsa Milánt és Kareszt.

Következő rész (2017. július 25.)

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról. Karola kénytelen bevallani, hogy belezúgott Szilárdba. Hajni továbbra is azon van, hogy egymásra haragítsa Milánt és Kareszt.

Karesz és Milán egymásnak esnek

Karesz be szeretné bizonyítani ártatlanságát Milánnak, de nem számol vele, hogy Hajni egy agyafúrt csellel kudarcba dönti számításait.  

Előző rész (2017. július 24.)

Gréti kétségbe van esve, mert Dani egész hétvégén nem jelentkezett. Joe és Zoé megbeszélik, hogy a pénteki csók csak egy részeg kisiklás volt. Karesz szilárdan eltökéli, hogy falhoz állítja Hajnit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!