KERESÉS search-close

Karcagi Dalma

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Karcagi Dalma"

A veszekedés a párkapcsolat mozgatórugója?

Előbb utóbb, minden párkapcsolatban előjönnek bizonyos nézetbeli különbségek, amikor a pár tagjai egymásnak feszülnek és bizony sokszor a vita nem ér véget azzal, hogy lezárják, a felszín alatt még maradnak apró sebek, amik gyűlnek-gyűlnek, amíg egy hatalmas veszekedésben végződnek. A veszekedésről a legtöbben arra következtetnek, hogy a pár tagjai nem illenek össze, vagy nem szeretik már egymást kellőképpen, pedig ez koránt sincs így, hiszen egy veszekedésből építkezhet egy kapcsolat, sőt talán éppen ez jelzi, hogy törődünk a másikkal. Vajon a szakértő is így gondolja? Valamint hogy van ezzel Karcagi Dalma és Pintér Tibor?

Meddig tart a lila köd egy kapcsolatban?

Lila felhő, rózsaszín köd. Nevezzük bárminek is, de ki ne lett volna még benne? Sokan a lebegéshez hasonlítják az érzést, mások viszont próbálnak két lábbal a földön maradni. Vajon sztárjaink mit gondolnak erről?

8:08 – Minden reggel 15-05-05

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Drogbotrány: megbuktak a kajak-kenusok a drogteszten!

Napok óta két sportoló állítólagos kokainozásától hangos a sajtó. Az élsportolók ügyéről a sportág szövetségének főtitkárát kérdeztük. Majd kiderítettük, hogy  Karcagi Dalma szerint milyen az ideális férfi, és megismerkedtünk a Konyhafőnök legújabb játékosával, Tetyánával. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül. 

Milyen az ideális férfi?

Míg tavaly a férfiakat, idén a nőket kérdezték. Méghozzá 8 ezer nőt. Hogy mit hiányolnak leginkább a nők, és mitől válik valaki szerintük igazi férfivá, Karcagi Dalmával próbáltuk kideríteni – a felmérés alapján.

A Döntő dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

A Hetedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Szabó Győzőék dupláztak

A Szombat Esti Láz idei szériájában Karcagi Dalmát és Szabó Győzőt másodjára választották a forduló legjobbjának. Hogy mi a titkuk? Hogyan tudnak hétről-hétre ilyen jól teljesíteniük az videónkból kiderül.

Csökkent Rezesék szavazótábora

Múlt héten a szavazatok 36%-át gyűjtötték be, a szokatlan keringőjükre viszont csak a netezők 30%-a voksolt.

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait

Képtelenség letaszítani a trónról őket Lehoczky Gyurival, így csak arra tudunk gondolni, hogy vámpírok módjára szívják el a szavazatokat a többi versenyzőtől.

A Negyedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Legyőzhetetlen Rezes Judit és Lehocky György párosa!

Úgy tűnik a netezők megingathatatlanok: nincs jobb táncos pár a Szombat Esti Lázban Rezes Juditnál és Lehoczky Györgynél.

A Második Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.

Szinetárék nyerték a szimpátiaszavazást!

Sokszor halljuk, hogy egy szavazás során minden voks nagyon sokat számít, s ez most ismét bibozonyosodott. Hatalmas hajrágyőzelmet láthattunk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való