KERESÉS search-close

Kanye West

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kanye West"

Ők a világ leggazdagabb celebjei!

Taylor Swift, Kylie Jenner és Kanye West - ők a legjobban fizetett hírességek a Forbes magazin legfrissebb Top 100-as listája szerint. Ebbe az elit klubba legkevesebb 37,5 millió dollár, átszámítva 10 milliárd 503 millió forint volt a belépő, a csúcs pedig 53 milliárd forintnak megfelelő dollár, szám szerint 185 milliónyi zöld hasú.

Kanye West új néven folytatja!


szerző:
2018.10.02. 13:17
Kanye West új néven folytatja!

A rapper úgy döntött, hogy megváltoztatja nevét - ki nem találnád, mire!

Ez a véleménye Kanye Westnek a rabszolgatartásról

Kanye West olyat mondott a rabszolgatartásról egy szerkesztőségben, ami miatt azóta is magyarázkodni kényszerül. Egy messziről indított gondolatmenet közepén oda jutott, hogy a 19. században megszüntetett rabszolgatartás intézménye 400 évig tartott - és szerinte ez csak úgy lehetséges, hogy saját választásuk volt ez a helyzet.

Kanye West és Kim Kardashian különleges névadása

Kanye West és Kim Kardashian harmadik közös gyerekének is különleges nevet választott: a múlt héten született pici a Chicago nevet kapta.

 

Kim Kardashian és Kanye nem mutatják meg újszülött babájukat!

Megérkezett a harmadik közös kisbabájuk, és alig telt el pár nap a születése óta, a lapok máris milliós összegeket ajánlgatnak a híres párnak az első exkluzív fotóért. Azonban hiába!

Újabb lopás az Omegától


szerző:
2018.01.09. 16:45
Újabb lopás az Omegától

Lassan hozzászokhat az Omega, hogy slágereiket egyre-másra használják fel külföldön - engedély nélkül. Korábban Kanye West fizetett utólag milliókat a Gyöngyhajú lány engedély nélküli felhasználásáért, most pedig az Addig élj! angol változata szól egy amerika sorozatban…

Megdöbbentette a sztárszülőket a diagnózis!

Tüdőgyulladással került kórházba Kanye West és Kim Kardashian kétéves fia - tudta meg egy amerikai bulvárlap. Karácsonykor még vidám családi fotón mutatkoztak, a kis Saint West csütörtökön viszont kórházba került: a diagnózis pedig megdöbbentette a szülőket.

 

Tóth Bettina - H•A•M (Kanye West & Jay-Z)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Szerencsés fogás!


szerző:
2017.06.28. 18:00
Szerencsés fogás!

A legutóbbi Justin Bieber koncerten méregdrága emlékkel a kezében távozhatott az egyik rajongó. Megszokott, hogy a világsztárok ajándéktárgyakat dobálnak a színpadról: Justin Bieber azonban meglepő módon saját sportcipőjét hajította a közönségnek. Nagylelkű ajándékról van szó: a Kanye West által tervezett lábbeli értéke alapesetben is többszázezer forintos nagyságrend, hát még ha Bieber lábát érintette... 

Mi lesz Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyerekének a neve?

A pár bejelentette, hogy már kiválasztották azt a béranyát, aki kihordja Kim helyett North és Saint West húgát vagy öccsét. A leghíresebb Kardashian az elmúlt fél évben- elmondása szerint- rengeteget változott. Még most sem sikerült feldolgoznia, hogy túszul ejtették. A Forbes magazin listáján a celebnő a világ 47. legjobban fizetett híressége. Éppen emiatt járt pórul tavaly ősszel, párizsi utazása során egy szállodában tízmillió dollár értékű ékszert loptak el tőle.

Kicsikarták a jussukat!


szerző:
2017.04.03. 17:25
Kicsikarták a jussukat!

Három helyett harmincmillió forint – Presser Gábornak perre kellett mennie érte, de végül jelentős összeget kapott Kanye Westtől a Gyöngyhajú lány felhasználásáért.

Peren kívül egyeztek meg


szerző:
2017.03.24. 18:40
Peren kívül egyeztek meg

Peren kívül megállapodott a Gyöngyhajú lányról Presser Gábor és Kanye West. Az amerikai világsztár még 2013-ban, egy újonnan megjelenő számához használta fel az Omega híres slágerét, aminek zenéjét Presser Gábor és Adamis Anna írta. Presser Gábor az MTI-nek azt nyilatkozta, örül, hogy végre vége van ennek az ügynek. részleteket nem árult el, de az amerikai Page Six hírportál azt közölte, tudomásuk szerint 2 és fél millió dollárra, azaz 717 millió forintra perelték a rappert.

Megegyeztek!


szerző:
2017.03.24. 18:00
Megegyeztek!

Peren kívül jutott egyezségre Presser Gábor és Kanye West a Gyöngyhajú lány felhasználása miatt. Az Omega slágerét 2013-ban vette kölcsön a világsztár, és bár kért rá engedélyt, szerződést nem kötöttek akkor. Ugyan West átutalt 10 000 dollár előleget a dalért, de ezt sosem vette fel Presser. Több mint 3 évig várt: 2.5 millió dollárra tartott igényt – ennek töredékét kapta meg végül: mindössze 700 dollárt. Mégsem bosszankodik a legenda amiatt, hogy 717 millió forint helyett csak alig 200 000 a jussa: azt nyilatkozta, örül, hogy vége a jogi hercehurcának.  

Story Extra 2017-03-24


szerző:
2017.03.24. 17:25

Távolmaradó világsztárok!


szerző:
2017.01.31. 17:25
Távolmaradó világsztárok!

Két hét sincs hátra a Grammy gáláig, de már most lehet tudni, hogy néhányan a legnagyobbak közül nem teszik tiszteletüket. A legnagyobb presztízsű zenei díjátadón a huszonkét éves Justin Biebert négy díjra is jelölték, de ő nem kíváncsi a felhajtásra.

Lelki okok miatt került kórházba Kanye West!

Újabb részletek derültek ki a sztár titokzatos rosszullétéről. Már több mint egy hete ápolják a testileg kimerült rappert, egy hozzá közel álló forrás szerint azonban mentális ápolásra is szükség lesz.

Story Extra 2016-11-30


szerző:
2016.11.30. 17:25
Kórházba került Kanye West!

Egyes lapok szerint idegösszeomlás miatt volt szüksége a rappernek orvosi segítségre. Pár héttel korábban feleségét, a valóságshow –sztár Kim Kardashiant támadták meg és rabolták ki fegyveresek, a család azóta sem heverte ki a sokkot. A hétvégén West egyik turnéállomásán már nagyon furcsán viselkedett:három szám előadása után egy negyedórás hisztibe kezdett: szidta Jay-z-t, Beyoncét és Mark Zuckerberget is – majd lesétált a színpadról.

Kardashiant nem tartja szexinek a férje?

Vége a mesének? A legfrissebb hírek szerint végleg megromlott Kanye West és Kim Kardashian házassága, így végleg bebizonyosodhat, hogy Kanye tényleg mindenkinél jobban szereti sajátmagát. Állítólag Kim kikotyogta, hogy nagyon fáj neki, hogy férje nem tartja már őt szexinek. Ám többen úgy vélik, ez a hullámvölgy csak egy kis színjáték a kétgyermekes sztárpár részéről.

Presser 700 millió forintra pereli Kanye Westet

A dal körüli huzavona immár 3 éve tart. Kanye West mielőtt kiadta volna a dalt, megkereste a zeneszerzőt, de a szerződést végül nem kötötték meg. Bár Presser állítólag kapott egy 10 ezer dolláros csekket, sosem váltotta be.

Presser Gábor perre megy Kanye Westtel szemben

Kitört a dalháború! Presser Gábor 700 millió forintot szeretne látni a dal újrahasznosításából, ami csak elsőre tűnik hatalmas összegnek.

Kim Kardashian most igazán csúnyán viselkedett – Erotikus Fotók!

Valakinek semmi se szent? Kim Kardashiannak úgy tűnik, nem. Teljesen mindegy neki, hogy hol van, mit csinál, épp ki van ott, és igazából az sem érdekli, hogy a közösségi oldalakra feltett legújabb képeivel most mindenkit magára haragított.

Így festenének a celebek, ha nem lennének celebek

Vajon milyen életük lett volna a legnagyobb filmsztároknak, énekeseknek, celebeknek ha nem futottak volna be? Vajon hogyan néznének ki, mennyire lennének vonzóak? Egy New York-i művész most megmutatja nekünk.

A mémcunami újabb áldozata: Kanye West

Kim Kardashian lefotózta férjét Kanye Westet, persze, hogy a legidétlenebb pózban: tátott szájjal, horpasztva. A posztolástól számított hatvan másodpercen belül beindult az újabb mémgyár. Mutatjuk, mindenféle kommentár nélkül.

Mark Zuckerberg reagált Kanye West lejmolására, nem is akárhogy!

Zseniálisan reagált Kanye West lejmolós posztjára Mark Zuckerberg, Facebook-alapító.

Zuckerbergnél kuncsorog Kanye West

Egymilliárd dollárt - azaz kb. 276 milliárd forintot - kért ötletei megvalósítására Mark Zuckerbergtől Kanye West amerikai rapper, akinek saját bevallása szerint jelenleg 53 millió dolláros adóssága van.

Kanye West szövegével sértette meg az énekesnőt?

A rapper telefonon hívta fel Taylor Swiftet, hogy személyesen értesítse hamarosan megjelenő dalának szövegéről, amelyben megemlítette az énekesnőt. Kanye azt állítja, ő tette híressé a világsztárt, aki már reagált is a történtekre.

Kanye West már megint beintett Taylor Swiftnek

Ha azt hittük, hogy a rapper és a tinibirodalom zenei hercegnője között huzamosabb ideig is béke lehet, akkor tévedtünk. A 2009-es balhéjuk után, most megint háborúba kezdtek.

Kanye West ellágyult: egy egész albumot szentel David Bowie-nak

Az elhunyt zenész dalait dolgozná fel, mégpedig úgy, hogy párat közülük maga énekelne fel a stúdióban. Kanye egyik ismerőse azt mondta, barátja nagyon eltökélt: szeretné folytatni Bowie újító munkáját, úgy érzi, most a fáklyát neki kell tovább vinnie.

Kim Kardashian élete párja David Bowie-albummal rukkolhat elő

Kanye West nemrég még az Amerikai Egyesült Államok elnöki székére pályázott, most úgy döntött, inkább a nemrég elhunyt énekes legenda zenei örökségét viszi tovább egy saját lemezzel. Sajnos azt már sosem fogjuk megtudni, hogy az érintett mit szólna mindehhez. Ön szerint szüksége van az emberiségnek egy Kanye West-féle David Bowie-albumra?

Pezsgőzuhatag, Párizs, Kristen Stewart

A gyönyörű Kristen Stewart a vörös szőnyegbe burkolózott Párizsba látogatott egy divathét kedvéért.

A 100 legbefolyásosabb ember


szerző:
2015.04.17. 18:16
A 100 legbefolyásosabb ember

Barack Obama, Kanye West vagy Chris Pratt - mindannyian szerepelnek a Time magazin most nyilvánosságra hozott 100-as listáján. A hetilap a szerkesztőség szerint a legbefolyásosabb embereket sorolja fel. Barack Obama a rekorder a listán, ő tizedszer szerepel rajta.

Ki a fene az a Kim Kardashian?


szerző:
2014.11.20. 15:04
Ki a fene az a Kim Kardashian?

Beszakadt az internet egy méretes popsi alatt!  Pedig a világban sok minden történt az elmúlt hetekben… az emberiség végrehajtotta az első leszállást egy üstökös felszínén, tovább hidegedett a nyugati világ és Oroszország konfliktusa, és folytatódott a harc a halálos kór, az ebola ellen – ehhez képest egy közepesen ismert, közepesen sikeres és közepesen csinos amerikai sztár cseppet sem közepes méretű feneke került legtöbbször a híradások élére.

Péntektől péntekig 13-06-21

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Fókusz 13-06-17


szerző:
2013.06.17. 19:45
Fókusz 13-06-17

Fókusz: Emelem kalapom - Takács Nikolas nemcsak új klippel és családtaggal jelentkezik, hanem fejfedőjét is leveszi. Teljesült álmok - Osvárt Andi már Hollywoodban is főszerepet kapott. De miért nincs férfi a szép színésznő mellett? Lenyúlta! - Nem kért Kanye West engedélyt az Omegától, így Kóbor János is énekelhetett a dalában, úgy, hogy nem is tudott róla.

Lenyúlta az Omega dalát a világhírű rapper

Kanye West és Kóbor János együtt énekel – az összevágott dalok között viszont eltelt 55 év. A világhírű rapper egyelőre nemcsak a Gyöngyhajú lányt nyúlta le az Omegától, de még Kóbor Jánost is bevágta, amint elénekli az első versszakot még 1968-ból.

Meglepő riport Rihannával


szerző:
2011.01.11. 08:00
Meglepő riport Rihannával

Az énekesnő Kanye Westnek adott interjút. Arról is beszélt, hogy nem kifejezetten házasságpárti, de nagyon szeretne gyereket.

Kanye Westet vadbaromnak nevezte Obama?

Az elnök állítólag felvételen kívül tette ezt a megjegyzést a rapperre.

Kanye West botránya a díjátadón

Beyonce-nak kellett volna nyernie a díjat Taylor Swift helyett, legalábbis Kanye szerint.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való