KERESÉS search-close

Kamarás Iván

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kamarás Iván"

Sztárok lettek a színművészetis osztálytársakból

Kamarás Iván, Shell Judit, Anger Zsolt, Hajdú Steve vagy Gregor Bernadett - sztár osztály voltak már a színművészeti főiskolán is, de ők hogyan élték meg az elmúlt negyed évszázadot? Az Osztálytalálkozó című filmben megismerhetjük a történetüket.  

Így még nem láthattad a híres magyar színészeket

Szívesen megnéznéd, hogyan indultak el a pályán korunk ismert színészei? Milyenek voltak 18 évesen, csiszolatlanul? Az Osztálytalálkozóból megtudod.

Game Over Club - Ez lesz a magyar Harcosok klubja?

2019. januárjában kerül a mozikba a Game Over Club című film, aminek nem akármilyen sztorija van! A részletekről Kamarás Iván és a film rendezője, Géczy Dávid mesélt!

Szokatlan szerepben tér vissza a mozivásznakra Thuróczy Szabolcs

A színész a legújabb, ígéretesnek tűnő magyar vígjátékban mutatja meg egy új oldalát.

Tudtad, hogy ezeket a filmeket mind hazánkban forgatták?

Kis hazánk évről évre egyre kedveltebb célpontja a hollywoodi filmgyártóknak, ezért úgy döntöttünk, ideje összeszedni mely filmeket is forgatták Magyarországon az elmúlt egy-két évtized terméséből. Nektek melyik a kedvencetek?

Kamarás Iván varázstükörben szólítja fel a nőket a rák ellen

Csak Magyarországon évente hétszáz nő hal meg petefészekrák miatt. Kora stádiumban még gyógyítható, de az esetek hetvenöt százalékában már túl későn veszik észre. Egy új kampányfilmben Kamarás Iván színész varázstükörként szólítja meg a nőket egy ruhaüzletben, és arra kéri őket, hogy törődjenek magukkal, kérjék meg nőgyógyászukat, hogy vizsgálja meg a petefészküket is. Szervezett szűrőprogram nem létezik erre a betegségre.

Így vágtak neki az ismeretlennek magyar sztárjaink

Gryllus Dorkában, Takács Nicholasban és Kamarás Ivánban az a közös, hogy nem féltek úgy dönteni, hogy külföldön építik tovább karrierjüket. A mai napig ingázva élnek és dolgoznak, Budapest és egy külföldi város között. De milyen lemondásokkal és nehézségekkel jár a külföldi karrier, és mi az, ami miatt mégis megéri?

Story Extra 2016-09-08


szerző:
2016.09.08. 16:55
Motoros sztárok, akik imádnak száguldozni

Gyorsaság, szabadságérzet és persze praktikussál. Ez a három szó valósággal körüllengi a két keréken való közlekedést, melynek a sztárok is előszeretettel hódolnak. A jó időben Horváth Évát, Kamarás Ivánt, Geszti Pétert, Szabó Győzőt és Uszkó Lászlót is kizárólag motoron láthatjuk a belváros forgatagában. De vajon ki, hogyan motorozik, és milyen típusú járgány mellett tette le a voksát?

Story Extra 2016-08-19


szerző:
2016.08.19. 17:25
Decemberben újra színpadon a Játékkészítő!

A gyerekek gyakran feledkeznek bele a lélektelen videojátékokba ahelyett, hogy a régi idők mesehőseivel és saját fantáziájukkal hoznának létre új kalandokat. Erre a problémára hívja fel a figyelmet a zenés akciómese, a Játékkészítő! A darabot idén decemberben ismét színpadra varázsolják az alkotók, 2015-ben pedig egy dolog változik: MINDEN!

Decemberben új köntösben mutatják be a Játékkészítő című mesedarabot

A gyerekek gyakran feledkeznek bele a lélektelen videojátékokba ahelyett, hogy a régi idők mesehőseivel és saját fantáziájukkal hoznának létre új kalandokat. Erre a problémára hívja fel a figyelmet a zenés akciómese, a Játékkészítő!

Reflektor 14-09-15


szerző:
2014.09.16. 00:00
Reflektor 14-09-15

Reflektor: Tóth Marcell másodszor sem kellett a mentoroknak. Kamarás Iván Budapest és New York közt ingázik.

Kamarás Iván Budapest és New York közt ingázik

Riporterünk egy gasztronómiai eseményen többek között a népszerű színésszel is összefutott, aki ha éppen nem itthon dolgozik, az Egyesült Államokban turnézik egy színdarabbal, közben pedig szereplőválogatásokra jár.

 

Csak 18 éven felülieknek


szerző:
2014.08.03. 04:00

Csak 18 éven felülieknek


szerző:
2014.08.03. 04:00
Csak 18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek: Nika (Gera Marina) és Erik (Mátyássy Bence) egymásba szeretnek az egyetemen, és úgy döntenek, hogy közösen kibérelnek egy kis lakást Pesten. A bérleti díjat azonban nem is olyan könnyű összeszedni, ezért mindketten sajátos módon próbálkoznak. Erik egy lokál kiöregedett sztárjához jár, hogy erotikus szolgáltatásaiért cserébe némi pénzre tegyen szert. Nikát annyira feldühíti a dolog, hogy bosszúból eladja magát luxusprostinak.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Aglaja


szerző:
2013.12.24. 01:45

Fókusz 13-07-25


szerző:
2013.07.25. 20:50
Fókusz 13-07-25

Fókusz: Ne ítélj elsőre! - Van, aki patikusként vagy sebészként dolgozik, más rézkarcokat készít. Izompacsirták más szerepben. Megrázó vallomás - Megszólal a Londonban meggyilkolt lány édesanyja. Mi vezethetett a szörnyű tragédiához? A legjobb buli - Világhírű és csak nálunk van. Romkocsmatúrára indultunk Budapesten.

Kékszalag: árbocbarát sztárok


szerző:
2013.07.25. 15:24
Kékszalag: árbocbarát sztárok

A vitorla és a Balaton szerelmeseit semmi sem állíthatja meg. Osvárt Andi és Kamarás Iván is az idei Kékszalag mellett tette le a voksát, és úgy döntöttek, hazai vizeken pihenik ki a színészélet fáradalmait.

Fókusz 12-10-19


szerző:
2012.10.19. 20:50
Fókusz 12-10-19

Fókusz: Van, akire rá sem lehet ismerni! Hogyan alakultak át az X-Faktor versenyzői az első fellépésüktől az élő show-ig. Honnan jön az ihlet? Geszti Pétertől Pataki Attiláig - hírességek mesélnek a nagy slágerek születéséről. Összejöttek vagy nem jöttek össze? Az X-Faktor egykori versenyzői Nagy Szilárd és Bagosi Alexa másképp emlékeznek a történtekre.

Fókusz 12-02-10


szerző:
2012.02.10. 19:51
Fókusz 12-02-10

Fókusz: Elkészült az interjú - A Viszkis nem felejtett, és a Fókusznak beszélt először a szabadulása után. Sztárnak születtek - Hírességek gyerekei, akik már most diktálják a divatot. Kinyíltak a kincset rejtő gardróbok. Seri vagy Kinga? - A párbajozók családjai nem kímélik egymást. Megindult az üzengetés.

Nemzetközi filmsiker magyar sztárokkal

Az idei magyar filmszemle záróakkordjaként mutatták be az Aglaja című filmet, Deák Krisztina rendezésében, mely nagy sikert aratott. A premier előtt az egyik szereplővel, Kamarás Ivánnal ültünk le beszélgetni.

Fél kettő 11-09-01


szerző:
2011.09.01. 14:30
Fél kettő 11-09-01

Fél kettő: Történetek az álomgyárból - Hogyan boldogul egy magyar Hollywoodban? Vendégünk volt Kamarás Iván. Világsztár Budapesten - Hugh Jackman egy reklámfilmet forgat a fővárosban. Látomás - Bach Szilvia egy nyaraláskor tudta, meg hogy ki volt előző életében.

Reggeli 10-09-07


szerző:
2010.09.07. 09:05
Reggeli 10-09-07

Reggeli: Eljött hozzánk Valentin Titánia, akit Európa legszebbjének választottak egy internetes szavazáson, de lehullt a lepel Kamarás Iván nagy álmáról is.

Fókusz 10-07-21


szerző:
2010.07.21. 20:45
Fókusz 10-07-21

Fókusz: Levetkőzött az egykori Királynő! Kamarás Iván a hollywoodi álomgyárról. Stadler ismét hűvösre kerülhet? Megszólaltak a hajóbalesetben meghalt diákok szülei. Mozival spékelt medencés buli. Focivébé egy bíró szemével.

Hetes tandemmel kerekeznek a vakok


szerző:
2009.06.04. 10:02
Hetes tandemmel kerekeznek a vakok

Kamarás Iván vezetésével bicikliznek speciális kerékpáron a Vakok kertjéig a Városligetbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való