KERESÉS search-close

Kaia Gerber

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kaia Gerber"

Van-e keresnivalójuk a kifutón a sztárgyerekeknek?

Két éve mutatta be a Fókusz: ha azt mondjuk Kaia Gerber, Lila Grace, Lily Rose vagy Iris Law, akkor az valószínűleg ezek a nevek még nem mondanak túl sokat senkinek. De ha úgy soroljuk fel őket, hogy Cindy Crawford, Kate Moss, Johnny Depp vagy éppen Jude Law gyerekei akkor már annál inkább. Egyre több világhírű modell, színész, híresség csemetéi jelennek meg a kifutón vagy egy-egy világmárka arcaként. De vajon a nevük miatt vagy tényleg a megnyerő külsejük, tehetségük miatt kerülnek a kifutókra, címlapokra vagy egy-egy márka arcaként?    

Cindy Crawford lánya lett az év szupermodellje!

 A 17 éves Kaia Gerber élete első nagy elismerését vehette át kedden a British Fashion Awardson, ő vihette haza ugyanis az év modelljének járó elismerést.

Story Extra 2017-07-18


szerző:
2017.07.18. 17:25
Drasztikus lépésre szánta el magát Cindy Crawford lánya

Kaia Gerber megszólalásig hasonlít édesanyjára, Cindy Crawfordra. Ebben még nincs semmi meglepő, viszont abban már annál inkább, amit a napokban művelt magával a fiatal lány.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való