KERESÉS search-close

Kabát Péter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kabát Péter"

Sztárok vallanak a jószomszédi viszonyról, avagy iszonyról!

A Fókusz stábja utánajárt annak, hogy mit tehet az ember, ha olyan szomszédot fog ki, aki egyszerűen megkeseríti mindenkinek az életét.

ONLINE FÉLTÉKENYSÉG: Adri haragszik, ha Kabát Peti nőket lájkolgat

Kabát Peti nem szól bele, hogy szerelme, Róka Adri milyen képet tesz ki magáról a netre, viszont számos verziója létezik arra, hogy ő miért is lájkolgat más nőket a közösségi oldalakon.   

Neked melyik valóságshow pillanat volt a kedvenced?

A tegnap esti Toplista gyűjtötte össze, melyek voltak azok a reality események, amik a leginkább megmaradtak az emlékezetünkben?

Már 30 éve, hogy Törő nem táncol - most 63 évesen, újra a gyepen láthattuk!

Törőcsik Andrásról, a magyar labdarúgás egyik legnagyszerűbb játékosáról évek óta alig tudni valamit. A volt újpesti csillag rendkívül nehéz időszakon van túl. Az elmúlt években két agyműtétje is volt, mivel mindkét alkalommal elesett és beverte a fejét. A legutóbbi beavatkozás után hetekig kómában is feküdt. 5 év küzdelem és hihetetlen akaraterő kellett ahhoz, hogy ma újra a gyepen láthassuk az egykori sztárt. 63 évesen.

Miért passzolják le a férfiak a takarítást?

Bár állítólag nincs egyértelmű összefüggés a takarítási szokások és a kapcsolaton belüli hierarchia között, azért elgondolkodtató, hogy a legtöbb párnál a nő takarít, és a férfi a domináns. Az otthoni munkamegosztásról kérdeztük Kefíréket, Sánta Laciékat és Kabát Petiéket.

KABÁT PETI: „Zsivány voltam, Joci inkább szófogadó”

Kabát Petit láthattuk már a dzsungel királyaként, és a konyha ördögeként is. A Nyerő Párosban pedig megismerhettük barátnőjét, Adrit is. Ám azt az embert, aki a világon a legjobban ismeri, még sosem mutatta meg a nagyvilágnak. Egészen mostanáig!

VÉLEMÉNY: miért nem sikerülnek az újévi fogadalmak?

Jövőre lefogyok és leteszem a cigit- ezek a leggyakoribb újévi fogadalmak. Miért is nehéz ezeket betartani? Újévi fogadalmaikról fagattuk Kabát Petit és Róka Adrienne-t, Lalit, Aleskát, valamint Iszak Esztit! A teljes riportot ITT nézheted meg!
 

SZILVESZTER: így várták sztárjaink 2019-et!

Vajon mivel telt a sztárok utolsó napja 2018-ban? Kabát Peti és Róka Adrienne, valamint Dobó Ágiék megosztották velünk, hogy náluk hogyan telt a szilveszter!

Évértékelő bakiparádé 2018

Celebjeink senkit sem kíméltek miközben kiértékelték a 2018-as évet, ám néhányszor az ő nyelvük is megakadt!

Kabát Péternek gyermeket jövendölt a jósnő

Kabát Péter nem bírt kíváncsiságával és be akart pillantani a jövőbe. Ezért egy jósnőhöz fordult, hogy a számmisztika és a kártya segítségével megtudja, a sors mit tartogat számára.

Spice Girls: Wannabe - Kabát Peti műfordításában

Egy internetes fordítóval lefordítottunk egy legendás dalt, Kabát Peti pedig segített kielemezni.

 Csetepaté A Konyhafőnökben!

Egyre hangosabb a konyha, a nézők nem akármilyen kakaskodásnak és harcias pillanatoknak lehetnek szemtanúi. A Konyhafőnök VIP versenyzői a döntőhöz közeledve egyre többször veszítik el az önuralmukat. Soma Mama még meg is legyintette az Anikó show műsorvezetőjét! Csocsesz egyelőre önmagával harcol és meghajol a lányok akarata előtt.

Kabát Petinek már megvan a kötény – de kik kapnak még?

Az ex-focista a Konyhafőnök VIP-ben már kötényben bizonyíthat, de kik kapnak még esélyt a séfektől? Dumából már mindenki jeles, de kérdés, mi kerül a fazékba?

KABÁT PETI: otthon is konyhatündér?

Kabár Peti párjával, Róka Adrival mesélt nekünk arról, otthon hogy alakul a munkamegosztás a konyhában.

Kabát Peti szerint szexi, ha egy férfi tud főzni

A focista szeretné megmutatni, hogy nemcsak a pályán állja meg a helyét, hanem a konyhában is. Ráadásul párjának, Adrinak is üzent kameránkon keresztül.

Kabát Petiék nyaralása rémálommá változott

Még a nyáron történt az eset, amikor Amerikából szerettek volna visszatérni. A repülőtársaság azonban közbeszólt.

Edzés helyett takarítás: vajon melyik házimunka égeti a legtöbb kalóriát?

Mindenki szereti azt az érzést, amikor egy alapos takarítás után ragyognak a szobák, még ha a végkimerülésig is raktuk rendbe őket. De úgy tűnik nem csak emiatt érdemes takarítani. A Good Housekeeping Institute nyilvánosságra hozott egy tanulmányt, miszerint a házimunka intenzív formái nagy mennyiségű kalóriát képesek elégetni. Sőt! De hogyan zajlik a házimunka sztárjainknál?

41 éves lett Kabát Péter


szerző:
2018.09.25. 16:21
 41 éves lett Kabát Péter

Az ex focista/Dzsungel Király ezt az évet is szuperül zárta: láthattuk a Szigeten kalandozni, és azt is megmutattuk a Story Extrában, amikor az utolsó nagypályás meccsén köszönt el egykori csapattársaktól, ellenfelektől, jó barátoktól és persze a közönségtől.

A celebeket is megmozgatta a Futball Éjszakája

Puskás Peti és Istenes Bence a focitudásukkal, Keresztes Ildikó pedig énekhangjával járult hozzá az idei labdarúgó ünnephez.

Végig követtük Kabát Peti búcsúmeccsét

Kabát Peti utolsó nagypályás meccsét játszotta múlt hét pénteken, mi pedig végigkövettük az izgalmas mérkőzést. De mit Csinált Keresztes Ildikó a pályán, és melyik celebünk kereste a kenyerét a focizással, mielőtt sikeres lett volna mostani szakmájában? A futball éjszakáján ennek is utánajártunk.

KABÁT PÉTER ÉS ADRI: mi lesz a focista karrier után?

Kabát Peti az elmúlt években már „visszavonuló üzemmódban” volt, előbb 2016-ban, majd 2017-ben is befejezte a hivatásszerű labdarúgást. Ez alatt a két év alatt viszont elkezdett egy másik karriert: szórakoztató műsorokban vállalt szerepet. Hogy, mi lesz a folytatás? Azt ő maga árulta el!

Így búcsúzott Kabát Peti a focitól

Kabát Péter szögre akasztotta a stoplist. A búcsúmeccs a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozat része volt, azzal a nem titkolt céllal, hogy visszacsalogassák a nézőket a stadionokba. Az MTK pályáján Színész - Újságíró rangadót játszottak, a pályán többek között Puskás Petivel és Istenes Bencével is.

Nyerő Páros Kibeszélő Kabátékkal (1. rész) – „Ők már lehet, hogy taktikáznak, látták az első évadot!”

Az egy hete futó Nyerő Páros új évadáról, a hétfőn beköltözött kilenc párról, a kialakulóban lévő konfliktusokról és a vicces, ám annál embert próbálóbb kihívásokról Peller Annával és Lukács Mikivel beszélgettek Kabáték az online kibeszélő műsor 1. részében. Vajon jogosan akadt ki Gjoni Gáspár Lacira? Kefirék tényleg túllőttek a célon az éjszakai költözködéssel? Ki a legszimpatikusabb pár Kabát Peti és Róka Adri szerint? Ők hogyan teljesítettek volna az eddigi feladatokban? Többek között ez is kiderül a videóból!

Kabát Peti kameránk előtt vesztette el a Sziget-szüzességét!

Celeb vagyok, ments ki innen! győztese még sosem járt ezen a fesztiválon, így adta magát a téma: hölgyek-urak, Kabát Peti a Szigeten!

Kabát Peti életében először járt a Szigeten!

Kabát Petit bedobtuk a mélyvízbe. A Celeb vagyok, ments ki innen győztese még sosem járt a Sziget fesztiválon, úgyhogy kapva kaptunk az alkalmon és elvittük őt a hétvégén. Hős dzsungel harcos módjára mindent kipróbált... de úgy igazán “Kabát Petisen”!

Vajon miért álmodunk?


2018.08.10. 19:55
Vajon miért álmodunk?

Előfordult már, hogy Kabát Peti felüvöltött álmában. Mégsem emlékszik semmire. Sütő Enikő viszont boldogan meséli, hogy ő gyakran repül álmában. Önök szoktak emlékezni az álmaikra ébredés után?  Nézzük, miért is álmodunk!

Egy sűrű napot töltöttünk együtt Kabát Petivel!

El tudják képzelni Kabát Péter napi 8 órát, egy irodában ücsörögni laptopja mögött? Szerencsére nincs is rá szükség. Mert bár a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelharcosa végérvényesen leszámolt futball karrierjével és rendes munkahely után nézett, ám azt is amolyan Kabátosan csinálja: így bizony még sziesztázni is szakít időt délutánonként…

Ki keres többet a sztárpároknál? Most kiderül!

Kabát Peti vagy Róka Adrienne? Schobert Norbi vagy Rubint Réka? A Fókusszal most utána jártunk, hogy a sztárpárosoknál hogyan is oszlanak el az anyagiak. Mit tippeltek?

Miért baj az, ha a nő keres jobban?

Schobert Norbit zavarná, ha a felesége jobban keresne nála, sőt, Rékát is zavarná ez a helyzet. Kabát Petinek az nem tetszene, ha menyasszonyának nem lenne bevétele. Miért okoz a pénz, a fizetési különbségek gyakran kibékíthetetlen konfliktust egy párkapcsolatban?

 

KABÁT PÉTER&RÓKA ADRIENNE: Ki keres többet?

Mi a jó, ha a nő keres többet vagy a férfi?- erről kérdezte a Fókusz stábja Kabát Petit és párját Róka Adrit, persze az is kiderült, hogy náluk ki visz többet haza.

Vajon kivel nyaral Róka Adri?

Van fürdőruha vagy nincs fürdőruha? Teszi fel a kérdést legutóbbi insta fotója kapcsán Róka Adri. Kabát Peti szerelme napok óta egy titokzatos helyről posztol, és ahogy egyik fotója címe is bizonyítja nem is akarja elárulni hol pihen éppen.

Kabát Petivel megfejtettük a szexi focista feleségeket!

Vajon a focisták úgy vonzzák a csinos hölgyeket, mint a méz Micimackót? Valószínűleg igen. A Fókusz most nemcsak azt vette végig, kik a legszexibb feleségek, de Kabát Peti véleményét is kikérték a témáról.

KABÁT PETI: a focistafeleségekről

A boldog párkapcsolatban élő Kabát Petit kérdeztük arról, milyen csajok hajtanak a focistákra és mi az ő szerelmük titka Róka Adrival?

Kamerák kereszttüzében érettségizett újra Kabát Peti és ÉNB Lali

A labdarúgó pályák egykori királya, Kabát Peti és ÉNB Lali egyszer már sikeresen vizsgázott történelemből és magyarból. A Fókusz kamerája előtt inkább a celeb szereppel járó szórakoztató énjüket hozták.

 

Felturbózott szemöldökdivat

Szemöldök paróka, szemöldökbe tetovált szívecske, hullámos-, masnis-, fonott-, sellőfarok- vagy villám szemöldök. Mutatjuk a legújabb őrületeket!

Mikor szakítsunk?


szerző:
2018.04.23. 18:00
Mikor szakítsunk?

Mi a könnyebb kilépni egy rossz kapcsolatból, és utána újra átmenni a kötelező ismerkedési és keresgélési fázisokon vagy küzdeni a végsőkig és megoldani a problémákat?

 

Világjáró magyar sztárok minden mennyiségben

Badár Sándor a Himalájánál, Horváth Éva kisfiával utazgat, Kabáték pedig az egzotikus helyeket kedvelik, Iszak Eszti, Debreczeni Zita és Dukai Regina pedig modellként járják a nagyvilágot.

Kabát Peti és a "kakaó-baleset"


szerző:
2018.04.09. 09:17
Kabát Peti és a

A mai Kifőzde vendége Kabát Peti és Róka Adrienne volt, akik tiramisut készítettek a Reggeli konyhájában. Már csak az utolsó simítások voltak hátra, amikor megtörtént a baj...

Készülnek az esküvőre!


szerző:
2018.04.09. 08:25
Készülnek az esküvőre!

Adri elmesélte, hogy zajlott a lánykérés. Mariann kérdésére pedig azt is elárulták a szerelmesek, hogy mikor mondják ki a boldogító igent.

Szexi szakmára cseréli focista karrierjét Kabát Peti?

Egyik Celeb vagyok, ments ki innen! bajtársa fog segíteni Kabátnak, hogy megvalósítsa vadonatúj (vagy inkább visszatérő?) álmát. Míg a focista ambícióiról mesélt, addig párja kínos információkat árult el szerelméről.

Külön vagy közös kasszán? Színt vallanak a sztárok!

Kiderül, mit gondol erről a családi viszályokat okozó kérdésről Róka Adrienn, Kabát Peti, Peller Anna és Lukács Miki.

Együtt bulizott a celeb csapat


szerző:
2018.03.20. 16:50
Együtt bulizott a celeb csapat

Már három hónapja, hogy hazatértek a „Celeb vagyok ments ki innen!” versenyzői, de a dzsungelben kötött barátságok és szövetségek a mai napig kitartanak. Olyannyira, hogy a 12 celebből most 9 közösen töltött egy délutánt.

Újra összeálltak a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai

Három hónappal ezelőtt három teljes hetet töltött együtt 12 celeb a Dél-afrikai dzsungelben. Szinte teljesen „idegenek” voltak egymás számára, de az a rengeteg megpróbáltatás, kihívás és kaland, amit közösen éltek át, összekovácsolta a csapatot.

Párkapcsolat és/vagy net?


szerző:
2018.03.13. 19:40
Párkapcsolat és/vagy net?

Baj van azzal a párkapcsolattal, amelynek tagjai túl sokat lógnak a Facebookon vagy az Instán? Erre kerestük a választ Kabát Petiék segítségével.

NET ÉS SZERELEM: Kabátéknál


szerző:
2018.03.13. 18:15
NET ÉS SZERELEM: Kabátéknál

Illik belenézni a másik telefonjába? Ciki lájkolni idegen nőket, ha valaki boldog párkapcsolatban él? Ilyen kérdéseket feszeget kameránk előtt Kabát Peti és barátnője, Adri - akik egyébként egy közösségi oldalon ismerkedtek meg - 7 éve.

Egy különleges vendég érkezik Sebestyén Balázs kanapéjára

Egy évvel ezelőtt adtuk hírül, hogy az egyik péntek estére Hajós András is visszatért az RTL Klub képernyőjére és hozza magával néha igencsak érdekes poénjait. Miatta is érdemes volt nézni péntek este a Gyertek át! legújabb adását, de az is kiderült, hogy Kabát Péter szájról olvasott, azaz, hogy nem olvasott.

Női kabátban pózolt Kabát Peti!

Mióta hazatért a dzsungel királya, Kabát Péter igazán élvezi, hogy igénybe veheti hatalmas ruhatárát. Sőt, annyira lendületbe jött Peti, hogy időnként nem csak saját gönceit kapja magára a nagy hidegben.

Kabát Péterrel Lázár Bencére emlékeztünk

Az egész országot megrázta Lázár Bence fiatal focista halála. Az Újpest korábbi labdarúgójánál 2015-ben diagnosztizáltak leukémiát. Hosszú és nehéz küzdelem után, múlt héten csütörtökön, 26 éves korában, elhunyt. Barátjával, Kabát Péterrel emlékeztünk rá.

Így rúgta a bőrt Pumped Gabo Kabát Peti ellen

Hétfő este valóságos „celebrangadónak” lehettek szemtanúi az érdi Arénába kilátogatók. A futsal NB2-ben megrendezett találkozón a vendég piliscsabai csapatot a 272 első osztályú mérkőzésén 105 gólt szerző, 16-szoros magyar válogatott, dzsungelkirály vezette. A hazaiak legnagyobb sztárja pedig a sokkal szerényebb futball múlttal rendelkező, Pumped Gabo volt.

Mit változtatnának meg magukon a sztárok? Most kiderül!

Vajon mi nem tetszik magában Fodor Zsókának, vagy Kabát Péternek? Most kiderül! 

Mikor kerestél magadra az interneten?

Akár pozitív, akár negatív a pletyka, bizony nem könnyű úgy élni, ha valaki arra ébred, hogy megint róla szólnak az újságcikkek és a netes bejegyzések. Ezért ma azt kérdeztük a hírességeinktől, hogy mikor írták be nevüket az interneten a keresőbe.

A DEKOLTÁZS: Kabát Peti barátnője megmutatta

Kabát Peti barátnője Adrienne talpig rózsaszínben érkezett a Story gálára, ahol mindketten büszkén mutatták meg, ami rajtuk van. És még a dekoltázs méretében is egyetértettek, pedig volt mit látni!

Pumped Gabo Afrikát is meghódította

Pumped Gabo nemrég teljesítette a Budapest – Bamako rali 9000 kilométeres versenyét és azt mondja, új emberként tért haza Afrikából. Gabo a Celeb vagyok ments ki innen győztesének és egyben legjobb barátjának Kabát Petinek számolt be élményeiről.

PUMPED GABO:

Pumped Gabo Bamako ralis élményeiről számolt be Kabát Petinek. Ha arra kíváncsi, hogy a Celeb vagyok ments ki innen nyertese is kipróbálná a hallotak alapján a kalandot? Akkor azt ITT nézheti meg!

Hűtlenség: minden a mikro-megcsalással kezdődik

A legnagyobb világsztárok mind dalba öntötték már a hűtlenséget – vagy a megcsalt, vagy a megcsaló oldalról. Könnyű azonosulni a dalszövegekkel, hiszen a félrelépés az emberek 80%-át érinti. Számos formája létezik, lehet testi, lelki, legújabban pedig mikro. De vajon mi ez?

MIKRO-MEGCSALÁS: Hogy működik ez Kabát Petiéknél?

Róka Adrienne és Kabát Péter 7 éve van együtt. Kapcsolatuk elején még egyáltalán nem voltak féltékenyek egymásra, aztán egyszer csak valami megváltozott. Hogy hogyan sikerült ebből visszatalálniuk egymáshoz, mindjárt elmesélik!

Nem bízza a véletlenre: Kabát Peti komolyan készül a Story-gálára

A futballista gőzerővel készül a szombati Story-gálára. A cél érdekében, még táncórát is vett Molnár Anditól, hiszen első gálázóként, a legjobb formáját akarja mutatni az eseményen.

Szabó Zsófival nosztalgiáztunk az elmúlt 500 adás legjobb pillanatairól!

Most pedig Szabó Zsófival tekintünk vissza az elmúlt két évre. Igaz Zsófi babázik, de mégis rendelkezésünkre állt, hogy együtt utazzunk vissza az időben. Nézzük a Story Extra 500 adásának legizgalmasabb, legviccesebb és leg leg leg pillanatait!

Story Extra 2018-01-10


szerző:
2018.01.10. 16:15
Jubileumi adás a Story Extrában!

500. adásával jubilál az RTL Klub sztármagazinja. A Story Extra stábja a kerek fordulót természetesen a műsorban legtöbbet látott hírességekkel ünnepelte: Dombóvári István, Puskás Peti, Kiszel Tünde, Szabó Zsófi, Kabát Péter és Gál Petra elárulták a nézőknek, hogy miért is szeretik annyira az RTL Klub sztármagazinját.

 

KABÁT PETI: újévi fogadalma, hogy megtanul számolni

A Celeb vagyok nyertese, Kabát Peti és menyasszonya Adri, Jamaikából üzent a Fókusz nézőinek. Videójukat még szilveszter napján készítették.

Hol zárták az óévet sztárjaink?

Több magyar híresség választotta a napsütötte óceán partot vagy a távoli Amerikát, hogy méltó módon búcsúzhasson 2017-től.

Fókusz Plusz 2017-12-30


szerző:
2018.01.01. 00:00
2017 első fele: szubjektív értékelés a sztároktól

Gyorsan elrepült 2017 is – amely ezúttal sem szűkölködött szórakoztató, megható és felemelő pillanatokban. Az esztendő értékelésében ezúttal öt híresség segített a Fókusznak: a dzsungel celebek első számú triumvirátusa: Kabát, Pumped Gabo és Wossala Rozina, továbbá a kebelcsoda Kelemen Anna és a humor mozsárágyúja, Dombóvári István.

Megmutatták: így telt a karácsony a sztároknál

Nem telhet el úgy karácsony, hogy a Fókusz ne mutassa meg sztárjaink saját készítésű videóit. Egyenesen első kézből, tőlük érkeznek a felvételek, hogy Önök szemtanúi lehessenek, hogyan zajlott náluk a szeretet ünnepe.

 

Vajon a dzsungelkirály Kabát Peti hol ünnepli a karácsonyt?

Petiéknél két dolog biztos az idei ünnepekkel kapcsolatban: párja, Adri végre ott lesz mellette, illetve egy jól betervezett nyaralást is beiktatnak a hideg napokra. Hogy kinek a családjánál lesznek szenteste? Ez még a jövő zenéje.

Fókusz 2017-12-21


szerző:
2017.12.21. 17:20
Megkérték Wossala Rozina kezét?

Az afrikai reptéren óriási meglepetés érte Rozinát, ami – higgyétek el – mindannyiótok szívét megmelengeti majd. Ráadásul hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen!, úgy tűnik, a három döntőst nem lehet elválasztani egymástól.

Kabát Peti lett a dzsungelkirály

A szórakoztató kisiparos nyerte el a nézők szimpátiáját, Kabát Péter lett a dzsungel királya, ő ülhetett fel a trónra. Rozina könnyedén vette tudomásul, hogy a Konyhafőnök után most itt is az ezüst jutott neki. Megmutatjuk Gabot, hogyan reagált a végeredményre, mi történt a kihirdetés után.

A celebek legemlékezetesebb pillanatai

Dzsungelkirállyá avatták Kabát Petit. Vasárnap este egy hónapnyi küzdelem után ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen. Összegyűjtöttük a műsor legemlékezetesebb pillanatait, és azt is megtudhatják, hogy Peti mit tervez jövő nyárra!

Kabát Péter a dzsungel királya!

A nézők szavazatai alapján Kabát Péter lett a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évadának győztese.

Báttya furcsa ˝harci˝ felkészítést kapott Tesótól

Kabát jobb keze a temető, bal keze a hullaház - legalábbis Gabo szerint, amit éppenséggel neki köszönhet, miután jól megedzette a táborban.

Kincsvadászat: ˝Meg fogsz dögleni, te hájpacni!˝

Szumó birkózással mérte össze erejét Frank és Kabát. A küzdelem nem várt fordulatot vett - már kb. az első pillanatban...

Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben

Átélhették a celebek a szabadesés élményét, ami mindenkire másképp hatott. A legjobban Kabát volt megijedve a feladattól, ráadásul neki kellett utoljára ugrani, így végig kellett néznie, hogy mi történt a társaival...

Kabát és Gabo kényeztette a hölgyeket a dzsungelben

Egzotikus gasztrokalandban volt részük a celebeknek. Míg a csajok falatoztak, a srácok lesték a kívánságaikat. De persze ha Gabo és Kabát egymásra talalál, ott mindig történik valami extra...

Ramin és Petin csúnya bosszút állhattak a celebek!

Eljött a dzsungellakók ideje, most visszaadhattak minden borzalmas pillanatot, amit a két műsorvezető okozott nekik. Annyi biztos, Rami és Peti nem úszták meg torta nélkül a találkozót...

A dzsungel konyhafőnöke Pumped Gabo és Kabát Peti?

A sikeres Kincsvadászatnak az eredménye az volt, hogy a táborlakók palancsitát süthettek maguknak. A fiúknak kellett összerakniuk a hozzávalókat, és nekik kellett kisütniük a strucctojásból készült tésztát.

Extra videó: Gabo igazán otthon érzi magát a dzsungelben

Rendkívül megfogyatkoztak a celebek, és mostanra kifejezetten családias légkör alakul ki a táborban. Ennek a meghitt pillanatnak pedig Gabo végül hangot is adott...

Kincsvadászat: Kiderült, ki a legkreatívabb celeb a dzsungelben!

Valóságos activity csatában vehetett részt az öt bent maradt versenyző. Azonban a helyzet nem volt ennyire egyszerű, mert nehezített körülményekkel is meg kellett küzdeniük a dzsungellakóknak, és megsúgjuk, hogy Frank volt az egyik...

Pumped Gabo a saját ürülékének csapdájába esett?

Már hetek óta tudjuk, hogy Gabo nem szereti a pottyantós wc-t, emiatt a természet lágy ölén szokott könnyített magán. Most eljött az ideje annak, hogy amit "szétszórt" a dzsungelben, azt most össze kellett szednie. De nem egyedül...

Adrienne szeretné, ha Kabát nem keverné össze Klaudiával

Megható pillanatokat éltek át a celebek a dzsungelben. Rozinának édesanyja, Gabónak Luna, Babettnek kislánya, Klaudiának anyukája, Alexának párja, Petinek pedig természetesen Adrienne küldött üzenetet.

Fókusz 2017-12-14


szerző:
2017.12.14. 17:20
CSAJOS DUMA: Gabó és Kabát Peti barátnői egymás közt

Megkérdeztük a celebek itthon maradt családtagjait, milyen aranyköpésekre emlékeznek a műsorból. Kabát Peti barátnője, Róka Adri és Gabo párja, Luna vidáman sztorizgatott kameránk előtt a fiúkról.

Kabát: ˝Szopjál, Andika!˝

Nagyon élvezik a celebek a gondoskodó szerepet. Nemcsak a csajok, de Kabát is kedvet kapott a szoptatáshoz.

Az éhség kihozta Gabóból az állatot?

Andi és Babett egy percre elhitték, hogy a fiatal srác intelligensebb, mint ahogy hitték, de csalódniuk kellett, ugyanis Gabo egyszerűen nem bírt ellenállni a kísértésnek, és képes lett volna vacsorára megfőzni egy ártatlan rákot.

Anger Zsolt: „Teljesen hülyék vagytok?”

A napok óta szakadó eső teljesen kikészítette a táborlakókat, nem tudtak hol aludni (sokan az interjúszobába költöztek). Azonban Anger Zsolt akadt ki a legjobban a helyzet miatt. A belőle áradó káromkodásokkal és negativitással azonban befeszítette a többieket is.

Így bújócskáztak a dzsungelharcosok!

Miközben Rozináék a Bátorságpróbán gyűjtötték a csillagokat, a többiek extrém bújácskába kezdtek. Zsolt igazi Rambóra festette a srácokat, a lányoknak pedig az volt a dolguk, hogy megtalálják a susnyásban rejtőzködő dzsungelharcosokat.

Gabo zabálása miatt mindenki éhezett

Gabo bűnös zabálásának meglett az eredménye: egyetlen adag ételt sem kaptak, hiába szereztek Tenyáék 12 csillagot a Bátorságpróbán. Ki is tört a vita a táborlakók között, a kérdés már csak az volt: hogyan reagál Zsolt és Tenya?

Gabónak orgazmus közeli élménye volt a csipszével

Gabo és Kabát matek-kudarca után meglett a büntetésük és a többieké is: megkapták a kincseket, de nem nyúlhattak hozzájuk. Gabo nagyon kivolt a csipsz és a kóla miatt, Alexa pedig próbálta elcsábítani, hogy egyen meg belőle egyet. Gabo végül nem bírta tovább! Addig tömte magába a csipszet, ameddig csak bírta erővel.

Kincsvadászat: Gabón és Kabáton kifogott a béka-számtan?

Gabo és Kabát teljesen kiégtek a Kincsvadászat matek példáján. Mennyi az az annyi, főleg, ha béka? A srácoknak se kellett több: hiába keresték a megoldást, nem találták. A végén elpattant minden és a táblát sikerült idegből a vízbe hajítaniuk.

Anger Zsolt olvasni tanítja a celebeket?

A színésznél elszakadt a cérna, mikor a focistának egyszerűen nem sikerült "jól" felolvasnia a tábor számára érkezett levelet. Kiderült, az olvasással nem csak Petinek vannak problémái.

Szegény Tenya, ezt az átverést is bevette!

Gabo és Peti újabb ötlete, miszerint a színművésszel elhitetik, hogy Tóth Andi odáig van érte, úgy tűnik, teljesen célba ért.

RÓKA ADRIENNE: Peti két félelméről is tudok

Lassan eltelik az első hét a dzsungelben, a celebek már áztak, fáztak, kígyót, békát láttak, de hogyan látják innen őket legközelebbi hozzátartozóik, barátaik?

Bátorságpróba: ˝Nagyon szeretem a számba a fárkászt!˝

Kabát Peti exkluzív vacsorára vitte luxus Babettet a dzsungel mélyén. Az biztos, hogy erre a randevúra örökre emlékezni fognak...

Gabo és Kabát ˝levetkőztette˝ Cicciolinát

A srácok lemaradtak a művésznő nudizásáról, ezért szükségük volt egy tervre, amivel ráveszik Cicciolinát, hogy újra megmutassa melleit. Íme a végeredmény!

Kabát párja joggal lehet féltékeny Klaudiára?

A celebek, és bizonyára a nézők is nagyon kíváncsiak, hogy alakul-e valami Peti és Klaudia között. Lehet, hogy a játék végére elmélyül a kapcsolatuk? De vajon ehhez mit fog szólni Adrienne?

Luxusfeleség Babettből akár még dzsungelkirálynő is lehet?

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetői kaptak hideget-meleget az első adás óta. Most elmesélik, hogy érzik magukat Afrikában, de előbb nézzük meg a táborlakók szenvedését, akik még csak most kezdenek szembesülni igazán a dzsungelélet nehézségeivel. Babettet például a nézők mát kétszer is bátorságpróbára küldték.

Alexa házsártos feleségként üldözi Gabót

A tábornokparancsnok most tudta meg, hogy Gabo és Peti elrontották a zuhanyzót. Az biztos, hogy nem tették zsebre azt, amit Alexától kaptak a bravúros művelet elhallgatásáért.

Oroszlánszag és testirigység költözött be a celebek táborába

Eljött a tisztálkodás ideje, azonban ezt a szükségletet nem mindenki érezte magáénak. Rozina, Zoli és Klaudia a jéghideg vízbe ugrott, hogy lemossák magukról a hosszú út és az első dzsungelkalandok porát, Kabát viszont csak addig jutott, hogy megcsodálja Klaudia testét - végül Peti és Gabo inkább tönkretette a zuhanyzót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való