KERESÉS search-close

Kőbánya-Kispest

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kőbánya-Kispest"

Utas takarított a pályaudvaron

Egy utas takarította fel a buszpályaudvarra vezető lépcsőt Kőbánya-Kispesten, mert már nem bírta elviselni a látványt – írta meg a Bors. Az RTL Híradónak azt mondta, hetekig állt ott a szemét, de senki sem söpörte fel. Végül, egy eldobott üveg miatt majdnem leesett a lépcsősoron, ekkor döntött úgy, hogy seprűt ragad. A BKV állítja, ők folyamatosan takarítanak. A társaság szerint a területen inkább rendészeti problémák miatt sok a szemét.

Évek óta nem működnek a mozgólépcsők

Már évek óta nem működnek a mozgólépcsők a Kőbánya-Kispest vasútállomáson, mert beázik fölöttük a tető. Így csomagjaikat az utasok hosszú lépcsősorokon kénytelenek végigcipelni. Tavaly szeptemberben számolt be az RTL Híradó a problémáról. A MÁV akkor azt ígérte, hogy 2016 végére elvégzik a javításokat. Valóban dolgoztak, de a mozgólépcsők azóta sem járnak.

Patthelyzet a Keletinél és a Kökinél

Németországba akarunk menni - ezt skandálják reggel óta a menekültek százai a Keleti pályaudvaron, a rendőrök azonban továbbra sem engednek senkit felszállni a külföldre induló vonatokra. A Kőbánya-Kispesti állomáson leszálltak a Kiskunhalasról Debrecenbe irányított menekültek, ők is inkább nyugatra mennének.

Vasbetondarabok hullottak a metróra

Vasbetondarabok hullottak a hármas metróra hétfő délelőtt a Kőbánya-Kispesti Metróvégállomáson. A felújítás alatt lévő Sibrik Miklós felüljáróról estek a pályára. A BKK közleménye szerint senki sem sérült meg, mivel a szerelvény fordulni készült és nem szállított utasokat. A Metróért Egyesület elnöke szerint meg lehetett volna előzni a bajt.

Betonvas szúrt át egy munkást

Meghalt az a munkás, aki belezuhant két betonvasba tegnap a Kőbánya-Kispest metróállomásnál zajló építkezésen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való