KERESÉS search-close

Kútvölgyi Klinika

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kútvölgyi Klinika"

Két és fél éve áll félkészen a SOTE Kútvölgyi Klinikai Tömbje

Tavaly februárban be kellett volna fejezni, ehelyett már két és fél éve áll félkészen a SOTE Kútvölgyi Klinikai Tömbje. Az egyetem még 2016-ban nyert 4 és fél milliárd forintos támogatást több épület, így a Kútvölgyi Klinika energetikai fejlesztésére. A felújítás azonban félbemaradt. Az Innovációs Minisztérium szerint a kórház fejlesztését az Egészséges Budapest program részeként fejezik be.

 

Másfél éve áll félkészen a klinika

Szinte egyenként is meg lehetne számolni a téglákat, a helyenként vakolat és szigetelés nélküli épületen. A videón egy működő kórház, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbje látható. Két hónapja be kellett volna fejezni, ehelyett mintegy másfél éve áll félkészen a SOTE Kútvölgyi Klinikai Tömbjének felújítása. A kivitelező azonban félbehagyta a munkát, a fejlesztési minisztérium államtitkára szerint jogi vita miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való