KERESÉS search-close

Kútvölgyi Erzsébet

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kútvölgyi Erzsébet"

Kútvölgyi Erzsébet és Kádár Jánosné párhuzamos életrajza

Kútvölgyi Erzsébet Kádár Jánosnét játssza. Mi történt Kossuth-díjas színésznővel, családjával akkor, amikor Kádárné azt sem tudta, melyik börtönben lehet a férje? Hogyan öltözött a fiatal művész abban az időben, amikor Kádárné Rotschild Klára divatszalonjában üldögélt a modelleket nézve?

Dzsungel könyve – 1100 előadás

2200 banán és 4400 alma fogyott a Dzsungel könyve 20 éve alatt. Január 28-án lesz az 1100. előadás a Pesti Színházban. Dés László, Geszti Péter és Békés Pál a rendező, Hegedűs D. Géza ötlete alapján írta a húsz éve sikeres művet.

A színészeket is megviseli a darab

Stohl András sírt, Kútvölgyi Erzsébet pedig volt, hogy nézni sem bírta, még a színfalak mögül sem az Istenítélet próbáját a Vígszínházban. A színészeket nagyon megviseli az emberi gonoszság, amiről a történet szól.

Különleges látvány az Óz új változatában

Kútvölgyi Erzsébet még mindig emlékszik arra a trükkre, amit 25 évvel ezelőtt Ungár Anikó bűvésztől tanult - és most is ezt használja az Óz, a csodák csodájában. A darabban persze Dorothy mellett ott van Totó kutya is, akiből mindjárt kettő is van.

Elméleti fizika a színpadon


szerző:
2015.01.22. 18:50
Elméleti fizika a színpadon

Kútvölgyi Erzsébet, Gyabronka József és Őze Áron az egyik legnehezebb szöveget tanulták az elmúlt hetekben. A Koppenhága című darab két világhírű, Nobel-díjas fizikus barátságáról és egyikük feleségéről szól.

Reggeli 11-03-07


szerző:
2011.03.07. 09:05
Reggeli 11-03-07

Reggeli: Szujó Zoltán és Barabás Évi VV Olivérrel és Sanyival latolgatták Szandika esélyeit. D. Tóth András majdnem színész lett, és vendégünk volt az egész Kálloy Molnár család.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való