KERESÉS search-close

Köznevelési Kerekasztal

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Köznevelési Kerekasztal"

30 perc tanulás, 15 perc játék

Félóra tanulás, negyedóra játék - így alakítaná át az elsősök és másodikosok tanóráit a kormány. A helyettes államtitkár a Köznevelési Kerekasztalon azt mondta, szeptemberre olyan tanmenetet készítenek, amely már ehhez igazodik. A szakszervezet és az általunk megkérdezett pszichológus is azt mondja, inkább a tanórák számát kellene csökkenteni.

Kockás ingben egyeztetnek


szerző:
2016.04.12. 18:25
Kockás ingben egyeztetnek

Menjenek kockásban, és egymás között is vitassák meg az oktatás helyzetét- erre kérik a tanárokat a pénteki, kétórás sztrájk szervezői. Nem ült le a civilek tárgyalóasztalához a kormány, így - ahogy mondják-, kénytelenek nyomást gyakorolni az oktatás jövőjéért. A köznevelési államtitkár szerint azért nem mentek, mert külön is tárgyalnak a szakszervezetekkel, és a civileket is várják a köznevelési kerekasztalhoz.

Civilek: 12 pont a jobb oktatásért

12 pontos követelést küldött a Civil Közoktatási Platform az Emberi Erőforrások Minisztériumának. Azonnali és hatékony változtatásokat szeretnének az oktatásban. Például, hogy a tanulók terheinek csökkentése érdekében a heti öt kötelező testnevelés órát csökkentse a kormány háromra. Rétvári Bence államtitkár azt mondja, a minisztérium mindenről, így a testnevelés órák számáról is kész tárgyalni. De csakis a Köznevelési Kerekasztalon belül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való