KERESÉS search-close

Kóbor János

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kóbor János"

Beszólások, vicces bakik és idős sztárapukák a Toplistában!

A visszaszámlálás egyelőre befejeződik, a Toplista szezonzáró adása azonban különleges témával búcsúzik a nézőktől. Az évadzáró epizódban sztárparádé jön többek között Fábry Sándorral, Lovasi Andrással, Kóbor Jánossal és Nagy Bandó Andrással. Olyan híres apukákat rangsorolunk, akik jóval 40, 50, sőt 60 felett vágtak bele a családalapításba, vagy éppen a családbővítésbe. A Szabó Zsófiról készült bakiparádét ITT nézheted vissza!

Új Omega-album érkezik?


szerző:
2018.09.13. 09:00
Új Omega-album érkezik?

Kóbor János részleteket árult el a Testamentum című új Omega-projektről!

Innen ered az Omega neve!


szerző:
2018.09.13. 08:07
Innen ered az Omega neve!

Vendégeink Kóbor János és Dolák-Saly Róbert - no de mi köti össze őket? Most kiderül!

Lángoló szerelem!


szerző:
2018.09.10. 16:20
Lángoló szerelem!

Megható, templomi szertartáson is kimondta az igent Kóbor János és Zsóka. A balatoni esküvőről exkluzív fotókat is mutattak a Story Extra stábjának.

Templomban is kimondták a boldogító igent!

Épp egy hónapja adtunk hírt arról, hogy Kóbor János és felesége eldöntötték, templomban is kimondják a boldogító igent. Ma pedig arról számolhatunk be, hogy meg is történt a szertartás: egy balatonvilágosi, református és evangélikus templomban fogadtak ismét örök hűséget egymásnak

Kóbor János újra hűséget fogad

Kóbor János oltár elé vezeti szerelmét, Zsókát - a szertartásra még idén sor kerülhet. A zenész megismerkedésük 3. évfordulóján, 2008-ban kelt egybe szerelmével polgári szertartás keretei között - templomban azonban még nem mondták ki az igen.

 

Szerencsének köszönheti az életét Kóbor János

Elaludt vitorlásában Kóbor János, aki csak a szerencsének köszönheti, hogy nem történt baj a nyílt vízen.

Kóbor János 75 éves lett

Ma töltötte be a 75-t Kóbor János, nagy ünneplés azonban nem volt, szerényen köszöntötték a nagy napon. Az Omega énekese azt mondta, gyerekkorában is mindig így volt ez, a családja nem volt gazdag, sok ajándékra nem számíthatott, ez a szokás pedig máig kíséri.

 

A lányok az apjukra ütnek?

A színpadon határozott frontemberek, de magánéletükben lányaik miatt kenyérre lehet őket kenni. De vajon mennyire határozza meg az apai minta a lányok szakmai beállítottságát vagy a későbbi párválasztást? A válaszkeresésben Kóbor János és Végvári Ádám volt segítségünkre.

Story Extra 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 16:15
Ellopták az Omega dalát?

Kóbor János szerint nem lopták el az Omega dalát, csak elfelejtettek intézkedni. Reméli, peren kívül megállapodnak.

Story Extra 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 16:15
Balatoni kaland Kóbor Jánossal!

Kóbor János családja kíséretében vízre szállt a vitorlásával. A balatoni kalandot a Story Extra stábja kísérte végig kamrájával, ahol még a titkos kabinba is bekukkanthattunk.

Story Extra 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 16:50

Meglopták a Kóbor-családot!


szerző:
2017.08.01. 18:00
Meglopták a Kóbor-családot!

Az igazak álmát aludta Kóbor János, felesége és kislányuk, miközben egy tolvaj jelentős összegű készpénzt lopott el törökbálinti otthonukból. A családi nyaralásból hajnalban tértek haza, és a fáradt zenész kivételesen elfelejtette bekapcsolni a riasztót, ezért nem tűnt fel neki, hogy idegen jár a lakásban. Az Omega frontembere szerencsésnek tartja, hogy senki nem ébredt fel, és bele sem mer gondolni, mi történt volna, ha valamelyikük szembetalálkozott volna a betörővel.

 

Kacskaringós karrierek


szerző:
2017.03.24. 18:00
Kacskaringós karrierek

Mielőtt berobbantak volna a köztudatba, a magyar sztároknak is volt civil szakmájuk. Kóbor János, Szűcs Judit, és Terecskei Rita meséli el, honnan indult pályájuk.

Sztárapukák 60 felett!


szerző:
2017.01.12. 18:00
Sztárapukák 60 felett!

A nők egyre kitolódó gyermekvállalása manapság népszerű téma. Náluk már a 40 feletti szülés is extrémnek számít. De mi a helyzet a férfiakkal? A sztárvilágban számos példát találni 50-es, 60-as, vagy akár 70-es kispapákra. Vajon ez felelőtlenségnek számít? Illetve veszélyeztetheti ez a kisbaba egészségét, úgy, mint, ahogy az idősebb kismamáknál? 

A Kóbor-villa rejtelmei!


szerző:
2017.01.04. 17:26
A Kóbor-villa rejtelmei!

Kóbor Jánost a karácsonyi készülődés közepette leptük meg és szegeztük neki kérdéseinket. Közben pedig végigvezetett minket az Omega-szentélyben. Járunk a hálószobájában, fürdőjében, még kislánya szobáiban is, és még azt is megmutatta mit rejteget mindig a szemüvege alatt.

Story Extra 2016-11-30


szerző:
2016.11.30. 17:25
Kóbor János nem is tartja magát zenésznek

Kóbor János, az Omegás, az édesapa, a hirtelen jött kutyatulajdonos, aki a házimunkákat is megoldja, nem is tartja magát zenésznek. De mégis mit csinál, ha nem zenél?

Exkluzív: Kóbor János barátai elvesztéséről mesél

Közös emlékeikről, barátságuk kezdetéről, az iskolás éveikről mesélt Kóbor János riporterünknek, őszintén mondta el érzéseit Laux József és Somló Tamás elvesztésével kapcsolatban.

KÓBOR JÁNOS: „Nagyon nagy tragédia Somló Tamás elvesztése”

Vidámság, jókedv, lazaság – ez jellemezte Somló Tamást zenésztársa és barátja, Kóbor János szerint. Régóta tudtak Somló betegségeiről, de valahogy mindannyian abban bíztak, hogy egy Somlónak Tamásnak ez nem lehet probléma.

KÓBOR JÁNOS:

Kóbor Jánosék a „Gazdálkodj okosan!” társasjátékkal tanulják a takarékoskodás és a pénzköltés alapjait, mert ezt sem elég hamar megtanítani a gyerekeknek. Léna zsebpénzét az alapján kapja, hogy mennyit segített otthon.

Meglepő fordulat: mivel foglalkoztak, mielőtt sztárok lettek?

Whoppy Goldberg halottakat sminkelt a Konyhafőnök zsűritagja meg plasztikai sebészetet nyitott. Máris mutatjuk ki az a biztosítási alkusz, aki esténként színházakat tölt meg és rajongó lányok állnak sorba az aláírásáért. A világsztárokhoz hasonlóan a magyar hírességek is megleptek bennünket, amikor elmesélték milyen végzettséggel, mit dolgoztak karrierjük és ismertségük kezdetén.

Hétfői iskolabojkott: menni vagy nem menni?

Egy szegedi anyuka felhívásához már több mint 25.000-en csatlakoztak. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy valódi változásra van szükség az oktatási rendszerben. Természetesen az ismert szülőknek és iskolába járó gyerekeiknek is megvan a véleménye a hétfői iskolabojkottálásról.

Botrány az Omegában


szerző:
2015.12.10. 19:10
Botrány az Omegában

A konfliktus Kóbor János és Mihály Tamás között robbant ki. A lavinát az indította el, hogy az együttes frontembere egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az Omega Trans and Dance című lemeze hozta a döntő változást a zenekar felállásában, ahol a zenekar basszusgitárosa, Mihály Tamás már nem kapott akkora szerepet.

Botrány a legendás Omega együttes háza táján

A konfliktus Kóbor János és Mihály Tamás között robbant ki. A lavinát az indította el, hogy az együttes frontembere egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az Omega Trans and Dance című lemeze hozta a döntő változást a zenekar felállásában, ahol a zenekar basszusgitárosa, Mihály Tamás már nem kapott akkora szerepet. Azt is hozzátette, hogy a „klasszikus ötös” felállás csak a kilencvenes évek végéig létezett, azóta a csapathoz tartozók hol játszanak, hol nem.

Hogyan látják 1956-ot?


szerző:
2015.10.24. 20:00
Hogyan látják 1956-ot?

1956 októberében Gálvölgyi még csak nyolc, Kóbor János már 14 éves volt. Gyerekként élték át a forradalmat és annak leverését. Mégis, vagy éppen ezért heves érzések kavarognak bennük, amikor a történelmi napokról mesélnek.

A forradalom, ahogyan művészeink emlékében él

Különleges emberek, akiben nem csak az a közös, hogy méltán elismertek, és sikeresek a szakmájukban, hanem az is, hogy mindannyian átélték 1956 őszét.

Megmutatta pocakját Peller Mariann!

Peller Mariann már a terhessége 8. hónapjában jár és nem szégyelli, nem egyszerű hónapok állnak mögötte, erről mesélt nekünk reggel. Vendégünk volt Kóbor János is, aki kislányával érkezett hozzánk, valamint meg tudhattuk azt is, hogy mi áll a kapuzárási pánik hátterében. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Kóbor Jánost teljesen az ujja köré csavarja kislánya

Kóbor János igazi lányos apuka, hiszen bolondul kislányáért a kis Lénáért, aki egy pillanat alatt az ujja köré képes csavarni. Rengeteg időt töltenek együtt és már most sok kalandon vannak túl. Hogy mik ezek? Erről faggatuk őket reggel!

Kóbort ujjai köré csavarta kislánya, Léna

Több százezres bírság járhat tiltott fürdőzésért, egy ügyvéd mondja el a részleteket. Kóbor János arról mesél majd, hogy kislánya, Léna az ujja köré csavarta, valamint nyári kalandjaikról is mesélnek nekünk. Vendégünk lesz egy honfitársunk is, aki segít az afrikaiaknak megelőzni az éhezést.

Tehenésznadrág, lovasrendőrség és az Omega

Ellátogatott hozzánk az Omega három alapítótagja: Kóbor János, Benkő László és Laux József, akiket a legendás zenekar megalakulásáról kérdeztünk. Majd vendégünk volt Szabó István filmrendező, akiről kiderült, hogy Röhrig Géza egykor a tanítványai között volt. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Hogyan alakult meg az Omega?

A három alapítót Kóbor Jánost, Benkő Lászlót és Laux Józsefet kérdeztük a legendás zenekar megalakulásáról, a névválasztásról, felejthetetlen csajozásokról és az emlékezetes turnékról. Melyek az elmúlt 50 év legizgalmasabb történetei? A videóból kiderül.

Hogyan neveljük rá a gyereket a spórolásra?

Azok a szülők, akik megtehetik, hogy zsebpénzt adjanak a gyereküknek, sokszor bizonytalanok, hogy mi az az összeg, amivel fegyelmezni, büntetni, vagy éppen motiválni tudnak. De ettől függetlenül is minden családban fel kell hogy merüljön a kérdés: hogyan nevelhetjük  rá gyerekünket arra, hogy ne féljen a pénzügyektől, próbáljon meg beosztani, tervezni, és később nagyobb álmokat megvalósítani. Polyák Alexandra riportja.

Mi fér bele a gyereknevelésbe?


szerző:
2015.02.26. 19:00
Mi fér bele a gyereknevelésbe?

Heves indulatokat váltott ki Ferenc pápa nyilatkozata, miszerint egy kisgyerek nevelésébe belefér, ha a szülei néha a fenekére csapnak. Kóbor Jánoséknál például abban a helyzetben jogos a fenékre, vagy kézre ütés, ha a gyerek magát komoly veszélybe sodorná.

Gyerekverés: Heves indulatokat váltott ki Ferenc pápa mondata

Heves indulatokat váltott ki Ferenc pápa nyilatkozata, miszerint egy kisgyerek nevelésébe belefér, ha a szülei néha a fenekére csapnak. Kóbor Jánoséknál például abban a helyzetben jogos a fenékre, vagy kézre ütés, ha a gyerek magát komoly veszélybe sodorná. Temesvári Csilla riportja.

 

POFONEGYSZERŰ:

Kóbor János és felesége, Deme Zsóka szerint, van az a helyzet, amikor nyomatékosítani kell egy kisgyermekben, hogy valamit nem szabad.

KÓBOR JÁNOS: „A munkásságuk tényleg egyedülálló”

Az Omega együttes énekesének bevallottan nem a Beatles volt a kedvenc zenekara, azonban büszkén mesél arról, hogyan is találkozott a gombafejűekkel.

Karácsony gyerekszemmel

A karácsonyt leginkább a gyerekek várják, így a stúdióban Ada, Kálloy Molnár Péter és Kóbor János gyermekeit faggattuk az ünnepekről. Kóbor Léna egy Furbyt kért a Jézuskától, Ada iker fiai pedig építős játékot. Bence és Bálint a tavalyi emlékeiket osztották meg velünk, amiből kiemelték, hogy amíg anyukájuk felmosott, az ajándékok a fa alá kerültek. Léna imádja a karácsonnyal járó varázslatot, a kedvence pedig a husi! Léna kiemelte, hogy minden évben készít ajándékot a szüleinek, és imád adni. Kálloy Molnár Pistike magához képest megszeppenve üldögélt a stúdióban, de amikor átadtuk neki a szülinapi tortáját, boldogan integetett a kamerába.

Feloszlott az Omega?


szerző:
2014.11.04. 08:45

Feloszlott az Omega?


szerző:
2014.11.04. 08:37
Feloszlott az Omega?

A sajtóban megjelent híresztelések szerint kettészakad a rockbanda, ugyanis a folyamatosan fennálló konfliktusok és széthúzások miatt képtelenek együtt dolgozni a tagok. Hogy mi az igazság, erről kérdeztük Kóbor Jánost és Benkő Lászlót.

Fókusz 14-06-17


szerző:
2014.06.17. 19:30
Fókusz 14-06-17

Fókusz: Átverés! - Parfüm, alkohol, cigi és mobil - lebuktattuk azokat, akik az utcán árulják a hamisított bóvlikat! Kómából ébredtek - Sportolók, akik még a pályára is visszatértek súlyos balesetük után. De mi lesz Schumival? Teljes extázis - A színpadról csápoltuk végig az Omega és a Scorpions koncertjét! Egyedülálló felvételek Kóbor János háta mögül.

A színpadról csápoltuk végig az Omega és a Scorpions koncertjét

Hihetetlen látványban volt részünk, és az is kiderül, hogy bírták a négyórás kiképzést a hetven körüli rocklegendák.

A nagy korkülönbség a boldog párkapcsolat titka?

Kóbor János és Dévényi Tibor szerint kapcsolatuk párjaikkal a korkülönbségek miatt harmónikus. Az azonban nem mindegy, hogy melyik életszakaszban van különség a felek között. Adásunkból kiderült, hogy miért nem.

Fókusz 13-12-20


szerző:
2013.12.20. 19:55
Fókusz 13-12-20

Fókusz: A karácsony körülvesz - Fásy Ádámék megunták a sok utazást, Kóbor János kislánya pedig ajándékozni szeret leginkább. Az igazi ünneprontó - Exkluzív interjút adott a Fókusznak Vince Vaughn, aki Jennifer Aniston után végre megtalálta a boldogságot.

Csak a drága ajándék a jó ajándék?

Megtudhatják, mi a fontos karácsonykor a Kóbor családban, milyen ajándékozási szokások vannak Fásyéknál és milyen meglepetésekkel készül a párkapcsolatban élő Veronika.

Kóbor János nem akarta, hogy fia is zenész legyen

Kóbor János nagyfia, Dani sok mindenben hasonlít apukájára, de a zenész pálya helyett az informatika területén helyezkedett el. Hogy miért? Az videónkból kiderül!

Fókusz 13-09-03


szerző:
2013.09.03. 19:50
Fókusz 13-09-03

Fókusz: Csőre töltve - Készen állunk, az RTL Klub már X-Faktor lázban ég! Kik voltak azok, akik már valóra váltották álmaikat! Új élet küszöbén - Együtt indultunk iskolába Ada ikreivel és Kóbor János Lénájával! Tájkép csata után - Vannak, akik szándékosan most mentek nyaralni a Balatonra. Oroszok, csehek és olaszok, akik imádják a magyar tengert!

Iskolakezdés a sztárcsaládokban


szerző:
2013.09.03. 19:00
Iskolakezdés a sztárcsaládokban

Elérkezett a szeptember, elkezdődött az iskola. Mi pedig megkérdeztük a sztárok gyerekeit, ők hogyan is készülnek az első suli napra?

Amikor kiakad a boldogság-barométerünk

Brit tudósok szerint 23 és 69 éves korunkban vagyunk a legboldogabbak. Igaz ez? Elég csak betölteni a bűvös-boldog kort? Aviciin és Muri Enikőn keresztül Kóbor Jánosig kifaggattuk a sztárokat!

Péntektől péntekig 13-06-21

Péntektől péntekig: Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este. A Fókusz, a Fókusz Plusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Híradó, a Reflektor és az RTL II Forró nyomon című műsorainak riportjaiból készül az egyórás válogatás.

Fókusz 13-06-17


szerző:
2013.06.17. 19:45
Fókusz 13-06-17

Fókusz: Emelem kalapom - Takács Nikolas nemcsak új klippel és családtaggal jelentkezik, hanem fejfedőjét is leveszi. Teljesült álmok - Osvárt Andi már Hollywoodban is főszerepet kapott. De miért nincs férfi a szép színésznő mellett? Lenyúlta! - Nem kért Kanye West engedélyt az Omegától, így Kóbor János is énekelhetett a dalában, úgy, hogy nem is tudott róla.

Lenyúlta az Omega dalát a világhírű rapper

Kanye West és Kóbor János együtt énekel – az összevágott dalok között viszont eltelt 55 év. A világhírű rapper egyelőre nemcsak a Gyöngyhajú lányt nyúlta le az Omegától, de még Kóbor Jánost is bevágta, amint elénekli az első versszakot még 1968-ból.

Reflektor 13-05-21


szerző:
2013.05.22. 00:25
Reflektor 13-05-21

Reflektor: Kóbor János 70 éves! Edvin Marton imád szépségszalonokba járni.

A 70 éves Kóbor János bemutatta kislányát

A zenészt az otthonában látogattuk meg, ahol második házasságából született kislányával, Lénával és feleségével meséltek a mindennapjaikról.

XXI. század 13-05-21


szerző:
2013.05.22. 00:10
XXI. század 13-05-21

XXI. század: A rajongók sosem gondolnák, hogy az a Korda György, aki több mint 50 éve van a pályán, akiről mindenki tudja, hogy nagy kártyás és a szerelmes dalok nagykövete, sosem nevezné magát királynak, és tele van kétségekkel.

Reflektor 13-02-25


szerző:
2013.02.26. 00:50
Reflektor 13-02-25

Reflektor: Stohl Andrást meglepték a barátai. Gyerekvállalás: jobb későn, mint soha.

Fókusz Plusz 12-07-07


szerző:
2012.07.07. 19:30
Fókusz Plusz 12-07-07

Fókusz Plusz: Babavárás pasiszemmel - Hogyan készül fel gyermeke születésére Király L. Norbi és hogyan élte át a 9 hónapot Németh Kristóf? Gyerekcsempész - Angyal Gyula megbízói édesanyák, akiktől elrabolták a gyereküket. Miért vállalta az életveszélyt a magándetektív?

Sztároknak születtek, divatot diktálnak

Pontosan tudják, milyen ruhában akarnak oviba vagy suliba menni, a szüleiknek nincs beleszólásuk a divatba. A legfiatalabbak hírességeink átvették az irányítást, velük lépést tartani nem egyszerű mutatvány.

Fókusz Plusz 12-02-04


szerző:
2012.02.04. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-04

Fókusz Plusz: Mi a titok? - Szűcs Judith, Sütő Enikő és Kóbor János felesége hosszú évtizedeket vártak a boldogságra. Hogyan maradtak fiatalok? A sikertelenség átka - Nincs esélyük a győzelemre, mégis ez az életük. Síugrás, tollas és trambulin. Jönnek az elátkozott sportágak!

Kóbor lerántja a leplet az álszeretőről

Robbant a bomba: az Omega frontemberének viszonya volt egy nővel. Most kiderül, mi is az igazság, méghozzá magától Kóbor Jánostól.

Fókusz 12-01-12


szerző:
2012.01.12. 20:20
Fókusz 12-01-12

Fókusz: Kínos ügy - Kitálalt Kóbor János állítólagos szeretője. A zenész és felesége exkluzív interjúban reagál a történtekre. Számolja a napokat - Mivel tölti idejét Stohl András a börtönben? Egyik látogatója a benti életről mesélt nekünk. Megszólal! - Dzsudzsák Balázs elmondja, hogyan és milyen körülmények között él Moszkvában.

Fél kettő 11-09-15


szerző:
2011.09.15. 14:15
Fél kettő 11-09-15

Fél kettő: Színház a világ - Ónodi Eszter 7 darabban játszik, vendégem volt a színésznő. Haj-baj - A legtöbben attól szenvednek, hogy hullik, de van aki a végletekig növeszti. 50 éves az Omega - Összegzés és ünneplés, Kóbor Jánossal beszélgettem.

Fókusz Plusz 11-07-16


szerző:
2011.07.16. 19:30
Fókusz Plusz 11-07-16

Vastag Csaba Almádira, Kordáék Velencére, Bodrogi Gyula szentendrei medencéjénél, Kóbor János aligai édenkertjében várt bennünket! Megmutatjuk, hol vészelik át a kánikulát a magyar és legnagyobb világsztárok! A mi imádott Balatonunk. Egykori szórakozóhelyek, éttermek és szállodák, amelyek mára lerobbantak, eltűntek, vagy átalakultak. Hogyan változott át a Balaton, és vele együtt mi magunk is? Szokatlan időutazás a Fókusz Pluszban.

Fókusz Plusz 11-04-09


szerző:
2011.04.09. 19:30
Fókusz Plusz 11-04-09

Fókusz Plusz: Rocklegendák csúcsformában - Kóbor már a 70-hez közelít, de nincs egy szabad perce se, D. Nagy 60 fölött élvezi igazán az életet, Balázs Fecó nősülni készül és Bródy is boldog kispapa. Mi tartja őket fiatalon? Páratlan összefogás - Egy család, amelynek története az egész országot megdöbbentette. Hat gyerek és a nagypapa, akik egy életveszélyes házban tengődnek. Riporterünk megszervezte az adománygyűjtést!

Miben rejlik a rockpapák titka?

A Fókusz Pluszban a magyar zenei élet nagy öregjeit látogatjuk meg. Hosszú hajú lázadókat kerestünk, békés családapákat találtunk.

„Egyszerű, életszerető ember vagyok”

64 évesen lett másodszor is apuka, 50 éve rockzenész, pedig a magyar Mick Jagger inkább olimpiai bajnok szeretett volna lenni. Kóbor János, vasárnap éjjel a Portréban.

Portré 11-01-09


szerző:
2011.01.10. 01:00
Portré 11-01-09

Portré: 64 évesen lett másodszor is apuka, 50 éve rockzenész, pedig a magyar Mick Jagger inkább olimpiai bajnok szeretett volna lenni. Kóbor János a Portré vendége!

Fél Kettő 10-12-16


szerző:
2010.12.16. 14:20
Fél Kettő 10-12-16

Fél Kettő: Kiki - Az Első Emelet az X-Faktor döntőjében lép fel. Vendégünk az énekes. Trükkös sminkek - 40 évet öregítenek órák alatt a maszkmesterek. Rock apuka - A hatodik X-en túl is a színpadon. Kóbor Jánossal beszélgettünk.

Hatvanas sztárapukák kincsei


szerző:
2009.08.01. 15:02
Hatvanas sztárapukák kincsei

A hatodik X után megtalálták az igazi boldogságot, szinte szerelmesek apró csemetéikbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való