KERESÉS search-close

Károly

84 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Károly"

Válságban Károly és Kamilla házassága!

Egy ausztrál bulvárlap bennfentesei szerint a hercegi pár hónapok óta nem beszél egymással, és ha csak tehetik, inkább kerülik az egy légtérben tartózkodást is. A magazin szerint már ügyvédeket is fogadtak, hogy elindítsák a jogi procedúrát.

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

Meghal Pajkaszeg polgármestere?

Károly hirtelen rosszul lesz, és Janó sem tud túl sok jó hírrel szolgálni... Vajon túléli a polgármester? Szombaton este kiderül A mi kis falunk évadzáró epizódjából!

Segítségért kiált Pajkaszeg polgármestere!

Megint becsípődött Károly dereka, ám ezúttal a biciklin ülve érte a fájdalom. Vajon valaki a segítségére siet?

Csuja Imre könnyekig hatódott...

Pajkaszegről még soha senki nem mondott olyan szépeket, mint a meghatódott polgármester. Hallgasd meg Károly vallomását a faluról! Szombaton kapcsolj 20 órakor az RTL Klubra A mi kis falunk következő epizódjáért!

A polgármesternek még a lumbágója is elmúlt az új postásnő láttán

Miután a postásnő magához tért, a falu állatorvosa vette kezelésbe. Amint híre ment a csinos hölgynek, Pajkaszeg összes férfije a csodájára járt, Károlynak pedig még a derékfájása is elmúlt, amint megpillantotta őt.

Pajkaszeg polgármestere kiköpött Lorán Lenke

Károly félresikerült hajfestésén Laci sem tudott segíteni, ráadásul pont ekkor érkezett meg Pajkarét polgármestere. Nézd meg, hogyan készült Károly Munkácsy festményre emlékeztető frizurája!

Balul sült el Károly és Janó páros randija

Pajkaszeg polgármestere és állatorvosa úgy döntöttek, hogy becsajoznak, azonban egy félreértés miatt dugába dőlt tervük... Pedig ha tudnák, hogy milyen csinos lányok vártak rájuk a találkozó helyszínén!

Így indul A mi kis falunk második évada!

Neked is tátva marad a szád A mi kis falunk folytatásától! Vajon hova tűnt Gyuri autója, és mi ütött a Polgármesterbe?

Mindenki Pali bácsit akarja!

Erikának és Károlynak is későn jutott eszébe, hogy felkérjék Pali bácsit a harmónikázásra, ezért eszeveszett versenyt folytatnak, hogy elnyerjék a kegyeit.

Polgármester haspólóban? Teca rajtakapta Károlyt!

Teca egyből rohant a Polgármesterhez, miután Erika megfenyegette őt, azonban ami Károly irodájában fogadta őt, az teljesen meglepte!

Taktikai megbeszélés pajkaszegi módra

Erika a plébániában ül össze a nőkkel, hogy a temetés mellett és a férfiak ellen érveljen, míg Károly a kocsmában egyeztet a foci pártolóival.

Az asszonyok megfenyegették a Polgármestert

Erikával és Katival az élen Pajkaszeg női lakói rárontanak a Polgármesterre, és azt követelik, hogy tegye át a focimeccset egy másik időpontra. Vajon meg tudják győzni Károlyt?

Pajkaszeg játékosai minden eshetőségre felkészülnek a fociedzéseken!

Csütörtökön összecsap Pajkaszeg és Pajkarét focicsapata, a mi kis falunk játékosai pedig már nagyon készülnek a meccsre. Less be a nem mindennapi edzésre!

Erika lett Pajkaszeg új polgármestere!

A Polgármester végső elkeseredésében kinevezte titkárnőjét utódjául! Erika alig várta, hogy elújságolja Gyurinak a remek hírt...

A Polgármester kis híján megfulladt a miniszter levelétől

Akárcsak Erika, a Polgármester is pórul járt nyalókázás közben... Szerencsére a közelben volt titkárnője, aki tapasztalt fuldokló lévén segített megmenekülni Károlynak!

Gyuri elütötte Stokit!


szerző:
2017.03.09. 22:35
Gyuri elütötte Stokit!

Gyuri tuningolt járgánya kis híján kivasalja Stokit és a biciklijét! A polgármester azonban szabadságon van, így fittyet hányva legyint az eset láttán...

Egy-egy jelenetben több baki rejlik, mint hinnéd!

Egy elszakadt levél, egy érthetetlen monológ és egy nagyobbra sikerült hátbaverés... Csuja Imre, Lovas Rozi és Bánki Gergely remekül szórakoztak a forgatáson!

A Barátok közt új szereplőjéről nem mindennapi videó készült! – Csak erős idegzetűeknek!

A Mátyás király téren hétfő este debütált Károly, a legcukibb süni színész, akit valaha láttunk. A szerepe szerint megtalált és megmentett tüskéshátú barátunk nagyon jól érzi magát a „kollégái” között. Még egy felejthetetlen felvétel is készült róla. Mutatjuk! 

 

Laci nem tud titkot tartani...

Teca megkérte Lacit, hogy titokban győzze meg a Polgármestert, hogy válassza őt a strandbüfé üzemeltetőjének, azonban Laci nem tudott lakatot tenni a szájára...

A Polgármester bekeményít!

Károly felkeresi Tecát, hogy üzletet kössön vele, azonban a kocsmáros még egy pohár vizet sem tud normálisan felszolgálni, így a Polgármester meggondolja magát...

Nézd meg, hogyan táncol Pajkaszeg polgármestere!

A polgármester hatalmas bejelentésre készül, így nem is csoda, hogy örömében táncra perdült Gloria Gaynor nagysikerű slágerére!

Stoki fájdalmát még Szabó Győző is megérezte...

Csuja Imre annyira átadta magát a szerepnek, hogy oda sem figyelt arra, hogy hova üt a botjával...

A mi kis sza... kakaós briósunk leleplezése

Erika nagy örömére átadásra kerül az Európai Unió Regionális Specifikumok alapból támogatott emlékmű, azonban a lakosokból inkább nevetés tör ki, mint büszkeség...

A püspök szó szerint fejfájást okozott Pajkaszeg polgármesterének

A polgármester hiába próbált meg elbújni a szekrényben a püspök elől, a szekrény keresztbe tett neki, ráadásul még a feje is bánta...

Ismerd meg Pajkaszeg polgármesterét!

Csuja Imre mesélt nekünk A mi kis falunkban alakított karakteréről a sorozat keddi sajtóvetítésén. Nézd meg a videót!

Polgármester


szerző:
2017.01.12. 15:15
A perui börtön után új élet Kispesten

4 év egy kőkemény perui börtönben, új élet Budapesten. Hogyan találja meg a helyét szabadulása után Károly, az egykori drogfutár, aki 6 kiló kokainnal bukott le?

Házon kívül 12-04-11


szerző:
2012.04.11. 23:10
Házon kívül 12-04-11

Házon kívül: Négy év egy kőkemény perui börtönben, új élet Budapesten. Hogyan találja meg a helyét szabadulása után Károly, az egykori drogfutár, aki 6 kiló kokainnal bukott le? - Aki szegény, annak a gyereke is szegény lesz. Miért kell a gyógyszereiről is lemondania a nagymamának, hogy fizetni tudják az unoka taníttatását? - Részeg bűnöző törte ketté a család életét. Kórház, műtétek és pszichológus, mióta megtörtént a baleset. Ráadásképp a biztosító, amely évek óta húzza a kártérítés kifizetését.

Csoda: Szabadulás a perui reménytelenségből

3 év raboskodás és kínszenvedés után hazatért az első magyar drogcsempész. Károlyt a Fókuszban látta meg családja, sokáig azt sem tudták, mi történt vele. A férfi végül elnöki kegyelmet kapott.

Fókusz 12-02-28


szerző:
2012.02.28. 20:45
Fókusz 12-02-28

Fókusz: Az első nap - Hajnaltól késő estig VV Attila nyomában voltunk, útközben pedig alaposan kikérdeztük őt. Kiszabadult - Peru legkegyetlenebb börtönében ült drogcsempészetért. Károly négy év után találkozott családjával. Mr. Amerika - Bruce Springsteen testközelből! Magyarországról csak a Fókusz kapott meghívást az exkluzív találkozóra.

Károly fejére sosem kerül korona?

Károly brit trónörökösben már felmerült, hogy lesz-e valaha is király belőle.

Mallorcán ápolta összetört szívét Kiszel Tünde

Sokáig nem akart beszélni az őt ért támadásokról, de most úgy érzi, túl van a nehezén. Itt az idő, hogy újraépítse az életét. Kiszel Tünde nagyot csalódott volt párjában és azokban az emberekben, akik őt mindenféle ok nélkül meghurcolták.

Reggeli 11-06-29


szerző:
2011.06.29. 08:35
Reggeli 11-06-29

A szerdai Reggeliben szó esett Kiszel Tünde szakításáról, de felköszöntöttük a születésnapos Nyári Károlyt is.

Károly küzd szerelméért


szerző:
2011.06.28. 15:14
Károly küzd szerelméért

Meglepő fordulattal érhet véget az ország egyik leghányattatottabb sorsú celebkapcsolata. Pedig Károly hősiesen vert vissza minden Tünde elleni támadást és tüntetett el mindent szerelme útjából, most egy leleplező fotó miatt mégis bűnhődnie kell. Hogy meddig, ki tudja?

Károly és Diana szertefoszlott álmai

A mostani esküvőt mindenki Diana és Károly frigyéhez hasonlította. 1981-ben az ő nászukat 750 millióan figyelték.

Újabb amatőr videók Károlyék megtámadásáról

A párt szállító kocsi csaknem egy hónapja keveredett be a tandíjemelés ellen tüntető diákok közé.

Megtámadták Károly herceget és feleségét

Megtámadták a Károly walesi herceget és feleségét szállító kocsit a tüntető diákok Londonban.

Vilmos fejére tennék a koronát a britek

Nem a trónörökös Károly herceget, hanem fiát, Vilmost akarják a britek következő királyuknak - derül ki három közvélemény-kutatásból.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-09-23

Esti Showder Fábry Sándorral: A rocklegendék visszatérnek, csak most együtt Kóbor János, Frenreisz Károly, Tátrai Tibor, Charlie, Török Ádám, Deák Bill Gyula, Hobo és az Illés zenekar. És jön az Irigy Hónaljmirigy.

Détár Enikőék nosztalgiáztak


szerző:
2010.09.01. 03:00
Détár Enikőék nosztalgiáztak

A színésznő olyan helyen nyaralt családjával, amelyhez kellemes emlékeik fűződnek.

Fókusz Plusz 10-08-14


szerző:
2010.08.14. 19:30
Fókusz Plusz 10-08-14

Fókusz plusz: Tengeri csatákat vívó aktivisták, háborúkban dolgozó segítők és természeti katasztrófáknál munkálkodók. A Fókusz Pluszban mindenre elszánt önkéntes hazánkfiait és lányait láthatják. Több lábon álló sztárok! Meglátogattunk a Balatonon Rékasi Károlyt, aki a pálinkafőző üzemében kalauzolt végig minket. A Groovehouse énekesnője, Judy pedig hamburgergyárosnak állt.

Reggeli 10-08-05


szerző:
2010.08.05. 09:05
Reggeli 10-08-05

Reggeli: Kiszel Tünde és Károly a paradicsomban járt, élményeikről természetesen beszámoltak a Reggeliben. Vendégünk volt még Elek Ferenc, aki már feldolgozta, hogy nem egy Adonisz és Dukai Regina is, akit születésnapján köszöntöttünk.

Robbie Williamsnek segített nőt találni a zongorista

Nyári Károly minden szupersztárral összebarátkozik, aki a közelébe kerül. Még Frank Sinatrával is.

Barátok közt 10-07-16 5299-5300. epizód

Vandának támad egy ötlete, hogyan láncolja magához Szabit. Miklós elkeseredett lépésre szánja magát, hogy elkerülje Attila bosszúját. Vajon Zsolt elviseli Zsófi hűtlenségét?

XXI. század 10-07-13


szerző:
2010.07.13. 23:55
XXI. század 10-07-13

XXI. század: Életének 85. évében elhunyt Kállai Ferenc Kossuth-díjas, Érdemes művész, a Nemzet Színésze. Felejthetetlen alakítást nyújtott Makk Károly Megszállottak című filmjében, az Iszony filmváltozatában, Szász Péter Szépek és bolondok című játékfilmjében, hogy csak néhányat említsünk. Egyik legemlékezetesebb szerepe pedig Bacsó Péter A tanú című filmjének Pelikán elvtársa volt.

Visszaéléssel gyanúsítják Tóth Károlyt

Gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Tóth Károlyt.

Mégsem adják ki Zentait


szerző:
2010.07.02. 11:55
Mégsem adják ki Zentait

Öt év után döntés született pénteken a náci háborús bűnnel vádolt Charles Zentai ügyében.

Szász Károly lett a PSZÁF elnöke

Kinevezte az államfő Szász Károlyt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökévé.

Újra a PSZÁF élén Szász Károly?

Újra Szász Károly lehet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke.

A zenészek hisznek a dal erejében

Komonyi Zsuzsi, a Fiesta és Nyári Károly az árvízkárosultakon szeretnének segíteni.

Egyedülálló könyvtárrendszer Szegeden

Átadták az ország első önkiszolgáló könyvtárrendszerét a Szegedi Tudományegyetemen.

Újra dübörög a Budapest Szíve Program

Megkezdik a Március 15. tér átépítését és a Duna-parti korzó meghosszabbítását, valamint folytatják a Károly körút újjáépítését.

Rékasi tetkóval teszi teljessé alakítását

Rékasi Károly sokáig dédelgette titkos vágyát, a nagy mű végre elkészült! Amíg Bartha Zsolt a hűvösön bűnhődött tetteiért, addig a Barátok közt rosszfiúját alakító színész álmait váltotta valóra.

Harcba szálltak a sztárok


szerző:
2010.05.31. 09:00
Harcba szálltak a sztárok

Hírességeink a Nemzeti Vágta kocsitoló versenyén indultak, a kocsiakkal mérték össze erejüket.

Balzsay Károly visszaül az iskolapadba

Karesz sportol, tanul és igyekszik minél több időt családjával tölteni.

Mindenkinek joga van a guberáláshoz

Alkotmányellenes a guberálást tiltó rendelet Kaposváron az ombudsman szerint. A polgármester nem ért egyet az állásfoglalással.

Ringből az iskolapadba és a focipályára

Kovács Ági beszervezte bunyósainkat egy barátságos mérkőzésre: a TF tanáraival mérték össze erejüket.

Mégsem adhatják ki Zentait?


szerző:
2010.04.27. 11:46
Mégsem adhatják ki Zentait?

Az ügyvéd szerint Zentainak nem lenne lehetősége tisztességes tárgyalásra Magyarországon.

Átmenetileg Herényi Károly vezeti az MDF-et

Arra a kérdésre, hogy kíván-e indulni a pártelnöki posztért, úgy válaszolt: nincs még itt az ideje ezen gondolkodni.

Eltörte a lábát Kamilla


szerző:
2010.04.08. 22:10
Eltörte a lábát Kamilla

Eltörte az egyik lábát egy domb megmászása közben a walesi herceg felesége.

Hercegi határidőnapló


szerző:
2010.03.19. 20:54
Hercegi határidőnapló

A 4 napos látogatás minden perce be van osztva, így amíg Károly herceg a Parlamentben tárgyalt, Kamilla a Tűzoltó utcai gyermekklinika osztályain teljesítette jószolgálati kötelességét.

Zsúfolt napja volt a hercegi párnak

A hercegi pár a Dohány utcai zsinagógában járt, a trónörökös pedig a Szentendrei Skanzenbe is elment.

Károly magyar gyökereiről beszélt

Wales hercege Sólyom Lászlótól a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét vehette át.

Budapesten a brit trónörökös pár

Szerda este ötfogásos, magyaros böjti vacsorára hivatalosak a Sándor-palotába az államfőhöz.

Ma érkezik Károly herceg és Kamilla

A walesi herceg és felesége Sólyom László meghívására szerdán délután érkezik.

Szerdán érkezik Károly herceg és Kamilla

Károly herceg és Kamilla kilencnapos közép-európai útja során szerdán Magyarországra is ellátogat.

Börtönbe a Mátyás király térről

Hamarosan eltűnik a sorozatból Rékasi Károly. A színész a Fókuszban őszintén elmondja, mi áll a döntés hátterében, és ez hogyan érinti őt, és családját.

Kórházba szállították Eperjes Károlyt

A művész szerda este lett rosszul egy budapesti gyógyszertárban. Kórházba vitték, de nincs komoly baja.

Bánfalvy tudja a hosszú házasság titkát

Ági Rékasi Károllyal is megosztja, amit tapasztalt, mindezt a közös siker érdekében teszi.

Zentait elengedték


szerző:
2009.12.16. 11:38
Zentait elengedték

Óvadék ellenében szabadlábra helyezték a háborús bűnökkel vádolt férfit Ausztráliában.

Balzsay apja szeretné, ha kiszállna

Karesz szerint a pénteki meccsen elszámolták magukat a bírók. Mélyponton van.

Bedák Zsolt kiütéssel győzött!

Bedák Zsolt győzelmével megszerezte a WBO interkontinentális övét kispehelysúlyban.

Balzsay Károlynak nem sikerült!


szerző:
2009.12.04. 22:31
Balzsay Károlynak nem sikerült!

Pontozásos győzelemmel nyert Eduard Gutknecht péntek este Balzsay Károly ellen.

Balzsay újra a ringben!


szerző:
2009.12.03. 19:30
Balzsay újra a ringben!

Balzsay Károly jövőre újra vb-címért bokszolhat, ha pénteken legyőzi Eduard Gutknecht-et.

Ismét apa lesz a visszatérő Balzsay

Újra kislánnyal bővül a család, de Karesz azt mondja, nincs megállás, amíg nem születik egy fiuk.

Erdei kemény meccs előtt áll


szerző:
2009.11.20. 12:47
Erdei kemény meccs előtt áll

A pofonosztó ezúttal más súlycsoportban lép ringbe és tudja, nem lesz egyszerű dolga.

Kiadhatják Zentai Károlyt


szerző:
2009.11.12. 12:44
Kiadhatják Zentai Károlyt

Ausztrália engedélyezte Zentai Károly Magyarországnak való kiadatását.

Détár Enikőék angol kalandja


szerző:
2009.11.10. 08:55
Détár Enikőék angol kalandja

A színésznő és férje szembesültek vele, hogy kislányuk felnőtt, önálló nő lett.

Zentai szerint Magyarország nem demokratikus

Zentai azt mondta, fellebbezni fog, ha a hatóságok átengedik őt a magyaroknak.

Nem függesztették fel Dávid mentelmi jogát

Az MDF elnöke és Herényi Károly ellen az UD Zrt-s ügy miatt akart az ügyészség eljárni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való