KERESÉS search-close

Justin Timbarlake

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Justin Timbarlake"

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

Hallgasd meg velünk az új Justin Timberlake dalt!

A héten már rákattantunk a témára, hogy hamarosan új JT zenére táncolhatunk, és nem is kellett sokat várnunk az első számra. Gyertek, megérkezett a „Filthy”!

Justin Timberlake ehhez is ért!

Sok popsztárról gondolják, hogy a zenéhez nem értenek, épp csak az énekléshez. Nos, Justin TImberlake biztos nem ilyen sztár. Felesége, Jessica Biel otthonukban vette videóra a pianínón gyakorló énekest - épp egy fülbemászó dallamot játszott le.

Apák napja: a világsztárok szemszögéből!

Bizony nem is gondolunk sokszor bele, hogy a szupersztárok is édesapák vagy, hogy az ő hátuk mögött is ott van egy szerető családfő. Most e jeles ünnep alkalmából ők szintén elmondták érzéseiket!

Justin Timberlake Woody Allen új filmjében?

Újabb év telt el, ami azt jelenti, hogy ideje elkezdeni a Woody-várakozást! Minden évben kapunk filmet a rendezőtől, most ráadásul a blockbuster szezon közepén érkezik, igazán meglepő nevekkel.

Mit nézünk ma? - Péntek (04. 28.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Solti Ádámnak nem jelentett gondot a tánctanulás

A színész több éven át tanult táncolni, így nem jelentett számára gondot Justin Timberlake táncmozdulatainak utánzása, és véleménye szerint legalább olyan jól is néz ki, mint az énekes!

Ismét együtt a legendás fiúbanda, az Nsync!

Sajnos azonban nem egy koncert, csak egy közös kép erejéig álltak újra össze a fiúk, hiszen az együttes egyik tagja JC 40 éves lett, ezt Justin Timberlake osztotta meg a rajongókkal oldalán. Úgy tűnik, az egykori fiúcsapat tagjai sem maradnak örökké fiatalok, ám valljuk be, a kor azért inkább jót tett srácoknak.

Woody Allen levadászta Justin Timberlake-et!

A rendező sosem pihen, főleg, ha munkáról van szó. Hivatalosan még ki sem jött legújabb filmje, a Café Society, máris a következő projektjére gyűjti a sztárokat!

Mit nézünk ma? - Szombat (05. 28.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való