KERESÉS search-close

Julia Carpenter

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Julia Carpenter"

Julia Carpenter terhes hasat villantott.

A 32 éves dj mindig visszafogottan kezelte a magánéletét, ám a Story Extrával mégis kivételt tett, amikor júniusban elsők között velünk osztotta meg a csodálatos hírt, miszerint babát vár. Most pedig Instagram oldalán mutatta meg, mennyire jól áll neki az anyaság.

Story Extra 2016-08-25


szerző:
2016.08.25. 17:25
Fantasztikus titkot árult el hazánk legismertebb női DJ-je – Neked is leesik majd az állad!

Julia Carpentert nem kell bemutatnunk, Magyarország egyik legsikeresebb lemezlovasa, aki bájával és szerénységével mindenkit levesz a lábáról, zenéjéről már nem is beszélve. A Story Extra stábja ő hozzá is bekopogott, így beleshettünk otthonába, a legkupisabb szobába, és rákérdeztünk, hogy kisfia lesz-e vagy kislánya.

Vágatlan interjú az egyik legsikeresebb magyar lemezlovas hölggyel

Magyarország egyik legnépszerűbb női dj-jénél jártunk, aki megmutatta nekünk lakásának legkupisabb részét, és hogy mi is az a lég-dj-zés, es lég-teniszezés. 18 kérdés váratlanul vágatlanul. Julia Carpenter.

Story Extra 2016-08-09


szerző:
2016.08.09. 17:25
A világ legnagyobb elektronikus zenei buliján jártunk

Az idén 11 éves Tomorrowlanden 5 nap alatt több mint 400 ezren partiztak, a fesztivál kempingjében 35 ezren pihentek. A legnagyobb sztárdj-k pörgették a lemezeket 16 színpadon. Ott volt többek közt David Guetta, Armin Van Buuren és Alesso is. Gosztonyi Zsolt riportja.

A holnap mámorában: bámulatos díszletek és sztárfellépők a Tomorrowlanden

A világ legnagyobb elektronikus zenei bulija. Az idén 11 éves Tomorrowlanden 5 nap alatt több mint 400 ezren partiztak, a fesztivál kempingjében 35 ezren pihentek. A legnagyobb sztárdj-k pörgették a lemezeket 16 színpadon.

Fókusz 13-08-28


szerző:
2013.08.28. 19:45
Fókusz 13-08-28

Fókusz: Bulikirálynők - Külföldön ezrek tombolnak rájuk, itthon viszont alig fogadják el őket. Magyar női lemezlovasok. Seherezádétól Julia Carpenterig. Mindenük odaveszett - Férje megverte, majd felgyújtotta a házat. Az édesanyával és a gyerekekkel visszamentünk életük romjaihoz. Mit rejtegetnek? - Turkáltunk és meglepődtünk. Miről árulkodik egy női táska? Dundika és az Éjjel-Nappal Budapest szereplői most kipakolnak.

Női DJ-ink nemzetközi babérokra törnek

Algériában, Ibizán, Hong Kongban és sok más elképesztő helyen fellépnek. Míg külföldön bezenélik magukat a lemezlovasok történelmébe, addig nálunk kevésbé pezsdítő a fogadtatásuk. Julia Carpentertől Seherezádéig kikérdeztük a lányokat sikerük titkáról!

A lázadó rock-house buli dögös dj-je

Teniszbajnok: a legjobban ez szeretett volna lenni, és Júlia gyűjtötte is a trófeákat szorgalmasan. Hogy ritmusérzéke vagy bátor döntései vitték-e előbbre, nem tudni, mert egy baleset kettétörte a sportkarrierjét. Ma az egyik legjobb DJ-ként emlegetik, és nem csak Magyarországon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való