KERESÉS search-close

Juli

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Juli"

Tűzoltók mentették ki a gödörbe szorult lovat, Julit

Gödörbe szorult Juli, a ló Somogyszentpálon – a tűzoltók mentették ki. Az állat egy szűk, de annál mélyebb lyukba csúszott bele vasárnap délután.

 

Lalit teljesen lejáratták új barátnője előtt

Lali újabb ápolót kapott, anyukája, Vilma személyében. A két idős hölgy viszont kezdett Laller agyára menni, ezért mozijegyet vetetett nekik Gáborral, hogy ő kettesben maradhasson Julival. Vilma és Marika azonban nem mentek el a filmre, és kínos helyzetbe hozták Lalit a lány előtt.

Lalit szexi tánccal gyógyították a lányok

Lalit törött lábbal viszik haza a randi utáni sérüléséből, lakótársai pedig igyekeznek ápolni őt. Mikor újdonsült szerelme Juli lemondja a látogatását Lallernál, a lányok egy szexi nővérke tánccal igyekeznek feldobni őt. Gábor azonban kiakad ezen, és meghívja édesanyját, Marikát, hogy segítsen Lalit ápolni. Gabi azonban nem járt olyan jól ezzel, mivel anyukája őt is keményen bevonta a segítségbe.

Ezek voltak a hét nagy szabadulásai!

Az elmúlt napokban több felszabadító pillanatot élhettünk át. A Barátok közt egyik szereplője újra felbukkant a Mátyás király téren, a Farmot - rendhagyó módon - ezúttal két játékosnak is el kellett hagynia. Kulka János pedig végre megmenekült a kórház 'fogságából'!

Mérai Kata már készül a karácsonyra

Mérai Kata családjában már hetekkel a karácsony előtt elkezdődik az ünnepi készülődés, amelynek első lépéseként a színésznő és hétéves kisfia, Bálint elkészíti a karácsonyfadíszeket. A Barátok közt sztárjával egy különleges fotózáson beszélgettünk.

Alakul a cicaharc a Berényiék házatáján?!?

Berényi Attila kedves, és figyelmes meglepetésének, lehet, mégsem lesz jó fogadtatása? Pedig egy jóravaló bejárónő hatalmas kincs a háznál. Juli is így gondolja?

Berényi Júlia


szerző:
2015.01.01. 00:00
Elvarratlan szál a Barátok köztben

Zsófi megcsókolta Miklóst, Juli és Attila kapcsolata újabb fontos állomásához érkezett, Szabi pedig újra feltűnt az évadzáró részben. Mi történhet még a Mátyás király tér lakóival?

A Barátok közt Julija szorult helyzetbe került

Mérai Katalin színésznőt többek között arról faggattuk, mi történik, ha Julinak nem sikerül megmenekülnie.

Reflektor 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 23:50
Reflektor 12-07-18

Reflektor: A Barátok közt Julija szorult helyzetbe került. Mérai Katalin színésznőt a többi közt arról faggattuk, mi történik, ha Julinak nem sikerül megmenekülnie. Badár Sándor szerint mindenki ért magyarul.

Mérai Kati nem győz tekerni


szerző:
2012.06.29. 07:30
Mérai Kati nem győz tekerni

A színésznő napi 40 kilométert biciklizik, kitartását és fizikumát édesanyjától örökölte, aki nem akármilyen személyiség.

Esküvőre gyűltek össze a Mátyás király tér lakói

A nagy Berényi lagzi forgatása nemcsak azért volt különleges, mert hosszú idő után ismét összeverődött az egész család, hanem mert a legtöbben saját esküvői képeiket is magukkal vitték.

BK: Égbe szálló lufik viszik az esküvő hírét

Újabb esküvő lesz a Barátok köztben, ami nem csak a sorozat nézői, de a szereplők és a stáb számára is rendkívüli esemény. Olyan ritka pillanat, amikor együtt láthatjuk a Mátyás király tér összes lakóját.

Csak csajok 10-11-29


szerző:
2010.11.29. 09:05
Csak csajok 10-11-29

Csak csajok: Az egészségmegőrzés egyik fontos része a rendszeres méregtelenítés. A hétfői Csak csajokban megmutattuk, hogyan méregteleníthetnek homeopátiás módszerekkel. Asztrológusunktól pedig nem csak azt tudhatták meg, kire mi vár a héten, de azt is, hogy melyik jegy szülötte milyen sportot válasszon magának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való