KERESÉS search-close

Juhász Bianca

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Juhász Bianca"

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Noémi: ˝Az anyukám a magyar Amy Whinehouse˝

Bianca meggondolatlan húzása komoly hatással van kislányára is, hiszen az iskolában semmi sem maradhat titok. Vajon Noéminek sikerül megállítania a csúfolódásokat?

A teljes adásért kattints IDE!

Bia eltűnt, majd közölte végleges döntését...

Márk csak a hűlt helyét találta Biancának, Noéminek és Dundinak, amikor hazaért. De később a drogfüggő anyuka elárulta neki, hogy mit tervez, ami mindenki életére hatással lesz.

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca: ˝Úgyse tudsz nekem ellenállni!˝

A lány mindenáron szeretné elérni, hogy ők hárman egy család legyenek végre. Márknak azonban úgy tűnik, hogy mások az elképzelései.

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca: ˝Én most az apával alszom...˝

Az énekesnő épp kiosont Márk szobájából, amikor váratlanul összetalálkozott Noémivel az előszobában, aki szerette volna, ha anyukája vele aludnia. Biancának azonban más tervei voltak az estére.

Bia végül bejutott Márk ágyába...

A lány addig-addig ügyeskedett, míg sikerült elcsábítania gyermeke apját. Egy kis hízelgés, egy kis vetkőzés és máris egyenes út vezet Márk "szívéhez".

A teljes adásért kattints IDE!

Márk és Bianca újra összemelegednek?

A verekedés után Bianca ápolgatta Márk sebeit, és közben a régi szép időket is felemlegették. Ami talán nem is volt olyan rossz...

Nem volt ennek egy kicsit randi szaga?

Moziban volt a kis család. Ám, amikor gyanútlanul hazaértek, Kálmán és Karola éppen a nappaliban romantikáztak. Ez a jelenet elgondolkodtatta Márkot, majd fel is tette a nagy kérdést Biancának...

A teljes adásért kattints IDE!

Exkluzív! Bianca valójában Danics Dóra dalát énekli

Az Oltári csajok betétdalát, amit a történet szerint Bianca egy jól időzített ultimátummal "ellop" Tálas Dórától, a valóságban is ő énekli. Íme a részletek!

Bianca ultimátumot adott Márknak

Márk besokallt Biancától, aki mindig ügyesen és éppen időben játsza ki a "Noémi ütőkártyát". Ha a zenei producer látni akarja saját lányát, annak mostantól megvannak a feltételei.

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca Péter ágyában fog kikötni?

Szilvia megelégelte hű udvarlójának közeledését, ezért faképnél hagyta az étteremben. Péter azonban nem kesergett sokáig, megtalálta a kínálkozó lehetőséget.

A teljes adásért kattints IDE!

Oltári csaj lett Danics Dóra


szerző:
2018.01.30. 08:08
Oltári csaj lett Danics Dóra

Dóra újra feltűnt az Oltári csajokban, ahol egy bajos énekesnőt, Biancát alakítja. Most pedig épp Németországból, édesapja esküvőjéről érkezett a Reggelibe.

Bianca teljesen szétesett a féltékenységtől

Szűkkörű családi ebédet tervezett az énekesnő, de lánya felülírta terveit, és meghívta Angélát, aki láthatóan nagyon jól elvan Márkkal és Noémivel is...

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca nem szereti Noémit?


szerző:
2018.01.26. 20:30
Bianca nem szereti Noémit?

Danics Dóra elárulta, hogy mit gondol visszatérő karakteréről.

Bianca saját lányától lop, hogy drogot vegyen

Próbált hitelre vásárolni, de nem sikerült. Ekkor jutott eszébe a gyors megoldás - Noémi jelentős zsebpénzt gyűjtött össze Márk jóvoltából, ami most pont kapóra jön Bianca szórakozásához...

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca Szilvia asztaláról szívta fel a kokaint

A kényeztető kezelés után Bianca úgy érezte, kellene még valami, amivel feldobhatná a napját. Ehhez pedig megtalálta a megfelelő eszközt és helyszínt - legalábbis azt hitte...

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca iskola helyett máshova viszi Noémit...

A visszatért anyuka megkérte Márkot, hogy kivételesen hadd vihesse ő Noémit az iskolába. El is indultak, ám mielőtt odaértek volna, Biancának támadt egy ötlete.

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca elhagyja Noémit...


szerző:
2017.12.06. 20:30
Bianca elhagyja Noémit...

Bianca váratlanul rásózta Márkra a - számára ismeretlen - kislányát, ami így elsőre igencsak nehéz feladatnak tűnt az apukának. De úgy látszik, mostantól lesz ideje és alkalma beletanulni ebbe a felelősségteljes szerepbe...

A teljes adásért kattints IDE!

Juhász Bianca


szerző:
2017.12.05. 21:30
Juhász Bianca

Feltörekvő énekes, aki a sikerért bármit képes beáldozni. Ellenálló, szenvedélyes és eltökélt. Magamutogató, sokszor tolakodó, harsány. A férfiakat igyekszik elcsábítani, a nőket pedig maga mögé utasítani. Egy türelmetlen díva. A karrierje építése mellett igyekszik Márkkal közös tízéves kislányát, Noémit is nevelgetni.

Ismerd meg Juhász Biancát!


szerző:
2017.12.05. 20:30
Ismerd meg Juhász Biancát!

Danics Dóra alakítja Biancát az Oltári csajok című telenovellában. Az énekesnő mesélt kameránknak saját karakteréről.

Így lesz Danics Dórából Juhász Bianca...

Nézd meg te is, hogyan alakul át az énekesnő!

Márknak van egy 10 éves kislánya!

Habár a zenei producer fizette a gyerektartást, még soha nem látta kislányát. Most azonban Bianca valamiért úgy döntött, bemutatja Noémit Márknak...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való