KERESÉS search-close

Jordán Tamás

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jordán Tamás"

Jordán Tamásra újra rátalált a boldogság!

Jordán Tamás tavalyi szakítása után már nincs egyedül - tudta meg a Bors. Eddig nem szívesen beszélt új kapcsolatáról a 75 éves rendező, most viszont már nem tagadja, hogy együtt lennének. Azt mondja, boldogok a nála jóval fiatalabb hölggyel, de nem szaladnak előre közös jövőjük tervezésével.

Külön folytatja Jordán Tamás

22 év után szétválnak útjai Jordán Tamásnak, és legkisebb gyereke édesanyjának, Papp Krisztának. A Kossuth- és Jászai Mari díjas művész úgy fogalmazott, kapcsolatuk barátsággá szelídült, és bár a jövőben is együtt dolgoznak majd, magánéletükben szétválnak, de közös fiuk nevelésében mind a ketten szeretnének részt venni.

75 éves Jordán Tamás


szerző:
2018.01.16. 18:53
75 éves Jordán Tamás

75 éves lett Jordán Tamás színész, rendező, a szombathelyi színház igazgatója. A hétfői Volpone előadás után a tapsrend közben érte a meglepetés: a közönség előtt a színpadon köszöntötték fel. Jordán Tamás a Híradónak azt mondta: szerencsésnek tartja magát, hogy szakmailag sikeres pályát járhat be.

 

JORDÁN 75: „Magam sem hiszem el, hogy ennyi idős vagyok”

A színész-rendezővel, színházigazgatóval az elmúlt 75 év sikereiről, életének fontosabb állomásairól beszélgettünk. Jordán Tamás azt mondta, a legnagyobb tett a szombathelyi Weöres Sándor színház megalapítása volt. De a tervekből továbbra sem fogyott ki, legnagyobb álma egy régiós, kortárs drámafesztivált összehozni.

Jordán Tamás a vonaton


szerző:
2017.09.27. 17:25
Jordán Tamás a vonaton

Jordán Tamás akkor van jól, ha pöröghet, és visszaült az egyik kedvenc helyére is. A riportból kiderül, hogy Jordán Tamás mit csinál a vonaton!

Story Extra 2017-09-27


szerző:
2017.09.27. 16:55
Kiderültek a részletek a kórházban ápolt Jordán Tamásról

A Weöres Sándor Színház igazgatója még szombaton este szenvedett súlyos balesetet: elesett, és beverte a fejét egy padkába Pécsen. Kollégái rögtön mentőt hívtak hozzá, amely a pécsi klinika intenzív osztályára szállította, ahol még most is ápolják, és igyekszik visszanyerni az erejét. Jordán Tamás szerint az lehetett a baj, hogy aznap nagyon keveset evett, és ivott, ezért minden bizonnyal leesett a vércukor szintje.

Fideszes ügyvéd ellenőrizné a színházi próbákat Szombathelyen

Jordán Tamás ismert és elismert színész, színházi rendező és színházigazgató. 10 éve a nulláról építette fel a szombathelyi Weöres Sándor Színházat. A közönség és a szakma szeretete és megbecsülése persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a politika is szereti és megbecsüli. Sőt. A politikusok rövid pórázon szeretnék tartani az igazgatót és a színészeket. Például azzal, hogy a jogi bizottság fideszes elnök asszonya látogatást tervez a színházban, ahol elbeszélgetne a színészekkel.

Jordán: “Ez nagy bajt jelent!”

“Riasztó és nagy bajt jelent!”- ezt mondta Jordán Tamás az RTL Híradónak arról a tervezetről, mellyel a kormány változtatna a színházak és művészeti intézmények vezetőinek kinevezésén. Az EMMI két verziót is készített, az egyik szerint a fenntartó dönthetné el, meghívásos pályázat útján, hogy ki legyen egy színház igazgatója. Az MSZP szerint ez erőpolitizálás, olyan esetekre, mint Jordán Tamásé volt, aki helyett nem tudott mást kinevezni az önkormányzat a színház élére.

Mi lesz a Weöres Sándor Színház közönségével?

Jordán Tamás megalapította és 10 éve sikeresen vezeti a szombathelyi Weöres Sándor Színházat. Folytatná. Csakhogy pályázatát indok nélkül érvénytelenítette a közgyűlés. Amelynek illetékesei nem beszélnek. Beszél viszont a magyar színházi szakma, amelynek sok művésze és szervezete is kiáll Jordán Tamás mellett. Új pályázat lesz. Politikát vagy színházat csinál Szombathely?

Jordán Tamás: Mi lesz a közönséggel?

Jordán Tamás megalapította és 10 éve sikeresen vezeti a szombathelyi Weöres Sándor Színházat. Folytatná. Csakhogy pályázatát indok nélkül érvénytelenítette a közgyűlés. Amelynek illetékesei nem beszélnek. Beszél viszont a magyar színházi szakma, amelynek sok művésze és szervezete is kiáll Jordán Tamás mellett. Új pályázat lesz. Politikát vagy színházat csinál Szombathely?

Színház vagy politikacsinálás?

Jordán Tamás a Budapesti Nemzeti Színház igazgatása után az igazgató Szombathelyen alapít színházat, utóbb oda is költözik, a színház sikeres, a város és a közönség is szereti. De ez kevés - kinek? A szombathelyi közgyűlésnek. Amely új pályázatot ír ki a Weöres Sándor Színház vezetésére.

Leszavazták Jordán Tamást

Elutasította Jordán Tamás pályázatát a szombathelyi közgyűlés, új eljárást indítanak a Weöres Sándor Színház igazgatói posztjára. A közgyűlésben parázs vita előzte meg a döntést. A színházalapító igazgató 10 éve vezeti az intézményt. Ő volt az egyetlen pályázó a pozícióra, miután kihívója visszalépett.

Jordán Tamást támogatják

Közös levélben kérték a nemzet színészei Szombathely polgármesterét, hogy támogassák Jordán Tamás ottani színházigazgatói pályázatát. Erről Törőcsik Mari beszélt videó üzenetében a Facebookon. Közben a város polgármestere azt javasolja, hogy a képviselők érvénytelenítsék a pályázati kiírást és írjanak ki újat. A Jordán Tamással szimpatizáló nézők jövő csütörtökre, a képviselő-testületi üléssel egyidőben szimpátia tüntetést szerveznek a városháza elé.

Először játszik együtt Hernádi és Jordán

Most először játszik együtt Hernádi Judit és Jordán Tamás. A színidirektor beszélte rá, mégpedig azután, hogy elolvasta a Salamon király szorong című darabot, mert úgy érezte, hogy az egyik szerep kifejezetten Hernádi Judithoz illik. Az előadást nyáron is többször láthatják a Rózsavölgyi Szalonban.

Molnár Piroska előadás alatt chatel

Teltházzal fut a romance.com című darab a Rózsavölgyi Szalonban. Az előadásban a színésznő az internetes társkeresés világába kóstol bele, ahol ráakad a magát 27 évesnek álcázó Jordán Tamásra.

Alföldi Róbert és Jordán Tamás nagyon jó barátok lettek

Két éve egy közös munka hozta össze Alföldi Róbertet és Jordánt Tamást, elmesélték, hogy Szombathelyen min dolgoznak együtt. Később Soltész Rezsőt arról faggattuk, hogy mi fiatalos lendületének titka, továbbá Nagy Alexa, a Barátok közt színésznője is érkezett hozzánk, akivel terveiről beszélgettünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Mi köti össze Alföldi Róbertet és Jordán Tamást?

Két éve egy közös munka hozta össze Alföldi Róbertet és Jordán Tamást, és akkor talán még nem is gondolták, hogy a munkakapcsolatból barátság szövődik majd. A közös munkáról ők maguk meséltek.

Min dolgozik együtt Alföldi Róbert és Jordán Tamás?

Ha egy kollégánknak idegesítő szokásai vannak, mit tehetünk, hogy ez ne menjen a munka rovására? Szakértővel járunk utána. Alföldi Róbert és Jordán Tamás pedig elmondja, hogy milyen közös projekten dolgoznak együtt. De érkezik hozzánk a Barátok köztből Alíz, vagyis Nagy Alexa, aki elárulja hova utazik most, hogy hátra hagyja a Mátyás Király teret.

Árnyak és fények a híres színészcsaládban

Lázár Kati, Jordán Tamás és Jordán Adél története: hogyan nő fel egy gyerek a sok-sok szereposztás között. Élvezhető-e ez a belterjes világ, és szerethető-e? Családi portré a XXI. században, amelyben a tükör most a gyerek kezében van.

XXI. század 11-03-01


szerző:
2011.03.02. 00:00
XXI. század 11-03-01

XXI. század: Jordán Tamás és Lázár Kati lánya Jordán Adél. Egy lány, aki színészek között nőtt fel, színészekkel barátkozott, és pár hónapja egy színésznek szült gyereket. Jordán Tamás többször, Lázár Kati ugyan csak egyszer vált el, de amikor Adél kicsi volt, sokszor nem törődött vele. Azóta is lelkiismeret-furdalása van. Persze minden a „művészetért” történt így. Megérte? Megéri? Színészcsalád a XXI. században.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való