KERESÉS search-close

Jordán Adél

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jordán Adél"

Nézők előtt született a darab

A nézők szeme láttára született meg az előadás egy része a Madách Színházban. Stohl András és Jordán Adél egy Shakespeare-részletből készítettek spontán darabot, Zsámbéki Gábor instruálásával. A rendező és Stohl András 16 év után most dolgoztak először együtt: akkor egy nézeteltérés miatt szakították meg a közös munkát.

 

Mikrofon próba!


szerző:
2017.05.12. 17:25
Mikrofon próba!

Komoly kihívás prózai színészeknek énekesként is helytállni, de Jordán Adél és Ónodi Eszter is hamar ráérzett az ízére: a nézők pedig imádják hallgatni őket.

Jordán Adél szabadidejében rocker

Jordán Adél színésznő az egyetem óta a Katona József Színház oszlopos tagja, ám körülbelül egy éve teljesen újfajta szerepben, énekesnőként is kipróbálja magát. A színésznő rajongóból lett a Puszi zenekar frontembere, de kezd belejönni a szerepbe.

 

Dumapárbaj - Kiss Ádám


szerző:
2015.01.18. 19:32
Dumapárbaj - Kiss Ádám

Ki is az a Tóbiás? Egy fiatal, tehetséges, jóképű humorista, vagyis Kiss Ádám szerint minden, ami ő. Egy feltörekvő srác, aki a nagyöreg Tamás karrierjét és magánéletét egy az egyben képes a feje tetejére állítnai.

Dumapárbaj - Jordán Adél


szerző:
2015.01.18. 19:27
Dumapárbaj - Jordán Adél

Mennyi szerepet játszhat egy férfi életében egyetlen nő? Ő lehet a csaj, az anya, a felvigyázó, a parancsnok. Jordán Adél a filmben Tóbiás (Kiss Ádám) barátnőjét alakítja, aki nem is kicsit hiszi el magáról, hogy mindent ő uralhat a fiú életében.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Aglaja


szerző:
2013.12.24. 01:45

Reflektor 13-10-16


szerző:
2013.10.16. 23:40
Reflektor 13-10-16

Reflektor: Az Isteni műszak díszbemutatóján jártunk. A hazai sztárvilág színe-java felvonult az elsőfilmes Bodzsár Márk fekete komédiájának bemutatóján. Galla Miklós Michael Schumacher babérjaira tör. Az abszurd humor koronázatlan királyának 54 éves koráig kellett várnia arra, hogy életében először a volán mögé ülhessen.

Jordán Adél nehéz helyzetbe került

Az Isteni műszak forgatásán olykor maguk a színészek sem tudták, hogy sírjanak vagy nevessenek. Így volt ezzel Jordán Adél is, akinek férje, Keresztes Tamás, és édesanyja, Lázár Kati is szerepet kapott a filmben.

Reflektor 13-10-11


szerző:
2013.10.12. 01:00
Reflektor 13-10-11

Reflektor: Jordán Adél nehéz helyzetbe került. Hernádi Judit gyakran összekap a lányával.

Lázár Kati és Jordán Adél büszke anya-lánya viszonyukra

Lázár Kati és Jordán Adél mindig őszintén beszéltek a köztük lévő anya-lánya kapcsolatról. Rácz Zsuzsa pedig egy anya-lánya párost kereső pályázat arcának választotta őket.

Jordán Adél isteni kapcsolata


szerző:
2012.12.19. 08:15
Jordán Adél isteni kapcsolata

A fiatal színésznő 2010-ben szülte meg a kisfiát, azóta szinte minden percét leköti a gyermeke. Most, hogy a kis Andor már nagyobb, komolyabb szerepeket is elvállal, most például édesanyjával, dolgozik együtt az Isteni műszak című filmben.

Reflektor 12-12-18


szerző:
2012.12.19. 00:10
Reflektor 12-12-18

Reflektor: Zámbó Krisztián jósnőnél járt. Jordán Adél isteni kapcsolata.

Jordán Adél még egy gyereket szeretne

A fiatal színésznő két éve adott életet a kisfiának, Andornak, azóta szinte csak neki és a férjének szenteli az életét. Néha azért elvállal egy-egy szerepet, most például a napokban mozikba kerülő, Aglaja című filmben láthatjuk.

Reflektor 12-10-09


szerző:
2012.10.10. 00:20
Reflektor 12-10-09

Reflektor: Stone rossz apa volt? Jordán Adél még egy gyereket szeretne.

Reflektor 12-02-16


szerző:
2012.02.17. 00:50
Reflektor 12-02-16

Reflektor: Fenyő Iván a hűség élő szobra lett. Zséda újra babát szeretne.

Árnyak és fények a híres színészcsaládban

Lázár Kati, Jordán Tamás és Jordán Adél története: hogyan nő fel egy gyerek a sok-sok szereposztás között. Élvezhető-e ez a belterjes világ, és szerethető-e? Családi portré a XXI. században, amelyben a tükör most a gyerek kezében van.

XXI. század 11-03-01


szerző:
2011.03.02. 00:00
XXI. század 11-03-01

XXI. század: Jordán Tamás és Lázár Kati lánya Jordán Adél. Egy lány, aki színészek között nőtt fel, színészekkel barátkozott, és pár hónapja egy színésznek szült gyereket. Jordán Tamás többször, Lázár Kati ugyan csak egyszer vált el, de amikor Adél kicsi volt, sokszor nem törődött vele. Azóta is lelkiismeret-furdalása van. Persze minden a „művészetért” történt így. Megérte? Megéri? Színészcsalád a XXI. században.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való