KERESÉS search-close

Jerkovics Bogi

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jerkovics Bogi"

Ő esett ki elsőként a Konyhafőnök - Visszavágó Döntőjéből!

A Döntő első napján máris el kellett búcsúznia valakitől a zsűrinek. Végül a piros csapat egyik tagja hagyta maga mögött a konyhát és a séfkabátját is.

A versenyzők megkapták a séfkabátokat: „Eufórikus érzés volt”

Bogi, Ákos, Zsolt, Vini, Gergő és Patrik jutottak be a verseny Döntőjébe, mentoraik pedig szerették volna meglepni őket egy kis ajándékkal...

Bogi: „Szeretném büszkén visszanézni magamat!”

Bogi sokszor állt idegesen a pult mögé, a Döntőben azonban teljesen más hangulatban szeretne főzni. Persze, a Finálé esélyeiről és a legszebb emlékeiről is kifaggattuk.

Rácz Jenő: „Aki a Döntőbe kerül, az már győztes az én szememben!”

Kialakult a döntős mezőny, ahol négy piros kötényes versenyző is megküzd majd a győzelemért. Kifaggattuk Rácz Jenőt a csapatáról.

Ők a Konyhafőnök – Visszavágó legjobb hat versenyzője!

A Középdöntő véget ért, és a zsűri eldöntötte, kiket tart a leginkább méltónak arra, hogy a Döntőbe jussanak.

Gáspár Bea szavai hallatán Bogi elsírta

Bogi eddig mindig azt a kritikát kapta, hogy túl sokat pakol a tányérjaira, most próbálta visszafogni magát, de így se kapta meg a várt értékelést. Végül Bea próbálta megnyugtatni a lányt.

Bolti tésztát használni a Döntő előtt? Rácz Jenő kiakadt!

Bogi második köretként spagetti tésztát szeretett volna a tányérra tenni, amikor azonban mentora meglátta, mire készül, azonnal megtiltotta neki.

Belestünk a versenyzők öltözőibe a Középdöntő utolsó napján!

Miután kifaggattuk Patrikot, hogy milyen érzés döntősnek lenni, benéztünk vele a többiekhez is. A fiúk a tesztoszteron-barlangban röhögtek, miközben Bogi egyedül próbált lelazulni a verseny előtt.

Három étel hatvan perc alatt!

Reggeli, ebéd és vacsora. Ráadásul a zsűri előtt bujkáló referencia tányérokon igazán technikás ételek vártak rájuk…

Újra csapatban főznek a versenyzők, egy kis csavarral...

A nap végén kiderült, hogy a kékek és a pirosak újra egy étteremben csapnak össze, azonban a csapatok konyhafőnökeinek döntenie kellett: ketten kimaradnak a kinti megmérettetésből.

Ők a Konyhafőnök történetének legharcosabb versenyzői

A második feladatban csontos húsok vártak a versenyzőkre, akik azonnal rávetették magukat a pultra, amint Zé engedélyt adott rá.

Rácz Jenő két versenyzője a Veszélyzónában!

Az eredményhirdetések után kiderült, hogy két piros versenyző teljesített a legrosszabbul ma. Vajon a séf melyikük kezét engedi el?

Sárközi Ákos megkapta a leggyűlöltebb alapanyagait

Bogi tengeri sünnel dolgozott, ami nemcsak Jenőt ihlette meg – aki a Csillagkaput látta a tányéron -, de Ákost is… aki szíve szerint meghátrált volna a kóstolástól.

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Holtverseny: kik áldozzák fel magukat a csapatukért?

Két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a középdöntő első szakaszában, így nekik kellett róla dönteniük, ki legyen az a két versenyző, aki pénteken főz még egyet közülük.

A pirosak mentor apjukat, Rácz Jenőt kérték segítségül

Rácz Jenő 10 percre beállt a csapatához, hogy a rábízott feladatokkal segíthesse őket.

Rácz Jenő: „Ha nem hiszed el, hogy tudsz, akkor nincs helyed a versenyben!”

Kata most is nagyon szomorúan állt a zsűri elé a csapatával, mivel nem volt magával elégedett, mint konyhafőnök. Ez viszont nem az első alkalom volt.

Valóra vált a pirosak rémálma!

A kékek konyhafőnöke már a főzés első 10 percében ellopta az ellenféltől Katát, aki lázadásként folyton adta az instrukciókat az otthagyott csapatának.

Rácz Jenő: „Lejárattok engem, az éttermet, saját magatokat is!”

Bogi és Ákos összekülönböztek az előkészületek alatt. Később pedig az óriási sietségben a rendetlenség is elszabadult a konyhában. A pirosak mentora kiakadt.

Három dudás nem fér meg egy konyhában?

Jerkovics Bogi szerint mindhárman erős egyéniségek a csapatban, így sokáig tartott attól, hogy az esetleges nézeteltéréseket nehéz lesz megoldaniuk. Vajon Katának, Ákosnak és Boginak sikerül elsimítani a civakodásokat?

Rácz Jenő sem tudott segíteni az összetört versenyzőjén?

A pirosak konyhafőnöke teljesen összeomlott, mert csalódott magában. Rácz Jenő és a csapattársai együttes erővel próbálták segíteni, hogy jobban legyen.

Rácz Jenő: „Konyhafőnökként gyenge teljesítmény volt ez a mai”

Leves vagy főzelék? Jenő nem volt ugyan elégedett Bogi konyhafőnökségével, mégis mindent megtett, hogy félrevezesse zsűritársait.

Kozi összeomlott, fel akarta adni a versenyt

Kozi nem tudott neki kezdeni a főzésnek Bogi döntése után. Mentora, Rácz Jenő azonban nem hagyta, hogy feladja. Később azonban a séf felfedezte, hogy Bogi is rosszul viselte a saját döntését.

Dráma a konyhában: Bogi revansot vett Kozin

Miután a csapatos feladatoknál Kozi elvette Bogiék tésztáját, a lány szerette volna ezt visszaadni neki. Éppen emiatt a középdöntő kapujában a csapattársának adta a hátrányt.

Bogi mentőkérdéseket tehetett fel a séfjének

Miután ő lett a legjobb az első feladatban, előnyként kettőt kérdezhetett Rácz Jenőtől. Vajon melyik két elemét nem tudta magától kitalálni a séf ételéről?

Rácz Jenő különleges étel-feladványt adott a versenyzőknek

Sárközi Ákos után most Rácz Jenő is rejtvényt adott az elődöntősöknek. Ki kellett találniuk, vajon milyen titokzatos elemekből áll az előre elkészített étele.

Minden versenyző a saját mumusával nézett szembe

A középdöntő kapujában a versenyzőket sokkolták a búrák alatt heverő alapanyagok. A legnagyobb rémálmaik vártak rájuk.

Bogi kiborult és elsírta magát Kozi hátráltatása miatt

Kozi Bogit és Gergőt hátráltatta és elvette a kész tésztájukat, emiatt Bogi teljesen kiakadt rá… sőt később már üvöltöztek egymással a konyhában.

Zé gasztro thrillert rendezett

Bogi és Gergő elszenesedett étele láttán Zé megosztotta a versenyzőkkel a látomását. Egy igazán félelmetes mozi forgatókönyvét…

A csapatok szétestek a véghajrában?

Mindegyik csapat őrületes harcot vívott az ételekkel, ezek közül is kifejezetten a májgolyókkal. Vajon időben elkészültek velük?

A séfek alakították ki a két fős csapatokat

Most először Sárközi Ákos és Rácz Jenő döntötték el, kiket látnának szívesen egy csapatban a versenyzőik közül.

Kvíz: cápa, ördöghal vagy éppen varjú? A versenyzők megküzdöttek az alapanyagokkal!

Az Elődöntő első hetén is teszteltük a versenyzők alapanyagismeretét, ezt most sem maradhatott ki. Szerintetek a piros és a kék csapat tagjai mindent eltaláltak?

Bogit semmi sem állíthatta meg: puszta kézzel nyúlt a forró vízbe!

Jenő versenyzője az utolsó percekben akkora kapkodásban volt, hogy még a tésztát is kézzel vette ki a vízből, majd a nagy sietségben még baleset is érte.

„Megszerettem volna nyerni… legfőképpen a kislányaimnak”

Az eredményhirdetésen Bogi és Bálint között dőlt el, hogy kinek kell távoznia a versenyből. A kieső a könnyeivel küszködve búcsúzott.

Rácz Jenő átengedné Zének a csapatát?

Bogi könnyek között állt a zsűri elé a kóstoláson, azonban Zé és a séfek nem hagyták, hogy szomorú maradjon…

Zé és Ákos tapsolva nézték, ahogyan Jenőt beteríti a krém

A séfet majdnem beterítette Bogi uborkás krémje, ami kilőtt a szifonból. Az attrakciót Zé és Ákos élvezték a legjobban, akik röhögve figyelték az eseményeket.

Tanulj a séfektől: így dolgozz egy egész báránnyal

Az első feladatban újra meglepő látvány fogadta a versenyzőket: egész bárányok vártak rájuk. A séfek persze segítettek benne, hogyan is kell dolgozni egy ilyen zsenge hússal.

Kis Berni ölre ment a forró polippal

A versenyző nem tudta, hogy a megfőtt, forró állatot hogyan vegye ki az óriási üstből. Szenvedését mentora egy idő után már nem tudta tovább nézni.

A meglepetés polipok sokkolták a versenyzőket

Az első feladatban űrlényként lebegő polipokkal és karfiollal kellett dolgoznia a versenyzőknek. Az ötletelésben nem maradtak egyedül, a séfek tuti tippeket adtak nekik.

Rácz Jenő versenyzői megszerették a séf szigorúságát

Indul a második elődöntő hét, ahol Ákos, Noémi, Zoltán, Kozi, Bogi és Bálint küzdenek majd Rácz Jenő színeiben. Vajon mit gondolnak mentorukról és mit várnak az elődöntőtől?

Jerkovics Bogi


szerző:
2019.05.03. 21:30
Jerkovics Bogi

Jerkovics Bogi ugyan kikészült a Válogató harmadik napján, amikor egy agyvelővel találta szemben magát. Tányérjával azonban meggyőzte Rácz Jenőt, hogy kötény jár neki.

Rácz Jenő piros köténye könnyeket csalt a versenyző szemébe

Rácz Jenő újabb hölgynek adott esélyt, hogy a csapatában bizonyíthasson és tanulhasson tovább. A versenyző annyira boldog volt, hogy majd kibuggyantak a könnyei.

A séfek minden pulton agyvelőt kerestek

A versenyzőknek be kellett építenie egy agyvelőt az ételükbe, a séfek pedig kíváncsian néztek körbe a pultokon. Vajon megtalálják a jól elrejtett alapanyagot?

Nagymama drukkerek segítik a Konyhafőnök versenyzőjét

Jerkovics Bogi már alig várta, hogy megküzdjön a Konyhafőnök Visszavágójában, és azt is elárulta, kiktől szerzett lelki insprirációt a megmérettetéshez.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való