KERESÉS search-close

Jaskó Bálint

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jaskó Bálint"

A valóságban is egymásra talált a két sorozatsztár

Egy éve mutatta be a Fókusz: akár csak a Hollywoodi filmekben lenni szokott, az Oltári csajokban is egymásba szeretett a két főszereplő. Nem a képernyőn, hanem a való életben. A két érintett akkor először beszélt az érzéseiről.

Sárközi Ákos: „Mostantól küzdened kell, hogy elmenjünk a végéig!”

A kemény nap végén Sárközi Ákos döntött: kiválasztotta, kik azok a versenyzők, akik csatlakozhatnak Risztov Évához a galérián.

Rami kikészült, hogy hátráltatnia kell?

Az előny miatt ugyan nagyon boldog volt, amikor azonban Rami megtudta, hogy valakit hátráltatnia kell... minden fájdalma kiült az arcára.

Fördős Zé mennybe ment: belevetette magát a hamburgerekbe

Zé nem is lehetett volna boldogabb: hamburgereket kellett kóstolnia. Ezt ráadásul nagyon szakszerűen, beleéléssel és teljes extázisban tette.

Sárközi Ákos megígérte: táncolni fog a kiesőért!

Szomorú taps és kedves mosolyok övezték a zsűri bejelentését, amikor kiderült, kitől kell búcsúzniuk a versenyzőknek. Persze, a séf búcsúzóul tett egy nagyon fontos ígéretet egykori csapattagjának.

Négyes párbaj: egy tökéletes rákkoktélon múlt minden!

Eg ypárbajon belül nemcsak az dőlt el, ki juthat a középdöntőbe, de az is, hogy kinek kell távoznia a versenyből.

Mindenki kellette magát a legjobb csapattársakért

Újra eljött a csapatfeladatok ideje, a versenyzők pedig kicsit sem vették félvállról, hogy kivel kerülnek egy csapatba.

Álompasik a Konyhafőnökből - Markó Robi és Jaskó Bálint a konyhában is bizonyítottak!

Helyesek, sikeresek a szakmájukban, és még főzni is tudnak. Igazi álompasik, akik most A konyhafőnök VIP – A séfek csatájában bebizonyíthatják, hogy nem csak a nőket, hanem az ízeket is meg tudják bolondítani.

Kvíz: Sárközi Ákos csapata felismeri a séf összes ételét?

Fördős Zé és a piros csapat után a kékek sem maradhattak ki a játékból! Őket is leteszteltük, mennyire ismerik séfük korábbi, konyhafőnökös ételeit.

Tanulj a séftől: így kell feldolgozni egy malacot!

A versenyzők egy egész malacot kaptak séfüktől, azonban Sárközi Ákos nem hagyta őket sokkos állapotban, alaposan elmagyarázta nekik, hogyan kell szétszedniük és felhasználniuk az állatot.

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

A versenyzők nem hitték el: bekerültek a csapatba!

A jó híreket kevésbé akarják elhinni a Konyhafőnök VIP versenyzői. Jenő és Ákos is újabb tagokat választottak a csapataikba, meg is lett a hangos következménye.

Íme, a Válogató hét utolsó 10 versenyzője!

A Válogató negyedik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit szeretnének elérni a versenyben, és mitől tartanak a legjobban.

Jaskó Bálint gyerekkori álmát éli majd át A Konyhafőnök VIP-ben

Bálintnak gyerekkorában volt egy vágya: szeretett volna komolyabban foglalkozni a főzéssel. Most eljött az idő, hogy bizonyítson magának és megismerje a határait.

Jaskó Bálint


szerző:
2018.10.26. 07:00
Jaskó Bálint

Bálintnak gyerekkorában volt egy vágya: szeretett volna komolyabban foglalkozni a főzéssel. Most eljött az idő, hogy bizonyítson magának és megismerje a határait.

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Könnyeivel küszködve mesélt karakterének haláláról Jaskó Bálint

"Ez jön, aztán kész! Tök mindegy, hogy mit akarsz csinálni, valamikor már nem lehet..." - nyilatkozta a Márkot alakító színész, aki maga is elérzékenyült karaktere halálát követően.

EXKLUZÍV! Mire Márk rászánta magát a lánykérésre, ez történt...

Márk az egész világnak meg akarta mutatni korábban lánykérést, mint szerelmének zálogát, ám az idő múlásával rájött, hogy ez a romantikus pillanat csak rá és szíve választottjára tartozik. De lehet, hogy már túl késő?

Jaskó Bálint nem tudta kihagyni az utolsó forgatást

Az utolsó rész oltári eseményit megelőzte egy drámai fordulat: a sorozat Márkja egy robbanás sérüléseibe halt bele. A Fókusz Plusz riportere az Oltári csajok Márkját megszemélyesítő, Jaskó Bálintot kérdezte arról, hogy mit szólt a sorozat végkifejletéhez.

Michl Juli: ˝Majdnem elsírtam magam…˝

Oltári volt a hangulat a hétvégi közönségtalálkozón. A telenovella főszereplői többször elmondták már, hogy a forgatások alatt csak a munkára koncentráltak, így akkor még bele se gondoltak abba, hogy mekkora lesz a sikerük a nézőknél. De ami még ennél is érdekesebb, hogy a vasárnapi esemény napján is még azt latolgatták közösen, hogy vajon hányan érkeznek majd, hogy találkozhassanak velük személyesen. A rajongók száma majdnem elérte a 2000 főt…

Találkozz személyesen az Oltári csajok szereplőivel!

Az Oltári csajok hat főszereplőjével, és még Dandy kutyával is találkozhatnak mindazok, akik vasárnap délután ellátogatnak a budapesti Árkád Bevásárlóközpontba.

Exkluzív: Ilyen volt Márk és János vérre menő küzdelme!

Jaskó Bálint (Farkas Márk) és Dér Zsolt (Hegyi János) meséltek karaktereik kapcsolatáról, valamint ˝harcjelenetük˝ kulisszatitkairól.

Így lehet zavarba hozni az Oltári csajokat és pasikat!

Biztos hogy sokan elgondolkodtatok azon, hogy ti már rég elpirultatok volna bizonyos a jelenetekben, a színészeken azonban ennek nyomát sem láttátok. Vajon mégis hogy lehet ez?

OLTÁRI SZERELEM: a való életben is egymásra találtak

Az Oltári csajok két főszereplője Jaskó Bálint és Horváth Sisa a való életben is egymásba szerettek. Kapcsolatuk alakulásáról a Fókusz riporterével beszélgettek!

Comet: szavaztak az Oltári csajok színészei is!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavazott az Oltári csajokban Angélát alakító színésznő és a Márkot alakító színész!

˝Csak bonyodalma lesz szegény Márknak!˝

Jaskó Bálint mesélt karakterének kapcsolatairól és bonyodalmairól.

Ilyenek voltak az Oltári csajok forgatásai

Hartai Petra (Erdész Hajnal), Farkas Márk (Jaskó Bálint), Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla), Dér Zsolt (Hegyi János), Michl Juli (Erdész Piros) és Ember Márk (Herczeg Kornél) árultak el kulisszatitkokat egymásról, a stábról és a telenovella forgatásáról.

Izgatottan várják az Oltári csajok szereplői is a végeredményt

Horváth Sisa Anna (az Oltári csajok Erdész Angélája) és Jaskó Bálint (a telenovella Farkas Márkja) mesélt titkokat arról, hogy hogyan készültek az epizódok hétről hétre, és mi az, ami miatt a nézők is izgatottan várják majd a folytatást…

Élete első telenovella sorozatában látható hamarosan Hűvösvölgyi Ildikó

A Kossuth-díjas színésznővel érkezik az Oltári csajok, az RTLII-re.

Ismerd meg Farkas Márkot!


szerző:
2017.10.13. 15:52
Ismerd meg Farkas Márkot!

Jaskó Bálint alakítja Márkot az Oltári csajok című telenovellában. A színész mesélt kameránknak saját karakteréről.

Farkas Márk


szerző:
2017.06.26. 15:28
Farkas Márk

Bár eredetileg Hajnal vőlegénye, Márk felfigyel valaki másra is, és ráébred, hogy rossz lánynak kezdett udvarolni. Kiszemeltje azonban hallani sem akar a fiúról, így Márk két szék között könnyen a pad alá eshet, ha nem óvatos. A feltörekvő zenei producer életét még tovább komplikálja egy látogató a múltból, aki a fiú egész addigi életét a feje tetejére állítja.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való