KERESÉS search-close

Janko Patrik

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Janko Patrik"

A Konyhafőnök – Visszavágó versenyzői jóbarátok lettek!

Az már a gasztro reality alatt is kiderült, hogy a versenyzők megkedvelték egymást. Ez a Konyhafőnök után sem ért véget. Nemrég közösen utaztak el Debrecenbe.

A Konyhafőnök győztese családjának sem árulta el, hová jelentkezett

A Konyhafőnökben ebben az évadban újraindult a harc. Rácz Jenő és Sárközi Ákos, a két Michelin-csillagos séf újra összecsapott. Az előző évadban Jenő győzött, Ákos ezért most visszavágóra készült. És sikerült is visszavágnia.

Patrik mindenkit lefőzött a győzelemért

Patrik menetelése A konyhafőnök győzelméig már egy nyitott szakácskönyv nekünk. Az utolsó csipetnyi fűszerig minden a helyén volt, teljesen megfőzte a zsűrit a fináléban. Közvetlenül a főzés után sikerült elcsípnünk a játékosokat, de nehezen tudtak megszólalni.

Patrik már bizonyított, és nem csak krumplipucolásban

Patrik és Ákos szinte fej-fej mellett haladtak az egész küzdelemben, és ez nem volt másként a fináléban sem. Nehéz volt a zsűrinek meghozni a döntést, és csak apróságokon múlt a végeredmény, mondja Fördős Zé.

Éld át újra a Konyhafőnök – Visszavágó Fináléját!

A háromórás főzés, a vendégzsűrivel kiegészült kóstolás és az ideges várakozás után kiderült: Janko Patrik lett a gasztro reality győztese. Most összegyűjtöttük nektek a Finálé legfontosabb pillanatait.

Janko Patrik lett a Konyhafőnök - Visszavágó győztese!

A háromórás küzdelem és a vendégekkel kiegészült kóstolás után a finálisták megtudták, ki nyerte meg a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot.

Patrik nagy vágya, hogy gyűrűt vegyen a nyereményből

Főzés közben Zé kiderítette, milyen tervei lennének a 10 millió forintos nyereménnyel Sárközi Ákos versenyzőjének. Patrik megható választ adott.

Patrik részegnek érezte magát a győzelemtől!

Az eredményhirdetés után Patrik még nem tudta elhinni, hogy megnyerte a versenyt. Mentorával, Sárközi Ákossal közösen mesélték el, hogyan is élték meg a Finálét.

Eldőlt, kik lesznek ott a Fináléban!

Az óriási hajrá és a borzasztóan nehéz feladatok után a zsűri eldöntötte, melyik két versenyző harcolhat a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért.

Patrik nővére meglepő történeteket mesélt a döntősről!

Patrik lelkesedését csak még jobban fokozta nővére segítsége, aki meghökkentő sztorikat elevenített fel öccse gyerekkorából. Gondoltátok volna, hogy a kis Patrik a vakolatot is megette a falról?

 

A döntősök Sárközi Ákossal főztek!

Elérkezett a szimultán főzés ideje is. A döntősöknek óriási hajrában kellett futniuk a séf útán, aki gyors tempót diktált. Gergő és Vini után, Patrik is nagyon lemaradt.

FORDULAT: Patrik dönthetett versenytársai ételeiről!

Miután Patrik tányérja lett a legjobb az első feladatban, a másodikban ő választhatta ki, hogy a régi versenyek mumusai kikhez kerüljenek.

Hurrikánok és kiszabadult godzillák a kóstoláson

A döntősök nagyot hajráztak Rácz Jenő diktálása közben, azonban szinte mindegyiküknek eltört az egyik leglátványosabb eleme... A zsűri persze nem hagyta szó nélkül a dolgot. 
 

Rácz Jenő fénysebességgel diktált!

Miután a séf bemutatta az ételét, indult is a hatvan perc és azzal együtt az irgalmatlan tempó. Olyan gyorsan kellett haladniuk az elemekkel, hogy a döntősök sokszor elvesztették a fonalat.

Vini beállíthatott maga mellé valakit kuktának

Miután Vini lett a legjobb a Döntő első feladatában, a másodikban az egyik versenytársát megkaphatta káposzta-feldolgozónak...

 

Sárközi Ákos mindkét versenyzőjének személyes ajándékot adott

A séf mindkét csapattagjának egy-egy különleges tárggyal készült a Döntőre. Patrik és Gergő nem akarták elhinni, amikor megkapták a kabalákat.

A versenyzők megkapták a séfkabátokat: „Eufórikus érzés volt”

Bogi, Ákos, Zsolt, Vini, Gergő és Patrik jutottak be a verseny Döntőjébe, mentoraik pedig szerették volna meglepni őket egy kis ajándékkal...

Patrik a szüleit szeretné meglepni vele, hogy döntős lett!

Patrik nemcsak azt árulta el, milyen érzés volt felvenni a séfkabátot, de azt is, hogy kit tart a legnagyobb ellenfelének. Gondoltátok volna, hogy titokban tartotta a családja előtt, hogy benne van a Konyhafőnökben?

Sárközi Ákos: „Kettő olyan versenyzőm van, akikkel a Fináléban is ott lehetek”

A kék csapat mentora nagyon nehezen engedte el a kieső versenyzőit, azonban Patrikban és Gergőben nagy lehetőségeket lát.

Ők a Konyhafőnök – Visszavágó legjobb hat versenyzője!

A Középdöntő véget ért, és a zsűri eldöntötte, kiket tart a leginkább méltónak arra, hogy a Döntőbe jussanak.

Belestünk a versenyzők öltözőibe a Középdöntő utolsó napján!

Miután kifaggattuk Patrikot, hogy milyen érzés döntősnek lenni, benéztünk vele a többiekhez is. A fiúk a tesztoszteron-barlangban röhögtek, miközben Bogi egyedül próbált lelazulni a verseny előtt.

Egy valaki egyenes ágon a Döntőbe jutott!

A kékek teljesítették jobban a Michelin-csillagos kihívást, így a csapat konyhafőnöke Gergő döntötte el, hármójuk közül ki érdemli meg már csütörtökön a továbbjutást.

Újra csapatban főznek a versenyzők, egy kis csavarral...

A nap végén kiderült, hogy a kékek és a pirosak újra egy étteremben csapnak össze, azonban a csapatok konyhafőnökeinek döntenie kellett: ketten kimaradnak a kinti megmérettetésből.

Ők a Konyhafőnök történetének legharcosabb versenyzői

A második feladatban csontos húsok vártak a versenyzőkre, akik azonnal rávetették magukat a pultra, amint Zé engedélyt adott rá.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a séfek ételeit?

A Konyhafőnök versenyzői már próbára tették magukat a bizarr alapanyagokkal, ám most Sárközi Ákos és Rácz Jenő alkotásait is fel kellett ismerniük. Vajon hogyan vették az akadályt?

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Holtverseny: kik áldozzák fel magukat a csapatukért?

Két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a középdöntő első szakaszában, így nekik kellett róla dönteniük, ki legyen az a két versenyző, aki pénteken főz még egyet közülük.

Sárközi Ákos beállt negyediknek a csapatába

A kékek megkapták 10 percre a séfüket, akivel azt csináltathattak meg, amit csak akartak. A mentoruk ráadásul, furfangosan plusz segítséget is adott nekik?

Zé és Jenő kiakadtak Patrik technikája miatt

Ákos versenyzője turmixolás közben spatulával kevergette a pengék által forgatott pürét. A zsűri ezt látva megijedt, hogy műanyagot kell majd enniük…

„Az egyik nyers krumplit csinál, a másik meg felrobbantja a konyhát”

Zupkó Tomi és Kovács Dani egy pillanatig sem tagadják: a tortakészítés bizony rendesen feladta nekik a leckét. A fiúkról persze a harmadik csapattagnak, Patriknak is megvolt a véleménye...

Zé: „A tortát meg kell semmisíteni, hogy emberek közé ne kerülhessen!”

A kékek tortája több szempontból is megihlette a zsűrit és Ákos párját. A pizza torta, ami gyilkos szilánkokat rejt és még a házasságot is szimbolizálja a szintjeivel.

Vini átment a kékekhez pusztítani

A kékek 10 percre megkaphattak valakit a másik csapatból. Vinit választották… nagy bánatukra.

Sárközi Ákos: „Kezdjünk el tálalni!”

Pár perccel a főzés vége előtt a séf végig szaladt a versenyzők pultjai között, hogy megnézze, mik hiányoznak még a tányérjaikról. Hihetetlen tempóban diktálta a feladatokat.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő összeszólalkoztak kóstolás közben

Miközben Ákos újra tálalta versenyzője, Patrik ételét éles szócsata alakult ki közte és zsűritársa között...

Ennyire gyorsan még senki sem kapott szét libát

Miután Zsolt volt az előző nap legjobbja, eldönthette, hogy ki zsigerelje ki az ő libáját is. Végül Patrikot választotta, aki mindenkit sokkolt a zsigerelő-tudományával.

Janko Patrik


szerző:
2019.05.03. 21:30
Janko Patrik

Janko Patrik a Válogató hét első napján jött a versenybe, ahol kisebb ellentétbe is került a séfekkel. Később azonban javított, és bebizonyította, hogy ott a helye a kék csapatban.

Sárközi Ákos mindenkit meglepett a döntésével

Az egyik versenyzőt sok kritika érte az első és a második főzése után is. Rácz Jenő és Zé bizonytalan volt vele kapcsolatban. Vajon Sárközi Ákos mit gondolt a versenyzőről?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való