KERESÉS search-close

Jambrik Bea

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jambrik Bea"

Eljött az első párbaj ideje a Konyhafőnök - Visszavágóban!

Miután Bea és Tomi kettőse teljesített a leggyengébben a csapatos feladatokban, egy párbajon is bizonyítaniuk kellett. Egy carbonara döntött róla, melyikük maradhat.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Fördős Zé: „Csak azért harapok bele, mert fizut kapok érte”

Bea és Tomi mediterrán ételei nemcsak a zsűri kreativitására voltak hatással, de ki is borították őket. Zé például csak nagyon nehezen vette rá magát, hogy a gyrosukba harapjon.

Bea mindenkit meglepett: üvöltve irányította csapattársát

Bea egyáltalán nem örült neki, hogy Tomival kellett egy csapatban főznie. Éppen emiatt, egy pillanatra sem hagyta, hogy a fiú akarata érvényesüljön.

A zsűri kiosztott egy előnyt, ami a végén inkább szivatás lett

Bea előnyt kapott, ami azt jelentette, hogy Rácz Jenő családi receptjét készítette el, aminek minden lépését megkapta papíron. Vajon örült ennek a fordulatnak?

Sánta Juliskát a versenytársai mentették ki a bajból

A hátráltatása miatt Juliskának úgy kellett lemennie a piactérre, hogy csak a kezében foghatta az alapanyagokat, nem használhatott ládát. A versenytársai azonban megmentették.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

Fordulat: a séfek választottak alapanyagot a versenyzőknek

A második feladatban, rendhagyó módon nem a versenyzők választották ki a főalapanyagaikat, hanem mentoraik. Mindenki külön indoklással vehette át a főelemét.

Sárközi Ákos csapata máris egy nagy családdá változott

Az első elődöntő héten hat kék kötényes versenyző áll majd a pultok mögé. Yvett, Bea, Tomi, Patrik, Robi és Ricsi meséltek egy kicsit a kék csapatról és természetesen mentorukról is.

Jambrik Bea


szerző:
2019.05.03. 21:30
Jambrik Bea

Jambrik Bea a Válogató negyedik napján érkezett a Konyhafőnökbe, azonban két főzés után a Vigaszágon is bizonyítania kellett. A séfek hazaküldték volna, azonban Zé kiharcolt neki egy kötényt.

Zé kiharcolt egy utolsó esélyt a kieső versenyzőnek?

Bea étele egyik séfet sem győzte meg annyira, hogy beválogassák a csapataikba, azonban Zé ezzel nem értett egyet. Vajon a zsűritag beszéde meggyőzi valamelyik séfet?

Zé elment vadászni, hogy utána a versenyzőket sokkolhassa

A zsűri most vadmadarakkal készült a versenyzőknek, amiket nemcsak a tollaiktól, de a belsőségeiktől is meg kellett fosztaniuk a versenyzőknek. Kitört a pánik...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való