KERESÉS search-close

Józsi

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Józsi"

Hoppá! Forró csókban forrtak össze a Drága örökösök szereplői!

Láttunk erre utaló jeleket, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar bekövetkezik... Vajon mit szólnak majd ehhez a többiek?

Stefi miatt tört ki hatalmas balhé a fiúk között!

Dani és Lali Stefi miatt kapott össze, még szerencse, hogy Józsi időben érkezett!

Költözés vagy eljegyzés? Reni melyik férfit választja?

Zoltán szerette volna visszakapni barátnőjét, Renit, azonban a nagy vallomások között kiderült, exe végig csak kihasználta, sőt azóta már új szerelme van. A végén még egy eljegyzés is megkavarta a dolgokat.

Józsi megkönnyezte öccse viszontlátását

Attila és bátyja, Józsi két év után az Anikó Show-ban találkoztak először. A testvérek elmondták, hogy bár nehéz gyerekkoruk volt, Józsi nevelt embert az öccséből. Attila arra kérte bátyját, hogy legyenek jobb testvérek, és Józsi szakítson rá több időt.

Megkötözte az óvónő a hároméves ovist

Megkötöztek egy három és fél éves kisfiút a Bács-Kiskun megyei köz­ség óvodájában, mert rossz­ volt. A szülők állítják, Józsikának másfél órán keresztül kellett így ülnie és ennie. A család feljelentést tett kiskorú veszélyeztetése miatt. A vezető óvónő elismerte, hogy összekötötte a gyerek kezét, de szerinte csak két percre egy vékony fonállal. A történteket pedig rögtön megbánta. A kisfiú szülei azt mondják, a gyereket és őket is megviselték a történtek. Az ügy kapcsán meghívtuk Dr. Gőbel Orsolya, óvodapszichológust.

Dr. Gyúrós is sokkot kapott


szerző:
2015.02.03. 23:43
Dr. Gyúrós is sokkot kapott

Ismét jól sikerült a bulika. Ezúttal a lányok alkottak nagyobbat, és még a sokat látott Gyúrós Józsit és Aureliot is meglepte a villalányok viselkedése.

Ádám Iza szájáról ábrándozik

A jóvágású fiú annyira belelendült a csajozásba, hogy két nap után máris Iza szemébe mondta, arról ábrándozik, hogy a jó csaj végre a szájával kényeztesse őt.

Véget ért Dorka és Zsolt kapcsolata

A Villa macsója nem tudta elfogadni, hogy barátnője elsírta magát egy dal hallatán, ami korábbi pasijára emlékeztette, ezért kiadta Dorka útját.

Kik a VV6 legnagyobb poéngyárosai?

Már az eddigi szériák játékosai is ontották magukból a vicces beszólásokat, de a ValóVilág6 versenyzői se semmik: sziporkáznak az aranyköpésekben.

Gyúrós Józsi már a jövőn gondolkodik

Először is le szeretné tenni az érettségit, később talán személyi edző lesz, vagy valami egészen más. Amire azonban most a leginkább vár, az az, hogy megölelje szerelmét, Barbit.

Aurelio nyerte az első Gyúrós József emlékversenyt

Józsi tiszteletére testépítő versenyt rendeztek a villalakók, a még játékban lévő három fiú közül pedig Aurelio bizonyult a legjobbnak, így a Villa szájhőse léphetett barátja, Józsi nyomdokaiba.

A Villa király, gyúrós Józsi nem bírta tovább

40 nap és közel egy hónapnyi sóvárgás után szombaton úgy döntött, feladja a ValóVilág játékát. Ott voltunk, amikor a Villa bicepsze elhagyta a luxusbörtönt. Másnap pedig hazakísértük édesanyjához és barátnőjéhez. Ők vajon mit szóltak, hogy feladta a műsort?

A nézők is azt jósolták, hogy Józsi feladja a játékot

A nap legfontosabb eseménye kapcsán azt kérdeztük önöktől, hogy vajon Józsi feladja-e a játékot.

Józsi kiköltözött a Villából

A gyúrós srácnak hiányzik a barátnője, a családja, a barátai, és nem utolsó sorban magával sincs kibékülve, ezért hozta meg a nagy döntést.

Aurelio nem enyhül Zsolttal szemben

A Villa első Viki show-jában a VV6 szájhőse volt a főszereplő, akinek először választania kellett Zsófi és Teo között, majd Zsolttal való vitája került terítékre, ahol talán egy kicsit oldódott a feszültség kettejük között, a békülésre azonban még várni kell.

Zsolt eljátszotta Aurelio barátságát

Először jó viccnek tűnt, hogy a Villa macsója, barátja fogkeféjét a wc-be mártotta Vikivel, azonban amikor kiderült a csíny, Aurelio dührohamot kapott és leszakította magáról Zsolt barátságkarkötőjét.

ValóVilág 6 14-02-19


szerző:
2014.02.19. 23:00
ValóVilág 6 14-02-19

ValóVilág 6: A próbaidőszak után elkezdődött az igazi kőkemény munka a Villában. Olykor előfordul, hogy a villalakók nem vesznek komolyan egy-egy feladatot, a munkahét alatt azonban ez nem ajánlatos, hisz igazi tétje van a dolognak, a bőrükre megy a játék.

Vége a dőzsölésnek, munkába álltak a villalakók

Kukoricamorzsolás, báb- és karkötőkészítés, ezekben a feladatokban kell jól teljesíteniük azoknak a villalakóknak, akik ezen a héten is szeretnének olyan jól élni, mint eddig, ugyanis minden ételt, italt, és dohányárut villakrajcárért vásárolhatnak csak meg a munka hetén.

A ValóVilág legnagyobb humbug-királyai

Négyen már elhagyták a Villát, túl vagyunk a szerelmi bonyodalmakon, valódi és pitiáner balhékon. Már csak tízen versenyeznek a fődíjért. De vajon mit ígértek a játék elején és mit tartottak be a fogadalmakból a villalakók?

Krisztián és Iza forró csókban fonódott össze

A hajdúnánási fiú álma valóra vált, mert sikerült meghódítani a Villa jó csaját. Szenvedéllyel teli csókjukat egy hatalmas vita előzte meg, de végül mégis utat engedtek az érzelmeiknek.

ValóVilág 6 14-02-16


szerző:
2014.02.16. 22:00
ValóVilág 6 14-02-16

ValóVilág 6: Kampányfilmet forgattak, összevitatkoztak és éjszakára hálótársat választhattak a párbajozók.

Viki visszatérhet Aurelio ágyába!

Viki Párbaj előtti utolsó éjszakáját Aurelio mellett tölthette, és megígérte neki, ha nyer visszatér majd oda. Dávid ellen aratott győzelme után erre pedig lehetőséget is kapott a nagyszájú lány.

Villa-Valentin: randi, szerelem és sírás-rívás

Valentin napon a villalakók is részesültek a szerelemből: Józsi találkozhatott barátnőjével, Charlotte pedig üzenetet kapott Simontól. Voltak azonban, akiket ezen a napon még jobban megviselt a magány és a szeretethiány.

ValóVilág 6 14-02-15


szerző:
2014.02.15. 23:00
ValóVilág 6 14-02-15

ValóVilág 6: Míg Zsófi vidáman, addig Józsi és Charlotte szomorúan ébredtek Valentin-napon, ők ugyanis reggel még csak párjuk hiányát érezhették. Egyiküket azonban a nap folyamán meglátogathatta a villában szerelme.

Aurelio tényleg rossz társaságba keveredett?

Krisztián szerint a szájhős fiú nagyon megváltozott, és úgy véli, erről Dávid tehet.

Nagy csatát ígér Dávid és Viki

Dávid úgy érzi, Párbaj győzelme egyenes út lenne a Fináléig. Csapatával teljes haditervet eszeltek ki. Mottójuk: összetartás, őszinteség és a másik bíztatása. Viki nem akarja túltaktikázni, de nem adja könnyen magát, és mindent megtesz a vasárnapi Párbaj győzelemért.

Megjött a szenvedés, hanyatlás, sírás korszaka

Új villamestere lett a luxusbörtönnek Józsi személyében. A gyúrós szigorú reformokat vezetett be a lakók életébe. Nincs se cigi, se étel – ez a büntetésük, mert valaki elvette a maciját.

ValóVilág 6 14-02-11


szerző:
2014.02.11. 23:00
ValóVilág 6 14-02-11

ValóVilág 6: Új villamestere lett a luxusbörtönnek Józsi személyében. A gyúrós szigorú reformokat vezetett be a lakók életébe. Nincs se cigi, se étel – ez a büntetésük, mert valaki elvette a maciját.

Krisztiánnál eltört a mécses

Az őszinte fiú annyit ivott a betyár bulin, hogy mikor meghallotta a Titanic főcímdalát zokogni kezdett. Zsolti próbálta megvigasztalni, de a fiú csak tovább zokogott.

A nagy sonka botrány és Aurelio újra megmutatta a

Egy újabb esemény dús napot tudhatnak maguk mögött a villalakók. Iza kiakadt, Zsófi sírt, és Aurelio újra mutogatott.

Krisztián nem adja fel, akkor is meghódítja Iza szívét

Az őszinte fiú elhatározta, ha kell, légkalapáccsal töri meg Iza szívét. Nem adja fel, és meghódítja a Villa jó csaját.

Összecsaptak a hullámok Aurelio feje felett

Előző este még a Villa csődöre volt, de másnap már csak az osztásokat kapta. A szájhős fiút nem csak Viki, de még csókpartnerei is helyre tették, és ha ez nem lenne elég, még egy műpók is az életére tört.

Csók-cunami a Villában


szerző:
2014.02.03. 22:55
Csók-cunami a Villában

Aurelionak még várnia kell, hogy „ráharapjanak a harcsájára”, de a Villa csókkirálya címét már elnyerte.

Krisztián pörgetheti tovább a szalonnát

A ValóVilág 6 első Párbaját az őszinte fiú, Krisztián nyerte meg. Így az örökifjú Lacinak kellett búcsúznia a Villaléttől.

Iza beleszeretett Krisztiánba?!

Újabb villarománc van kibontakozóban? Iza ugyanis szemet vetett Krisztiánra, amit eddig csak Vikinek mert bevallani.

Krisztiánt viszi magával párbajozni Laci!

Gyúrós Józsi maradt, és védettséget is élvezett, ezért őt nem hívhatta ki Laci, ám a többiek közül sokan félhettek az örökifjú döntésétől. Laci végül Krisztiánra tette a kék kendőt.

ValóVilág 6 14-01-29


szerző:
2014.01.29. 22:00
ValóVilág 6 14-01-29

ValóVilág 6: Gyúrós Józsi maradt, és védettséget is élvez, ezért az biztos, hogy Laci őt nem hívhatja ki, ám a többiek közül sokan félhetnek az örökifjú döntésétől.

Fókusz 14-01-29


szerző:
2014.01.29. 19:55
Fókusz 14-01-29

Fókusz: A szakadék szélén - Akik kikészültek és akik fel is adták! A ValóVilág történetének legnagyobb kiborulásai VV Lacitól Gyúrós Józsiig! Mutasd a bikinid! - Az új önfotó- őrület akár anorexiához is vezethet! De mi lesz a pózoló vadállatokkal? Zúzós kismama - 60 koncertet ugrált végig babával a hasában. Pásztor Anna azóta csecsemővel nyomja a Rock and Rollt.

Laci lett a ValóVilág 6 első kiválasztottja

A villalakókat hidegzuhanyként érte a Kiválasztás híre. Mivel három játékos is ugyanannyi szavazatot kapott, ezért a villamesternek, Aureliónak kellett eldöntenie, hogy kire kerüljön a zöld kendő. A választása végül Lacira esett.

Érzelmi viharok a Villában


szerző:
2014.01.25. 22:55
Érzelmi viharok a Villában

Szerelmi háromszög, féltékenység, indulatok. Dorka tudomást szerzett az Iza és Zsolt közötti csókról, és elhatározta, hogy kiszáll ebből a „játékból”. Közben a Villa jó csaja továbbra sem tudja megemészteni, hogy sárba tiporják a büszkeségét.

Iza sírva vette tudomásul, hogy Zsoltnak nem ő kell

A Villa jó csaja szavakkal nem tudta meggyőzni Zsoltot arról, hogy őszintén vonzódik hozzá, ezért megcsókolta a fiút, aki ennek ellenére sem adta be a derekát, ugyanis szerinte hozzá Dorka illene.

Aurelio újra szerelmes


szerző:
2014.01.23. 22:48
Aurelio újra szerelmes

Új lány, új szerelem, ez is lehetne a Villa szájhősének mottója, aki az összes frissen beköltöző lányra rámozdult már, ez alól pedig a cuki Zsófi sem lehetett kivétel.

Zsófi és Krisztián váltották Alexát

A nézők döntése értelmében Alexának távoznia kellett a Villából, helyette viszont rögtön két vetélytársat kaptak a főnyereményre hajtó, már bent lévő játékosok. Zsófival és Krisztiánnal tehát tizenkét fősre bővült a VV6 mezőnye.

Alexának távoznia kell a Villából

A VV6 kezdete óta tartó szimpátiaszavazás lezárásakor Alexa állt az utolsó helyen, így neki kell kiköltöznie a Villából, helyére pedig egy, vagy akár több új villalakó is bekerülhet a játékba.

ValóVilág 6 14-01-20


szerző:
2014.01.20. 22:30
ValóVilág 6 14-01-20

ValóVilág 6: Társai aggódnak Simonért, ugyanis a hírhedt férfifalóként beköltözött Charlotte kivetette hálóját a csodabogárra, aki kezd őszinte érzéseket táplálni a lány iránt, viszont Iza, Dorka és Józsi szerint ez biztos, hogy nem kölcsönös.

Simont kihasználja a Villa férfifalója?

Társai aggódnak Simonért, ugyanis a hírhedt férfifalóként beköltözött Charlotte kivetette hálóját a csodabogárra, aki kezd őszinte érzéseket táplálni a lány iránt, viszont Iza, Dorka és Józsi szerint ez biztos, hogy nem kölcsönös.

Simon beleharapott a gumimacilányba

Szenvedés és féltékenység az egyik oldalon, szerelmes pillanatok a másikon. Miközben Aurelio megpróbálta túltenni magát Teo csókcsatáin, Simon a nyugiszobában Charlotte-hoz került egyre közelebb.

A Villában a féltékenységé lett a főszerep

Volt, aki búslakodva fogadta a vetélytársakat, mások dühöngő bikává változtak. Hancúr-porszívózás, és visszafogott fürdőszobai meztelenkedések övezték a kialakulóban lévő szerelmi háromszögeket.

Simon feladta a harcot és kibékült Zsolttal

Szent a béke a Villában. Simon és Zsolt Lacinak köszönhetően kibékült, de vajon meddig bírják veszekedés nélkül?

Gyúrós Józsi: Akinek nincs esze, az mire okos?

Gyúrós Józsi színt vallott Charlottenak. Elárulta, ő nem is buta, csak tetteti. Azt viszont nem érti a macho Zsolt mire arcoskodik, hiszen akinek nincsen esze, az mire okos?

ValóVilág 6 14-01-16


szerző:
2014.01.16. 22:30
ValóVilág 6 14-01-16

ValóVilág 6: Gyúrós Józsi színt vallott Charlotte-nak. Elárulta, ő nem is buta, csak tetteti. Azt viszont nem érti, a macsó Zsolt mire arcoskodik, mert akinek nincsen esze, az mire okos.

Ha a Simon vonat elindul, akkor nincs megállás

Elkezdődött a ValóVilág 6-ban a kőkemény taktikázás. Simon tovább feszegette a határokat, amit ezúttal nem úszott meg büntetés nélkül.

Tombolnak a hormonok a Villában

Gyúrós Józsi izomzata egy kicsit összeesett, Aurelio férfiasságával szórakoztatta a villalányokat és beköltözött Dorka.

Lakótársai érzelmeivel játszik Simon és beköltözött gyúrós Józsi

Simon átvette az uralmat a lakók érzelmei felett és már az első este kiborította társait viselkedésével. Az adás végén pedig beköltözött Józsi, aki alig várja, hogy a villalányok „ráraboljanak a harcsájára”.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való