KERESÉS search-close

Játékszín

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Játékszín"

Eláztak a Játészín díszletei a Teréz körúti tűz oltásakor

Folyamatosan ellenőrzik, használhatók lesznek-e az előadásokra a Játékszín díszletei. Szombaton a szomszédos épület lángolt, a Demokratikus Koalíció irodái is kiégtek. A színház díszletei a tűz oltásakor sérülhettek meg. A fából készült elemek ugyanis eláztak alulról. Egyelőre abban bíznak, minden előadást meg tudnak tartani. Közben a Demokratikus Koalíció tagjait felengedték a leégett irodahelységbe, azt mondják, semmijük sem maradt, csak a szervereiken tárolt adatbázisok.

A DK irodája leégett, a Játékszín díszleteit menekíteni kellett

Menekíteni kellett a Játékszín díszleteit, ugyanis a színház abban az irodaházban bérel raktárhelyiséget, ami szombaton kigyulladt a Teréz körúton. A díszletek nem égtek el, viszont ázni kezdtek a tűzoltás miatt. A színház igazgatója szerint, ha ezek eláznak, akkor nincs tovább. A Teréz körúti épületben bérel irodát a DK is. Nekik mindenük elégett.

Solti Ádám és Puskás Peti egy cuki kutyával játszik egy darabban

Egy kutya a főhőse a Játékszín legújabb bemutatójának, melyben nem csak a színészek próbáltak hosszú hetekig, de az ebet is hónapokon át tréningezték. A Dog Story című darabban, olyan színészek játszanak, mint Solti Ádám és Puskás Peti, de a legfontosabb szerep mégis egy kiskutyának jut.

Mi az az Intim Kabaré?


szerző:
2017.10.30. 16:10
Mi az az Intim Kabaré?

Pesti Kabarénak, Teréz körúti Színpadnak, Érdekes Kabarénak, de még Intim Kabarénak is hívták az elmúlt 105 évben azt a színházat, melyet ma már csak úgy ismerünk; Játékszín.  

 

Világhírű darab a Játékszínben!

Magyarországon először október 14-én mutatják be a 39 lépcsőfok című Hitchcock-filmadaptációt. A négyszereplős darabban először játszik együtt Lengyel Tamás és Nagy Sándor, a további szerepekben pedig Lévay Viktória és Szirtes Balázs tűnnek majd fel.

Anna végtelen puszi-áradattal üdvözölte Gálvölgyi Jánost!

Igazán ünnepi beszélgetés kerekedett a Reggeli stúdiójában: Gálvölgyi János és Nagy Sanyi meséltek a hétvégi dicsőségülről: most volt ugyanis a Legyen a feleségem! 100. előadása a Játékszínben. Ezen kívül a nyári terveiket is megosztották Annáékkal.

Újra együtt játszanak A mi kis falunk szereplői

Kapitány Iván a színházban is összehozta A mi kis falunk színészeit. A Kellemes Húsvéti Ünnepeket című darabról és a közös munka örömeiről Bata Évával és Szabó Győzővel beszélgettünk.

Boszorkányok - ezúttal a színpadon!

A harminc éve bemutatott abszurd vígjátékot, az Eastwick-i boszorkányokat vitték színpadra a Játékszínben.

Kislánya is érdeklődik!


szerző:
2017.03.22. 18:00
Kislánya is érdeklődik!

December óta játszik Dobó Kata a Játékszín Kölcsönlakás című darabjában, az egyik előadásra pedig kislánya is benézett pár percre. Kata egy Instagram-fotót posztolt, amin ötéves Szofi lánya leskelődik a függöny mögül.

Dobó Kata gyűrű miatt magyarázkodott!

Dobó Kata a Játékszín Kölcsönlakás című darabjának premier buliján vett rész egy olyan ékszerrel a kezén, ami beindította a pletykákat. A jegyűrű miatt sokan gondolhatták, hogy a fél év együtt járás után Zsidró Tamás megkérhette a színésznő kezét, de Dobó menedzsmentje lehűtötte a kedélyeket: csupán színpadi szerepe miatt viseli. Arra viszont nem érkezett válasz, hogy ezt ugyan miért teszi előadáson kívül.

Mit rejteget a jövő Németh Kristóf előtt?

Németh Kristóf Londonból tért vissza nemrég, ahol szerelmével egy hetet töltöttek. Nem csak romantikáztak, hanem Kristóf új lehetőségeknek is utána járt. Mert ugyan lemondott a Játékszín igazgató posztjáról, azért nem unatkozik: tervei akadnak bőven. Emellett családjával is igyekszik ugyanannyi időt eltölteni, mint régi-új elfoglaltságaival.

Megható történet a Játékszínben

A Virágot Algernonnak című regény színpadi változatát Szervét Tibor írta, és ő játssza a főszerepet is. Charly egy értelmi fogyatékos férfi, aki egy egyedülálló műtéttel zseni lesz.

Menekülnek Hernádi Judit elől


szerző:
2015.05.04. 19:00
Menekülnek Hernádi Judit elől

Mindenki menekül Hernádi Judit elől – pedig csak egy valaki látja, a volt férje. A Vidám kísértet című legendás darabot vitték ugyanis színre a Játékszínben. Évtizedekkel ezelőtt ez a darab a Vígszínház legendás előadása is volt – akkor Ruttkai Éva és Tábori Nóra játszották a főszerepeket.

Benedek Miklós és Csonka András együtt nyomoznak

A két színművész együtt nyomoz a Játékszín egyik legújabb darabjában, melynek bemutatója február 15-én lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való