KERESÉS search-close

Jász Zoltán

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jász Zoltán"

Nézz be a Cobra 11 budapesti forgatásába!

Egy hónappal ezelőtt átalakult Budapest, hiszen nálunk forgatták le a német akciósorozat egyik legújabb részét. A Fókusz kamerái mindent felvettek, és most megnézhetitek a helyszínen készült fotókat, sőt Jász Zoltán beszámolóját is.

Robbanások és fegyverropogás Budapesten!

Nagyjából egy hónappal ezelőtt hatalmas robbanások és fegyverropogás rázta meg Budapest utcáit – Budapesten forgatott a Cobra 11 stábja!

Jász Zoltán


szerző:
2017.05.06. 11:06
Jász Zoltán

Szerkesztő-riporter
jasz.zoltan@rtl.hu

ALAPTÁBOR: Az első bejelentkezés


szerző:
2017.04.08. 15:33
ALAPTÁBOR: Az első bejelentkezés

Pénteken eljutott az alaptáborba a Magyar Everest Expedíció két hegymászója, Klein Dávid és Suhajda Szilárd, és a velük tartó, ismert emberekből álló túracsapat egy része is. A Fókusz riportere, Jász Zoltán 5344 méteres magasságból jelentekezett be.

 

SZERZETESFOCI NEPÁLBAN: Óriási volt!

3380 méteren focizni nem semmi, főleg szerzetesekkel! A nem mindennapi élményt az Everest Expedíció csapata élhette át Tengboche-ban. A magaslati mérkőzésről Geszti Péter küldött egy rövid tudósítást a Fókusz szerkesztőségének, amiből az is kiderül, hogy a nepáli szerzetesek szerint melyik a legfontosabb magyar szó. 

4000 MÉTER FELETT: Ilyen egy teafőző

Az Everest Expedíció csapata már megtapasztalta, hogy milyen szegényes 4000 méter fölött az infrastruktúra Nepálban. Hát az biztos, hogy nincs automata mosógép, de még a teát is parabola antenna segítségével főzik meg a helyiek.

Everest Expedíció: Az alaptáborig vezető út felénél tartanak

Nehéz elképzelnünk mit élnek át közel a négyezer méteres magassághoz a magyar Everest Expedíciót kísérő kalandvágyó hírességek. A magashegyi betegség jelei most már mindannyiuknál megjelentek, légszomjjal, heves szívdobogással, szédüléssel. Az alaptáborig vezető út felénél tartanak, Tengboche nevű településről küldött életjelet, beszámolót, kollégánk Jász Zoltán.

Útinapló a Mount Everestről - 4000 méter magasan

A Fókusz csapata is ott van a csúcstámadásra készülő magyarokkal és az őket az alaptáborig kísérő bakancsos hírességekkel. Jász Zoltán kollégánk összefoglalta a hétfői és keddi napot az Everest Expedíció-ról:

Útinapló a Mount Everestről


szerző:
2017.04.03. 11:57
Útinapló a Mount Everestről

A Fókusz csapata is ott van a csúcstámadásra készülő magyarokkal és az őket az alaptáborig kísérő bakancsos hírességekkel. Jász Zoltán kollégánk így számol be az Everest Expedíció 2017 hétvégéjéről:

Elindult a Magyar Everest Expedíció

Klein Dávid és Suhajda Szilárd célja, hogy oxigénpalack nélkül másszák meg a Föld legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet. Az útra ismert emberek is elkísérik őket: Lilu, Geszti Péter, Száraz Dénes és Badár Sándor is felgyalogol az 5300 méter magasságban található alaptáborba, ahogy Jász Zoltán kollégánk is. Dávid és Szilárd csúcstámadása májusban kezdődhet. A Fókusz rendszeresen beszámol az eseményekről és szurkolunk az expedíció résztvevőinek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való