KERESÉS search-close

Jáksó László

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jáksó László"

Fókusz 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 17:20

Story Extra 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 15:40
Jáksó és Stohl együtt kutatták a leghasonlóbb ikreket

Jáksó László ebben a műsorban, Stohl András oldalán tapasztalta meg először igazán, milyen egy nagy szabású produkció részesének lenni. Igazán tudományos alapokon folyt a kutatás, hogy aztán megtalálhassák a leghasonlóbb ikerpárt. Vajon mi történt azóta a győztesekkel?

A Kész Átverés évekig tartotta rettegésben a hírességeket

Viccek, poénok, jól kieszelt csínyek és igazi nagystílű átverések. Jáksó László, a Boros-Bochkor duó és Sebestyén Balázs feleltek a leghosszabb ideig a hírességek szivatásáért. De ki volt az első áldozat? Kit ejtettek át a legtöbbször? És ki volt a leghíresebb segédjük? Emlékezz vissza te is a legnagyobb poénokra a műsorvezetőkkel.

#RTL20 SHOWMŰSOROK: kulisszatitkokról mesélnek a műsorvezetők

Tudtad, hogy Sebestyén Balázs egy öltözőben volt Erdélyi Mónikával? Vagy, hogy miért vágta fejbe egy tortával Boros Lajos Bochkor Gábort? Esetleg, hogy Fábry Sándornak melyik volt a legkínosabb interjúja? Vagy, hogy Jáksó László hogyan került be a Heti Hetesbe? A showműsorok műsorvezetői soha nem hallott kulisszatitkokról meséltek a Fókusz riporterének. 

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

Mit tenne Rogán Antal egy igazságszérum hatása alatt?

Egy Fejér megyei laptól többeket elbocsátottak, amiatt, mert Orbán Viktor ünnepi interjújába belenyúltak, így nem azokat a sorokat hozta le az újság, amik valójában elhangzottak a miniszterelnök szájából. Ceglédi Zoltán szerint ez akkor lett volna még érdekesebb, ha a kormány tagjai igazságmondó szérumot szednének. Az újságírónak volt is pár elképzelése arról, mit tenne a kabinetfőnök.

Kuncze Gábor:

Egy internetes oldal lerántotta a leplet arról, miért szexszelnek a párok kevesebbet az ünnepek alatt. Magyar György szerint az év elején ugyanebből az okból kifolyólag magasabb a válások száma is, erről pedig Kuncze Gábornak is eszébe jutott egy történet a '70-es évekből.

Gábor Zsazsa nyomába sem érhetnek a mai celebek!

A 99 éves korában elhunyt magyar származású Gábor Zsazsáról emlékezett meg az asztaltársaság, velős szállóigéit kielemezve. Az eredmény vegyes lett, van, aki szerint a színésznő megrögzött hazudozó, mások szerint inkább a konzervativizmus ékes példája.

Ceglédi Zoltán:

Orbán Viktor évösszegző sajtótájékoztatójáról az RTL Klub híradója is beszámolt, amit a Heti Hetes asztaltársasága ki is értékelt: az elemző szerint az egész "Sorosozással" csupán egyetlen célja van a miniszterelnöknek...

Ceglédi Zoltán:

Nemrég Kuba előterjesztette azt az elképzelését, miszerint rumban törlesztené az adósságát. Kuncze Gábor szerint jól járnak azok, akiknek tartozik az ország, de a többieknek is eszébe jutott egy-két, az italnak köszönhetően már homályba merült vicces történet, ahogyan az újságírónak is beugrott, hogy mivel fizethetne hazánk.

Heti Hetes 2016-12-25


szerző:
2016.12.25. 22:00
Jáksó László mindent elfelejt, de a karácsonyt azért észreveszi

A Heti Hetes műsorvezetője nem igazán szokott semmit sem megünnepelni, ezért mindenki azt hiszi róla, hogy nem szereti az ünnepeket. Ez persze nincs így, hiszen a karácsony nem róla szól, hanem másokról. Így nem is meglepő, hogy ő is részt vesz a Fókusz adománygyűjtő különkiadásában december 28-án.

Mi köze a japánok elhízásának Teddy hiányzó

Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre egy nemzet túlsúlyosságának kérdését oldotta meg az útóbbi újságíró szokásos jeleneteit is belekeverve a témába.

Gálvölgyi János tudja, hogyan bukott le Bróker Marcsi!

A színész szerint az idős csaló elfogásában igenis közreműküdütött a kormány, méghozzá nem is akármivel! Kitaláljátok?

Heti Hetes 2016-12-18


szerző:
2016.12.18. 22:00
A több szex jobb memóriát eredményez?

Egy tanulmány szerint a gyakori együttlétek segítik a nőket az absztrakt szavak megjegyzésében. A Heti Hetes asztaltársasága ennek a hírnek a hallatán rögtön elkezdte hiányolni Ceglédi Zoltánt, aki ezúttal sajnos távol maradt. Majd Heilig Gábor és Teddy összetűzésén mulattak.

 

Heti Hetes 2016-12-11


szerző:
2016.12.11. 22:30
Ceglédi Zoltán örülne, ha tudná, merre járnak a politikusok

Az újságíró elárulta, hisz abban, hogy a közeljövőben bizonyos technikai okokból kifolyólag pontosan megfogják tudni mondani, hogy melyik politikus hol tartózkodik, így pedig sokkal könnyebb lesz őket megkörnyékezni, ha az ember azt szeretné, hogy csurranjon-cseppenjen neki is valami.

Kuncze Gábor elmesélte vécés balesetét

Egy felmérés szerint a nők nagyrésze azért dönt párjuk megcsalása melett, mert az nem veszi ki a részét a házimunkából. Erről a volt belügyminiszternek is eszébe jutott egy történet, amiből kiderült bizony sokba kerül, ha Kuncze Gábor segít a házkörül!

A Heti Hetes stúdiójában szükséghelyzet tört ki!

Budapesten nem jövedelmezők a nyilvános illemhelyek, így ezek közül többet bezáratnak. Erről persze mindenkinek eszébe jutott egy sztori, mikor rátört a szükség: Gálvölgyi történetében a libegőé volt a főszerep, míg Hajdu Steve-nél egy üres palack kapott hangsúlyt.

Heti Hetes 2016-12-04


szerző:
2016.12.04. 22:30

Heti Hetes 2016-11-27


szerző:
2016.11.27. 22:30
Ki a legnépszerűbb a Heti Hetes asztaltársaságából?

Egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt, Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Pénzért árulni hamisított autogramot?

Hajdu Steve pólóján szereplő autogram gyeremkkori csínytevéseket idézett fel a Heti Hetes asztaltársaságában. Egészen pontosan azokat az alkalmakat, amikor aláhamisították szüleik aláírását a bizonyítványaikba. Sőt, az is kiderült, hogy Gálvölgyi János a későbbiekben is hasznosította ezt a tudását...

Szerelmes levél Rogán Antalhoz


szerző:
2016.11.20. 23:30
Szerelmes levél Rogán Antalhoz

Egy hír szerint a miniszterelnököt kérdezték kabinetfőnőke tevékenységei és kijelentései kapcsán, aminek az lett az eredménye, hogy Orbán Viktor megvédte politikusát. Ez pedig különös módon ihlette meg Ceglédi Zoltánt!

Heti Hetes 2016-11-20


szerző:
2016.11.20. 22:30
Mi köze Trump-nak Ceglédi Zoltán frissen mosott ruháihoz?

Váncsa István szerint, ha nem tudnánk semmit az új amerikai elnökről, és csak azokat az európai vezetőket ismernénk, akik támogatják, akkor is minden okunk meglenne, hogy visítva meneküljünk a világból. Mindezt olyan átéléssel mondta, hogy Ceglédi Zoltánnak rögtön eszébe jutott, hol tudná hasznosítani kollégája lelkesedését...

Firenzében is mindenki magyar?


szerző:
2016.11.13. 23:30
Firenzében is mindenki magyar?

Kern Andrásnak hála megtudhatjuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Megcsappant a Heti Hetes asztaltársasága?

Rendkívüli dolog történt a műsorban! Ezúttal csupán hatan osztották meg véleményeiket a közélet történéseiről, majd az is kiderült, hogy Frakasházy Tivadar rettentően hasonlít saját magára.

Kuncze Gábor önmagát nézi a tévében!

Az egykori belügyminiszter elárulta, volt már pár furcsa televíziós megjelenése. Kern András pedig megosztott egy színházi titkott: hogyan lehet az ember egyszerre két helyen.

Heti Hetes 2016-11-13


szerző:
2016.11.13. 22:30
Ceglédi Zoltán:

A Heti Hetes asztaltársaságának arról is meg volt a véleménye, hogy egy angol újságírónő - tanórai keretek között - pornó vetítést javasolt, ugyanis a hölgy szerint a diákok hasznára vállna, ha a tanárok segítségével elemeznék ki azokat.

Miért van szüksége Orbán Viktornak a felcsúti kisvasútra?

Hajdu Steve erre is rájött, a megoldás pedig egészen saját gyermekkoráig vezetett vissza, amikor is még nagyon közel lakott a hortobágyi vasútállomáshoz...

Heti Hetes 2016-11-06


szerző:
2016.11.06. 22:30
A kutyával még az ágyban is  jobban jár az ember?

A kutyások vagy a macskások szexelnek többet? Nos, a Heti Hetes asztaltársasága kiderítette a választ, sőt újabb kérdést is felvetettek…

Heti Hetes 2016-10-30


szerző:
2016.10.30. 22:30
Csapatépítő csókok a magyar politikában

A Heti Hetes asztaltársasága megvitatta annak a kínai férfinak az esetét, akinek női alkalmazottjai kénytelenek csókot adni minden nap. Kuncze Gábornak pedig sikerült párhuzamot vonnia az ottani helyzet és a kormányunk között...

Heti Hetes 2016-10-23


szerző:
2016.10.23. 22:30
A szentesi  vécés néni és a túsztárgyalók esete

A Heti Hetes asztaltársaságának több megoldása is született a szentesi akadálymentesített wc munkaerőhiányára. Hajdu Steve szerint egy ügyfélkapcsolatos kolléga segítehetne, Ceglédi Zoltán azonban teljesen más ötlettel rukkolt elő!

Heti Hetes 2016-10-16


szerző:
2016.10.16. 22:30
Bajor Imrére emlékezve: Imi és a fogyókúra

A művész úrnak mindenről markáns véleménye volt, amit nem is rejtett véka alá, de mindezt persze megfelelő humorral tette.

Teddy és a szenilitás


szerző:
2016.10.02. 23:30
Teddy és a szenilitás

Farkasházi Tivadarnak ezúttal sikerült egy afrikai államfő és a saját élete között párhuzamot vonni. Ahogyan mindannyiunk felett eljár az idő, úgy nem kivétel ez alól sem egy elnök, sem pedig egy újságírónak!

Mi a közös Varnus Xavérban és a NAV-ban?

Nos, azt elárulhatjuk, hogy Gálvölgyi János ugyanolyan érzéseket táplál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal iránt, mint Ceglédi Zoltán Xavér iránt, ha nem engedi befejezni mondandóját. Verekedés a stúdióban?

Farkasházy Tivadar kabalaállatnak állt?

Teddy már sok mindent kipróbálhatott az élete során, ahogyan azt is, milyen érzés lehet egy futball csapat kabalaállatának bőrébe bújni. Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merült fel benne: hogy lehet, hogy még a jelmezben is felismerték?

Hajdu Steve és a körúti kéregető

A színésztől különös módon kért pénzt egy kisfiú a kutyájával. Hajdu Steve annyira meglepődött, hogy hirtelen nem is tudta, mit kezdjen a helyzettel, mire észbe kapott, egy tapasztalattal gazdagabb, azonban néhány forinttal szegényebb lett.

Ceglédi Zoltán esete a szendvicses lánnyal

A buli utáni másnap írt sms-ek minden baráti társaság poénforrását képezik, lássuk, milyen tapasztalatai vannak a témában Ceglédi Zoltánnak, Para-Kovács Imrének, illetve Jáksó Lászlónak így negyven felett.

Gálvölgyi János és a különös toalett használat

Para-Kovács Imre jelenete egy igazán izgalmas témához vezetett. Valahogy Csonka András neve is felmerült, ám a végeredmény egy bizar befejezés lett. Gálvölgyi János után Ábel Anita is mesélt az illemhelyiségekben szerzett élményeiről.

Csonka Andrásnak üzenete érkezett az Antarktiszról?

A Déli-sarkvidéken felvételt hirdetnek postás munkakörbe. A magas bérezés érdekes gondolatokat eredményezett, de hogy került a képbe Csonka András? A videóból minden kiderül... 

Ezt csinálják titokban adás közben a Heti Hetes tagjai!

Ceglédi Zoltán kezdte a töredelmes vallomást egy nézői észrevétel miatt. Végül azonban nem csak ő ismerte be szokatlan cselekedetét, melyet minden adás elején elkövetnek...

Állati szerelemre derült fény a Heti Hetes műsorában

Ábel Anita különös információkkal szolgált asztaltársaságának. Többen hitetlenkedve fogadták a hírt, miszerint egy nőt egy delfinhez kötnek gyengéd érzelmek, de a részletek igencsak meggyőzőek...

Hajdu Steve meggondolatlan jelzővel illette feleségét?

Egy bírósági eljárás kapcsán ragadta a szót magához Hajdu Steve, aki házasságával indokolta a témában való jártasságát. A Heti Hetes asztaltársasága megdöbbent a merész kijelentésen...

Heti Hetes best of 2016 9. rész


szerző:
2016.08.07. 22:00
Nem hiszünk a fülünknek! Jáksó a kulturált vicceket szereti?

Két évvel ezelőtt a Heti Hetes Best of adásában egy felejthetetlen élménybe részesültek a nézők. Rózsaszín párduc, szőke nő a kaputelefonban - a Heti hetes tagjai, Jáksó vezényletével, belelendültek a viccmesélésbe. Kiderült, hogy míg a többiek sorra undorító vicceket meséltek, Jáksónak csak "kulturált" poénjai vannak.

Farkasházy Tivadar zavarba hozta Ábel Anitát?

Ezúttal a hideg ihlette meg a Heti Hetes asztaltársaságát. A különös beszélgetés akkor vált még viccesebbé, amikor kiderült, Heilig Gábor úgy nevetett, hogy nem is hallotta a poénokat...

Heti Hetes best of 2016 8. rész


szerző:
2016.07.31. 22:00
Ennél viccesebbet biztos nem hallottál az internet rejtelmeiről!

Kern András - saját bevallása szerint - nem éppen a 21. századi technika ördöge, ám sorstársairól és az ellentáborba tartozókról kiforrott véleménye van, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Hajós András dalban cáfolta a Mikulás létezését

A neves ünnepek szimbolikus alakjainak létezése - mint például a Mikulás vagy a húsvéti nyuszi - örök dilemma. Hajós András gitárt ragadott, hogy zenei kísérettel énekelje el saját álláspontját a témával kapcsolatban.

Heti Hetes best of 2016 7. rész


szerző:
2016.07.24. 22:00
Pénz vs. szerelem - beszélgetés a fiatal nők házasodási szokásairól

Divatba jött a fekete menyasszonyi ruha. Ez a téma pedig remek táptalaja volt egy jó kis beszélgetésnek. Csak sztereotípia, vagy van némi valóságalapja annak a felvetésnek, miszerint a fiatal nők csupán érdekekből házasodnak össze idősebb férfiakkal?

Heti Hetes best of 2016 6. rész


szerző:
2016.07.17. 22:00

Heti Hetes best of 2016 5. rész


szerző:
2016.07.10. 22:00

Ez a sztori teljesen kínai...


szerző:
2016.07.05. 13:14
Ez a sztori teljesen kínai...

Farkasházy Tivadar egy közös jelenetre buzdította a Heti Hetes asztaltársaságát. Ábel Anita, Gálvölgyi János és Hajdu Steve "visszaült az iskolapadba"...

Heti Hetes best of 2016 4. rész


szerző:
2016.07.03. 22:00
Ábel Anita apukáját is magával hozta

Az internetadóról gyorsan elterelődött a szó, amit a Heti Hetes asztaltársasága egyáltalán nem bánt. Sőt, Hajdu Steve nem is akarta az eredeti témát folytatni, Ceglédi Zoltán pedig közölte, hogy ha Ábel Anita a nagymamáját is elhozza legközelebb, ő biztos nem jön...

Ezt találta magáról Kulka és Gálvölgyi az interneten...

Az internet és a keresők rejtelmeibe avatta be Kulka János édesanyját, amikor rátalált a vele kapcsolatos cikkekre. Története pedig Gálvölgyi Jánosban is felidézett egy-két emléket...

Heti Hetes best of 2016 3. rész


szerző:
2016.06.26. 22:00
Durva dolgokat felejtettek a szállodában!

Egy majdnem két mázsás sertést veszített el valaki, de ennek köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy milyen extrém dolgokat felejtettek már emberek a hotel szobájukban. Annyit elárulunk, nem csak a nagymama található a lista élén...

Kiszel Tünde köszönti fel Jáksó Lászlót?

Ha valaki személyes ajándékkal szeretné meglepni ismerősét, választhatja Kiszel Tündét... Vajon így lesz ez Hajdu Steve-vel is?

Heti Hetes best of 2016 2. rész


szerző:
2016.06.19. 22:00
Farkasházy Tivadar felesége végig sikoltozta a nászutat

Egy indiai férfi a túl sok szex miatt adta be a válókeresetet. A téma kapcsán felmerült, hogy a férfiak vagy a nők kérik inkább az intim együttlétet. Farkasházy Tivadar elárulta, hogy ő erre már nem emlékszik, viszont van, amire igen...

Papp Réka Kinga a segédeszközök használatának nehézségeiről...

A 80-as években csúnya baleset ért egy pornószínésznőt, ezért Ceglédi Zoltán jól összefoglalta a lényeget: aminek az egyik felét emberbe dugjuk, annak a másik felét nem dugjuk a konektorba! Míg Papp Réka Kinga a segédeszközök rendeltetésszerű működtetésének nehézségeiről mesélt, addig Ábel Anita azon csodálkozott, hogy a kezek használata már retro?!
 

VV Aurelio és a

Nehéz elfelejteni az egykori valóságshow-hős félelmét, ami a dzsungelben történő tisztálkodást illette. Ceglédi Zoltán Gálvölgyi Jánoshoz fordult, hogy véleményezze Aurelio poppoló problémáját.

Gálvölgyi János és Bajor Imre a Barátok köztben?

Egy másfél évvel ezelőtti szereplőválogatás kapcsán emlékezett vissza Gálvölgyi János azokra az alkalmakra, amikor Bajor Imrével együtt győzködték a Barátok közt producerét, hogy ők is szerepelhessenek a sorozatban.

Nővel kötött házasságot Papp Réka Kinga

Különös momentumokat árult el magánéletéről Papp Réka Kinga. A Heti Hetes asztaltársasága szerette volna, ha megismétli azt a bizonyos boldogító igent, amit a gyengébbik nem egyik képviselőjének mondott ki korábban.

Heti Hetes best of 2016 1. rész


szerző:
2016.06.12. 22:00
Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Rémtörténet borzolta a kedélyeket a stúdióban

Már-már vérfagyasztó emlékeit idézte fel asztaltársaságának Kuncze Gábor. Az biztos, hogy ez a történet nem egy átlagos munkanap volt az egykori belügyminiszter számára...

Heti Hetes 2016-06-05


szerző:
2016.06.05. 22:00
Hűtlenséggel vádolták Ceglédi Zoltánt?

Azok a házas emberek, akik szeretőt tartanak, hangosabbak a szeretőjük ágyában, mint otthon – állítja egy ezer fős vizsgálat. Jáksó László témafelvetése után Gálvölgyi János egyből Ceglédi Zoltánhoz fordult, aki gyorsan tisztázta a helyzetet az esetleges félreértések elkerülése végett.

Így állt bosszút zongaratanárán Kuncze Gábor

Miután zeneiskolai tanítója félrelökte, nem is gondolkodott sokáig, hogy milyen módon adja vissza a 'kölcsönt'. A revans nem csak az ő zongorai pályafutását döntötte romokba...

Gyilkosság a Heti Hetes stúdiójában?

Ceglédi Zoltán kénytelen volt félbeszakítani a beszélgetést, ugyanis váratlan és halaszthatatlan dolog történt a stúdióban...

Kuncze Gábor megfenyegette Parát

Para-Kovács Imre messzire ment viccnek szánt beszólásával? Kuncze Gábor röviden és lényegretörően reagált a poénos megjegyzésre...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való