KERESÉS search-close

Jáger Kinga

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jáger Kinga"

X-Faktor: itt a nagy visszatérés!

Láttunk már példát arra, hogy megnyerte az X-Faktort az, akit korábban a Mentor Házból küldtek haza. Danics Dóra két évvel ezelőtt például arról mesélt, hogy a mérhetetlen szomorúság, és csalódottság után újra felépítette önmagát és pontosan úgy, és annyit változott, amire szüksége volt ahhoz, hogy képes legyen a győzelemig menetelni. 2016-ban egy volt vetélytársa tért vissza, a tett helyszínére, aki nem volt más, mint Jáger Kinga.

Jáger Kinga: „Nincsenek bennem furcsa érzések az év végével kapcsolatban”

Jáger Kingáéknál a szilveszter spontán ünnep, így még nem tudja, hogy idén mi lesz a program. Lencsét ők is esznek minden évben, újévi fogadalmat azonban nem szokott tenni, de reméli, hogy 2017 sok lehetőséget rejt. 

Így tölti az ünnepeket Jáger Kinga

Családi hagyományaikról és karácsonyi terveiről mesélt az X-Faktor énekesnője.

Mutatjuk X-Faktor legextrémebb ruhakölteményeit!

Szereted a különleges ruhákat? A tehetségkutató döntősei mindig elkápráztatnak minket megjelenésükkel. Most összegyűjtöttük nektek a legvagányabb szereléseket!

GÁSPÁR LACI:

Gáspár Lacit nagyon megviselte, hogy saját mentoráltjai közül kellett választania a szombati adásba, végül a nézők szavazati alapján Jáger Kinga párbaj nélkül távozottt a tehetségkutatóból. Így Laci, akárcsak Alex egy versenyzővel folytathatja a versenyt. Ez volt az utolsó szombat, amikor két ember hagyta el a műsort.

Tóth Gabi nagyon csalódott Jáger Kinga kiesése miatt

A nézők szavazatai alapján Jáger Kinga párbaj nélkül távozott a harmadik élő show-ból. A nehéz pillanatokat nemcsak Kinga, de a lány mentora, Tóth Gabi is nehezen élte meg.

Gáspár Laci megjósolta Ónodi Jani és Jáger Kinga kiesését?

A harmadik élő show-ban is két versenyzőtől búcsúzott az X-Faktor, így Jáger Kinga és Ónodi János számára véget ért a verseny. Nem titok, hogy az énekesek már a Tábor óta szoros kapcsolatot ápolnak, most pedig úgy érzik, ha már így alakult, jobb, hogy együtt estek ki, így pontosan átérzik a másik fájdalmát, és tudják támogatni egymást.

Gáspár Laci Jáger Kingának: „Ehhez a dalhoz kevés vagy”

Petit meglepte, hogy most hang hibák is voltak, és jobban örült volna, ha egy kedvesebb oldalát látják. Alex egyetértett Petivel, a hamis hangok a produkció rovására mentek. Laci eléggé erősen bírálta a lányt Gabi szerint, viszont Kinga mentora is elismerte, hogy voltak gondok.

Jáger Kinga: Crazy In Love (Beyoncé)

A harmadik élő show tematikájának is a műsor egyik mentora adta a témáját, ami nem más, mint a pörgős buli slágerek! A The Biebers Pont most című száma is erről szól, ha hív a város, akkor bizony menni kell a partiba.

Hogyan legyünk csajosak a színpadon? Tanuljuk együtt Jáger Kingával!

Kingának nagyon sokat segít Sanyi, a koreográfusuk, hiszen ő maga nagyon gátlásos, ezért nehezebben hozza elő magából a dögöt. A próbákon még sokszor zavarba jött, de bízott benne, hogy a színpadon ezt már levetkőzi magáról.

A szerelemről kérdeztük az X-Faktor versenyzőit

A múlt héten az érzelmes daloké volt a főszerep az X-Faktorban, ezért a Fókusz stábja megkérdezte a versenyzőket arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a szerelemmel kapcsolatban.

Vajon féltékeny Jáger Kinga párja a rajongókra?

Az énekesnő elárulta, hogy hogyan bírkózik meg rajongóival. Illetve arra is kitért, hogy párja hogyan kezeli a helyzetet.

ByeAlex Jáger Kingának:

ByeAlex szerint a színpadi jelenlétén még van mit javítania Kingának, mert nem rántotta be őt a produkció. Gáspár Laci szerint aki ezt a dalt el tudja énekelni, az nagyon tud. Puskás Petinek kettős érzése volt, mert bár csodálta a lány bátorságát, de hibátlan tornagyakorlatnak tartja a produkcióját. Tóth Gabi nagyon meghatódott, és köszöni, hogy beengedte őt Kinga.

Jáger Kinga: Rise Like a Phoenix (Conchita Wurst)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Jáger Kinga:

Jáger Kinga álmában sem gondolta volna, hogy egyszer aláírásokat fog osztogatni a rajongóinak, és úgy érzi most magát, mint egy tündérmesében.

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

Jáger Kinga: Hagylak menni (Tolvai Reni)

Ez vagyok én! Ez az X-Faktor első élő show-jának tematikája, vagyis bemutatkozik a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudják mutatni a személyiségüket.

Jáger Kinga:

Kinga a szüleivel él, imád a ház körül dolgozni: kapálni, kapirgálni a kertben. Amióta az eszét tudja, minden megtervezett az életében, ezért egy picit kimaradt a gyerekkora, most viszont révbe ért az X-Faktorral.

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

Jáger Kinga


szerző:
2016.10.30. 21:05
Jáger Kinga

Az énekes a válogatón Ariana Grande dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig a Soon We'll Be Found című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Jáger Kinga:

A Tábor Kinga számára pozitív csalódás volt, emellett pedig sok barátra sikerült szert tennie. Habár Lacira számított, de örült, hogy Gabi lett a mentora. Sőt, azt is elárulta, hogy Mentor Házas produkciója után egyáltalán nem érezte magát biztonságban...

Tóth Gabi behúzta a csőbe a lányokat?

Aliz, Kinga és Barbi az utolsó pillanatig sem voltak biztosak továbbjutásukban. Természetesen nagyon örülnek, hogy az élő show-ba kerültek, de sajnálják kiesett Mentor Házas társaikat.

Őket választotta Tóth Gabi és Puskás Peti

Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot jutatta tovább vasárnap este a 2016-os X-Faktor élő showjába. Puskás Petinek azonban úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, a vadóc énekes ugyanis máris balhéba keveredett.

Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!

Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor, ahol kizárólag az önök szavazata számít!

Mit jelent a zene Tóth Gabi, Lotfi Begi és a lányok számára?

A lányok és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Jáger Kinga azt érezte, hogy Gabi teljesen lemondott róla, azonban a lány mentora úgy döntött, hogy továbbviszi őt az élő show-ba!

Jáger Kinga: Soon We'll Be Found (Sia)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz érkezett. Íme Jáger Kinga produkciója!

Tóth Gabi rázta a hideg Jáger Kinga produkciója közben

Tóth Gabi elmesélte Beginek Kinga történetét, hogy egyszer már sikerült eljutnia a Mentor Házig, akkor azonban kiesett. A lány most hatalmasat énekelt, és Tóth Gabi megnyugodott a produkciót hallva.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Így készültek kedvenceid: örömzenélések és gyakorlások a Táborban

Amikor sok jó énekes egy helyre kerül, teljesen természetes, hogy előkerül egy-egy gitár, és rövid időn belül szinte mindenki dalra fakad. Az örömzenélések után pedig jöhetnek a tudatos gyakorlások a nagy megmérettetésre.

Jáger Kinga

Újabb ígéretes versenyző állt az X-Faktor színpadára. A közönség állva tapsolt, Gabi pedig lényegretörően kijelentette: "Így kell ezt csinálni!"

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Jáger Kinga: Flashlight (Jessie J)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Jáger Kinga produkciója!

Erdész Márton, Jáger Kinga, Márföldi Életke, Szűcs András Csaba: Up (Olly Murs ft. Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Erdész Márton, Jáger Kinga, Márföldi Életke és Szűcs András Csaba produkciója!

Jáger Kinga 4 év után ismét az X-Faktor színpadán bizonyíthatott

Láttunk már példát arra, hogy megnyerte az X-Faktort az, akit korábban a Mentor Házból küldtek haza. Danics Dóra arról mesélt, hogy mérhetetlen szomorúság , csalódottság után újra felépítette önmagát és pontosan úgy és annyit változott, amire szüksége volt ahhoz, hogy képes legyen a győzelemig menetelni. Most egy volt vetélytársa tért vissza, a tett helyszínére, négy év után Kingától elájultak a mentorok. Gabi igen élénken emlékezett rá, hiszen annak idején pont ő küldette haza Malek Miklóssal a böhönyei énekest.

Gáspár Lacinak Jáger Kinga lett a kedvence!

Jáger Kinga produkciója meggyőzte mind a négy mentort, Alex még azon is elgondolkodott, hogy milyen jó tanácsot tudna adni egy ennyire tehetséges lánynak.

 

Jáger Kinga négy év után újra az X-Faktor színpadán

Tóth Gabi ismerősként üdvözölte Jáger Kingát, a lány ugyanis a 2012-es X-Faktorban a Mentor Házig jutott. Most úgy érzi, végre sikerülhet az álma, és szeretné megmutatni, mennyit fejlődött az elmúlt években.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Jáger Kinga: Dangerous Woman (Ariana Grande)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Jáger Kinga produkciója!

Jáger Kinga ByeAlextől tartott egy kicsit…

A 21 éves lány 2012-ben már indult a műsorban, de akkor kiesett a Mentor Házban, viszont most ismét rászánta magát, hogy újra megpróbálja a versenyt.

X-Faktor: Sosem látott felvételek az új tehetségekről

Az X-Faktor múlt szombati adása lett 2012 legnézettebb televíziós műsora. A Fókuszban bemutatunk néhány eddig nem látott felvételt Az X-jelöltekről! Az egyik versenyzőről például kiderült, hogy 12 évvel ezelőtt egyszer már megfordult az RTL-nél.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való