KERESÉS search-close

István

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "István"

„Soha ekkora meglepetés engem még nem ért!”

István, a kétgyermekes édesapa egy kétmillió forint értékű utazási utalványt kapott, hogy a Karibi-térségbe utazhasson fiaival. A Csíki Sör dolgozója nem találta a szavakat meghatódottságában. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Megrázó történet: Egyedül nevelte fel két gyermekét a Csíki Sörgyárban dolgozó férfi

István évekkel ezelőtt elvált a feleségétől, és ő nevelte fel a gyermekeiket. Az anya kezdetben megpróbált keresztbe tenni a férfinak, és rájuk hívta a gyámhivatalt, azonban 10 éve végleg eltűnt az életükből, és külföldön kezdett új életet. A megrázó történet teljesen felkavarta az álruhába bújt főnök érzéseit! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Barbi és a párja újra összeházasodnak!

Barbit óriási meglepetés érte, amikor meglátta a tengerparton felé közeledő férjét, Istvánt. A házasok 10 éve esküdtek meg, és most kiderült, hogy hamarosan újra egybekelenek!

Annamari nem érzett semmit a hipnoterápia közben

Miután Annamari, Csenge és Laci elmondták, milyen fóbiájuk van, István felajánlotta, hogy egyiküket megpróbálja meggyógyítani. Miután Annamari lett a kiválasztott, behoztak egy madárpókot, hogy megbizonyosodjanak arról, a lány valóban retteg-e a nyolclábúaktól, aztán kezdetét vette a hipnoterápia...

Pali beadta a derekát, és az Anikó Show-ban jegyezte el szerelmét!

István azért jött el a műsorba, hogy megkérje párját, jegyezze el őt. A fiú középiskolában jött rá, hogy a saját neméhez vonzódik, és már több mint két éve él párkapcsolatban. István és szerelme együtt laknak, és nagyon boldog párkapcsolatban élnek, de úgy érzi, hogy egy jegygyűrű még tökéletesebbé tenné a kapcsolatukat.

Anikó anyakönyvvezetőnek állt, és ő is igent mondott!

Pali és István kiegészítik egymást, és nagyon boldog párkapcsolatban élnek. Van két macskájuk is, Kókusz és Szörnyi, és még azt is tudják, mikor van az évfordulójuk. Mikor István elővette a jegygyűrűt, Pali nem is gondolkodott, és felhúzta kedvese ujjára.

Mariann:

István azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megkérje gyermeke édesanyját, adjon le pár kilót. István 10 éve ismerte meg Mariannt, van egy csodás kislányuk, de az utóbbi években különköltöztek, és elhidegültek egymástól. István nagyon szeretné visszakapni azt a mosolygós, csinos lányt, aki régen Mariann volt, de a nőnek is meg van Istvánról, és erről a kérésről a véleménye...

Marika szerint István és lánya kapcsolata egy nagy rakás...

Mariann anyukája szerint István és lánya kapcsolata finoman szólva is rossz. István nem ad haza elég pénzt, és Marika szerint az lenne a legjobb, ha lánya végleg elfelejtené a férfit. Marika úgy gondolja, hogy István tehet arról is, hogy Mariann felszedett pár kilót, de nem ez a legnagyobb probléma kettejük között.

Előző rész (2017. május 15.)

Barbi elmegy Paulával inni, ahol találkozik a jóképű Istvánnal. Emma abban reménykedik, hogy Linda elmondja az igazat a férjének. Karesz és Hajni kibékülnek.

Következő rész (2017. május 15.)

Barbi elmegy Paulával inni, ahol találkozik a jóképű Istvánnal. Emma abban reménykedik, hogy Linda elmondja az igazat a férjének. Karesz és Hajni kibékülnek.

Elviselhetetlen fájdalmai voltak, és még mindig egy hónapja volt a várólistán

A nagyatádi férfi otthon, egyik éjjel, megműtötte saját magát. Serdült Szilviának azt mesélte, elviselhetetlen fájdalmai voltak. Járt orvosnál, de csak hónapokkal későbbre kapott időpontot az ultrahangra. A fájdalom viszont egyre erősödött, és attól félt, azt az időpontot már nem éri meg.  István szerint, ha lenne pénze, vagy kapcsolata, vagy ha Budapesten lakna, akkor előbb kapott volna kezelést, és nem kellett volna éjszaka, a sufniban magának kiszednie a vérrögöket a lábából.

Elhunyt Avar István


szerző:
2014.09.14. 14:44
Elhunyt Avar István

Két nappal Sztankay István után, a Nemzet Színészeinek egy másik tagja, Avar István is elhunyt, hosszú betegség után. Az egyik legszebb orgánumú színészt a Fekete város Bibókja, a Hideg napok Dorner tizedese, vagy a Gyertyák csonkig égnek Henrikjeként ismerték a legtöbben.

Egymásnak üzenget Tarlós és Lázár

A médiában üzenget egymásnak Tarlós István főpolgármester és Lázár János miniszter. Tarlós István közösségi oldalán azt írta, nem mond le a Margitsziget, a Lánchíd, vagy az állatkert felújításáról.

Politikai vitával nyitott a tanév

Vége a vakációnak, hétfőn reggel elkezdődött a tanév. Összesen körülbelül 1 millió 270 ezer diák ült iskolapadba.

A Mirigyek az István, a királynak sem kegyelmeztek

Lagzi Lajcsi, Fásy Ádám, Kiszel Tünde, Bunyós Pityu, Győzike, vagy Andy Vajna – és még ennél is több híres ember tűnik fel a Mirigyek legújabb giga klipjében, és persze ismerős a dallam, az István a Királyból készül a legújabb őrület.

István, a király: botrány vagy siker?

Nem csitulnak az István, a király körüli hisztérikus megnyilvánulások. A rendező számított rá, hogy vitákat vált majd ki az előadás, de azt, hogy ilyen indulatokat vált ki egy színházi produkció, még őt is meglepte. Először a Fókusznak beszélt arról, hogy a közelmúltban, kis híján fizikálisan is bántalmazták.

Szörényi Leventének a régészet a hobbija

Több száz szereplő, hatalmas díszlet, és egy több évtizedes rockopera, amely még ma is nagyon népszerű. Az István, a királyt Alföldi Róbert rendezésében láthatjuk újra, de egy kicsit másképp, mint ahogy megszoktuk. De vajon mit csinál ma a mű zeneszerzője?

Feke Pál nem tartja magát partyarcnak

Miközben ezekben a napokban Alföldi Róbert és kitűnő színészei az István, a király jubileumi előadására készülnek, két neves magyar dj a rockopera egyik dalából alkotott remixet, amelyet Feke Pál előadásában hallhatunk majd.

Fókusz 13-07-26


szerző:
2013.07.26. 20:50
Fókusz 13-07-26

Fókusz: Cipőre emlékeznek – Öt hónapja halt meg és most a legnagyobb magyar sztárok tisztelegnek előtte. Benéztünk a próbákra. Áldozatok nyomában – Volt haditudósító, most ismert filmes. Csaba ezúttal Delhiben forgatott a nemi erőszakról. Kiásták a csatabárdot – Stohl és Feke, azaz Koppány és István. A harc már kameránk előtt elkezdődött.

Alföldi Róbert újabb nagydobásra készül

A színész-rendező az operák és operettek után most egy rockballadát és egy rockoperát állít színpadra. Hogy pontosan milyen „alföldis” tervei vannak a Kőműves Kelemennel és az István, a királlyal, azt a 8:08 – Minden reggel csütörtöki adásából megtudhatod.

Puding létrán lépdel a Guinness-rekord felé

Csak pár lépés az emberiség többségének, Istvánnak azonban kínszenvedés leszállni a 3 fokos kettőslétráról. 14 óra alatt 40 ezer lépés, és 10 km – ezt a távot, illetve leginkább saját magát győzte le a Várpalotai szobafestő.

Karácsonyozás az RTL híradósaival

Antóniának és Istvánnak egy-egy napja maradt a bevásárlásra, ahova a Fókusz kamerája is elkísérte őket. A kétgyermekes anyuka és négygyermekes apuka a legtöbb időt természetesen a játékboltokban töltötte.

Fókusz Plusz 10-09-18


szerző:
2010.09.18. 19:30
Fókusz Plusz 10-09-18

Fókusz Plusz: Nemrég lettek az ország kedvencei, pedig ők már egész életükben szórakoztatták a környezetüket. Jönnek a Showder Klub legnépszerűbb szereplői! Mi a teendő, ha férfi nem képes feldolgozni, hogy párja szakítani akar vele?

Fél Kettő 10-08-31


szerző:
2010.08.31. 14:30
Fél Kettő 10-08-31

Fél Kettő: Vallomás - Először nyilatkozott Seffer István, az őssejtbotrányba keveredett plasztikai sebész. Debütálás - Erős Antónia először mutatta meg ikreit a nyilvánosság előtt. Az abszolút rekorder - Övé a legtöbb világbajnoki aranyérem, vendégünk Kovács Kati.

Pénzzel segítene Orbán a Vajdaságnak

Anyagilag is támogatja a magyar kormány a vajdasági autonómia legfőbb szervét.

Korhű idegenvezetés Fehérváron


szerző:
2010.08.14. 16:14
Korhű idegenvezetés Fehérváron

Lovagok kalauzolják a turistákat a középkori romkertben és a bazilika altemplomában.

Rogán hű marad a Belvároshoz


szerző:
2010.08.12. 16:59
Rogán hű marad a Belvároshoz

A belvárosi polgármesterségért indul az őszi önkormányzati választásokon Rogán Antal, és nem él a főpolgármester-helyettesi lehetőséggel.

Fél Kettő 10-08-10


szerző:
2010.08.10. 14:20
Fél Kettő 10-08-10

Fél Kettő: A felmelegített káposzta - feléleszthető egy kapcsolat évekkel a szakítás után? A siker íze - Meddig tarthat a karrier? Vendégünk Tabáni István. Népszínház utcától Manhattanig - egy ösztöndíj változtatta meg a 24 éves fiú életét.

Házi videónapló Tabáni István repülős turnéjáról

Az énekes retteg a magasságtól, a csomagjai pedig lemaradtak a gépről. A viszontagságos utazás végül fergeteges koncertbe torkollt, Tabánit szétszedték az erdélyi rajongók, exkluzív felvételek a Fókuszban!

Fókusz 10-08-02


szerző:
2010.08.02. 20:45
Fókusz 10-08-02

Fókusz: Őrjöngő tömeg fogadta Erdélyben Tabánit. Jön a házi videonapló. Exkluzív riport Teneriféről. Megszólalnak a meggyilkolt anyuka kollégái, és kiderül, hol tart a nyomozás. Újabb halál a focipályán. A sportoló egy olaszliszkai meccsen esett össze.

Vád alatt a korrupt munkaügyisek


szerző:
2010.08.02. 19:50
Vád alatt a korrupt munkaügyisek

Vádemelést javasol a Nemzeti Nyomozó Iroda az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség volt elnöke és társai ellen.

Kitárta kapuit a Művészetek Völgye

80 helyszínen több mint 1200 program várja az érdeklődőket július 23. és augusztus 1. között.

Hölgy a Völgyben


szerző:
2010.07.20. 15:55
Hölgy a Völgyben

Péntektől ismét Művészetek Völgye! Palya Bea lesz az idei fesztivál háziasszonya, mind a tíz nap fellép Kapolcson.

Reggeli 10-07-20


szerző:
2010.07.20. 09:05
Reggeli 10-07-20

Reggeli: A keddi Reggeliben egy érdekes kísérletet hajtottunk végre Terry Black-en Pap Lambert István hipnotizőr segítségével. Egy külföldi nőnek ugyanis egy virtuális, hipnózisban végrehajtott álműtéttel sikerült 25 kilót leadnia fél év alatt. Azt sulykolták belé, hogy gyomorgyűrűje van. A virtuális műtétet Terry Black-en is végrehajtottuk.

Kövér házelnök, Stumpf alkotmánybíra lesz

Kövér Lászlót ajánlja Orbán Viktor az Országgyűlés elnöki posztjára.

Tarlós hivatalosan is főpolgármester-jelölt

Ellenszavazat nélkül támogatta a Fidesz országos választmánya, hogy Tarlós István legyen a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Vakvezető kutyákkal szövetkeztek a pólósok

A vízilabdások szeretnék felhívni a figyelmet a látássérült emberek problémáira.

A lány, akiért rajong Tabáni István

A pici unokahúg kedvéért a Csillag Születik győztese szinte bármire képes. István ugyan a tehetségkutató óta szinte levegőhöz sem jut, de a rengeteg fellépés közben is szakít időt Emmára.

Mikola rendet tenne a szülészeteken

A politikus szerint véget kell vetni annak a jogsértő gyakorlatnak, hogy vannak orvosok, akik tízezreket kérnek a szülés előtt álló nőktől.

Eszter és Dani véres kalandja


szerző:
2010.07.01. 03:00
Eszter és Dani véres kalandja

A barátok egy rádióműsort vezettek, és arról is meséltek, hogyan sérült meg Eszter a közös nyaraláson.

Tarlóst akarja a Fidesz


szerző:
2010.06.26. 16:13
Tarlóst akarja a Fidesz

A Fidesz budapesti választmánya Tarlós Istvánt jelölte szombati ülésén a párt főpolgármester-jelöltjének.

Tabáni Istvánt vitorlázás közben faggattuk

Az énekes a Kékszalagra készül, és arról is mesélt, hogy nemrég kedvesével Firenzében járt.

Lábukban van az X-Faktor


szerző:
2010.06.18. 15:13
Lábukban van az X-Faktor

Marsi Anikó, Barabás Éva és Véber István is felhúzza a nyúlcipőt a hétvégén. A hírességek az Ultrabalaton futóversenyen indulnak.

Süvíteni lehet a kerékpárba rejtett motorral

Varjas István motorja akár az óránként 90 kilométeres sebesség elérésére is képes.

Biztos október 23. és az állami földek ügyében

Balsai István feladata a 2006. október 23-i rendőri túlkapások felelőseinek megtalálása.

Véber István egészséges életre buzdít!

Az Egy CSEpp Teszt szűrőprogramon az esős idő ellenére sokan megmérették magukat az RTL Klub időjósának köszönhetően.

Három dumagép egyszerre löki a Showdert

Egymásnak feszül a színpadon Aranyosi Péter, Kovács András Péter és Hadházi László!

Méresse meg Véber Istvánnal!


szerző:
2010.06.01. 20:22
Méresse meg Véber Istvánnal!

Az RTL Klub időjósának is fontos az egészsége, ezért ott lesz június 4-én Nyíregyházán, az ECSET nevű ingyenes szűrőprogramon.

Ismét elérzékenyült Tabáni István

Az egyik dalt édesanyjának énekelte, majd hosszú másodpercekig nem tudott megszólalni. Az énekesre több ezren voltak kíváncsiak. Ott voltunk vele az öltözőben, és a nagy diadalmenet után.

Tabáni Istvánnak mindenki drukkol

Az énekes első önálló koncertjére készül, a próbán a kézilabdás lányok is meglátogatták.

Tabáni főpróba


szerző:
2010.05.11. 20:40

Reggeli 10-05-11


szerző:
2010.05.11. 08:36
Reggeli 10-05-11

Tabáni Istvánnak a siker szerelmet is hozott. Varga Viktor és Kustánczi Lia összejöttek?

Bujtor emlékkiállítás Veszprémben

Bujtor Istvánra emlékeznek a Veszprémi Petőfi Színházban szerdán. A teátrum egykori igazgatója most ünnepelné 68. születésnapját.

Showder Klub 10-05-03


szerző:
2010.05.03. 23:30
Hadházit földrengés sem tarthatja vissza

Dombóvári István meglátta a földöntúli erőket az új élményeket gyűjtő Pataky Attilában.

Showder Klub 10-04-26


szerző:
2010.04.26. 23:30

Tabáni István aranylemezes lett


szerző:
2010.04.24. 04:00
Tabáni István aranylemezes lett

Egykori múzeumi munkatársai meglepetés-díjátadót szerveztek a Csillag Születik nyertesének.

Tabániért megőrülnek a japánok


szerző:
2010.04.16. 20:56
Tabániért megőrülnek a japánok

A japánok között is népszerű Tabáni István! Kiderült, a Csillag Születik győztesének az egyik nálunk működő külföldi iskola is egyemberként drukkolt.

Tabáni Máté Péterrel duettezik

A Csillag születik győztese első önálló koncertjén a legendával is énekel, a technikának köszönhetően.

Újabb botrányos fotók egy jobbikosról

Péniszpumpát próbálgatva és italozás közepette látható a képeken Szávay István, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetője.

Megérkezett Tabáni István első slágere!

Már dübörög az első saját slágere, Tabáni István pedig mintha kezdené elhinni, hogy nyert és az élete óriási fordulatot vett.

Reggeli 10-03-08


szerző:
2010.03.08. 08:37
Tabáni István sosem látott rokonai

Pisti énekel, Katalin ezoterikus főiskolára jár. Pisti nem szeret sokat beszélni és így van ezzel Katalin is. Közös édesapjuk és a művészet köti össze őket.

FIDESZ: Szekeres mondjon le


szerző:
2010.03.01. 19:20
FIDESZ: Szekeres mondjon le

A Fidesz-KDNP felszólítja a honvédelmi vezetést, hogy az elkövetkező hetekben már ne hozzon személyi kinevezésekről, szervezeti változásokról szóló döntést.

Tabáni István ágynak dőlt


szerző:
2010.02.17. 18:46
Tabáni István ágynak dőlt

Begyulladt a torka Tabáni Istvánnak még beszélni sem tud. Fellépéseit lemondta, szülei ápolják elzárva a külvilág elől - tudta meg a Fókusz.

Tabáni megkérte Judy kezét


szerző:
2010.02.17. 15:03
Tabáni megkérte Judy kezét

Vírusos torokgyulladást kapott Tabáni István, még a beszédhangja is elment, a héten minden fellépését lemondta. Most időt kért, a Fókuszban üzent a rajongóinak. Kiderültek a friss fejlemények is a különös lánykérésről.

Szakállas poén a sztárokkal


szerző:
2010.02.17. 15:03
Szakállas poén a sztárokkal

Megnéztük, ki hogyan festene szakállal. Hogy milyen röhejesen vagy éppen macsósan néznének ki sztárjaink, az kiderül a Fókusz összeállításából.

Sztárparádé az Operabálon


szerző:
2010.02.15. 08:31
Sztárparádé az Operabálon

A társasági élet jeles eseményén a hírességek szebbnél szebb ruhakölteményekben jelentek meg.

Kitüntették Barabás Évát és Tabáni Istvánt

A Csillag Születik győztese két díjat is besöpört a hétvégén, ő lett az internet sztárja, és övé a legnépszerűbb zenei produkció. Barabás Éva pedig az év műsorvezetője lett.

Tabáni mindent vitt a Story Gáláról

Nemcsak a tehetségkutató felfedezettje tarolt, Benkő feleségkereső show-ja is nyert.

Hillert beperelték


szerző:
2010.02.02. 11:35

Startol a Vacsoracsata


szerző:
2010.01.29. 21:05
Startol a Vacsoracsata

Meglepő jelenetek az étkezőasztalnál. Tabáni István nősülni készül? Az újrainduló Vacsoracsata hatalmas meglepetéseket tartogat.

Tabáni István nem vezetheti a nyereményautót

A Csillag születik győztese megkapta a járgányt, de még jogosítványt kell szereznie.

Tabáni István Gönczi Gáborral mulatott

A Kiscsillag és a műsorvezető közösen léptek fel, István a végén meglepetést is kapott.

Presser - Tabáni találka


szerző:
2010.01.22. 20:59
Presser - Tabáni találka

Különleges ajándékkal leptük meg Tabáni Istvánt: összehoztuk Presser Gáborral!

Reggeli 10-01-22


szerző:
2010.01.22. 08:20
Majoros sem kaphat életjáradékot

Az olimpiai bajnok birkozó négy éve karambolozott ittasan. Három évre vonhatják meg tőle a juttatást.

Szellő István utasszállítót vezetett

A híradós a repülés szerelmese, most kipróbált egy szimulátort.

Terepjárót vett az MVM pénzén Kocsis

A volt vezérigazgató szolgálati autója mellett egy 20 millió forintos terepjárót is vetetett magának az állami cég pénzén.

Mit rejtenek Tabáni István gyöngybetűi?

A grafológust nagyon meglepte a Csillag születik győztesének írása. De Vásáry André és Falusi Mariann kézjegye is titokról árulkodik.

Tabáni István elérzékenyült rajongóitól

A Csillag születik győzteséről novellás kötetet jelentetnek meg csodálói.

Sztárcsinálók elemzik Tabánit

Elegendő-e a vele született tehetség, vagy változtatnia kell stílusán, öltözködésén? A Fókusz Plusz megkérdezte az új csillagot, és a sztárcsinálókat, akik Máté Péterhez hasonlítják Tabánit.

Sztáralkat-e Tabáni István?

Kell-e változtatni a Csillag születik győztesén, Tabáni Istvánon? Megvan-e benne az a plusz, ami igazi sztárrá teszi? Erről beszélnek menedzserek, befutott sztárok a Fókusz Pluszban.

Új Királynőt avattunk új sztárok kíséretében

Nem kell hiányolnunk az új színfoltokat a celebvilágból, gyönyörű nők és izgalmas férfiak érkeztek.

Tabáni: elsöprő siker Mága Zoltán gáláján

Nem gondolta volna, hogy ilyen hamar felléphet az ország egyik legnagyobb színpadára és, hogy ő kapja a legnagyobb tapsot.

Kiscsillagok újra együtt a színpadon!

Tabáni István ismét Freddie Mercury-ként tarolt, a Bad Boys félmeztelen produkcióját sikítozás fogadta, és egymást követték a szívtipró tinikedvencek is a Csillag születik gálán.

Teremőrből lett a legfényesebb csillag!

Megannyi küzdelem és kudarc után Tabáni István megnyerte a Csillag születiket. Az énekes a Portré vendége volt!

Tabánit sokkolta a siker


szerző:
2009.12.22. 08:55
Tabánit sokkolta a siker

Tabáni István nemcsak a zsűri, de a nézők szívébe is belopta magát, így ő nyerte meg a Csillag születik döntőjét.

Tabáni István Jimmy helyére léphet?

A visszahúzódó teremőrt egy női magazin címlapjára fotózták, a riporterek hadát is lassan megszokja.

André sejtette, hogy nem lesz Csillag

A férfi szoprán nem izgult a döntő előtt, Tabáni viszont nagyon feszülten várta az utolsó show-t.

Véghajrában a Csillag születik döntősei

A négy versenyző számára óriási a tét, az utolsó napokban már enni és aludni is elfelejtettek.

Ki lesz a Csillag születik befutója?

Esélylatolgatásra kértünk néhány kiscsillagot, a szombati döntővel kapcsolatban.

Freddie Mercury nyomában


szerző:
2009.12.04. 20:38
Freddie Mercury nyomában

Tabáni Istvánt megénekeltettük a legendás budapesti Queen-koncert helyszínén.

Meghalt Iglódi István


szerző:
2009.12.03. 13:51
Meghalt Iglódi István

66 éves korában elhunyt Iglódi István a Magyar Színház igazgató-főrendezője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való