KERESÉS search-close

Istenes Bence

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Istenes Bence"

Sosem találod ki, Istenes Bence honnan nézte végig a VB-döntőt

A műsorvezető meglepő helyszínről izgulhatta végig az év sporteseményét.

Istenes Bence médiatörténelmet írt!

Még soha senki nem vezette két különböző nyelven, két országban az X-Faktor nagyszabású show-ját. A magyar után Istenes Bence mostantól Németországban, második otthonában is bizonyíthat.

 

LÁTNOD KELL: Istenes Bence elkalauzol a német X-Faktor világába

Istenes Bence bevezette a Fókusz nézőit a német X-Faktor kulisszatitkaiba, aminek ő lesz a műsorvezetője. Bence azt is megmutatta, hogy miben tér el a német tehetségkutató magyar társától!

Ezt üzeni Istenes Bence a német X-Faktor stúdiójából

Istenes Bence tavaly januárban költözött a Németország, hogy valóra válthassa álmait. Alig másfél év után teljesült is az egyik legnagyobb vágya: ő lett a német X-Faktor egyik műsorvezetője!

 

Ő a legszexibb sztárapuka!


szerző:
2018.06.26. 11:30
Ő a legszexibb sztárapuka!

A Story Extra szavazásán a celebapukákra voksolhattatok, a győztes pedig már meg is van…

Istenes Bencének egy álma vált valóra!

Istenes Bence médiatörténelmet írt - a hazai után ő vezeti majd a német X-Faktort is! Erről és családjáról is kérdeztük!

Bréking: Istenes Bence lesz a német X-Faktor műsorvezetője!

A Survivor házigazdájának nem lesz teljesen új ez a terep, hiszen a túlélő reality előtt először az After X-ben tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, majd a tehetségkutató negyedik évadától kezdve - három éven át - ő volt az X-Faktor műsorvezetője. Mától viszont nem a Fülöp-szigeteken, és nem is Magyarországon forgat, ugyanis Kölnben vezeti majd a német tehetségkutatót. Istenes Bence ezzel médiatörténelmet írt!

„Otthon, édes otthon” - Istenes Bence itthon

Istenes Bence hazatért a trópusi forgatásáról. 50 napig 40 fokban forgott a Survivor második évada. Bence elmondja, hogy vészelte át családjától távol.

Így telt az Apák napja a sztárapukáknál!

Most vasárnap ünnepeltük meg az édesapákat, és természetesen a híres apukák sem maradtak ki a sorból. Nézzük, hogyan élik meg ezt a „feladatot” és persze azt is, hogyan telt az ünneplés.

Tesztelve! Apukák, akik nem rettennek meg semmitől!

Ha kell, öltöztetnek, frizurát készítenek, de megbirkóznak még a pelenkázás kihívásaival is. Persze állításunkat igazolni is tudjuk. Leteszteltük az apukákat, akik bebizonyították, hogy gyereknevelés terén nem ismernek lehetetlent.

Apák napja: bizony, érdemes őket is megünnepelni!

Vasárnap ünnepeljük világszerte az apák napját! Mi pedig itt, a Story Extrában kicsit előrébb hoztuk ezt az ünneplést: ma különleges, apák napi adással készültünk! De nem csak nekünk fontos ez a nap! Az UNICEF igazi világsztárokkal - például David Beckhammel, vagy épp Hugh Jackmannel - kampányol az apukákért. Idén ráadásul a hazai sztárapukák, és mi is beszálltunk!

Istenes Bence: „Az apaság a legszebb dolog!”

A műsorvezető már alig várta, hogy hazajöhessen a Survivor forgatásáról, hiszen nagyon hiányzott neki a családja. De vajon mit jelent számára az apaság? Hamarosan itt az apák napja, úgyhogy kiderítettük!

Mit jelent Istenes Bencének az apaság?

Istenes Bence egy rövid videóban mondja el, számára mit jelent az apaság - ne felejtsétek, vasárnap apák napja!

Mit keres Istenes Bence Németországban?!

Istenes Bence épp repülőre szállt Berlinben, amikor elkaptuk egy rövid megszólalásra - vajon mit kereshet ott?

Istenes Bence újra magához ölelhette szerelmeit!

Hiába a rengeteg izgalmas kaland, a műsorvezető már nagyon várta, hogy végre hazatérhessen a Survivor forgatásáról. Kíváncsi vagy, mivel teltek az első napjai itthon?

Istenes Bence nagy szakállal jött haza

Napbarnítottan és hat kilóval soványabban ékezett haza Istenes Bence másfél hónap száműzetés után. A Survivor forgatásán már, mint tapasztalt szigetlakó felkészült minden bogár és csúszómászó ellen, csak földrengésre nem számított. Azt mondja a végére már fizikai fájdalomkánt élte meg családja hiányát.   

Nemcsak a családjának hiányzik Istenes Bence

Istenes Bence hetek óta a Fülöp-szigeteken készíti a legújabb Survivor-szériát. Itthon viszont nemcsak a családja hiányolja, hanem jó barátja, Puskás Peti is.  

 

Te szívesen lettél volna Istenes Bence helyében?

Az RTL Klub műsorvezetője nem semmi kalandot élt ált a Survivor forgatása közben. Élménybeszámolójából egyértelműen kiderül, miken kellett keresztülmennie pár napja. Szerinte megérte! És szerinted?

Istenes Bence szívhez szóló üzenete

A Survivor műsorvezetője április elején jelentette be közösségi oldalán, hogy közel két hónapra elhagyja otthonát, hogy újra a Fülöp-szigetekre utazzon a túlélőshow házigazdájaként. Tudta, hogy nem lesz könnyű számára ez az időszak, ám erre talán ő sem tudott felkészülni előre…

Új társkereső show az RTL Klubon?

Három évvel ezelőtt egy izgalmas hírről számolt be a Fókusz csapata: kiderült, a Vigyél el! című műsor iránti óriási érdeklődés nem véletlen, Magyarországot több kutatásban is a „szinglik országaként” is emlegetik. Istenes Bence akkor elmondta, továbbra is várja a műsorához azokat, akik magányosan élnek, és már régóta szeretnék megtalálni igazi társukat!

Istenes Bence körbevezette a Reggelit a Survivor táborban

Istenes Bence már jó ideje forgat a Fülöp-szigeteken. Most viszont küldött a Reggelinek egy kisvideót, amiben a táborban is körbe vezet minket. Nézzük meg, hogy érzi magát, illetve hol és hogyan telnek Bence mindennapjai.

Ilyen volt Istenes Bence meglepi bulija!

A műsorvezető idén is a trópusokon ünnepelte a születésnapját, de nem maradt ajándékok nélkül, hiszen a stáb most is gondolt rá. De vajon milyen az élet a Survivor forgatásán?

Boldog szülinapot Istenes Bence

Istenes Bence kedden lett 31 éves. A szülinapi torta alig bírta a 40 fokos hőséget a Fülöp-szigeteken. A Survivor stábja, ahogy tavaly, idén is meglepetés bulit szervezett neki.

Istenes Bence imádja az életét

Istenes Bence a Fülöp-szigeteken gőzerővel dolgozik a Survivor legújabb évadán, Instagramját követve pedig a mindennapjaiba is betekintést nyújt.

 

Istenes Bence szülinapos


szerző:
2018.05.15. 19:35
Istenes Bence szülinapos

A műsorvezető 31 éves lett. Ahogy tavaly, úgy most is a Fülöp-szigeteken tölti születésnapját, a Survivor forgatásán. Saját blogján megmutatta, miként él kint a trópusokon, hol dolgozik és hogy épp hol hajtja álomra a fejét.

Istenes Bence a világ legboldogabb apukája

A Survivor műsorvezetője két évvel ezelőtt életének egyik legfontosabb óráiról mesélt, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy héttel azután, hogy megszületett a kisfia, kezdte csak elhinni, hogy tényleg apuka lett és szép lassan kialakult a hétköznapjaik ritmusa is.

Már nagyon vártuk: szerelem érkezik az RTL Klub képernyőjére!

Három évvel ezelőtt, ősszel indult el az egyik legnépszerűbb párkeresőshow, a Vigyél el! Az Ausztráliából indult formátum óriási sikerrel dübörgött, és Angliában akkor már hét évadot is megélt. A kapcsolatra vágyók szép számmal jelentkeztek a műsorba, melynek házigazdája Istenes Bence volt.

Istenes Bence megmutatta, hogy hol lakik a Survivor forgatása alatt!

Már javában zajlik a Survivor forgatása, a túlélőshow műsorvezetője pedig szívesen osztja meg követőivel, hogy mit csinál a Fülöp-szigeteken, amikor épp nem dolgozik. Legutóbb például a lakóhelyét mutatta meg!

Istenes Bence elindult!

A Survivor házigazdája már a Fülöp-szigetekről posztolt, de még utazás előtt beszéltünk vele.

Istenes Bence 50 napra elbúcsúzott a családjától

Istenes Bence elindult a Fülöp-szigetekre leforgatni a Survivor következő évadát. A műsorvezető a könnyeivel küszködött a búcsúzáskor!

Ez volt a legnagyobb összecsapás a Hagyjál főzni! konyhájában!

Egy éve annak, hogy nem kevés vérveszteséggel, de nyertek Istenes Bence nagy kedvencei. A Hagyjál főzni! című műsor két szériájának győztesei egymás ellen keverhették a rántást. A két hipochonder páros nagyon egymásra talált, nem lehetett tudni, mi sülhet még ki a találkozásból.

Istene Bence sírva búcsúzott családjától

Istenes Bencét, amikor felkérték az idei Survivor műsorvezetésére, egy percig sem habozott. Imádja ezt a formátumot, és akkor még úgy volt, hogy Adélt és kisfiát is magával tudja majd vinni a forgatásra. Ez azonban mégsem jön össze, mert közben kiderült, hogy párja várandós. Így kapcsolatuknak ismét túl kell élni az 55 nap különlétet.

 

Sztárok, akik egyre komolyabban lazulnak Sebestyén Balázs nappalijában!

Végre Sebestyén Balázs is megkapja a magáét szombat este! De, hogyan kerül a képbe Szellő István? Mire készül Istenes Bence Kiss Ramónával? Két évvel ezelőtt megmutattuk, hogyan pörgetik fel magukat a játékra kész, győzelemre éhes hírességek Balázs nappalijának küszöbén!

Pumped Gabo a konyha ördöge?

Hiába pumpálta fel magát Pumped Gabo egy évvel ezelőtt, kevés volt a konyhában, ahogy az a naturista páros is, akik a természetesség és a meztelen valóság híveként próbáltak valami jót kisütni.

Exkluzív: Istenes Bence így él Kölnben!

Egy éve, hogy kiderült: Istenes Bence elköltözött Kölnbe Adéllal és kisfiukkal. A műsorvezető elmesélte, ügyesen és fiatalosan menedzselik az életüket, ráadásul Bence vloggerkedésbe is kezdett, aminek a rajongótábora egyre csak növekszik, és ez a mai napig így van.

Ezért kelt fel sírva Istenes Bence

Két hét múlva újra több ezer kilométerre utazik el Istenes Bence, hiszen rövidesen elkezdődnek a Survivor forgatásai. Már az előző évad is próbára tette a műsorvezető lelkét, és most sem lesz könnyű dolga: Bence azt írta, sírva kelt fel egyik nap, mikor az elválásra gondolt.

Istenes Bence lesz a 2018-as Survivor műsorvezetője!

A műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, azonban sokan támadni kezdték, amiért 50 napra magára hagyja várandós párját és kisfiát.

Barátságtetkók Istenes és Fluor módra

Istenes Bence egy hete barátsága jelképéül egy cápát tetováltatott alkarjára - Fluor Tomi kedvenc állatát. Tomi nem sokat várt a viszonzással... 

Erről árulkodnak a sztárok tetoválásai!

A tetoválások szinte mindig valamilyen jelentős tartalommal bírnak viselőjük számára, de vajon mi a helyzet a sztárvilágban? Kinek milyen emléket, titkot rejtenek a bőrére varrt jelképek?

Miről mesélnek és árulkodnak a tetoválásaink?

Minden testre varrt képnek, vagy szövegnek mondanivalója van, ám vannak, amelyek mindennél többet jelentenek viselőiknek. Lássuk a sztárok legféltettebb tetoválásait!

Haza még nem jönnek, de újra költöznek Bencéék

A fiatal pár több mint egy éve döntött úgy, hogy Németországba, azon belül is Köln városába költöznek, a műsorvezető így jobban tudta építeni a helyi kapcsolatait. Közös életükben több jelentős változás is lesz ebben az évben.

ADÉL ÉS BENCE: „Sokkal nehezebb volt, mint terveztük”

Istenes Bencét és Csobot Adélt a kétlaki élet nehézségeiről, Münchenbe költözésükről és jövőbeli terveiről faggattuk. És persze feltettük azt a kérdést is, ami mindenkit foglalkoztat, hogy vajon mikor lesz az esküvő?

Okoskütyüt a gyerekek kezébe! Mit gondolnak erről Istenes Bencéék?

Istenes Bence és Csobot Adél a saját szabályaik szerint nevelik gyermeküket, és az is kiderült, ők mit gondolnak az okostelefon- és tablet használatról iskolás kor előtt.

Adjunk tabletet a gyerek kezébe?

Csobot Adéllal, Istenes Bencével és Kiss Gergővel arról beszélgettünk, vajon érdemes-e kütyüket adni gyermekeink kezébe. Vajon jót vagy rosszat teszünk vele?

Közös pancsi a gyerekkel? Dobó Ágiék és Istenes Bencéék is erre szavaznak!

Sokan megbotránkoznak, amikor a sztárok olyan fotókat tesznek ki a közösségi oldalaikra, amelyeken együtt fürdik az egész család. Vajon mi a bevett szokás, és mit mondanak erről Bencéék vagy éppen a szakértők?

Meztelen fürdés a babával?

Miért indíthatott el kommentháborút Istenes Bencéék fotója arról, hogy együtt fürdenek két éves kisfiúkkal. Miért ne ülhetnének egy kádba meztelenül a szülők kisgyerekeikkel? A nőgyógyász és a szexuálpszichológus is más véleményen van!

Hagyjál főzni! avagy sztárpasik a konyhában!

Amelyik konyhában Istenes Bence a háziúr ott garantált a totális káosz és a jókedv. Pont egy évvel ezelőtt tettük fel a kérdést: de, hogy ki lesz képes az őskáoszt megállítani? Hogy Aurelio vagy Gáspár Laci, az már csak a hétfői adásból derült ki. Az biztos, hogy a Hagyjál főzni! felvételein, azért Valkó Eszterék is tudtak meglepetést okozni.

Így tudta meg Istenes Bence, hogy újra apa lesz!

Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeküket várják, Bence pedig most elárulta, hogyan tudta meg, hogy ismét terhes a párja!

Istenes Bencééknél érkezik a kistesó!

Istenes Bence és Csobot Adél azt mondták, ők most a világ legboldogabb emberei, amióta tudják, hogy Adél a szíve alatt hordja a második kisfiúkat. A szülők ezúttal is rendhagyó módját választották annak, hogy megtudják milyen nemű lesz második gyerekük.

BENCE&ADÉL: „Potyogtak a könnyeink”

Nagy az öröm Istenes Bencééknél, Adél ugyanis újra babát vár. Tervezték a kicsit, és mindenképp maximum 3 év korkülönbséget szerettek volna a két pici között, ami most úgy tűnik össze is jön! Hogy mit szólt ahhoz Natan, hogy nagytesó lesz, és hogyan tudták meg a boldog a szülők a kicsi nemét, meséljék el ők!

Jön a második baba!


szerző:
2018.03.08. 16:50
Jön a második baba!

Csobot Adél és Istenes Bence közösségi oldalaikon jelentették be, hogy hamarosan érkezik második gyermekük. Azt is elárulták, hogy a baba fiú lesz.

Az RTL ismert arcai így szembesültek az első felvételeikkel!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon leesett az álla a hazai hírességeknek, amikor szembesítettük őket első tv-s szerepléseikkel. Erős Antónia és Szellő István is jót nevettek régi önmagukon, ahogy Istenes Bence is verte a térdét. Nézd vissza a pillanatot, amikor az RTL ismert arcai szembesülnek a legeslegelső róluk készült felvétellel.

Bébibumm: Istenes Bencéék újra babát várnak!

A Survivor műsorvezetője és párja közösségi oldalaikon jelentették be a hatalmas örömhírt. Ráadásul azt is elárulták, hogy kisfiú vagy kislány lesz a második gyermekük!

Istenes Bencéék nem félnek a pucérkodástól

A szerelmesek nemcsak vlog bejegyzésekben, de cuki képeken is megörökítik közös életük mindennapjait. Ezek között a fürdőzések is ott vannak a kicsi Nátánnal. Ti félnétek a meztelen igazságtól?

Istenes Bence kisfia először repült

Istenes Bence és Csobot Adél mióta Németországban élnek rengeteget szállnak repülőre, így a leggyorsabb haza utazni. Kisfiuk, a másfél éves Nátán azonban eddig nem szállt a fellegekbe. A hétvégén viszont megtört a jég.

Így fogadta Istenes Bence, hogy kisfia lesz!

Két évvel ezelőtt, pont ezene a napon a műsorvezető és énekes szerelme, Csobot Adél első közös babájukat várták, akiről kiderült, hogy kisfiú lesz. A Fókusz megkérdezte a párt, mit szól a nagy hírhez.

Istenes Bence: „Van olyan, amire nem tudsz felkészülni”

Jelentkezni szeretnél a Survivor-be? Most megtudhatod, hogy a túlélő show házigazdája szerint milyen nehézségekre számíthatsz.

Baba esküvő nélkül? Erről mesélnek a sztárpárok!

Manapság már egyáltalán nem az esküvő a szerelmesek elsőszámú célja, sokszor találkozhatunk olyan párokkal, akik előbb babáznak, minthogy egy papírral foglalkozzanak. Istenes Bencét és Dobó Ágit is kifaggattuk!

Boldog lehet a család házasság nélkül?

Melyik jöjjön előbb: a gyerek vagy a házasság? Egyre többen alapítanak családot papír nélkül. A Fókusz riportere Dobó Ágiékat és Istenes Bencéjéket kérdezte arról, hogy szerintük miért élvez a gyermek prioritást a házasságnál.

Fókusz 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 19:05
Mit vinne magával Istenes Bence a Survivorbe játékosként?

Istenes Bence Kölnből üzent: a Survivor házigazdája elárulta, hogy mit vinne magával, ha versenyző lenne.

 

Így zajlott a Hagyjál főzni! castingja!

A Hagyjál főzni! első évada akciódúsra sikerült: volt, aki hatalmasat esett főzés közben, más pedig felgyújtotta a serpenyőt. De volt olyan is, aki milliós nyereménnyel távozott Istenes Bence konyhájából. Tavaly pedig megmutattuk, hogy a második évad castingja sem volt unalmas.

Istenes Bence új kalandok elé néz!

Pontosan egy éve derült ki, hogy Istenes Bence vezeti majd a Survivor legújabb szériáját. Kiderült, a műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, de egyeztetett párjával, Csobot Adéllal is a munkáról és az utazásról – erről mesélt a Fókusznak.

ValóVilág: VV Viki, a szópárbajok mestere

Négy évvel ezelőtt, a Fókusz nyomon követte a VV negyedikg szériájának egyik újítását, vagyis azt, mikor VV Viki megtudta, beszavazó show nélkül költözhet be a Villába. Hamar kiderült, a lánynak rendesen felvágták a nyelvét, az interjú során még Istenes Bencével is szópárbajba keveredett.

Hihetetlenül cuki kép került elő Istenes Bence és Csobot Adél kisfiáról!

A kis Natanra rátalált a szerelem? Istenes Bence egy irtó aranyos képet posztolt kisfiáról, ami erről árulkodik!

Így búcsúztatták a 2017-es évet a celebek!

Összegyűjtöttük neked, hogy a magyar hírességek hogyan köszöntötték a 2018-as évet. Volt aki pizsamában, volt aki a családjával és olyan is, aki a barátaival töltötte a szilvesztert. Következzen válogatásunk!

A Hagyjál főzni! beterelte a konyhába az anti-konyhatündéreket

A gasztrovetélkedőben anyák és gyermekeik ugrottak be Istenes Bence mellé a konyhába. Persze, itt az édesanyák csak szóban segíthették bénázó csemetéiket. Olyanok is akadtak, akik itt ismerkedtek meg a fokhagyma fogalmával, mások pedig majdnem felgyújtották a konyhát.

ISTENES BENCE: „A Hagyjál főzni! volt a kedvenc formátumom”

Bence fiatal kora ellenére nagyon sok és sokféle műsort vezetett már, de a szívéhez mindig azok álltak a legközelebb, ahol spontán történtek a dolgok és spontán kellett reagálni. A főzős műsorban pedig semmi sem akadályozta meg abban, hogy hódoljon ennek a szenvedélyének.

Mi lehet a Survivor titka?

Elmennél a végletekig, hogy megtudd, milyen határaid vannak? A Survivor eddigi játékosai megtették. A valóságshow-k királya évek óta, megannyi országban hódította már meg a nézőket. Hazánkban 2003 és 2004 után idén is a kalandorokkal tarthattunk. Sőt, már megindult a jelentkezés a következő évadra is!

Istenes Bence őszintén vallott az apaságról!

Bencéről már jó ideje tudjuk, hogy odafigyel a közösségi oldalaira. Olyannyira, hogy saját vlogjában a családjáról készít édes kis videókat. A legújabban bemutatja, milyen is volt hat napig egyedül lenni a kis Natannal.

Sebestyén és Istenes, az RTL Klub showmesterei!

Az elmúlt néhány évben Sebestyén Balázs és Istenes Bence vették át főleg a tehetségkutató műsorok és showműsorok vezetését. Nézzük, melyekre emlékeznek vissza a legszívesebben!

Istenes Bencével felkutattuk a showműsorok rejtett díszleteit

Bence izgalmas helyszínre kalauzolta el a nézőket: az RTL Klub egyik díszletraktára volt a cél. A legendás showműsorok látványelemei egymás mellett sorakoztak fel az óriási épületben. Vajon a műsorvezető mennyit ismert fel közülük?

A leghosszabb és legsikeresebb tehetségkutató, az X-Faktor!

2010-ben kezdődött el az X-Faktor, és azóta sokak álma vált már valóra. 12 mentor, 5 műsorvezető, 87 döntős énekes, 7 győztes és több mint tízezer jelentkező szerepelt az ország legsikeresebb tehetségkutatójában. Az elmúlt évadok felidézése közben Vastag Csaba olyan helyről leste meg a showműsort, ahol eddig még nem járhattak a nézők.

Így örült Istenes Bence a második Comet-gömbjének!

Istenes Bence nem csak Facebookon és Instagramon aktív, nemrég saját YouTube csatornát is indított, így igazán megérdemelte a Comet legjobb social média szereplő díját. Nézd meg, hogyan fogadta Bence az elismerést!

Istenes Bence újra varratott!


szerző:
2017.12.13. 13:52
Istenes Bence újra varratott!

A műsorvezető izgalmas napokon van túl, hiszen együtt vezették a Cometet szerelmével, Csobot Adéllal, ahol ráadásul győzött is, sőt még egy újabb tetkó is a testére került. Szerintetek mi lehet?

Így érkezett meg Csobot Adél és Istenes Bence a Comet helyszínére!

Nézd meg, hogyan érkezett meg a 2017-es Comet díjátadó gála helyszínére a két műsorvezető!

Nézd vissza a 2017-es Comet-gálát!


szerző:
2017.12.11. 17:15
Istenes Bence a legjobb social médiás

Bence instagramját sokszor mutattuk már. Nem véletlenül! Tartalmai eredetiek és a saját életéből meríti az ihletet. A fotókkal és videókkal pedig egyszerűen jobb kedvre deríti több mint 330 ezer követőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!