KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Istenes Bence"

ISTENES BENCE: Így kezelik Natan hisztijeit

A műsorvezető nem titkolja, hogy eléggé meglepő élmény szülőként szembesülni a gyereke dackorszakával. Adéllal egyelőre próbálgatják, hogy mire, hogy reagál a kisfiú, de Bence azt azért elismerte, hogy kettejük közül, ő a szigorúbb szülő.

Dackorszak: hogy kezeljük csemeténk hisztijeit?

Akinek volt, vagy van 2-3 éves gyermeke, annak ismerősek lehetnek a hisztis gyerkőcökről készült jelenetsorok. A magukból kiforduló, dacos, hisztis csöppségek nem éppen a cukiság mintaképei, az első találkozás a „terrible two”-val, azaz a „rémes kétévessel” minden szülő számára sokkoló élmény.

A teljes adást ITT nézheti meg!

ISTENES BENCE: Ha egy szép képet posztolunk, attól az még nem valótlan

Istenes Bence oldala mostanában szerelmes fotókkal van tele, de érthető, hiszen boldog vőlegény. Szerinte azzal nincsen baj, ha valaki szép képet posztol, de azért nem kell túlzásokba sem esni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Emlékeztek még erre: így randizott a Vigyél el! két szerelmese!

Istenes Bence párkereső műsora két évvel ezelőtt igen izgalmas pillanatokat nyújtottak a nézőknek. Az egyik érdekes randin, Attila és Korina úgy döntöttek, hajókázni mennek. Az úton azonban nemcsak a kémia nem működött közöttük, hanem beszédtémát sem találtak.

Berci cserben hagyta Bencét az utolsó védettségi játékon

Hamarosan kezdetét veszi az utolsó védettségi játék, amit Istenes Bence és Berci is kipróbáltak. A Survivor műsorvezetőjének hű társáról kiderült, hogy ha úgy alakul, simán cserben hagyja Bencét, aki még az énekhangját is megcsillogtatta a pályán. Lesd meg, hogy milyen feladat vár ma este a Survivor játékosaira!

Istenes Bence és Fluor Tomi megmondják a tutit!

A két macsó úgy döntött elárulnak néhány titkot magánéletükről! Ám a sztorik mellett, segíteni is szeretnének bajba jutott férfi társaikon.

Survivor Aukció: több tízezer forintot költöttek el a játékosok

Istenes Bence vezetésével lezajlott a Survivor Aukció, ahol minden szigetlakó ötvenezer forinttal gazdálkodhatott. Voltak, akik az összes pénzüket ínycsiklandó falatokra költötték, mások inkább a taktikázásra hajtottak.

ISTENES BENCE:

Istenes Bence elárulta a Fókusz riorterének, hogy ő hogyan képzel el egy tökéletes randit. Hogy, miért gyűlt meg a baja Adéllal az első találkozáskor? Kiderül a videóból!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Bence és Berci romantikus kabóca röptetésétől garantáltan elolvadsz!

Miután Berci hatására Istenes Bence legyőzte a kabócától való félelmét, a két srác egymást kézenfogva engedte szabadon az állatot. Létezhet ennél romantikusabb pillanat?

Istenes Bence, mint szerelemdoktor?

Két évvel ezelőtt, a szerelemdoktor megtette dolgát, Istenes Bence műsorában a kezdeti szimpátia után egymásra találtak a párok. De voltak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy "örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi."

Taktika, kemény próbatételek és a Survivor kulisszatitkai

37 napja éheznek és küzdenek. A túlélőket egyre keményebb próbák elé állítják. A játék egyre nehezebb, már csak hatan élnek a Mandirigma szigeten. Ma este pedig ismét védettségi játék lesz, aki ezt megnyeri, már biztos, hogy benne van a top 5-ben! Bence általában napokkal a felvétel előtt le szokta tesztelni a feladatokat. Most azonban nem volt rá ideje.

A teljes adást ITT nézheti meg!

SURVIVOR: Bence is letesztelte a védettségi játékot

A túlélőket egyre keményebb próbák elé állítják a műsorban. Bence általában napokkal a felvétel előtt le szokta tesztelni a feladatokat. Most azonban nem volt rá ideje, így kameránk előtt próbálja ki először a mókuskereket. 

Istenes Bence Bercinek:

A szigetlakók soron következő védettségi játékán először egy bambuszketrecből kell majd kiszabadulniuk, ezt követően pedig egy hatalmas hörcsögkerékben futva kell a partra vontatniuk egy csónakot. Nézd meg, hogyan hajtotta végre a feladatot Istenes Bence és Berci!

Az utolsó zsákmányszerzésen helyi különlegességeket kell elfogyasztaniuk a szigetlakóknak

Válogatott, egzotikus finomságok várnak a Mandirigma törzs tagjaira a mai zsákmányszerzésen. Ha kíváncsi vagy, hogy mit kell megenniük a játékosoknak a zsákmány megkaparintásához, nézd meg extra videónkat! Ne feledd, ma este 18:55-től Survivor az RTL Klubon!

X-Faktor: kimaradt jelenetek!

Három évvel ezelőtt a tehetségkutató válogatóján szintén voltak olyan produkciók, melyek nem fértek bele az adott adásba. A Fókusz stábja viszont úgy döntött, összeszedi a kimaradt produkciókat, és közben azt is meg tudhattuk Istenes Bencétől, hogy miért „büdös a mókus”.

Istenes Bence és Csobot Adél folyton versenyeznek!

A szerelmesek újabban vlogbejegyzésekben mutatják be kölni életüket, és bevalljuk őszintén: ráfüggtünk egy picit a videónaplóikra. Legutóbb kiderült: ha a győzelemről van szó, Bence a legnagyobb hazug a világon!

Bence vs. Berci - Ki bírja tovább a fullasztó tartályban?

Istenes Bence és hű társa, Berci kipróbálták a Holtak Szigetén felállított egyik kegyetlen játékot. A két srác a fullasztó tartályba dugva a fejét párbajozott, ám egyikőjük tovább bírta a víz alatt. Mit gondolsz, kinek fogyott el előbb a levegője? Nézd ma este 18:55-től a Survivort!

Óriási kísértés vár a szigetlakókra!

Istenes Bence ismét bevezet titeket a Survivor kulisszái mögé, és megmutatja, hogy milyen zsákmányszerző játék vár ma este a szigetlakókra! Annyit elárulunk, hogy hatalmas lesz a kísértés, és öten garantáltan jól fognak lakni!

Istenes Bence:

Istenes Bencének is szemet szúrt, hogy Iliász ellen kezdtek el a többiek szövetkezni, így számára a legnagyobb jelentőségű a következő védettségi játék. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen feladat vár a játékosokra, nézd meg a műsorvezető videóját!

Istenes Bence mondja el a játékosoknak a szabályokat, de mégsem tudja megjegyezni őket?

Bence és Berci ismét versenybe szálltak és kipróbálták a ma esti memóriajátékot is. A Survivor műsorvezetője azonban úgy tűnik, még nem memorizálta eléggé a játékszabályokat, mert Berci csúfos vereséget mért rá... Nézd ma este is a Survivort 18:55-től az RTL Klubon!

Istenes Bence:

A mai védettségi játék helyszínétől egyenesen borsódzik Istenes Bence háta. Pechére az egész stáb röhögve nézte végig a szerencsétlenkedését... Ezt neked is látnod kell!

Ki a legjobb műsorvezető Magyarországon? Istenes Bencét jól átverték...

Bence és Berci a Mandirigma törzs Szociometria zsákmányszerzésének mintájára játszott egy kicsit. Mit gondoltok, kinek a nevét írták fel a táblára a "Ki Magyarország legjobb műsorvezetője?" kérdésnél? Csak annyit mondunk, hogy nem minden az, aminek látszik...

Nem fogod elhinni, milyen játékot barkácsolt a szigetlakóknak Istenes Bence!

Berci kétségbeesetten kérte a Survivor műsorvezetőjének segítségét, ugyanis a játékkészítők állítólag az első egyéni védettségi játékra nem találtak ki semmit. Micsoda szerencse, hogy Istenes Bence a 45 fokos kánikula ellenére össze tudott dobni egy kis faépítményt!

Újabb őszinte kitárulkozás! Szex, méretek, randitippek Istenes Bence új videójában!

Két évvel ezelőtt Bence legújabb műsorában merész kérdéseket tettünk fel a játékosoknak: szexi testrészek, nézések, kérdések és még szexibb válaszok, így tudnánk röviden összefoglalni! A Vigyél el! szereplői nem ijedtek meg riporterünk mikrofonjától!

Istenes Bence megkérte Csobot Adél kezét

Öt év elteltével és egy évvel kisfiuk születése után, Istenes Bence végre feltette kedvesének a nagy kérdést és megkérte a kezét. Adél persze könnyek között, azonnal igent mondott, a részleteket pedig Bence vlogján, együtt mesélték el.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Így ütötte el az időt Istenes Bence a forgatási szünetekben!

Istenes Bence a tengerparton röplabdázott, amikor ideje engedte és épp nem a forgatást pihente ki. Less be egy kicsit a kulisszák mögé extra videónkkal!

Istenes Bence hatalmas lépésre szánta el magát!

Bombaként robbant a hír, a Survivor műsorvezetője úgy döntött, megkéri szerelme, Csobot Adél kezét! Közösségi oldalukon a pillanatot is megosztották rajongóikkal!

Istenes Bence elárulta, mi az X-Faktor titka!

Négy évvel ezelőtt a híres tehetségkutatót Bence és Lilu vezette. Kiderült, már az elején rokonlelkek voltak, ahogy Bence mondta, egy kis kémia is működött közöttük, ami feltétlen szükséges volt ahhoz, hogy jól vezessék az X-Faktort.

Vajon sikerül elkapnia saját magát Istenes Bencének?

A játékosoknak a mai zsákmányszerzésen el kell majd kapniuk egymást. Istenes Bence úgy gondolta, hogy ez számára sem jelenthet problémát, így hát üldözőbe vette saját magát!

Bence és Berci kinyitották a baszatáskát!

A mai zsákmányszerzés során a játékosoknak öt kilós táskákat kell a hátukra venniük. Istenes Bence és Berci most azt is megmutatták, hogy mi rejtőzik bennük! Annyit elárulunk, hogy Pumped Gabo és VV Soma bármit megadna egy ilyenért!

Istenes Bence zseniális videóban foglalta össze a Survivort

Istenes Bence röviden és tömören összefoglalta a Survivor életérzés lényegét! Az extra videóból kiderül, hogy milyen szavakkal jellemezte az eddig eltelt heteket a műsorvezető, aki valószínűleg egy darabig rá sem bír majd nézni a rizsre...

Megújult az Ibon és a Buwaya törzs!

Az újraosztás során átalakult az Ibon és a Buwaya, és néhányan kénytelenek voltak elhagyni eddigi törzsüket. Nézd meg, ki hova került!

Istenes Bence a mélybe vetette magát, és ez vár a szigetlakókra is!

A Survivor műsorvezetője és fotósa felmásztak a mai védettségi játék egyik elemére, ami Istenes Bence szerint minimum tíz méter magas – a valóságban csak négy méteres –, majd halált megvető bátorsággal a mélybe vetették magukat.

Ilyen gusztustalan koktélokat fog Istenes Bence készíteni a szigetlakóknak!

A Survivor péntek esti részében nyers tintahalat, szárított halat, marhatőgyet, marha herét, szöcskét, lisztkukacot és egyéb ínycsiklandó finomságokat kell lenyelniük majd a szigetlakóknak. Bence most megmutatja, hogy mi minden vár a játékosokra, sőt Bercivel meg is kóstolnak egy szárított bogarat. Vagy mégsem?

Csapdába ejtette Istenes Bencét az elárasztott rizsföld

A Survivor műsorvezetője csak külső beavatkozással tudott kiszabadulni a védettségi játék helyszínéről. Nézd ma este 19 órától az RTL Klubot, és kiderül, hogy melyik törzsnek sikerült megszereznie a védettséget jelentő totemet!

Istenes Bence:

A Survivor műsorvezetője kipróbálta a mai zsákmányszerzést is. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik törzs nyeri a játékot, és mi lesz a nyereményük, kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Nagy visszatérés az X-Faktorban!

Három évvel ezelőtt a Fókuszban bemutatták a 2014-es X-Faktor válogatóját, ahol egy igen kellemes meglepetésben részesültek a műsor mentorai. A színpadon egyszer csak Danics Dóra tűnt fel, de végül őt is igen meglepték.

X-Faktor: Istenes Bence minden tudását átadta Kiss Ramónának

Szombaton lezajlott az X-Faktor legújabb szériájának első válogatója. Már az első adásban volt olyan, aki nagyon szép és akadt olyan is, aki nagyon vicces pillanatokat okozott a mentoroknak. Ott voltunk akkor is, amikor Istenes Bence elvitte Kiss Ramónát az első napjára és most megmutatjuk önöknek, hogy hogyan készült a felvétel.

Így készítette fel Istenes Bence Kiss Ramónát az X-Faktorra!

Az X-Faktor egykori műsorvezetője bizalmasan elárulta Raminak, hogy mire számíthat a meghallgatásokon: jönnek a trash arcok; akik azt hiszik, hogy tudnak énekelni, de valójában mégse; na és persze az igazi tehetségek!

El sem hinnéd, mi minden meglapul Istenes Bence táskájában!

Istenes Bence most megmutatja, hogy mi mindent szokott magával vinni egy-egy forgatásra a táskájában! Nem fogsz hinni a szemednek, hogy milyen feneketlen ez a hátizsák!

Az Ibon dilemmája: rántott hús vagy előny a védettségi játékon?

Istenes Bence döntés elé állította az Ibon tagjait. Mivel ők veszítették el a legutóbbi védettségi játékot, ezért választhattak, hogy a következő védettségi játék leírását vagy rántott húst kérnek.

Kókusz nyitás: Istenes Bence vs. Berci

Miután ellesték a kókusz feltörésének szakszerű módszerét, Bence és Berci is machetét ragadott a kezébe, hogy kiderüljön, melyikük a gyorsabb. Vajon sikerül végre kenterbe vernie Bercit a Survivor műsorvezetőjének?

Istenes Bence 70 kilóval szokott bemelegíteni?

A második zsákmányszerzésen egy rudat kell majd a hátukon egyensúlyozniuk a játékosoknak, ami egyre nehezebb lesz a rápakolt zsákok miatt. A játékot Istenes Bence is kipróbálta, de 70 kilónál feladta. Vajon a versenyzőknek meddig sikerül eljutniuk? Kapcsolj ma este is 19:00-kor az RTL Klubra, mert a negyedik résszel folytatódik a Survivor!

Istenes Bence szerelmes videójától te sem tudsz majd szabadulni!

Két évvel ezelőtt indult útjára az RTL Klub egyik vadonatúj műsora, a Vigyél el! Istenes Bence, mint műsorvezető a szívén viselte a játék sorsát, és még egy saját készítésű videót is megosztott arról, ahogy egy romantikus dalt játszik a zongoráján.

Néha a tűzgyújtó is hiábavaló... Ugye, Bence?

Az első zsákmányszerzés során győzedelmeskedő Buwaya már a második napon egy tűzgyújtóval gazdagodott, az Ibon törzs tagjai azonban csak napokkal később tudtak tüzet csiholni. Most Istenes Bence is kipróbálta azt a bizonyos tűzgyújtót, de Berci segítsége nélkül nem igazán járt sikerrel...

Óriási meglepetés érte az Ibon játékosait a vereséget követően

Bár a védettségi játékot elvesztették, Istenes Bence mégis mosolyt tudott csalni az Ibon törzs tagjainak arcára. Az életet jelentő ajándék ugyanis sorsfordító lehet a játékosok számára.

Berci nélkül Istenes Bence is elvérezne a védettségi játékon

A mai védettségi játék egyik akadálya egy palánk lesz, amin a Survivor műsorvezetője is megpróbált átjutni. Azonban hiába próbálkozott felugrani rá, vagy alatta átkúszni, rá kellett jönnie, hogy Berci nélkül nincs esélye. Nézzétek ma este is a Survivort, és kiderül, hogy a két törzs játékosainak hogyan sikerül teljesítenie a feladatban!

Istenes Bencét is megizzasztotta a zsákmányszerzés

Az első zsákmányszerzés során a Survivor műsorvezetője is kitikkadt, hát még a játékosok hogy elfáradhattak! Itt tudod visszanézni az embert próbáló versenyt: www.rtl.hu/3ki3wivq4

Indul a show: a Survivor kulisszatitkai a Fülöp-szigetekről

A következő hetekben 16 vakmerő embert ismerhetnek meg esténként. Mind vállalták, hogy a Föld egyik legegzotikusabb részén küzdenek meg a környezetükkel, egymással és saját határaikkal. A Survivor a világ egyik legkeményebb túlélőshow-ja. Nemcsak azért, mert a mindennapi falatokért is meg kell harcolni, vagy mert semmije sincs a játékosoknak, amit a civilizált életükben megszokhattak. Hanem főleg azért, mert itt fáradtan, idegesen, éhesen, szomjasan is versenyben kell maradni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Ma este kiderül, mi vár a Survivor versenyzőire!

Már egyet sem kell aludni, mert mától minden hétköznap este látható lesz az ősz legnagyobb dobása, a világ egyik legnépszerűbb valóságshow-ja, a Survivor. Izgalmakban nem lesz hiány, szövetségek is alakulnak majd, lesz taktika, árulás, sőt éhezés és nélkülözés is. Mindjárt kiderül az is, hogy mi alapján választották a szereplőket és ők miért jelentkeztek a műsorba. Istenes Bence mesélt nekünk az eddigi legmeghatározóbb tévés forgatásáról, és azt is kiderítettük, hogy mi mindenben kell jónak lennie annak, aki szeretné ezt a műsort megnyerni.

Istenes Bence megmutatja, hogy milyen feladattal indul a Survivor!

A 18:55-kor startoló Survivor játékosainak az érkezést követően rögtön egy versenyben kell megmérettetniük magukat, a tét pedig nem más, mint élelmiszer és eszközök a túléléshez. Az első feladatot Istenes Bence mutatja be most nektek!

Survivor Extra: Ki segít Istenes Bencének a túlélőshow-ban?

Elutazása előtt Istenes Bence úgy döntött, hogy szüksége lenne egy segítő társra a Fülöp-szigeteken. Olyan embert keresett, aki a túlélőshow forgatásain kitart mellette és vigyáz rá, akire bármikor tud támaszkodni, és akiben 100%-osan megbízhat. Nagy szerencséjére végül castingolnia sem kellett, mert betoppant az életébe ez a személy. Kövessétek majd Bence és Berci kalandjait az rtl.hu/survivor oldalon!

Istenes Bence bebizonyította, tud ő, ha akar

Amíg elmesélte forgatási élményeit a műsorvezető, addig elkészítette a Kifőzde történetének első zabos túrógombócát.

Istenes Bence:

A népszerű műsorvezető a mai Reggeliben őszintén mesélt arról, hogy mitől félt legjobban a Survivor forgatása közben.

 

Istenes Bence:

A világ legsikeresebb reality-je, a Survivor augusztus 28-án 19 órakor kezdődik az RTL Klubon, Istenes Bence pedig újabb infókkal jelentkezett be a műsor sajtótájékoztatójáról. Ha még több érdekességre vagy kíváncsi, nézd meg a Fókusz riportját ide kattintva!

Survivor - A játék ismertetése

A Survivor egy valóságshow, ezen belül túlélő show. A műsorban a résztvevők elszigetelten élnek egy lakatlan szigeten. A fődíj 20 millió forint. A formátum az amerikai „valóságshow világ" bölcsőjének számít, hisz ez volt az első, rendkívül magas nézettségű és profitálható tv show az Egyesült Államokban. A műsor magyar változata augusztus 28-tól az RTL Klubonlátható.

Istenes Bence pályát tévesztett?

Pont három évvel ezelőtt a Szigeten megpróbáltuk eldönteni, Bence artistaként vagy bohócként futhatna be fényesebb karriert, ha egyszer pályát vált és beáll egy vándorcirkuszhoz. Az eredmény magáért beszél.

Istenes Bence mindent megoszt videóblogjában!

Istenes Bence kölni mindennapjai rendkívül pörgősek - közben pedig magánéletét is próbálja menedzselni. Videóblogjában őszintén mesél nemcsak az örömteli pillanatokról, hanem a nehézségekről is a műsorvezető.

 

Ez Istenes Bence és Radics Gigi közös szenvedélye!

A Hungaroringen tartott idei Magyar Nagydíj a celebvilágot is megmozgatta, többek között Istenes Bence és Radics Gigi is jelen voltak. Ottléte alatt Gigi élete egyik legnagyobb pillanatáról is beszámolt a Fókusznak.

Augusztus 28-tól Survivor az RTL Klubon!

Már csak néhány hét és kezdetét veszi a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja, a Survivor, ahol hősök születnek.

Istene Bence szerint, nem lehet elég korán kezdeni!

Istenes Bence a Survivor forgatásai után a lehető legtöbb időt próbálja meg családjával tölteni. Például kisfiával, akit már az autóvezetés alapjaira tanítja.

Istenes Bence és a trópusi álommeló

Istenes Bence a nyár elején tért haza a Fülöp-szigetekről, ahol a Survivor című túlélő show forgatásán dolgozott műsorvezetőként. Az utolsó napokban még a helyszínen beszámolt arról, milyen élményekkel gazdagodott Dél-Ázsiában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!