KERESÉS search-close

Inti

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Inti"

Top 4 - A TNT a 90-es évek sikerei után sem tűnt el

Ez a bomba igazán nagyot robbant a 90-es években! Bár a TNT nem tipikus fiúbanda, hiszen csak ketten voltak, és nem is a tánctudásukkal, vagy kigyúrt felsőtestükkel hódítottak. Hatalmas sikerük miatt mégis felkerültek a Toplistánkra. 24 évvel ezelőtt 1995-ben Császár Előd segítségével állt össze a duó és az első számuk, a Bakancsdal rögtön óriási siker lett. Azt viszont kevesen tudják, hogy akkor még Ákos mellett nem Inti volt a másik tag.

Fociőrült hírességek - a Magyar Művész Válogatott tagjai!

Körzetük az színház, a TV, a színpad. Ismert emberek, közéleti személyiségek – ők a művész válogatott tagjai, igazi foci fanatikus hírességek! Vendégünk Kiss Péter Balázs, a Barátok közt színésze, és Inti a TNT-ből!

Mit tervez a jövőre nézve Dobrády Ákos és Inti?

Sokan kapnak a szívükhöz, ha meghallják azt, hogy Kicsi gesztenye. Sokaknak van valamilyen emléke ezzel a TNT slágerrel. Bár a TNT már 10 éve feloszlott, Dobrády Ákos és Inti most újra összeálltak, és beavatták a Story Extrát további terveikbe!

Tombol a retró láz, a TNT fergeteges koncertet adott

Bár a TNT 10 éve feloszlott, egy évtized után is ezrek éneklik a slágereiket. Dobrády Ákos és Inti Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén 6000 ember előtt állt össze ismét. Hubai Antal riportja.

Reggeli 10-12-13


szerző:
2010.12.13. 09:00
Reggeli 10-12-13

Reggeli: Alekosz közeledését egyre nehezebben viselik a Villában a lányok. Szerémi Péter kommunikációs tanácsadóval arról beszélgettünk, hogy mit csinál rosszul Alekosz. Néhány napja pedig már nem titok, újra összeáll a TNT. A zenekar 2011-ben lenne 15 éves, és ennek alkalmából egy hatalmas koncertre készülnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való