KERESÉS search-close

Interpol

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Interpol"

El akarják fogatni Gruevszkit

Elfogatóparancs kiadását kéri Észak-Macedónia az Interpoltól Nikola Gruevszki ellen - közölte az állami hírügynökség. A volt macedón kormányfő novemberben kért és kapott menekültstátuszt Magyarországon, miután magyar diplomaták segítségével Budapestre érkezett. Gruevszki börtönre ítélték hazájában korrupciós bűncselekmények miatt, de még több eljárás is folyamatban van ellene. 

Szabadon engedték Bandika apját


szerző:
2015.07.31. 18:00
Szabadon engedték Bandika apját

A férfit az Interpol segítségével találták meg Belgiumban, miután két évig rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. A férfi a döntés után nyilatkozott, hogy mit mondott, kiderül riportunkból.

Előzetes: Szabadon engedték Bandika apját

A férfit az Interpol segítségével találták meg Belgiumban, miután két évig rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. A férfi a döntés után nyilatkozott. Hogy megbánta-e amit tett, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóból.

Elfogták az apát, aki Dominikán rejtegette fiát

Az RTL Híradó információi szerint elfogták és kedden Magyarországra hozták a rendőrök azt az apát, aki két éven át rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. Bandikát az Interpol segítségével találták meg néhány hete. Hogy hogy reagált a kisfiú édesanyja, kiderül riportunkból.

Újra itthon a magyar kisfiú!


szerző:
2015.06.30. 18:23
Újra itthon a magyar kisfiú!

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. Az anya 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza Bandikát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben.

Előzetes: Bandika újra itthon


szerző:
2015.06.30. 17:00
Előzetes: Bandika újra itthon

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza kisfiát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben, de a 2 ország között nincs kiadatás.

Dominikán találták meg a két éve eltűnt kisfiút

Dominikán találta meg a rendőrség azt a gyermeket, akit két évvel ezelőtt édesapja rabolt el édesanyjától. Hogy mi vár a férfira, esetleg egyből feladja-e magát, erről beszélgettünk ügyvédjével, dr. Lichy Józseffel.

Két év után nemsokára újra láthatja kisfiát

Néhány nap, és akár utazhat is Dominikára gyerekéért az anyuka, akinek kisfiát apja 2 éve rejtegeti előle. Úgy tudjuk, hogy a kinti hatósági ügyintézés napokon belül lezárul, és az Igazságügyi Minisztérium megkapja az erről szóló határozatot. A 7 éves kisfiú 12 napja van egy dominikai gyermekotthonban, amióta az Interpol megtalálta édesapjával együtt. Az Emberi Erőforrások államtitkára híradónknak azt mondta, minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a kisfiú minél gyorsabban hazakerüljön.


 

Karcagi diákok pénze is eltűnt


szerző:
2015.05.13. 18:30
Karcagi diákok pénze is eltűnt

Karcagi énekkarosok nyaralásra félretett pénze is elúszott a csődbe ment Kun-Mediátor Kft-nél. Ez az a cég, amelynek vezetője 800 gyanútlan ügyfél több mint 10 milliárd forintnyi befektetésével tűnt el, őt április óta sikkasztás gyanúja miatt körözi az Interpol. Úgy néz ki, a kórus mégis eljut az olasz tengerpartra, mert az iskolát fenntartó egyház kipótolja az eltűnt pénzt.

Fókusz 14-04-28


szerző:
2014.04.28. 18:30
Fókusz 14-04-28

Fókusz: A mai napig életben van, megölték, vagy tényleg mérget vett be? Welsz Tamás tragédiája másfél hónapja lázban tartja a közvéleményt. Míg az Interpol a mai napig körözi, sokak szerint az üzletember megrendezte saját halálát! De hogy látja a tragédiát egykori barátnője, VV Dya? Végre egymásnak estek a sztárok a Szombat esti Lázban. Testközelből figyeltük, hogyan tüzeli fel a szerelmespárokat az első közös tánc. Volt, aki megtáltosodott, de akit még ez is megviselt.

Nagy-Britanniában van a WikiLeaks alapítója

A The Independent című lap úgy tudja, a hatóságon még az ausztrál férfi telefonszámát is ismerik.

Üldözött lett a Wikileaks alapítója

Nemzetközi letartóztatási parancsot adott ki az Interpol szerdán a Wikileaks nevű internetes oldal alapítója, Julian Assange ellen.

Letartóztatások a focivébé árnyékában

Illegális fogadások gyanújával csaknem hétezer embert vettek őrizetbe négy ázsiai országban.

Félszáz rab oldott kereket


szerző:
2009.05.22. 11:14
Félszáz rab oldott kereket

Alig három perc alatt ötvenhárom veszélyes elítélt szökött meg egy mexikói börtönből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való