KERESÉS search-close

Imre Kata

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Imre Kata"

Rácz Jenő két versenyzője a Veszélyzónában!

Az eredményhirdetések után kiderült, hogy két piros versenyző teljesített a legrosszabbul ma. Vajon a séf melyikük kezét engedi el?

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Ő lett a Középdöntő első kiesője!

A pontversenyek után elérkezett az első olyan eredményhirdetés ideje, ahol egy valakinek már hátra kellett hagynia a kötényét.

Ti mit kérdeztetek volna a séfek ikonikus ételeiről?

Ákos és Jenő is körbeszaladtak a pultoknál, hogy egy kicsit besegítsenek az ételeik elkészítésénél. Vajon mely elemek törtek borsot a versenyzők orra alá?

Sárközi Ákos: „Mi lesz a hat textúra?”

Egy zöldség, egy versenyző, hat textúra. A séfek körbementek, hogy leellenőrizzék, mindenkinek sikerült-e kitalálnia milyen állagokban jelenítik meg a zöldségüket.

Holtverseny: kik áldozzák fel magukat a csapatukért?

Két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a középdöntő első szakaszában, így nekik kellett róla dönteniük, ki legyen az a két versenyző, aki pénteken főz még egyet közülük.

A pirosak mentor apjukat, Rácz Jenőt kérték segítségül

Rácz Jenő 10 percre beállt a csapatához, hogy a rábízott feladatokkal segíthesse őket.

Rácz Jenő: „Ha nem hiszed el, hogy tudsz, akkor nincs helyed a versenyben!”

Kata most is nagyon szomorúan állt a zsűri elé a csapatával, mivel nem volt magával elégedett, mint konyhafőnök. Ez viszont nem az első alkalom volt.

Valóra vált a pirosak rémálma!

A kékek konyhafőnöke már a főzés első 10 percében ellopta az ellenféltől Katát, aki lázadásként folyton adta az instrukciókat az otthagyott csapatának.

Rácz Jenő: „Lejárattok engem, az éttermet, saját magatokat is!”

Bogi és Ákos összekülönböztek az előkészületek alatt. Később pedig az óriási sietségben a rendetlenség is elszabadult a konyhában. A pirosak mentora kiakadt.

Három dudás nem fér meg egy konyhában?

Jerkovics Bogi szerint mindhárman erős egyéniségek a csapatban, így sokáig tartott attól, hogy az esetleges nézeteltéréseket nehéz lesz megoldaniuk. Vajon Katának, Ákosnak és Boginak sikerül elsimítani a civakodásokat?

Rácz Jenő sem tudott segíteni az összetört versenyzőjén?

A pirosak konyhafőnöke teljesen összeomlott, mert csalódott magában. Rácz Jenő és a csapattársai együttes erővel próbálták segíteni, hogy jobban legyen.

Rácz Jenő: „Konyhafőnökként gyenge teljesítmény volt ez a mai”

Leves vagy főzelék? Jenő nem volt ugyan elégedett Bogi konyhafőnökségével, mégis mindent megtett, hogy félrevezesse zsűritársait.

Sárközi Ákos: „Kezdjünk el tálalni!”

Pár perccel a főzés vége előtt a séf végig szaladt a versenyzők pultjai között, hogy megnézze, mik hiányoznak még a tányérjaikról. Hihetetlen tempóban diktálta a feladatokat.

Egy perc alatt kielemezni Sárközi Ákos ételét? Valakinek ez lett a sorsa!

Miután Patrik kapta az előnyt, neki kellett eldöntenie, melyik versenytársa kóstolhatja csupán 60 másodpercig Sárközi Ákos ételét...

Vajon a versenyzők felismerik Sárközi Ákos ételét?

A séf egy eléggé összetett étellel készült a versenyzőknek, amit úgy kellett lemásolniuk, hogy egyáltalán nem látták, hogyan is készült.Csak a kóstolás menthette meg őket.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Zsolt és Vini ellophattak valakit egy másik csapatból

Miután a két srác volt a legjobb az első feladatban, a másodikban az lett az előnyük, hogy 10 percre segítségül hívhattak valakit egy másik csapatból. Vajon szabotőr vagy valódi segítség lesz ez a versenyző?

Sánta Juliskát a versenytársai mentették ki a bajból

A hátráltatása miatt Juliskának úgy kellett lemennie a piactérre, hogy csak a kezében foghatta az alapanyagokat, nem használhatott ládát. A versenytársai azonban megmentették.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

Sokkoló: Jenő versenyzője a saját csapattársát hátráltatta!

Imre Kata kezében volt a lehetőség, hogy valakinek megnehezítse a főzését. Mindenki arra számított, hogy a kékek közül választ majd ki valakit, nem így történt...

Fordulat: a séfek választottak alapanyagot a versenyzőknek

A második feladatban, rendhagyó módon nem a versenyzők választották ki a főalapanyagaikat, hanem mentoraik. Mindenki külön indoklással vehette át a főelemét.

Zé fogadást kötött a séfekkel!

Imre Kata értékelése közben igazán kreatív ötlete támadt a zsűrinek: a séfek kitalálták, hogy Zé festesse be a haját kékre és pirosra... Vajon bevállalja?

Rácz Jenő zavarba hozza a versenyzőit?

A séf első hat versenyzője lelkesen ugrik fejest az előttük álló megpróbáltatásokba, de vajon mit gondolnak mentorukról? 

Imre Kata


szerző:
2019.05.03. 21:30
Imre Kata

Imre Kata a Válogató első napján érkezett, és azonnal meg is győzte Rácz Jenőt, hogy kötányt adjon neki.

Az egyik versenyző visszaszólt a séfeknek?

A két séf lement a pultokhoz, hogy megnézzék, hogyan haladnak a versenyzők az ételeikkel. Az azonban még őket is meglepte, amikor a tanácsukkal azonnal szembement az egyik versenyző.

„Ez nagyon motivál arra, hogy vele dolgozzak”

Imre Kata nem is tagadja, hogy Sárközi Ákost választaná mentorának. És hogy miért? Elárulta!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való