KERESÉS search-close

Hungary's Got Talent

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hungary's Got Talent"

Top 4 - Hörcher László, a minden műsorban feltűnő botrányhős

Mindegy, hogy a műsort X-Faktornak, Hungary’s Got Talentnek, Csillag Születiknek ívják,  Hörcher László - vagy ahogy saját magát hívja:  a géppuskalábú celeb mindig feltűnik a válogatókon.

Emlékeztek még? Toronymagasan nyert a Dirty Led Light Crew!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon volt a Hungary’s Got Talent döntője, melyre egy ország volt kíváncsi. Mikor ott jártunk, az eredményhirdetés után a győztesek még mindig sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után. Azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze is benne volt a mai eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

CSISZ után szabadon: megérkezett a Hungary's Got Talent!

2015-ben a CSISZ után beindult a Hungary’s Got Talent, ahol Sebestyén Balázs mellett Dombóvári István próbálhatta ki magát műsorvezetőként. A show addig még sosem látott nagyságú díszletet kapott, sőt egy adás erejéig még egy világsztár is fellépett a zsűri előtt.

Nézzétek meg a Hungary’s Got Talent nyertesének produkcióját!

A tehetségkutató első élő elődöntőjében a Dirty Led Light Crew nemcsak a zsűrit nyűgözte le, hanem a nézőket is. A csapat végül a döntőig menetelt, és a legvégén ők vihették haza a Hungary’s Got Talent fődíját.

Így tesztelte egymást Dombi és Sebestyén Balázs!

A Hungary’s Got Talent műsorvezetői 10 kérdéses tesztben vizsgáztak arról, hogy pontosan mennyire ismerik egymást. A videóból többek között az is kiderült, hogy Balázsnak mi a második neve, illetve Dombinak milyen diplomája van.

Hungary’s Got Talent: Kis Grófo komoly kihívóval nézett szembe

Két éve már annak, hogy a mulatós császára kiesése ellenére kőkemény bulit csinált az RTL Klub színpadán. Most idézzük fel tőle a legjobb pillanatokat!

Egy szomorú bűvészmutatvány esete az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt Tiszavári Józsefet felesége készítette fel a Hungary’s Got Talent egyik nagy mutatványára. A varázsló sejk produkciójába azonban becsúszott egy apró hiba, ugyanis nem számítottak arra, hogy a színpadon teljesen más lesz a világítás, mint amit eddig megszoktak.

Ez egy különleges slam poetry előadás volt az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Kata-valami duó tagjait a zsűri haza küldte, Menyusnak azonban a színfalak mögött sikerült szavalásban is maradandót alkotnia. Így készült a vers mindenkinek egyenesen az underground császárától!

Cukiság: a versmondó kislány és Varró Dani találkozása!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja a Hungary's Got Talent egyik legfiatalabb továbbjutóját, a kis Zsófit Mátyásföldön látogattuk meg. Az akkor 5 éves kislányt nemcsak az egész ország kedvelte meg, de felfigyelt rá a vers szerzője, Varró Dániel is, így összehozták a nagy találkozót.

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége volt arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Hogy kinél nyomta le az aranygombot, az a videóból kiderül.

Horgas Eszter: így neveld a lányaidat!

A Hungary”s Got Talent fuvolaművész zsűrije a Reflektor kameráinak elmesélte, hogy bizony két nagylánya van, akik szintén művészpályára léptek. Többek között az is kiderült, hogy Eszter egyik lánya, Lili operaénekesnek készül, Anna pedig színész-rendező lett.

Szürreális élmény az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a Hungary's Got Talent egyik válogatójában feltűnt peches bűvészekre a Fókusz stábja is pont úgy rácsodálkozott, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, meg az archívumunkban és kiderült, már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a tehetségkutatóhoz hasonló szürreális élményben volt részük.

Ez volt az egyik legszomorúbb pillanata a tehetségkutatónak!

Két éve már, hogy a Hungary’s Got Talent színpadán Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

Figyelem: így vetkőztek le az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a produkciója közben szép lassan meztelenre vetkőzött a Hungary's Got Talent egyik versenyzője. A kérdés az volt, hogy vajon mennyire sokkolta mindez a zsűri tagjait? A Fókusz stábja végül elemzett néhány pikáns fellépést!

A Hot Men Dance nem kispályázik

A Hungary's Got Talent-ben feltűnt szuper szexi fiúcsapat már külföldön is tarol, viszont sajnos a fiúk ehhez a sok fellépéshez már kevesek. Mármint kevesen vannak. Úgy gondolták itt az ideje a vér és bicepsz frissítésnek​.

Meglepetésvendég a dobos táborban

Különleges feladatot kapott az InFusion Trio tagja, Weisz Nándor: kedvenc hangszerét mutatta meg a fiataloknak. Az InFusion a Hungary's Got Talent című műsorban 2015-ben rögtön a válogató után a döntőbe jutott, annyira lenyűgözték a zsűrit. Vezetőjük most egy országos dobtábor meglepetéstanára volt.

Hazajöttek Panamából a Hungary's Got Talent győztesei

Nemrég érkezett haza Panamából Horváth Zoltán, a Dirty Led Light Crew vezetője; a csapat a Hungary's Got Talent győzteseként vehette át a jutalom utat. Zolit teljesen lenyűgözte a Közép-Amerikai ország, csak a helyiek magasságával volt egy kis probléma. Nem csak ezt mesélte el nekünk, de exkluzív felvételeket is mutatott a nyaralásról…

Figyelem! Új tehetségkutató indul az RTL Klubon!

Indonézia, India, Kína, Mianmar, Vietnam, Chile vagy éppen Kolumbia - csak néhány különleges ország abból az 50-ből, ahol évek óta hódít a Got Talent című showműsor. A tehetségkutató bekerült 2014-ben a Guinness Rekordok könyvébe, mint a világ legsikeresebb reality tévés formátuma. Pontosan két évvel ezelőtt pedig megérkezetett az RTL Klubra.

Toronymagasan nyerték meg a tehetségkutatót

Pontosan egy évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent döntőjén nagy volt az izgalom. A versenyzők közül végül a Dirty Led Light Crew lett a befutó, akik még akkor is sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után, de azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze van az eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

Ilyen még nem volt – Az egyik versenyző bealudta magát a döntőbe!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt nagyon izgalmas napra virradhattak a Hungary’s Got Talent versenyzői, ugyanis ekkor dőlt el, ki jut tovább a döntőbe. Zseniális előadással érkeztek az előadók, volt vetkőzés, öltőzés, ugrálás, tűzokádás és versmondás is. Az egyik legfiatalabb résztvevő, Czuczor-Gidai Zsófi izgulás nélkül állt a színpadra és játékos könnyedséggel adta elő legújabb versét, mely tovább is repítette őt a döntőig.

Így készül egy színvonalas műsor! Beosontunk a vezérlőbe!

Az RTL Klub nagy sikerű tehetségkutatója a Hungary’s Got Talent bebizonyította nekünk, hogy a hazai színpadon is számtalan zseni és varázslatos tehetség állta meg a helyét. Egy évvel ezelőtt beosontunk a sejtelmes vezérlőbe, ahol megszületik minden műsor, és így bele tudtunk pillantani egy nehéz és körülményes folyamatba, vagyis abba, hogyan készül egy színvonalas műsor. Íme!

Emlékeztek még Czuczor-Gidai Zsófiára és a kedves kis verseire?

Pont egy évvel ezelőtt még javában tartott a Hungary’s Got Talent tehetségkutató versenye. Rengetegen jelentkeztek, és számtalan csodás produkciót hoztak el a műsorba. Nem is gondoltuk volna, de az egyik versenyező már az elejétől fogva elvarázsolta a nézőket. A hat éves Zsófi csodálatosan teljesített minden egyes alkalomkor. Nézzétek! 

Linczényi Márkó elárulta, mi után kutat az űrben!

A harmadik élő show extra produkciója Linczényi Márkó és a Kolin volt. A Hungary's Got Talent egykori zsűritagja szkafander ruhában lépett színpadra, Dóri pedig többek között azt is kiderítette, hogy Márkó kit, vagy mit keres az űrben.

Összehoztuk! Egy kislány álma teljesült!

Biztos emlékeztek még arra, hogy pont egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerái jelennek voltak annál a nagy találkozásnál, amely Varró Dani és a kis rajongója között esett meg. A Hungary’s Got Talent egyik versenyzője, Zsófi igaz csak öt éves volt akkor, de hihetetlen módon tudott szavalni és mindenkinek mosolyt csalt az arcára. És mit szólt mindehhez a költő? Nézzétek!

Szívszorító történet – Az anyukája magára hagyta, mégis neki üzent!

Pont egy évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent műsorba tűnt fel a 12 éves Pécsi Virág Veronika. A lányt kiskorában elhagyta az édesanyja, azóta az apukája igyekszik mindkét szülőt pótolni a lánya életében. A Got Talent versenyzője azt reméli, hogy a távol lévő édesanyja is látja majd, hogyan énekli el Koncz Zsuzsa Mama című dalát a Got Talent színpadán.

Világbajnok lett a Szupergirls!


szerző:
2016.09.29. 19:52
Világbajnok lett a Szupergirls!

A Svájcban megrendezett R’N’R’ Ladies formations World Championship elnevezésű versenyen elsöprő győzelmet aratott a Hungary’s Got Talent című műsorban is feltűnt hazai csapat. 

Hogyan lesz valakiből férfi sztripper?

Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy a hétvégén Budapesten gyűltek össze a világ legszexisebb‎ pasijai, de legalábbis a legbevállalósabbak, már ami a táncot illeti.A férfi revü tánc világbajnokság döntője zajlott több napon keresztül itt a fővárosban, és mi is ott voltunk. A Hot Men Dance formációt, a Hungary’s Got Talent versenyzőit is kifaggattuk, hogy mégis hogyan lesz valakiből férfi sztripper.

Rákóczi Feri kihúzta a gyufát Balázséknál!

A műsorvezető nem kisebb bűnt követett el, mint hogy megszegte a szavát, ezért pedig társai jócskán adtak neki. Kíváncsi vagy, mivel érdemelte ki Rákóczi Feri barátai haragját, és hogy végül milyen megrovásban részesült? Eláruljuk!

Varázslatos csajozós technikák Badár Tamástól

Stúdiofelvételre indult, legnagyobb meglepetésére azonban közel 20 kérdés hirtelen megválaszolására kényszerült Badár Tomi, a Hungary’s Got Talent különdíjasa. Kiszedtük belőle, milyen bevált csajozós technikái vannak, és még a zsebeit is kiürítette a kedvünkért a bűvész.

Fricska: A saját bőrükön tapasztalták meg a magyar foci sikerét

Hogy mekkora dolog az Eb-n úgy részt venni, hogy a magyarok sikert sikerre halmoznak, azt a Fricska a saját bőrén tapasztalta meg Franciaországban. A Hungary’s Got Talentben kiválóan szereplő formáció tagjai, azonban cseppet sem bánják, hogy ilyen elfoglaltak, hiszen nem akármilyen fellépésen vannak túl: a Labdarúgó-Európa-bajnokság helyszínén adhatták elő szemmel szinte követhetetlen produkciójukat.

Elindult a Hungary's Got Talent válogatója

Épp egy éve, hogy az első tehetségkutató válogatója megkezdődött. Embertelen hőséggel kellett megküzdenie azoknak, akik hosszú órákon át vártak a sorukra abban a reményben, hogy életük nagy lehetőségének kapujához közelítenek. Az X-Faktor győztes Kocsis Tibor azt mondta, olyan ez, mint egy edzőtábor, bírni kell a gyűrődést minden körülmények között. Volt, aki kiborult, más barátokat és új ihletet is gyűjtött amíg eljutott a színpadig. 

A Fricska csuklótöréssel is szerepel a foci EB-n!

A táncos csapat a Britain's és a Hungary's Got Talent sikeres produkciójával ezúttal a franciaországi futball EB-n képviseli hazánkat holnap. Azért van még egy kis fricska a történetben.

Story Extra 2016-06-06


szerző:
2016.06.06. 17:25
Láttátok már Dombi új műsorvezető társát? – Imádni fogjátok!

A humorista sosem nyúl mellé, egyszerűen mindig tudja, mi kell a rajongóinak. Most sincs ez másképp. Íme legújabb segítője!

 

A zenészeknek még a modellkedés is megy?

Kocsis Tibor, Ya Ou és Niabe Doriane ezúttal nem a zenéjükkel hódítanak. Az X-Faktor és a Hungary’s Got Talent tehetségeit egy divatbemutatón kaptuk lencsevégre, ahol modellként kellett helytállniuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való