KERESÉS search-close

Hujber Ferenc

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hujber Ferenc"

Top 4 - Hujber Feri lobbanékony természetén a jóga sem segített

Befutott sztár volt, de mielőtt a siker a fejébe szállt volna, kiköltözött Angliába. Mindig is világkarrierről álmodott, és egy jól csengő nevet is talált magának: Frank Ju. Hujber Ferit házasságának válsága nem törte meg, viszont látványosan összetört egy kamerát...

Vádemelés Hujber Ferenc ellen

Vádat emeltek Hujber Ferenc ellen. A színésznél még július végén tartottak házkutatást a rendőrök – ekkor találtak nála kis mennyiségű marihuánát. Eredetileg kényszerítés miatt indult ellene eljárás, miután felesége kihívta rá a rendőröket, de most mégis kábítószerbirtoklás miatt kell bíróság elé állnia. Hujber Ferenc korábban azt mondta: csak elalváshoz használja a füvet, mert gyógyszereket sosem szedne. A Facebookon pedig azt írta: a fű nem kábítószer, az alkohol rosszabb.

Nem kell aggódni Hujber Ferencért

Pár hete minden barát, ismerős és színházszerető ember Hujber Ferencért aggódott, aki az első hírek szerint stroke-kal került kórházba. Mivel eleinte nem nyilatkozott a színész, a sajtó is csak találgatta, mi történhetett vele – főleg azok után, hogy 2015 elején keringési problémák miatt kétszer is a klinikai halál állapotába került. A napokban a Story Magazinnak azt nyilatkozta, minden rendben van az egészségével. Keringési- és szívproblémáit az alkoholgondja is okozhatta – amivel mostanra már megbirkózott. Az éjszakázásról is lemondott, sokkal nyugodtabb életet él, mint korábban. Egyedüli bűnös élvezetként a koffeint hagyta meg – bár már kávéból is egyre kevesebbet iszik. Ami ennél is fontosabb: senkinek nem szeretné bizonygatni az igazát: szerinte az életvitele önmagáért beszél.

Fókusz 15-08-31


szerző:
2015.08.31. 17:20
Fókusz 15-08-31

Rettegnek a szülők - A gyerekek azonban izgatottan várják az iskolát. Hogyan készülnek Hujber Feriék, Mérai Katiék és Kaszás Gézáék az első becsengetésre? Gátlások nélkül - Ledobta a textilt a ValóVilág bombázója. VV Dóri azt is elárulta, kiért rajong mostanában. A Golgota kálváriája - Pákh Imre megelégelte az árvitát és letakartatta a Munkácsy-festményt. De mi lesz ezután?

START: Így várják a sulikezdést Hujber Feriéknél

A színész kisifa, Noel, holnap először lépi át az iskola kapuját. Míg apukájában félelem van, hogy hogyan fogják szervezni az életüket, addig a kis lurkó izgalommal várja a nagy napot. Ahogy lökte a sódert, biztosak vagyunk benne, a beilleszkedéssel nem lesz baja!

Becsengetnek: így kezdik az iskolát a sztárcsemeték

Hujber Ferencék izgatottan várják a holnap reggelt. Csaknem 1,2 millió általános- és középiskolás diák számára kezdődik meg a tanév, közülük pedig 74 121-en lesznek első osztályosak.

Intenzív osztályon kezelik Hujber Ferencet

A színész keringési rendellenesség miatt került kórházba. A Blikk szerint szilveszter éjjel lett rosszul. Októberben önként vonult kórházba, mert nem bírta a szervezete a stresszt. Decemberben is mentőt kellett hívni hozzá, mert egy fellépése előtt rosszul lett. Most keringési rendellenesség miatt vizsgálják az orvosok az egyik budapesti klinikán.


 

Magic Boys


szerző:
2014.07.06. 00:20

Magic Boys


szerző:
2014.07.06. 00:20
Magic Boys

Magic Boys: A vagány Dávid (Pindroch Csaba) barátjával, a kissé bátortalan Zolival (Szabó Győző) a pezsgőgyárban dolgoznak. Ám egy nap eljön az idejük, pontosan akkor, amikor az életük is komoly veszélybe kerül. Rövid időn belül egy magánrepülőgépen találják magukat, útban a világhír felé. Ehhez csak annyit kellett mondaniuk: Mi vagyunk a Magic Boys. Arra azonban nem számítanak, a Magic Boys valójában egy chippendale pár, megbízójuk pedig rettegett maffiafőnök, aki igazi profikra számít.

Reflektor 13-07-30


szerző:
2013.07.30. 23:50
Reflektor 13-07-30

Reflektor: Xantus Barbara nyitott egy új kapcsolatra. Oláh Gergőék már a harmadik gyermeket tervezik.

Reflektor 13-07-10


szerző:
2013.07.11. 00:10
Reflektor 13-07-10

Reflektor: Hujber Ferenc kipakolt. Polyák Lilla leküzdötte legnagyobb félelmét.

Miért éppen most tálalt ki Hujber Ferenc?

Hujber Ferenc minapi bejelentése, miszerint az érettségijét vette, a diplomamunkáját pedig másolta, megdöbbentette a közvéleményt. Az emberek többségét talán nem is a csalás ténye, hanem maga a vallomás és annak időzítése lepte meg.

Fókusz 13-07-10


szerző:
2013.07.10. 20:55
Fókusz 13-07-10

Fókusz: Hujberen háborognak - Kiakadt a művészvilág Hujber Ferenc vallomásán. Csalhat-e a színész karrierje érdekében? Végre megszólal! - Hosszú hónapokig csak ígérgette, VV Éva most reagál az őt ért támadásokra. Indul a banzáj - Özönlenek a fiatalok Zamárdiba, amely mától sosem látott tömeget szórakoztat. Ott vagyunk a nyitóbulin.

Hujber-botrány a színésztársadalom szemén keresztül

Az egész színésztársadalmat sokkolta Hujber Ferenc nyilatkozata, melyben kijelentette: vásárolta az érettségijét, hogy jelentkezhessen a Színművészetire és másolta a szakdolgozatát, hogy végül megkaphassa a diplomáját.

Fókusz 13-07-09


szerző:
2013.07.09. 20:55
Fókusz 13-07-09

Fókusz: Mindent bevallott! - Érettségije és diplomája is csalás eredménye! Váratlanul szókimondó interjú Hujber Ferenccel. Csoda, hogy túlélték - Mi is leszálltunk a légi katasztrófa helyszínén. Mi történt a pilótával? A hőség foglyai - Őrült száguldás Sztálingrádban. Megmutatjuk a Selyemút-rally igazi arcát.

Hujber Ferenc és a csalás kettős természete

Le akarja magáról vakarni a szűrőket, amin keresztül látják őt mások. Elege lett a körülötte lévő hazugságokból. Kezdte azzal, hogy saját hazugságát bevallotta egy Szily Nórának adott interjúban. Célja, hogy elmondhassa véleményét az oktatásügyről.

Hujber Ferenc vette az érettségijét

Az elmúlt hetekben Hujber Ferenc nyitott házasságától volt hangos a sajtó, most pedig attól, hogy bevallotta, vette az érettségijét és a diplomamunkáját másolta.

Fókusz 13-06-19


szerző:
2013.06.19. 19:45
Fókusz 13-06-19

Fókusz: Döbbenetes részletek - Hollywoodban forgattak filmet a magyar milliárdos meggyilkolásáról. Az áldozat testvére felháborodott. Törvényes megcsalás? - Hujber Feri bevallotta, hogy feleségének sosem ígért hűséget. Vajon mindenkinek jó lehet egy nyitott házasság? A nagy utazás - Páratlan lehetőség súlyosan beteg gyerekek számára, Írországig repültünk a szerencsésekkel, akik el akarták feledni szenvedésüket.

Létezik törvényes megcsalás?


szerző:
2013.06.19. 19:01
Létezik törvényes megcsalás?

Melyek a nyitott házasság legnagyobb buktatói, és ki az, aki szinte az egész életét így élte le? Tabutémát feszegetünk!

Reflektor 13-06-14


szerző:
2013.06.15. 00:40
Reflektor 13-06-14

Reflektor: Ónodi Eszter Arany Nimfát kapott. Kásás Tamás új életet kezdett. Stohl András a Kőműves Kelemenben.

Működhet a nyitott házasság?

Bombaként robbant a hír, hogy Hujber Ferenc válik. A színész eddig sem csinált titkot abból, hogy nyitott házasságban él, de most úgy döntöttek a feleségével, hogy pontot tesznek kapcsolatuk végére.

Hujber Ferencék szerelme már a múlté, vagy mégsem?

Hujber Ferenc válik. Vagy nem. Nem mi beszélünk félre, hanem ő . A különös házasság, amely eddig is rengeteg filmbe illő fordulatot hozott, most újabb mérföldkőhöz érkezett.

Hujber Ferenc kisfia meséket költ

A népszerű színész négyéves fia, Noel Harry Potter-lázban ég, minden este fel kell neki olvasni egy-egy részt a könyvből. Amikor viszont az apukája elfárad, ő talál ki történeteket, amelyeket szerencsére egyből meg is oszt a szüleivel.

Reflektor 12-12-17


szerző:
2012.12.17. 23:55
Reflektor 12-12-17

Reflektor: Oláh Gergő a 2012-es X-Faktor győztese. Hujber Ferenc kisfia meséket költ.

Szabó Győző és Pindroch Csaba tangába bújtak

A két sármos színész példáját ráadásul Hujber Feri és Nagy Sanyi is követte. Az urak természetesen nem a színészi karrierjük feladására készülnek, éppen ellenkezőleg, egy színészi feladatot oldottak meg a Magic Boys című film kedvéért.

Így készült: Magic Boys


szerző:
2012.10.17. 23:50
Így készült: Magic Boys

Így készült: Magic Boys - A Magic Boys című vígjáték Koltai Róbert legújabb filmje, amely idén készült - többek között Pindroch Csaba, Szabó Győző, Michael Madsen, Vinnie Jones, Tompos Kátya, Hujber Ferenc és Nagy Sándor főszereplésével.

Hujber Feri kisfia belevaló srác lett

A Valami Amerika, az S.O.S. szerelem! és a Magic Boys sztárja, Hujber Ferenc mostanában sokkal kevesebb időt tud tölteni a családjával, mint azt szeretné. Pedig a kisfia, Noel a világ egyik legcukibb gyereke – amiről most önök is meggyőződhetnek.

Reflektor 12-10-10


szerző:
2012.10.10. 23:20
Reflektor 12-10-10

Reflektor: Hujber Feri kisfia belevaló srác lett. Átalakultak az X-Faktor énekesei.

Fókusz 12-07-10


szerző:
2012.07.10. 20:05
Fókusz 12-07-10

Fókusz: Mi vagyunk a bajnokok! - Fél évvel a nagy diadal után újra összegyűltek az X-Faktor döntősei. Intim pillanatok - Kiszel Tünde a teljes családi videót a Fókuszra bízta. Sztárok fülledt vakációja a világhálón. Eláztak a szépségek - Rászakadt az ég a főiskolások szépségversenyére, csak másnap hirdették ki a győzteseket.

Fél Kettő 11-07-12


szerző:
2011.07.12. 14:20
Fél Kettő 11-07-12

Fél kettő: Hajdu Steve most a Reggeli műsorvezetőjeként nevetteti a közönséget. Kegyetlen átverés - Egy végső stádiumú rákbeteg milliókat fizetett egy gyógyszerért, amiről kiderült, hogy nincs benne hatóanyag. Gengszterek éjszakája - vendégünk a darab két főszereplője, Vastag Csaba és Hujber Ferenc.

Fél Kettő 11-04-04


szerző:
2011.04.04. 14:15
Fél Kettő 11-04-04

Fél Kettő: Örök emlék - Jerzy évekig nevelőotthonban élt, milyen hatással van ez egy gyermek személyiségfejlődésére? Legendák Budapesten - Baló Júlia találkozott Elizabeth Taylorral és Richard Burtonnel is, amikor a színész házaspár itt járt. Menni vagy maradni? - Külföldön könnyebben boldogul-e a fiatal munkavállaló? Vendégünk Hujber Ferenc.

Fél Kettő 10-09-28


szerző:
2010.09.28. 14:45
Fél Kettő 10-09-28

Fél Kettő: A megtisztulás útja - Zarándoklaton járt a Barátok közt sztárja, Hullan Zsuzsa. Kímélő étrend - Sok halat fogyaszt és a vegetáriánus konyhát is kipróbálta már Hujber Ferenc. Reménytelen kísérlet - Hiába erőltették, a magyarok mégsem tanultak meg oroszul. Vajon miért?

Sztárparádé Koltai legújabb filmjében

Exkluzív beszámoló Londonból: Több világsztár, köztük Michael Madsen is szerepel abban a Koltai filmben, amelynek forgatásán csak a Fókusz lehetett jelen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való