KERESÉS search-close

Hubai Antal

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hubai Antal"

A Fókusz riportere lesz az első magyar tévés, aki csatlakozhat a pápai delegációhoz

Hubai Antalnak a bakancslistáján szerepelt a pápával való találkozás, már csak 3 napot kell várnia, hogy ez a kívánság meg is valósuljon. Korábban még soha nem utazott magyar tévéstáb a pápai gépen.

Veszélyes utazásokat vállalnak a Fókusz riporterei

Két éve mutattuk be: a Fókusz két kollégája is nyugodtan nevezhetne egy túlélő valóságshow-ba. Ugyanis mindketten embert próbáló autós kalandtúrán vannak éppen a világ két távoli szegletében. Egyikük Afrikát szeli át az Afrika Race csapatával, másikuk pedig egy négyezer kilométeres mexikói flúgos futamon mutatja majd meg a Föld egyik legkülönlegesebb vidékét.

Az örök fagy birodalmában járt a Fókusz riportere: hogyan lehet túlélni mínusz 20 fokban?

Hubai Antal, a Fókusz riportere egészen az Antarktiszig kísérte Rakonczay Gábort, aki egyedüli magyarként 980 kilométert tesz meg a Déli-sarkig 50 nap alatt. Hogyan készült fel a stáb a -20 fokos hidegre? Miért focizott David Beckham az Antarktiszon? És miért fogy Rakonczay Gábor, annak ellenére, hogy naponta hétezer kalóriát visz be a szervezetébe? Kiderül a videóból!

Az örök fagy birodalmában járt a Fókusz riportere: az odavezető út

A Fókusz riportere, Hubai Antal egészen az Antarktiszig kísérte Rakonczay Gábort és csapatát. Hogy, milyen érzés volt a kalandoroknak egy különleges orosz repülőgéppel leszállni a két kilométer vastag és öt kilométer hosszú kifutópályán? Kiderül a videóból!
A teljes riportot ide kattintva nézheti meg.

Az örök fagy birodalmában járt a Fókusz riportere: ahol nem megy le a nap

Miért érdemes másfél nap után eljutni az Antarktiszra? Milyen körülmények fogadták ott a Fókusz stábját? Hogy lehet egy olyan helyen pihenni, ahol nem megy le a nap és örök fagy van? A Fókusz riportere, Hubai Antal az Antarktiszig kísérte Rakonczay Gábort, és olyan élménnyel tért haza, amit még az unokáinak is büszkén fog mesélni!

Vihar van az Antarktiszon – Rakonczay Gábor már készenlétben van!

Az élelem kiporciózva, a felszerelés előkészítve, minden készen áll arra, hogy Rakonczay Gábor nekivágjon a Magyar Déli-sark Expedíciónak, amikor jön a hír, hogy vihar van az Antarktiszon.

Kollégánk a Pokol kapujából jelentkezik!

Ötvennél is több csapat állt rajthoz szeptember 11-én az első Türkmén Desert Race-en – köztük ismert terepraliversenyzők és amatőrök is, akik mind azért mentek oda, hogy felfedezzék Türkmenisztánt. A mezőny soraiban ott van a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős is, akik kelet-nyugati irányban szelik át az országot, 5 szakaszt teljesítve. Türkmenisztánból jelentkezik a Fókusz egyik riportere, Hubai Antal is!

Élőben kapcsoltuk a Téli Paralimpiai Játékok helyszínét!

49 ország több mint hatszáz sportolója méri össze tudását a XII. Téli Paralimpiai Játékokon a dél- koreai Phjongcsangban. Három magyar is köztük van - a helyszínről Hubai Antal, a Fókusz riportere jelentkezett!

Dakar-rali helyzetjelentés


szerző:
2018.01.19. 08:38
Dakar-rali helyzetjelentés

Nem sokára véget ér a Dakar. Január 6-án startolt el Limából a 9000 km-es verseny. Hubai Antal a helyszínről jelentkezett.

Ilyen a Sziget Color Party testközelből

Kollégánk, Hubai Antal a Fókusz riportere volt az a szerencsés, aki testközeléből élhette át a Sziget zárónapjára hirdetett Color Party-t.

Hubai Antal


szerző:
2017.04.05. 14:41
Hubai Antal

Szerkesztő-riporter

hubai.antal@rtl.hu

Ilyen az élet navigátorként Szalay Balázs oldalán

Afrikából tudósítani egy rallyversenyről nagyszerű élmény, de ha az ember még be is ülhet egy versenyautóba, és az Atlanti-óceán partján, dűnék között száguldozhat az már leírhatatlan érzés. Legalábbis ezt állítja Hubai Antal a Fókusz riportere, aki most Szalay Balázs mellett próbálhatta ki magát navigátorként, egészen Dakarig.   

 

Magyar lány Nagy-Britannia első számú teniszcsillaga

Bár Konta Johanna Ausztráliában született, szülei mindketten magyarok. Már a gyerekkori videókon is szenvedéllyel üti a labdát, tizenhét évesen már tízezer dollárt nyert egy versenyen. Tudása ma már a többszázmilliós nagyságrendig és a ranglista élvonaláig repítette. Johannát angliai lakásában, családját pedig Debrecenben értük utol.

Megkongatták a harmadik világháborús vészharangot?

Miért kezdett nagyszabású hadgyakorlatba az orosz és a brit hadsereg is? Küszöbön a harmadik világháború? Mit üzennek egymásnak a hatalmas fegyverarzenált felvonultató országok?

Férfiak és a pelenka - lehetetlen küldetés?

Ciki, ha egy férfi nem tud pelenkázni- ezt egy két kisgyerekes apuka állítja, aki szerint jó adag lustaság áll a kijelentés mögött, hogy ezt inkább bízzuk az anyukákra. Tele az internet a nagyon igyekvő, de kétbalkezesnek tűnő apukák próbálkozásairól készült felvételekkel. A kispapa szerepre készülő Istenes Bence, ezért szolidaritásból is vállalta, hogy kameránk előtt gyorstalpalót tart és egyben ő maga is gyakorol.

Miről beszélgetett Vastag Csaba Sylvester Stallonéval?

Mindenki találgat hogyan és miért került Vastag Csaba Amerika egyik legnézettebb sorozatának forgatására és találkozott a legnagyobb világsztárokkal. A Fókuszban exkluzív videóival mindent elárul.

Fókusz 2015-11-18


szerző:
2015.11.18. 18:55
Fókusz 2015-11-18

Mikor lesz vége? - Még mindig keresik a párizsi merényletek kitervelőjét. Vajon létezik még biztonságos ország Európában? Pokoli forgatás - Négy nap a merényletsorozat helyszínén, riporterünk akkor is dolgozott, amikor kitört a tömegpánik! Exkluzív riportunk Párizsból. Összevesztek - Akik elkápráztatták és akik kiakasztották a Hungary's Got Talent zsűrijét. Cristofelék kameránk előtt szakítottak.

Franciaország bombázással válaszolt a terrortámadásra

Franciaország nem hagyta megtorlatlanul a hétvégi terrortámadás és bombázást hajtott végre Szíriában, az Iszlám Állam egyik központjában. Nem ez volt az első ilyen eset, így könnyen lehet, hogy hamarosan válaszcsapásra kell felkészülnünk…A stúdióban Csicsmann László, iszlám szakértővel beszélgettünk, telefonon pedig a Fókusz riportere, Hubai Antal jelentkezett Párizsból.

Egy étteremben élték át a pánikot

Pánik az RTL kamerái előtt. A Fókusz munkatársai, Hubai Antal riporter és Jártas Viktor operatőr, ott volt az egyik párizsi étteremben, ahol pánik tört ki, miután valaki petárdát durrantott a közelben. A hely szemközt van az egyik olyan étteremmel, ahol péntek éjjel több embert is megöltek a terroristák. Stábunk kamerája végig forgott, felvette az emberek kétségbeesését - erről küldtek tudósítást Párizsból.

A legfurább szerzetek és lenyűgöző produkciók a Got Talent színpadán

A Fókusz Plusz után azonnal kezdődik a Hungary's Got Talent imáron ötödik válogatója. A műsor hétről hétre vezeti a a nézettségi listákat, a show színpadán lenyűgőző és egészen szokatlan produkciókat is láthattunk. Itt van például a fiatal szobrászművész, aki festőművész barátjával a világon egyedülálló látványt produkál. Vagy az anyuka, akinek legfiatalabb rúdtáncos tanítványa a saját öt éves kislánya.

HGT: Bemutatjuk a 4. válogató tehetségeit!

Néhány marék homok és némi festék kell hozzá, a többi pedig már csak az alkotókon múlik. A Quartzbox két fiatal tehetsége, Áron és Dániel lenyűgözte a zsűrit a világon egyedülálló színezett homokanimációval. A két barát a képzőművészeti egyetemen találkozott egymással, ott találták ki, hogy valamit alkotni kellene közösen. A téma adott volt mivel Dani édesapja, Cakó Ferenc 40 éve készít animációs filmeket, a világ minden jelentős filmfesztiválján nyert már díjat és jelölték már Oscar-díjra is.

HGT: Ferenc visszatért a krumpliföldekről, akár a bumeráng

A Hungary’s Got Talent szabályzata szerint a műsorvezetőknek is van egy-egy lehetőségük arra, hogy a jelentkezők közül valakit egyenesen az élő showba jutassanak. Dombóvári István élt ezzel a jogával szombaton, igaz Balázs is támogatta az ötletét. Azért a férfiért nyomta meg az aranygombot, akit az X-Faktorban Nagy Feróék is kiszúrtak maguknak.

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott, de csak az egyik sztárcsemete remekelt

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége van arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Máris mutatjuk, kik azok, honnan jöttek, akik a színészt ennyire meggyőzték produkciójukkal. És a mindig vicces Badár Sándor illetve a Détár Enikő és Rékasi Károly gyerekének szereplését, és az azokra érkezett reakciókat is felidézzük.

Az ő kezükben van a döntés, de vajon mindenre felkészültek?

Néhány perc múlva az RTL Klub-on is elindul a Hungary’s Got Talent. Több héten keresztül nézhetjük majd tátott szájjal, elborzadva vagy éppen mosolyogva az önjelölt tehetségeket. Előtte azonban ismerjük meg egy kicsit közelebbről a négy zsűritagot, akik értékelik majd őket.

Hungary's Got Talent: a négy zsűritag felkészült, de őket is sikerült meglepni

Több héten keresztül nézhetjük majd tátott szájjal, elborzadva vagy éppen mosolyogva az önjelölt tehetségeket. Előtte azonban ismerjük meg egy kicsit közelebbről a négy zsűritagot, akik értékelik majd őket.

Schobert Norbi bevállalta!


szerző:
2015.10.09. 17:25
Schobert Norbi bevállalta!

 Schobert Norbi már meg is érkezett az RTL Klub székházába, aki alig több mint 24 óra múlva a Gyertek át szombat este című gameshowban bizonyíthat majd. A fitneszguruval jó pár éve nem találkoztunk már.

Schobert Norbi szombaton belép az oroszlánketrecbe!

 Schobert Norbi már meg is érkezett az RTL Klub székházába, aki alig több mint 24 óra múlva a Gyertek át szombat este című gameshowban bizonyíthat majd. A fitneszguruval jó pár éve nem találkoztunk már.

Csalással gyanúsítják a milliárdos borászt

Arany- és gyémántlelőhelyeket keresett Afrikában, sós vízből édeset állított elő Iránban, kórházat alapított és finanszíroz Nigériában, rendszeresen vitorlázik az óceánokon, tengereken – most viszont saját birtokát sem hagyhatja el a világhírű magyar borász, Szeremley Huba legalább egy hónapig.

Végre kinyílik Sebestyén Balázs nappalija!

A Gyertek át szombat este! a legvidámabb házibulikat idézi, csak ebben a műsorban több lesz a híres ember, mint amennyi általában egy baráti partin lenni szokott. De a nevetés, az őrület és az izgalom garantált.

Mindennapok a Keletinél


szerző:
2015.09.05. 20:00
Mindennapok a Keletinél

Kollégáink az elmúlt napokban az éjszakákat is beleértve egymást váltották a Keleti pályaudvarnál. Tanúi voltak annak, hogyan fogyott el a menekültek ereje, látták, hogyan uralkodik el rajtuk a kétségbeesés, és egyben a tenniakarás. Ott voltunk akkor is, amikor megtudták, hogy a veszteglés után mégis eljuthatnak Ausztriába, és akkor is, amikor sokan rádöbbentek, hogy lemeradtak a nagy lehetőségről.

Lottónyertesek: hosszú távon mit jelent a hihetetlen pénzeső?

A statisztikusok azt mondják, a lottónyertesek 90%-a másfél év alatt elkölti a nyereményét, nagy részüknek emellett még az élete is tönkremegy. Igyekeztünk megtalálni minél több magyar lottómilliomost, és tőlük akartuk hallani a választ, hogy szerintük mi a jó, és mi a káros abban, ha valaki egycsapásra dúsgazdag lesz.

Terrorcselekmény rázta meg Bangkokot

Hétfőn este az egyik legfelkapottabb turista látványosságnak számító hindu Erawan-szentély mellett robbant egy pokolgép, amelyben 27-en meghaltak, 123-an pedig megsérültek. Több amatőr videó is felkerült az internetre a robbanásról.

27 halott és rengeteg sérült a bangkoki robbantásban

Bangkokot hétfőn este egy terrorcselekmény rázta meg. Az egyik legfelkapottabb turista látványosságnak számító hindu Erawan-szentély mellett robbant egy pokolgép, amelyben 27-en meghaltak, 123-an pedig megsérültek. Több amatőr videó is felkerült az internetre a robbanásról.

Meghalt Puskás Ferenc özvegye


szerző:
2015.08.12. 18:55
Meghalt Puskás Ferenc özvegye

Életének 84. évében elhunyt Puskás Ferencné, a világhírű magyar labdarúgó, Puskás Ferenc özvegye.

Elhunyt Puskás Öcsi özvegye


szerző:
2015.08.12. 15:49
Elhunyt Puskás Öcsi özvegye

Magyarország világhírű futballistájának özvegye kedd éjszaka hunyt el budai otthonában.

Robbie Williams jött, botrányt okozott, majd egy magyar lányt fogadott az ágyába

Robbie Williamsért egy nagyvárosnyi embertömeg mozdult meg, a Szigeten nyolcvanezren énekelték a világsztár legismertebb slágereit. Közülük is a legboldogabb Krisztina lehetett, akit az egyébként rágózó Robbie testőrei csak úgy kiemeltek a tömegből, és máris a színpadon találta magát. A sztár a fesztivál történetének legdrágább koncertjét adta.

Ingázók: vállalják az utazást, csak, hogy az itthoni bérük sokszorosát kapják

Az elmúlt néhány év alatt emberek ezrei vándoroltak a nyugati országrészbe, hogy naponta akár 100 kilométert is megtegyenek Ausztriába ugyanazért a munkáért.  A Fókusz most nyakába vette osztrákok keleti oldalát, Burgenlandot és megkerestük az ingázó magyarokat.

Retróbulival intettek búcsút a Puskás Stadionnak

A Puskás Ferenc Stadion őszi bontása előtt stílszerűen egy 80-as évek retro partyval búcsúzott a közönség az épülettől, amelyen fellépett többek között C.C. Catch, a Boney M, a Ricchi e Poveri, az Ottawan, Zoltán Erika és a Dolly Roll is. Hubai Antal riportja.
 

A Petőfi-rejtély nyomában


szerző:
2015.07.16. 19:00
A Petőfi-rejtély nyomában

A Fókusz évek óta követi a Petőfi Sándor állítólagos csontváza körül zajló vitát. Ezúttal a péntekre meghirdetett temetésre készülünk. Petőfi Sándor vélelmezett maradványait aznap délután a Megamorv-Petőfi bizottság helyezné örök nyugalomra. Azonban van, aki szerint ez képtelenség.

Petőfi rejtély - ki lehet a koporsóban?

A Petőfi körüli rejtély nem csillapodik, sőt lehet, hogy botrány lesz belőle. Mást állít a csontok hollétéről a Petőfi expedíciót vezető antropológus özvegye, és mást a Petőfi Bizottság elnöke. Eközben pénteken elvileg eltemetik a költőt Budapesten, miközben egy szarkofágot már elhelyeztek a Fiumei úti temetőben. Hubai Antal riportja.

Megrázó pusztítás: az ISIS semmit sem kímél

Irakban az életét is kockára tette, hogy saját szemével lássa, mi az, ami még megmenthető az Iszlám Állam pusztítása elől. Dezső Tamást nevezhetnénk a magyar Indiana Jones-nak is, hiszen régészként és az ELTE dékánjaként személyes érdeklődésből utazott a bombák, és az értelmetlen kivégzések földjére. Videóin olyan rombolások nyomait láthatjuk, amelyet az ISIS-nak soha nem fog megbocsájtani a világ.

Meddig gyilkolnak az időzített bombák?

Az egykori vörösiszap tározó közepén és a hírhedté vált Fényes tanyán is forgatott riporterünk, amikor a környezetszennyező időzített bombákat kutatta fel az országban. A huszonnegyedik óra utolsó percében még mindig úgy tűnik hiábavaló a helyiek segélykiáltása Balmazújvárosból, vagy Békéscsabáról, a budapesti Illatos útról vagy a selypi cementgyár környékéről.

Világsztár az élet napos oldalán

Amolyan angol humoros interjút adott a Fókusznak a Monty Python legendás alakja, Eric Idle, akinek slágerét az első taktus után önök is fütyülni fogják. A dal hihetetlen világkarriert futott be. Ez volt a Manchester United himnusza, a brit hadsereg katonáit is ezzel lelkesítették, Angliában pedig máig ez az elsőszámú dal temetéskor.

Környezetszennyező, időzített bombák nyomában

A környezetszennyezés néhány hete ismét reflektorfénybe került Magyarországon, amikor a Budapesti Vegyiművek területén hatalmas mennyiségű rákkeltő anyagokról szóltak a hírek. De nem ez az egyetlen ilyen telep Magyarországon. Hubai Antal és Erdei Krisztina riportja.

Az angol humor királya Budapestre látogatott

A Monty Python legendája, Eric Idle néhány napot töltött Budapesten, látogatása alatt a Fókusznak is mesélt különleges életéről. Hubai Antal riportja.

Anyák napi tipitapi: felismerik a sztárcsemeték anyukáikat?

A világ legtöbb országában ünneplik, de május első vasárnapján csak Litvániában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Szerbiában. Most vasárnap lesz kereken 90 éve, hogy ilyenkor mi magyarok is az édesanyákra emlékezünk. Hubai Antal riportja.

Itt a mami, hol a mami?


szerző:
2015.04.30. 17:00
Itt a mami, hol a mami?

A világ legtöbb országában ünneplik, de május első vasárnapján csak Litvániában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Szerbiában. Most vasárnap lesz kereken 90 éve, hogy ilyenkor mi magyarok is az édesanyákra emlékezünk. Hubai Antal riportja.

Döntés született az őssejt-botrány kapcsán

Többek között Fásy Ádám, korábbi szépségverseny-szervező, Dr. Seffer István ismert plasztikai sebész, és egy ismert műkincskereskedő közös vállalkozása engedély nélkül végzett őssejt kezelést. A pácienseik többnyire gyógyíthatatlan betegek voltak, akiknek egy részétől ötmillió forintot kértek, igaz, volt akitől kevesebbet, és előfordult olyan is, hogy valakit ingyen kezeltek. Hubai Antal riportja.
 

Felfüggesztett börtön és sokmilliós pénzbüntetés az őssejt-perben!

Többek között Fásy Ádám, korábbi szépségverseny-szervező, Dr. Seffer István ismert plasztikai sebész, és egy ismert műkincskereskedő közös vállalkozása engedély nélkül végzett őssejt kezelést. A pácienseik többnyire gyógyíthatatlan betegek voltak, akiknek egy részétől ötmillió forintot kértek, igaz, volt akitől kevesebbet, és előfordult olyan is, hogy valakit ingyen kezeltek. Hubai Antal riportja.

Magyarok is kinn rekedtek Nepálban


szerző:
2015.04.27. 18:15
Magyarok is kinn rekedtek Nepálban

Mozog a föld – az első pillanatokban még nevetve jegyezték meg a hegymászók, hogy egy földrengést élnek át a Mount Everest alaptáborában. Aztán hirtelen mindenki menekülni kezdett, amikor hatalmas sebességgel elindult feléjük a lavina. Hubai Antal riportja.

Földrengés testközelből: magyarok Nepálból

Mozog a föld – az első pillanatokban még nevetve jegyezték meg a hegymászók, hogy egy földrengést élnek át a Mount Everest alaptáborában. Aztán hirtelen mindenki menekülni kezdett, amikor hatalmas sebességgel elindult feléjük a lavina. Hubai Antal riportja.

Esküvőjére készült a leszúrt lány

Elfogták a szerdai kaposvári gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfi záráskor ment be az egyik helyi trafikboltba, több késszúrással ölte meg az üzlet 21 éves alkalmazottját. A szinkronúszó lányt, aki már több éve jegyben járt, Király L. Norbi jól ismerte.

A nagy átverés


szerző:
2015.04.17. 17:39
A nagy átverés

A szabadság országának mondták, de valójában nem létezik. Hubai Antal kollégánk felkereste Liberlandet, legalábbis ahol lennie kéne.

Nagy átverés: nem létezik a szabadság országa

Pár nappal ezelőtt mi is elképedve olvastuk a szenzációt, amely szerint tőlünk nem messze létrejött egy pici csodaállam. Ahol nincs adó, nincs bűnözés, a lakókat pedig szinte emberi jóság alapján toborozzák. Miután a hírt felkapta az internet, aztán a világsajtó is, riporterünk kocsiba vágta magát és elindult Liberlandbe. Pár óra múlva sajnos rossz hírt kellett közölnie. Hubai Antal riportja.

A polgárháborúból haza: magyarok Jemenből

Jemenben jelenleg is vallási indíttatású polgárháború van, emellett Szaúd-Arábia és a környező országok naponta 120 légicsapást mérnek a lázadókra és a bázisokra. Még mindig tartózkodnak az országban magyar állampolgárok, de most azok mesélnek, akiket már sikeresen kimenekítettek. Hubai Antal riportja.

40 éve a színpadon: az Edda örök!

A Fókusz ott lehetett a kulisszák mögött. Megmutatjuk, hogyan készült a legendás rock együttes a koncert előtt, és hogyan ünnepelték meg az Edda negyedik X-ét. Hubai Antal riportja.

40 éve rock: Ilyen volt az Edda születésnapja!

A Fókusz ott lehetett a kulisszák mögött. Megmutatjuk, hogyan készült a legendás rockegyüttes a koncert előtt, és hogyan ünnepelték meg az Edda negyedik X-ét. Hubai Antal riportja.

A polgárháborúból tértek haza: magyarok Jemenből

Jemenben jelenleg is vallási indíttatású polgárháború van, emellett Szaúd-Arábia, és a környező országok naponta 120 légicsapást mérnek a lázadókra, és a bázisokra. Még mindig tartózkodnak az országban magyar állampolgárok, de most azok mesélnek, akiket már sikeresen kimenekítettek. Hubai Antal riportja.

Tragédiák a hozzátartozók szemével

Két hete zuhant le a Germanwings légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járata. De vajon mi játszódhat a rokonok, családtagok lelkében? Mi segít nekik feldolgozni a tragédiát? Hubai Antal riportja.

Túl lehet élni gyermekünk elvesztését?

Két hete zuhant le a Germanwings légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járata. De vajon mi játszódhat a rokonok, családtagok lelkében? Mi segít nekik feldolgozni a tragédiát? Hubai Antal riportja.

300 millió dollárt tettek félre kártérítésre

300 millió dollárt tett félre a Germanwings-katasztrófa miatti kártérítésekre az anyavállalat, a Lufthansa biztosítója. Az áldozatok hozzátartozóinak már múlt héten felajánlottak utasonként 50 ezer eurót, vagyis körülbelül 15 millió forintot, ám a német cégcsoportnak várhatóan ennél jóval nagyobb összeget kell majd kifizetnie a kártérítési perek után. Közben elkészült az a hegyi út, amely az egy héttel ezelőtt lezuhant repülőgép roncsaihoz vezet. A helyszínről, Franciaországból tudósít Hubai Antal.

Germanwings: újabb sokkoló fejlemény!

Még a főnökei előtt is titokban tartotta depresszióját a tragikus sorsú német utasszállító másodpilótája. Andreas Lubitz lakásán megtalálták azokat az orvosi papírokat, amelyek gyakorlatilag eltiltották őt a repüléstől. A történtek hírére a légitársaságok nagy része azonnal szigorította a szabályait.

Gyógykezelés alatt állt és nem is repülhetett volna!

Még a főnökei előtt is titokban tartotta depresszióját a tragikus sorsú német utasszállító másodpilótája. Andreas Lubitz lakásán megtalálták azokat az orvosi papírokat, amelyek gyakorlatilag eltiltották őt a repüléstől. A történtek hírére a légitársaságok nagy része azonnal szigorította a szabályait. Hubai Antal és Fodor Bianka riportja.

Az utolsó pillanatok a becsapódás előtt

Németország gyászol. A világ megrendülten figyeli a mentést, emberi maradványok és a gép darabjai után kutatnak, a munka hetekig is eltarthat. A Dél-Franciaországban kedden lezuhant utasszállító tragédiája egyelőre megmagyarázhatatlan. Megmutatjuk, mi történhetett az utolsó percekben, amikor a gép az Alpok fölé ért.

Gyászol a világ: 150 ember vesztette életét

Kezükbe temetkeznek a sírástól a rokonok a barcelonai El Prat repülőtéren. Düsseldorfban is sokkolta a családtagokat a hír. Nyugat Európában 15 éve nem volt ilyen tragikus repülőbaleset. Hubai Antal riportja.

150 ember vesztette életét a franciaországi légibalesetben

Kezükbe temetkeznek a sírástól a rokonok a barcelonai El Prat repülőtéren. Düsseldorfban is sokkolta a családtagokat a hír. Nyugat Európában 15 éve nem volt ilyen tragikus repülőbaleset. Hubai Antal riportja.

Új évaddal indul a Showder Klub


szerző:
2015.03.23. 19:35
Új évaddal indul a Showder Klub

Amikor a hóhért akasztják-,  ma este láthatjuk , hogy van- e kedve közben nevetni- merthogy a Showder Klub humoristái a műsorban szembesülnek az őket bíráló, cikiző, kicsit sem kímélő kommentekkel, smsekkel.

Napfogyatkozás: mindenki látni akarta az égi jelenséget

Van, akinek a mai a tizedik teljes napfogyatkozása volt. Más egy megvadult jegesmedvével is megküzdött, hogy láthassa az égi jelenséget. Mutatjuk a legextrémebb Nap figyelő helyszíneket és legszebb felvételeket is!

A Nap elfogyott az égről


szerző:
2015.03.20. 17:16
A Nap elfogyott az égről

Dalba foglalta a Pink Floyd, Bonnie Tyler és az Első emelet is a világ egyik legérdekesebb égi jelenségét. Tahiti lakói a Nap és a Hold romantikus nászaként értelmezik, az eszkimók szerint az isteni gondoskodás jele. Most újra napfogyatkozás volt. Hubai Antal riportja.
 

Sokkoló baleset


szerző:
2015.03.16. 19:45
Sokkoló baleset

Mindkét szeme hiányzott, egy kocsi csomagtartójában találtak rá a zsaruk, a család szerint brutálisan megverték a férfit – sokkoló címlappal jelent meg hétfőn az egyik napilap. A rendőrség állítása viszont ellentmond a családnak. Szerintük Gábor a baleset közben sérült meg ilyen súlyosan és nem bántalmazták. De vajon mi az igazság? Hubai Antal riportja.

Felfoghatatlan baleset


szerző:
2015.03.16. 15:40
Felfoghatatlan baleset

Mindkét szeme hiányzott, egy kocsi csomagtartójában találtak rá a zsaruk, a család szerint brutálisan megverték a férfit – sokkoló címlappal jelent meg hétfőn az egyik napilap. A rendőrség állítása viszont ellentmond a családnak. Szerintük Gábor a baleset közben sérült meg ilyen súlyosan és nem bántalmazták. De vajon mi az igazság?

Lakókat kérdeztünk a csütörtöki gázrobbanásról

A csütörtök délutáni gázrobbanásban kilenc ember sérült meg, közülük egy 2 éves gyerek még mindig életveszélyes állapotban van. Délután három órakor egy illegálisan tartott gázpalackot akart kicserélni az egyik lakó, amikor az felrobbant. Hubai Antal riportja.

Az első sokk után: lakók a gázrobbanásról

A csütörtök délutáni gázrobbanásban kilenc ember sérült meg, közülük egy 2 éves gyerek még mindig életveszélyes állapotban van. Délután három órakor egy illegálisan tartott gázpalackot akart kicserélni az egyik lakó, amikor az felrobbant. Hubai Antal riportja.

Indul a legújabb tehetségkutató!


szerző:
2015.02.23. 19:35
Indul a legújabb tehetségkutató!

Indonézia, India, Kína, Mianmar, Vietnam, Chile vagy éppen Kolumbia - csak néhány különleges ország abból az 50-ből, ahol évek óta hódít a Got Talent című showműsor. A tehetségkutató bekerült 2014-ben a Guinness Rekordok könyvébe, mint a világ legsikeresebb reality tévés formátuma. 2015-ben pedig megérkezett az RTL Klubra. Hubai Antal riportja.

A Got Talent következő állomása: Magyarország!

Indonézia, India, Kína, Kambodzsa, Mianmar, Vietnam, Chile vagy éppen Kolumbia - csak néhány különleges ország abból az 50-ből, ahol évek óta hódít a Got Talent című showműsor. A tehetségkutató bekerült 2014-ben a Guinness Rekordok könyvébe, mint a világ legsikeresebb reality tévés formátuma. 2015-ben pedig megérkezett az RTL Klubra. Hubai Antal riportja.

A nézőknek hála segíteni tudtunk!

Két héttel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban a karácsonykor félárván maradt 10 gyermeket Ambrózfalván. Édesapjuk, Pál december 25-én esett össze és kórházba szállítás után meghalt. A család ezek után nehéz helyzetbe került. Hubai Antal riportja.

Szívszorongató Párbaj


szerző:
2015.02.16. 18:24
Szívszorongató Párbaj

Nem vált valóra Edina nagy álma, amelyet még bemutatkozó kisfilmjében remélt. Vasárnap este saját csapdájába esett, vállalta a Párbajt és végül neki kellett távoznia végleg a ValóVilágból. A magyar valóságshow-k történetének legszomorúbb, legfurcsább párbaján a győztes keservesen sírva indult vissza a Villába. Hubai Antal riportja.

A Párbajt megnyerte, szerelmét elveszítette

Nem vált valóra Edina nagy álma, amelyet még bemutatkozó kisfilmjében remélt. Vasárnap este saját csapdájába esett, vállalta a Párbajt és végül neki kellett távoznia végleg a ValóVilágból. A magyar valóságshow-k történetének legszomorúbb, legfurcsább párbaján a győztes keservesen sírva indult vissza a Villába. Hubai Antal riportja.

10 gyermeket tettek boldoggá a Fókusz nézői!

Két héttel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban a karácsonykor félárván maradt 10 gyermeket Ambrózfalván. Édesapjuk, Pál december 25-én esett össze és kórházba szállítás után meghalt. A család ezek után nehéz helyzetbe került. Hubai Antal riportja.

Gyereket vár ÉNBP Anikó


szerző:
2015.02.12. 19:25
Gyereket vár ÉNBP Anikó

Az Éjjel- Nappal Budapest sztárja, Anikó majd kicsattan a boldogságtól. Már a 14. hétben jár, és hála istennek jól viseli a terhességet, elmondása szerint talán túl jól is. Gondolatai már az anyaság körül forognak. De mi lesz akkor az Éjjel-Nappal Budapesttel?  Hubai Antal riportja.

Gyermeket vár az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Anikó majd kicsattan a boldogságtól. Már a 14. hétben jár, és hála istennek jól viseli a terhességet, elmondása szerint talán túl jól is. Gondolatai már az anyaság körül forognak. De mi lesz akkor az Éjjel-Nappal Budapesttel?  Hubai Antal riportja.

Ilyen volt az idei legnagyobb celebparty

Csodaszép ruhaköltemények, merész dekoltázsok, bombariadó, RTL-es sikerek és Conchita Wurst - összegyűlt idén is a sztárvilág krémje az ötcsillagos sztármagazin díjátadó gálájára, Hubai Antal pedig az összes izgalmas pillanatnál jelen volt.

GÁLA: „Jani mi történt a hajaddal?”

Nem hiába kapták meg az év műsorvezetője díjat, Balázs és Jani igazi mókamesterek, ez az alábbi interjúból is kiderül.

X-Faktor: Ilyen volt életük első gálája

Riporterünk, Hubai Antal a Story-gálán az ide X-Faktorosokat is kikérdezte többek között arról, hogy milyen érzés részt venni egy ilyen jeles eseményen.

Így mulat a magyar sztárvilág!

Csodaszép ruhaköltemények, merész dekoltázsok, bombariadó, RTL-es sikerek és Conchita Wurst - összegyűlt idén is a sztárvilág krémje az ötcsillagos sztármagazin díjátadó gálájára, Hubai Antal pedig az összes izgalmas pillanatnál jelen volt.

A nagyi, akiért Cara Delevigne is rajong!

Lehet Valentin nap, karácsony, születésnap vagy bármi más alkalom, egy 73 éves nagymamának mindegyikhez van egy cuki fotója, amelyet meg is oszt egy közösségi oldalon. Hamar az internet egyik sztárja lett. Grannygram a felhasználóneve, és van olyan fotója, amelyet már 600 ezren lájkolták. Ő Bözsi néni és Dabason lakik! Hubai Antal riportja.

Kik őrizték Angela Merkel biztonságát?

Óriási rendőri készültség, helikopterek, szuperbiztonságos páncélozott autó, lezárt utak – így érkezett meg a világ legbefolyásosabb asszonya, Angela Merkel, Budapestre, aki kameránkba nézett, mielőtt befordult volna a parlamenthez. De miért kell a német kancellárt ennyire védeni? Tényleg szükség van ekkora rendőri készültségre? Hubai Antal riportjából mindez kiderül.

A hölgy, aki miatt megbénították Budapestet

Óriási rendőri készültség, helikopterek, szuperbiztonságos páncélozott autó, lezárt utak – így érkezett meg a világ legbefolyásosabb asszonya, Angela Merkel, Budapestre, aki kameránkba nézett, mielőtt befordult volna a parlamenthez. De miért kell a német kancellárt ennyire védeni? Tényleg szükség van ekkora rendőri készültségre? Hubai Antal riportjából mindez kiderül.

Hubai Antal


szerző:
2014.08.28. 11:04
Hubai Antal

Szerkesztő-riporter
hubai.antal@rtl.hu

Fókusz Plusz 14-04-26


szerző:
2014.04.26. 19:30
Fókusz Plusz 14-04-26

Fókusz Plusz: A legveszélyesebb küldetés - Emberfeletti próbatétel várt riporterünkre, aki egészen az alaptáborig kísérte Klein Dávidot. Hogyan érintette őket a lavina? Az anyja lehetne? - Erwint egyáltalán nem zavarja, hogy Renáta 27 évvel idősebb nála. Miért jó, ha a nő az öregebb?

8:08 – Minden reggel 14-04-24

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

A Fókusz történetének legveszélyesebb forgatása

A Fókusz riportere 1800 méter magasból ugrott tandemet Kézi Gáborral, a világ legjobb siklóernyős akrobatájával az olaszországi Garda-tónál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való