KERESÉS search-close

Hosszú Katinka

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hosszú Katinka"

Rekord: Hosszú Katinka negyedszerre lett világbajnok 200 méter vegyesúszásban

Zsinórban negyedszer lett világbajnok 200 méter vegyesúszásban Hosszú Katinka. Ezzel ő az első, aki egymás után négyszer nyerte meg ugyanazt a versenyszámot. A sportoló győzelme után azt nyilatkozta, ez egy nagyon jó állomás Tokió, azaz az olimpia felé, bár az sem a végállomás lesz.

Hosszú Katinka megmutatta új szerelmét

Hosszú Katinka közösségi oldalára posztolt, és felfedte, ki titokzatos, új  szerelme. Nem sokkal Katinka posztja után exférje, Shane Tusup is fényképpel jelentkezett be az Instagramon, sokak szerint ez egy vicces, ironikus válaszfotó volt feleségének. Shane nem a Duna partján, hanem az óceán mellett mosolyog, oldalán kedvenc strandtáskájával.

10 évvel ezelőtt még Ausztráliában forgatott a Fókusz stábja Hosszú Katinka jelenlegi párjával

Gelencsér Máté lehet Hosszú Katinka új szerelme, legalábbis ezt pletykálják. Ő is a medencében kezdte, majd inkább kiúszott a partra és a kifutón mutatta meg idomait!

Hosszú Katinka azt mondja, a mélypontok nélkül ma más ember lenne

Hosszú Katinka komoly kudarcként élte meg válását, de sokat tanult belőle. Azt mondja, a fájdalmas mélypontok nélkül ma nem lenne ennyire sikeres. A világ legjobb úszónője gyakran mosolygós, aktív képeket posztol a hajnali edzésekről, de nem tagadja, hogy minden reggel nagyon nehéz eljutnia a medencéig. Már ismeri önmagát és azért is vállalta az interjút, mert tisztában van vele, hogy nem csak sikereivel, de kudarcaival is példát mutat másoknak.

Szüneteltetik Hosszú Katinkáék válását?

Tavaly ezen a napon mutatta be a Fókusz: bár Katinka már februárban beadta a papírokat, most úgy néz ki, egy darabig mégsem kezdődik el a válásuk.

Női példaképek kis hazánk tájáról

Két éve mutattuk be: a nőnapot 1917 óta évről-évre megünnepli a világ, bár eredeti üzenetével nem biztos, hogy mindenki tisztában van. 1857. március 8-án a New York-i textiliparban dolgozó nők emberibb munkakörülményeket és magasabb fizetést követelve vonultak utcára. Március 8. a nők egyenjogúságáról szól, nem pedig a virágok ünnepe. Most olyan hölgyek következnek, akire különösen büszkék lehetünk mi magyarok.

Utánajártunk, kik a legértékesebb magyar sportolók

Egy évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz: még mindig Hosszú Katinka az ország legértékesebb sportolója. A Forbes gazdasági magazin 2018-ban negyedszerre állította össze a listát, az elmúlt 1 év adatai alapján.

Ennyivel csonkíthatja meg ex-férjét Katinka!

Hosszú Katinka akár havi 400 ezer forinttal is megcsonkíthatja volt férje pénztárcáját, ha épp úgy tartja kedve. Az úszónő ugyanis eldöntheti, hogy az öt év múlva esedékes olimpiai életjáradékkal megjutalmazza-e Shane-t vagy sem. Persze ez még csak a jövő zenéje, addig az is lehet, hogy a volt edző golfozóként fut majd be a sportvilágban.

Hosszú Katinka exe most beszélt először a válás óta

Shane Tusup nyolc hónapig hallgatott, nem kommunikált a közösségi médiában… egészen idáig.

Hosszú Katinka rátalált az igazira?

Katinka már most gőzerővel készül a 2020-as tokiói olimpiára, és boldogabb mint valaha!

Hosszú Katinka elszántan készül a tokiói olimpiára és boldogabb, mint valaha!

Katinka és új edzője eddig kerülték a nyilvánosságot. Szokták egymást. Hiszen Petrov Árpád alig fél éve edzi az úszónőt. Évekig Svájcban élt. Katinka kérésére tért haza. A Fókusznak azt mesélte, tanítványa tűrőképessége lepte meg a legjobban. Katinka szárnyal. Jövőre lesz harminc éves, de 2020-ban a tokiói olimpián még biztosan indulni akar.

Újabb 2 arany Hosszú Katinkának


szerző:
2018.10.05. 18:47
Újabb 2 arany Hosszú Katinkának

Két aranyéremmel gazdagodott tegnap este a budapesti világkupán Hosszú Katinka gyűjteménye.

 

Hosszú Katinka újabb dicsősége


szerző:
2018.10.05. 18:00
Hosszú Katinka újabb dicsősége

Két aranyéremmel gazdagodott a budapesti világkupán Hosszú Katinka gyűjteménye. A verseny után azt mondta: kicsit görcsös volt, de úgy volt vele, hogy a négyszázadik érem mégse ezüst legyen, ha lehet arany is!

GONDOLTA VOLNA?: Ennyi érme van Hosszú Katinkának

Sztárokkal indul az Úszó Világkupa, negyven országból ötszázan versenyeznek csütörtöktől szombatig a Duna Arénában, köztük több világ- és olimpiai bajnok is. A szerdai sajtótájékoztatón Hosszú Katinka azt mondta, szeretné, ha itt szerezhetné meg négyszázadik világkupa-érmét.

Peres úton egyezkedik Hosszú Katinka és Shane Tusup

A Hot! magazin úgy tudja, elkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere - ennek során derül ki, kit illet meg a közös vagyon. Becslések szerint 2 milliárdra rúg az olimpiai bajnoknő és férje közös kasszája - ennek felosztásáról pedig peres úton fognak megegyezni.

Szent a béke Hosszú Katinkáék között?

Úgy tűnik, hogy a sportoló válása sok mindent megváltoztatott, hiszen az a hír járja, hogy Katinka éppen emiatt visszakaphatta egyik régi jóbarátját.

Exkluzív: ezek voltak Hosszú Katinka rendkívüli pillanatai

Hosszú Katinka, háromszoros olimpia bajnokunk ritkán ad interjút, egy évvel ezelőtt viszont sikerült őt elcsípnünk egy több milliós adomány átadásakor, és az elmúlt hónapok sikereiről és nyári pihenőjéről kérdeztük.

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna kibékültek

Pár évvel ezelőtt még jó barátnők voltak, de minden megváltoztatott, mikor Katinka hozzá ment Shane Tusuphoz. Amióta viszont válófélben van az olimpiai bajnok és volt edzője, állítólag újra jóban van a két úszónő.

 

Ő Hosszú Katinka új társa!


szerző:
2018.09.03. 18:00
Ő Hosszú Katinka új társa!

Reméljük mielőbb rendeződik Katinka magánélete!

Hosszú Katinka új társsal lett gazdagabb

Hosszú Katinka magánéleti válságából az edzésekbe és a versenybe menekült, de most felvetődött, hogy végre önzetlen szeretetet is kapjon egy szőrös csöppségtől. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő az interneten mutatta meg azt a tündéri cicát, aki elé sodort a sors. Annyira megszerette, hogy komolyan felvetődött benne, megtartaná.

Hosszú Katinka Európa-bajnok 200 méter vegyesen

Hosszú Katinka óriási hajrával Európa-bajnok lett 200 méter vegyesúszásban a glasgowi Európa bajnokságon nem sokkal ezelőtt. 2012, 2014 és 2016 után így újra Hosszúé az arany 2018-ban is. Jakabos Zsuzsanna a nyolcadik lett a döntőben.

Hosszú Katinka nem beszél érzéseiről

Hosszú Katinka csak az úszásra koncentrál, a magánéletével kapcsolatos kérdéseket továbbra is kerüli. 

Hűha: ennyit keresnek a világ leggazdagabb sportolói

Egy átlagembernek nagyjából 300 évet kellene ledolgoznia, hogy annyi pénzt keressen, mint a legjobban fizetett sportolók havonta! Ugyanis vannak olyan külföldi profi sportolók, akik akár egymilliárdot is hazavihetnek minden hónapban. Persze a magyar sportolók pénztárcájában is szétnéztünk, például azt is kiderítettük, hogy mennyit keres Hosszú Katinka.

 

 Hosszú Katinka sugárzik a boldogságtól

Shane-ről már nem beszél és nem is ír. Bár nem sikerült rendezni a viszonyukat, egyedül is remekül érzi magát.

 

Hosszú Katinka a mélybe vetette magát

Nehéz időszakon megy keresztül Katinka az utóbbi hónapokban. Ám most meghozott egy döntést, és úgy tűnik, ez kellett ahhoz, hogy továbblépjen.

Shane Tusup bukta a fizetést

Egymilliós fizetéstől búcsúzik Shane Tusup. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka most hivatalosan is bejelentette a Magyar Úszó Szövetség felé, hogy már nem Tusup az edzője.

Katinka és Dani: barátságból szerelem?

Mély barátságból alakulhatott ki a kapcsolat Hosszú Katinka és Dudás Dani között. A Katinkánál 5 évvel fiatalabb úszó mindig is jóban volt az Iron Ladyvel, és akkor is mellette állt, mikor megromlott a házassága.

 

Miért teregette ki felesége félrelépését Shane Tusup?

Shane Tusup részletesen teregette ki magánéletüket közösségi oldalán, arról ír, többek közt, hogy felesége megcsalta őt. Hosszú Katinka nem reagált férje vádjaira. Ma hajnalban egy bejegyzéssel jelentkezett, miszerint törölték Facebook oldalát, amihez csak neki és férjének volt hozzáférése, ám mint írja, kettejük közül nem ő törölte azt.

Mi történik Hosszú Katinkáékkal?

Katinka edzőtársával csalta meg, többször is - állt Shane Tusup közleményében, melyet a Facebookra írt tegnap este.

Úgy tűnik, végleg vége Hosszú Katinka és férje kapcsolatának!

Ismét robbantotta a bombát Hosszú Katinka, ezúttal is közösségi oldalán. Csütörtök délelőtti posztjában bejelentette, hogy nem sikerült rendeznie Shane Tusuppal magánéleti problémáit, így a jövőben a közös munkát sem folytatja férjével, aki egyben az edzője is volt.

Befejezte Hosszú Tusuppal

Vége Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup munkakapcsolatának - ezt a sportoló Facebook-oldalán jelentette be. Tavaly év végén derült ki, hogy gondok vannak a pár házasságával. Az elmúlt hónapokban azonban úgy tűnt, hogy kibékültek, újra Shane lett Katinka edzője. Az úszónő legközelebb júniusban versenyez, de még nem tudni, ki készíti fel.

Vége Hosszú Katinkáék kapcsolatának!

Hosszú Katinka ma délután Facebook posztjában jelentette be: férjével, Shane Tusuppal nem sikerült rendbe hozni kapcsolatukat, ezért a továbbiakban nem az ő vezetésével készül az olimpiai bajnok úszónő.

Hosszú Katinkáék végleg szétmentek!

A sikeres úszónő nemrég meglepő bejegyzést posztolt ki az oldalára. Kiderült, hogy a hónapok óta tartó házassági problémáikat nem tudták megoldani férjével, Shane Tusuppal.  

Katinka megint versenyben!

Hosszú Katinka nem vár tovább: nyár elején újra rajtkőre áll, hogy bizonyítsa: ő a világ legjobb úszónője. Válóperéről Shane Tusuppal továbbra sem beszélt az Ironlady.

Újra egy párt alkot Shane Tusup és Hosszú Katinka?

Hosszú Katinka és Shane Tusup esetleg közeledéséről az utóbbi hetekben egyre többet pletykáltak, a pár posztjai pedig csak erősítik ezeket a híreszteléséket. A válófélben lévő olimpikon és edző férje nemrég egy közös szelfit töltött fel Instagramjára: "Te és én a világ ellen" írt alá.

 

Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup?

Újra együtt mosolyog Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup. A háromszoros olimpiai bajnok úszó és edző párja délelőtt 11-kor töltött fel egy képet a közösségi oldalaikra, a magyar internet ettől pedig felrobbant.

Megmenthető Hosszú Katinkáék házassága?

Hosszú Katinkáéknak a világ teteje után nincs már hová eljutni együtt? Sokak szerint jó hír, hogy bár az úszónő elindította a válópert, ők ketten párterápiára járnak. Hogyan segíthet a párterápia azokon, akik nemcsak együtt élnek, de együtt is dolgoznak?

 

HOSSZÚ KATINKA: Tudom, hogy Shane csak jót akar nekem!

Hosszú Katinka 2013. augusztus 22-én a Seychelle szigeteken ment férjhez amerikai edzőjéhez, Shane Tusuphoz. 2014 végén exkluzív interjút adtak a Fókusznak, most olyan részleteket is láthatnak ebből a beszélgetésből, amit eddig még sosem mutattunk be.

Még sincs veszve minden?

Nem adták fel! Újabb részlet derült ki Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatáról: állítólag egész múlt héten, külföldön nyaraltak. Hogy pontosan hol, az bizonytalan, de a pletykák szerint a trópusokon próbálták rendbe hozni házasságukat

Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup?

A sztárpárt a Blikk fotózta le, ahogyan a hétfői edzés után együtt hagyják el a Duna Arénát. Az úszónő még februárban adta be a válókeresetet, ám azt végül mégis elnapolták.

Hosszú-Tusup: még van remény?

Hosszú idő óta először látták együtt Hosszú Katinkát és Shane Tusupot: edzés után az uszodát hagyták el közösen. Erre január óta nem volt példa…

Újabb fordulat Hosszú Katinkáék házasságában

Bár Katinka már februárban beadta a papírokat, most úgy néz ki, egy darabig mégsem kezdődik el a válásuk.

 

Válóperük szüneteltetését kérték Hosszú Katinkáék

Válóperük szüneteltetését kérte Hosszú Katinka és Shane Tusup jogi képviselőjük segítségével. Nem zárható ki, hogy esetleg meggondolták magukat és mégsem válnak, de erre azért kevés az esély. 

 

Bocsánatkérő levelet kell írnia Shane Tusupnak

Sem Shane Tusup, sem az ügyvédje nem ment el a mai tárgyalásra, ahol Shannek azért kellett volna ott lennie, mert egykori edzőtársa pert indított ellene. Shane tavaly áprilisban egy debreceni úszóbajnokságon  megfenyegette és lökdöste a másik edzőt, amiért nem nevezte be a férfiváltót a versenyre. A szemtanúk szerint többek közt azt ordította angolul, hogy „Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek! Darren Waldnak elege lett Shane viselkedéséből és pert indított ellene.

Jeges fürdő? Fehér Tibi ezt is bevállalta!

Rengeteget hallani mostanában a jeges víz jótékony hatásairól, így a Reggeli műsorvezetője is kipróbálta a jeges fürdőt!

A smink ereje: hihetetlen átalakulás a Reggeliben!

Magyarországon először Melinda foglalkozik azzal, hogy sminkmesteri tudásának köszönhetően külföldi és magyar sztárokká változik át mindössze egy óra alatt. A Reggeliben élőben alakult át, de hogy kivé, azt nem áruljuk el.

Ők a legértékesebb magyar sportolók!

Még mindig Hosszú Katinka az ország legértékesebb sportolója. A Forbes gazdasági magazin idén negyedszerre állította össze a listát, az elmúlt 1 év adatai alapján.

Felívelőben Pribelszki Norbi rapper karrierje!

Hallgasd meg Kovács Dóri és Pribelszki Norbi közös produkcióját az eplényi sípályáról!

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Hónapok óta mindenkit az foglalkoztat, hogy hogyan alakul az ország legeredményesebb úszónője, Hosszú Katinka, és Shane Tusup kapcsolata. Ma azonban a Blikk azt írta: Katinka beadta a válókeresetet. A háromszoros olimpiai bajnok úszó öt éve ment férjhez amerikai edzőjéhez. Együtt érték el sikereiket, de mi történhetett karácsony előtt, amit Katinka nem tudott megbocsájtani?

Ideiglenesen nem indul versenyen Hosszú Katinka

Állítása szerint a szokásosnál később elkezdett felkészülés áll a dolog hátterében, és nem a feszültség, mely szerelme és edzője, Shane Tusup között van jelen egy ideje. Katinka azt mondta, később biztos rajtkőre áll, csak most kénytelen behúzni kicsit a kéziféket a sérülésveszély miatt.

 

Story Extra 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 16:15

Fókusz 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 19:05
Eseménydús volt az Év Sportolója Gála

Hosszú Katinka az év női sportolója, Baji Balázs az év férfi sportolója, Shane Tusup pedig az év edzője lett. Sorra érkeztek a magyar sportcsillagok az Év Sportolója Gála vörös szőnyegére, de a bejárati ajtónál mindenki azt figyelte mikor lép be Hosszú Katinka és vajon egyedül jön vagy a férjével?

Shane Tusup magyarul kért bocsánatot

Magyarul és könnyekkel küszködve, nyilvánosan kért bocsánatot Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője korábbi viselkedéséért. A páros külön érkezett az Év Sportolója Gálára. Hosszú Katinka kapta meg az Év Sportolója díjat, férje és edzője Shane Tusup lett az év edzője. A háromszoros olimpiai, többszörös Világ- és Európabajnok úszónő egyelőre nem árulta el, hogyan és kivel folytatja a felkészülést.

Átadták az Év Sportolója díjakat

Hosszú Katinka hatodjára, Baji Balázs idén először vehette át az Év Sporolójának járó díjat. A legjobb edző, ahogyan tavaly, idén is Katinka férje, Shane Tusup lett. Mészöly Kálmán és Balczó András életműdíjat kapott, az év fogyatékos csapata pedig a női kerekesszékes vívó válogatott lett.

Hosszú Katinka érdeklődve hallgatta Tusup könnyes beszédét

Habár Katinka és Shane eredményes évet tudhat magamögött, a 2017 nem éppen örömben és békességben ért véget a számukra. 

Mi a helyzet Hosszú Katinkáékkal?

Már december vége óta foglalkoztatja az országot, hogy mi történik Hosszú Katinka és Shane Tusup között, sokan rebesgetik, hogy válságba került a házasságuk. Katinka nemrég érkezett haza Miaim-ból, ahova nem tréningezni utazott, és a férje sem kísérte el, ám most, hazatérése után sem jelentek meg együtt az edzéseken...

Híres emberek jövőjéről jósolt Geronazzo Mária

Geronazzo Mária gyermekkora óta jósol, méghozzá nem hagyományos módon. 15-16 éves korában tudatosult benne, hogy van egy különleges képessége, de már gyerekkorától kezdve mindenkin megérzi az energiákat. Ezúttal Hosszú Katinka, Putyin és Donald Trump következő évéről kérdeztük.

Miért töltötte a férjétől külön a karácsonyt Hosszú Katinka?

Hosszú Katinka férjére minden eddiginél durvább dühroham tört rá, az úszónő elköltözött tőle. Legalábbis ezt állítja az egyik napilap. A lap információi szerint Shane Tusup közös otthonukban tombolt, majd annyira kikészült, hogy kórházba kellett szállítani.

Fókusz 2017-12-29


szerző:
2017.12.29. 18:45
Hosszú Katinkánál betelt a pohár?

A világklasszis úszónő két évvel ezelőtt egy sajtótájékoztatón panaszkodott arról, hogy hiába kér, nem kap megfelelő támogatást az Úszó szövetségtől. Azt mondta, nem csak magáért, hanem a többi úszóért is a nyilvánosság elé állt. Szerinte a szövetség elvárja tőlük a világszínvonalú teljesítményt, de nem ad ehhez megfelelő hátteret.

Kiélezett küzdelem a social média kategóriában

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Az Ti szavazataitokon múlik, hogy ki lesz idén a legjobb social média szereplő! Még mindig szavazhatsz kedvencedre az RTL24 applikáción keresztül és a www.cometlive.hu oldalon.

Megmutatjuk a szavazás állását a legjobb social média szereplő kategóriában!

Szoros a verseny az idei Comet legjobb social média szereplő jelöltjei között! A szavazók Hosszú Katinka, Istenes Bence, Kasza Tibi, Majka vagy Sebestyén Balázs mellett tehetik le a voksukat 2017-ben ebben a kategóriában. Most megmutatjuk a szavazás állását!

Hosszú Katinka:

Hosszú Katinka nemcsak a medencében sztár, hanem a közösségi médiában is. Facebookon közel 502 ezer lájkolója van, míg Instagramon több mint 283 ezer követővel büszkélkedhet.

Hosszú Katinka


szerző:
2017.10.25. 12:00
Hosszú Katinka

Születési név: Hosszú Katinka
Becenév: Iron Lady, Katka
Születési idő: 1989. május 03.
Születési hely: Pécs, Magyarország
Csillagjegy: bika
Eredményei: Háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m).
Facebook like-ok száma: 502 004
Instagram követők száma: 283 000
 

Kövesd Facebookon és Instagramon!

Exkluzív: Hosszú Katinka rendkívüli pillanata

Hosszú Katinka, háromszoros olimpia bajnokunk ritkán ad interjút, most viszont sikerült őt elcsípnünk egy több milliós adomány átadásakor, hogy az elmúlt hónapok sikereiről és nyári pihenőjéről kérdezzük.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hosszú Katinka korábban kel azért, hogy olvasson

Hosszú Katinka gyerekkorától kezdve szigorú napirendet tart be. Facebook-posztjában arról írt, hogy mostanában fél órával korábban kel fel reggel, hogy legyen ideje olvasni.

Shane Tusupnak bejött Pribelszki Norbiék #ironkati című dala!

Július vége óta 72 ezernél is többen megnézték a Hosszú Katinkának írt dalt. Pribelszki Norbi, a Barátok közt színésze elárulta, hogy az #ironkati egy baráti italozás szüleménye. Az Instagramon Hosszú Katinka férje, Shane is megosztotta a feleségét éltető hiphop-dalt. Lehet, hogy Norbiék ezentúl csak sportolókról írnak dalt?

Hosszú Katinka a világ legszebb menyasszonya!

Bizony, négy évvel ezelőtt az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok úszónő azokban az órákban valószínűleg jobban izgult, mint akkor néhány hete a barcelonai vébé előtt, hiszen nem sok választotta el attól, hogy kimondja a boldogító igent a szerelmének, Shane Tusupnak.

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

Lélegzetelállító show-val zárult a vizes világbajnokság

Lélegzetelállító show-val ért véget tegnap a 2017-es Vizes Világbajnokság. A magyar sportolók Verrasztó Dávid és Hosszú Katinka vasárnapi hajrájával összesen két aranyat, öt ezüstöt és két bronzérmet nyertek. A záróünnepségen a híres magyar újcirkusz társulat, a Recirquel varázsolta el a közönséget.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Megvan a második aranyérem!


szerző:
2017.07.30. 18:43
Megvan a második aranyérem!

Újabb magyar érmek születtek a vizes világbajnokság utolsó napján. Hosszú Katinka magabiztosan nyerte a 400 vegyes döntöjét, így megszerezte a második magyar aranyéremt. Verrasztó Dávid pedig magabiztos úszással lett ezüstérmes, szintén 400 vegyesúszásban.

Hosszú Katinka egyéni csúccsal a második

Szombaton is születtek magyar sikerek a vizes vb-n. A női 200 méter hát döntőjében Hosszú Katinka egyéni csúccsal ezüstérmes lett.

Bernek Péter hatodik lett a 200 méteres hátúszás döntőjében

Bernek Péter országos csúccsal hatodik 200 méter háton.

Újabb magyar érem a vizes vébén

Harmadik lett Hosszú Katinka a 200 méteres pillangóúszásban. Ez a magyar csapat negyedik érme, Katinkának már van egy aranya. A 4-szer 200 méteres női gyorsváltó, Késely Ajna, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelin és Hosszú Katinka a hatodik helyen ért célba.

Bronzérmet nyert Hosszú Katinka


szerző:
2017.07.27. 19:03
Bronzérmet nyert Hosszú Katinka

A kétszáz méteres pillangóúszás döntőjében végzett a harmadik helyen. Ezzel a magyar csapatnak megvan a negyedik érme.

Cseh László ezüstérmes lett 200 méter pillangón

Cseh László ezüstérmet nyert a 200 méteres pillangóúszás döntőjében. Kenderesi Tamás ugyanebben a mezőnyben a negyedik lett. Adásunk előtt tartották a 200 méteres gyors úszás döntőjét is, amelyben Hosszú Katinka végül 7. lett. A vízilabdás lányok pedig ma délután legyőzték Görögországot. Legközelebb péntek délután játszanak az 5. helyért Olaszország ellen.

 

Csalódottak a pólós lányok


szerző:
2017.07.25. 18:41
Csalódottak a pólós lányok

Csalódottan, a könnyeikkel küszködve értékelték a tegnap este elvesztett meccsüket a női vízilabda válogatott tagjai. A csapat 6-4-re kikapott Kanadától, így nem jutottak a legjobb 4 közé, pedig éremesélyesnek tartották őket. Szép pillanat is jutott azért tegnap estére: Hosszú Katinka megszerezte a magyar csapat első aranyérmét 200 méter vegyesen.

Megvan az első magyar aranyérem a vizes világbajnokságon

Hosszú Katinka, nagyon simán nyerte meg a 200 méter vegyest. Több mint egy testhosszal verte meg a mezőnyt, de a világcsúcsot ezúttal nem döntötte meg.

Hosszú Katinka megvédte címét 200 méter vegyesen

A háromszoros olimpiai bajnok magyar versenyző a legjobb idővel jutott a döntőbe, ahol 2:07.00 perccel győzött. Ez a magyar csapat első aranyérme a vb-n, egyben a második medál a férfi 4x100-as gyorsváltó vasárnapi harmadik helye után. Hosszú Katinka a hatodik világbajnoki címét szerezte meg, 200 méter vegyesen sorozatban a harmadikat.

Díszpolgár lett Hosszú Katinka és Szinetár Miklós is

Hosszú Katinka, Bács Ferenc és Szinetár Miklós is Budapest díszpolgárai lettek - nyolcan kapták meg Tarlós Istvántól ezt a címet, sportolók, művészek és tudósok is. Bár most két napot csúszott, a Budapest díszpolgárai kitüntetést a magyar szabadság napján szokták átadni, azaz június 19-én. Annak emlékére, hogy ezen a napon vonult ki az utolsó szovjet katona Magyarországról.

Nyílt levélben bírálta Hosszú Katinka a Nemzetközi Úszó Szövetséget

A többszörös olimpiai bajnok úszótársainak írt nyílt levelet, amiben kifejtette, úgy érzi, a Nemzetközi Úszó Szövetség nem bánik megfelelően a szervezet sportolóival. Hosszú azt írta, a szövetség döntéshozói nem hajlandóak az úszókat tárgyalópartnernek tekinteni, miközben a szervezetben káosz uralkodik.

Hosszú Katinka dühös a döntés miatt

Hosszú Katinka szerint Gyárfás Tamás bosszúja a négy számos indulás. A világklasszis úszó a Facebookon ment neki a Nemzetközi Úszószövetségnek, amely szerdán úgy döntött, a jövőben a Világkupa-sorozat egy-egy állomásán legfeljebb 4 számban indulhat egy úszó. Hosszú Katinka korábban volt, hogy 12 számban is rajthoz állt. A FINA igazgatója szerint a döntésnek semmi köze Gyárfás Tamáshoz, aki nem kívánt reagálni az ügyre. A Híradónknak nyilatkozó sportújságíró azt mondja, az intézkedéstől nem lesz színvonalasabb az úszósport.

 

Így indítja a reggelt Hosszú Katinka!

A háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő nemrég fodrásznál járt, és a hétvége közeledtével egy bolondos, férjével közös képet töltött fel közösségi oldalára.

25 millióért népszerűsíti a Vb-t

Hosszú Katinka 25 millió forintért népszerűsíti a vizes Vb-t! A világ- és olimpiai bajnok úszó reklámfilmekben és eseményeken szerepel majd. Az RTL Híradónak nyilatkozó sportközgadász úgy látja: ez reális ár, de szerinte felvethető, hogy egy ilyen eseménynél kell-e az adófizetőknek külön is támogatniuk azokat a sportolókat, akiknek sokféle dolgot amúgy is a költségvetés áll.

Darnyi Hosszúékat okolja

Csaknem ezer gyerek úszásoktatását nem tudják megoldani Budapesten a Hajós Alfréd uszoda felújítása miatt. Az intézményben Darnyi Tamás Úszóiskolája tartott oktatásokat. Az iskola terve az volt, hogy a munkálatok alatt a közeli megújult Dagály uszodában tartják majd az órákat. Oda azonban mégsem mehetnek, mert a Dagályban Hosszú Katinka úszóiskolája indít márciustól oktatást. Az Iron Aquatics szerint, nem ők a felelősek azért, hogy Darnyi Tamásék nem készültek fel a gyerekek elhelyezésére.

A napenergia is segíti világcsúcsai elérésében

Hosszú Katinka csak néha pihenhet meg, ezért kihasználja az ilyen alkalmakat. Marseille-be is egy verseny miatt utazott, de ilyen szép időben nem állhatta meg, hogy ne napozzon kicsit a tengerparton.

Mestert és tanítványát is díjazták

Mester és tanítványa is megkapta tegnap az Év Sporotlója díjat. Hosszú Katinka az év női sporotlója, Shane Tusup pedig az év edzője lett a magyar sportújságírók szavazatai alapján. Az év csapata díjat a magyar férfi labdarúgó válogatott vitte el az olimpián aranyérmet szerző kajak négyes és kettes elől. Gera Zoltán, aki a szavazatok alapján az év gólját rúgta, azt mondta, a válogatott díjazásának jobban örül. Csapattársai nélkül ugyanis gólt sem rúghatott volna.

 

Nem állnak meg ünnepelni!


szerző:
2017.01.13. 17:25
Nem állnak meg ünnepelni!

Csütörtökön Hosszú Katinkát és Szilágyi Áront választotta a Magyar Sportújságírók Szövetsége az év női és férfi sportolójának. Hatalmas és megérdemelt elismerés ez, a két klasszis viszont nem ünnepelteti magát – gyakorlatilag meg sem szakították edzéseiket. Egy – egy köszönő poszt után már arról tudósították követőiket, hogy teljes erőbedobással folytatják a készülést a versenyekre.  

 

Fókusz 2016-12-30


szerző:
2016.12.30. 18:45
CelebKvíz - Mennyire emlékszel májusra?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

Ismét rekordot döntött Hosszú Katinka

Páratlanul sikeres évet zárt Hosszú Katinka. És még mindig nincs vége számára az évnek. A világ legjobb úszónője a windsori rövidpályás úszó világbajnokságon újabb rekordot állított fel, hét aranyat és két ezüstérmet nyert. Soha, senkinek nem tudott még egy világbajnokságon ennyi aranyérmet szerezni.

MEGÁLLÍTHATATLAN: Hosszú Katinka versennyel vezet le

Alig ért haza a kanadai rövidpályás úszó vébéről, Hosszú Katinka már arról beszélt, hogy hétvégén Svájcba utazik egy újabb versenyre. Az ünnepek alatt is edzeni fog, de azért megpróbál majd a pihenésre is időt szakítani.
 

Hét aranyat nyert Hosszú Katinka


szerző:
2016.12.12. 18:42
Hét aranyat nyert Hosszú Katinka

Országos csúccsal a hetedik aranyérmét szerezte meg vasárnap Hosszú Katinka 100 méter pillangón  a kanadai Windsorban, az úszók rövidpályás világbajnokságának zárónapján.

 

Újra Hosszú a legjobb úszó


szerző:
2016.12.05. 17:46
Újra Hosszú a legjobb úszó

Újra Hosszú Katinka és Michael Phelps lett az év úszója. A magyar olimpiai bajnok egymás után harmadszor, az amerikai úszó 2012 után másodszor érdemelte ki az elismerést. A trófeákat a most zajló rövidpályás világbajnokság helyszínén, a kanadai Windsorban adták át a Nemzetközi Úszószövetség gáláján. Hosszún kívül edzőjét, egyben férjét is díjazták a gálán: Shane Tusup lett az év női úszóedzője. Rajta kívül még kilenc másik edzőt és szövetségi kapitányt díjaztak.

Tusup büszke feleségére


szerző:
2016.11.30. 18:07
Tusup büszke feleségére

Büszke vagyok rád, te vagy a legbátrabb ember a világon, akit ismerek – így gratulált a Facebookon közzétett üzenetében Hosszú Katinkának Shane Tusup.

 

Hosszú Katinka: Kisüt a nap

Egy éven keresztül zajlott a háborúskodás Gyárfás Tamás és a magyar úszás jelenlegi legnagyobb csillaga, Hosszú Katinka között, ami mostanra a sportvezető távozásával végződött. Gyárfás Tamás 23 évig volt az úszószövetség elnöke, jelenleg is a Nemzetközi Úszószövetség alelnöke és a jövő évi budapesti úszó világbajnokság szervezőbizottságának társelnöke. Gyárfás Tamás korábban volt sportújságíró és csaknem 20 évig a Nap-Kelte producere.

Lemondott posztjáról Gyárfás Tamás

Lemondott Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. A döntést ma reggel jelentette be, amikor a magyar úszócsapat elindult a kanadai rövidpályás világbajnokságra. Gyárfás Tamás 23 éven át irányította a magyar úszósportot. Körülbelül egy éve került konfliktusba a legsikeresebb magyar úszóval, Hosszú Katinkával, ami odáig fajult, hogy Hosszú lemondásra szólította fel. A háromszoros olimpiai bajnokhoz több neves magyar úszó is csatlakozott.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való