KERESÉS search-close

Horváth Sisa Anna

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horváth Sisa Anna"

Oltári csajok költöznek az RTL Klub képernyőjére

Nemcsak szakmai sikert, hanem hosszútávú barátságot is hozott a sorozat színésznőinek az Oltári csajok. Horváth Sisa Anna és Hartai Petra a kezdetekről mesélt a Reggeliben.

Összecsaptak A Tanár és a Drága örökösök szereplői!

Különleges műfajban küzdöttek meg egymással az RTL Klub népszerű sorozatainak színészei - vajon ki győzött? Most kiderül!

Nyeregben A Tanár és a Drága Örökösök sztárjai!

Nagy Ervin a Kincsem óta először szállt vissza a lóra. A Tanár főszereplőjét a csinos igazgatóhelyettest játszó Trokán Nóra csábította el egy lovaspóló meccsre. Ezúttal egymásért és A Tanárért álltak ki a Drága Örökösök unokatestvéreivel. Mohai Tamást a sorozatban nem láthattuk lovagolni, most Horváth Sisa Annával azonban készek voltak meglepetést szerezni tapasztalt ellenfeleiknek.

Összecsapnak A Tanár és a Drága örökösök sztárjai

Nagy Ervin Trokán Nórával, Horváth Sisa Anna pedig Mohai Tamással indul a tavaszi lovaspóló versenyen. A közönség nagyon szokta szeretni a sztárok mérkőzéseit.

Szappanos Kata, és aki mögötte van: Horváth Sisa Anna!

Barabás Évi az Oltári csajok és a Drága örökösök színésznőjét kérdezte családról és karrierről - IS!

A Drága örökösök Szappanos Katája a Portréban!

Ifjú doktornő, akit mindenki kedvel Ökörapátiban vagy számító, ármánykodó testvér? Melyik karakterét kedvelték jobban? Horváth Sisa Anna meglepő választ ad Barabás Évinek a vasárnapi Portréban. Mintahogyan meglepő a válasz arra vonatkozóan is, hogy miért lett Horvát Annából, Horváth Sisa Anna.

Hoppá! Bugyit villantott a Drága örökösök sztárja!

A Drága örökösök 5. részében a jólelkű Katát alakító Horváth Sisa Anna került kellemetlen helyzetbe, amikor véletlenül rányitottak... A teljes epizódot itt nézhetitek vissza.

A Drága örökösök sztárjai a Reggeliben!

Az RTL Klub új sorozatának két szereplője mesélt a történetről, hogy mit gondolnak saját karaktereikről és a faluról, ami csakis nekik épült.

Horváth Sisa Anna: „Alapvető jóság van benne”

Kata Tamáson (Mohai Tamás) kívül Kálmán nagypapa másik unokája, Tibor (Lengyel Ferenc) és Vali (Csarnóy Zsuzsa) lánya. Az örökösök közül egyedüliként neki van igazi kapcsolata Ökörapátival és annak lakóival - a részleteket a karaktert alakító Horváth Sisa Anna mesélte el nekünk!

Kata, Tibor lánya


szerző:
2018.12.15. 21:35
Kata, Tibor lánya

Kata Tamáson (Mohai Tamás) kívül Kálmán nagypapa másik unokája, Tibor (Lengyel Ferenc) és Vali (Csarnóy Zsuzsa) lánya. Az örökösök közül egyedüliként neki van igazi kapcsolata Ökörapátival és annak lakóival - a részleteket a karaktert alakító Horváth Sisa Anna mesélte el nekünk!

Január 1-jén új magyar sorozatot indít az RTL Klub

A Drága örökösök című új sorozat egy olyan család életébe enged bepillantást, amelyben egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ.

A valóságban is egymásra talált a két sorozatsztár

Egy éve mutatta be a Fókusz: akár csak a Hollywoodi filmekben lenni szokott, az Oltári csajokban is egymásba szeretett a két főszereplő. Nem a képernyőn, hanem a való életben. A két érintett akkor először beszélt az érzéseiről.

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Így zajlott az Oltári csajok utolsó forgatása

Az Oltári csajok Hajnal nővéreket alakító színésznői a való életben is jó barátok lettek. Így emlékezett vissza a forgatásokra Michl Juli, Hartai Petra és Horváth Sisa Anna.

Michl Juli: ˝Majdnem elsírtam magam…˝

Oltári volt a hangulat a hétvégi közönségtalálkozón. A telenovella főszereplői többször elmondták már, hogy a forgatások alatt csak a munkára koncentráltak, így akkor még bele se gondoltak abba, hogy mekkora lesz a sikerük a nézőknél. De ami még ennél is érdekesebb, hogy a vasárnapi esemény napján is még azt latolgatták közösen, hogy vajon hányan érkeznek majd, hogy találkozhassanak velük személyesen. A rajongók száma majdnem elérte a 2000 főt…

Találkozz személyesen az Oltári csajok szereplőivel!

Az Oltári csajok hat főszereplőjével, és még Dandy kutyával is találkozhatnak mindazok, akik vasárnap délután ellátogatnak a budapesti Árkád Bevásárlóközpontba.

Így lehet zavarba hozni az Oltári csajokat és pasikat!

Biztos hogy sokan elgondolkodtatok azon, hogy ti már rég elpirultatok volna bizonyos a jelenetekben, a színészeken azonban ennek nyomát sem láttátok. Vajon mégis hogy lehet ez?

OLTÁRI SZERELEM: a való életben is egymásra találtak

Az Oltári csajok két főszereplője Jaskó Bálint és Horváth Sisa a való életben is egymásba szerettek. Kapcsolatuk alakulásáról a Fókusz riporterével beszélgettek!

Comet: szavaztak az Oltári csajok színészei is!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavazott az Oltári csajokban Angélát alakító színésznő és a Márkot alakító színész!

Horváth Sisa Anna: Angéla és Márk afférjáról

Kiderült, hogy hogyan vélekedik a színésznő karakteréről. Nézd meg a videót!

Kulisszatitkok az Erdész lányok cicaharcáról

Hartai Petra (Erdész Hajnal) és Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla) meséltek arról, hogy valójában milyen a kapcsolatuk, és hogy hogyan forgatták a verekedős jelenetüket.

Ilyenek voltak az Oltári csajok forgatásai

Hartai Petra (Erdész Hajnal), Farkas Márk (Jaskó Bálint), Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla), Dér Zsolt (Hegyi János), Michl Juli (Erdész Piros) és Ember Márk (Herczeg Kornél) árultak el kulisszatitkokat egymásról, a stábról és a telenovella forgatásáról.

Izgatottan várják az Oltári csajok szereplői is a végeredményt

Horváth Sisa Anna (az Oltári csajok Erdész Angélája) és Jaskó Bálint (a telenovella Farkas Márkja) mesélt titkokat arról, hogy hogyan készültek az epizódok hétről hétre, és mi az, ami miatt a nézők is izgatottan várják majd a folytatást…

Élete első telenovella sorozatában látható hamarosan Hűvösvölgyi Ildikó

A Kossuth-díjas színésznővel érkezik az Oltári csajok, az RTLII-re.

Ismerd meg Erdész Angélát!

Horváth Sisa Anna alakítja a legidősebb Erdész lányt az Oltári csajok című telenovellában. A színésznő mesélt kameránknak saját karakteréről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való