KERESÉS search-close

Horváth Nikoletta Colette

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horváth Nikoletta Colette"

Mit jelent a zene Gáspár Laci, Caramel és a 25 év felettiek számára?

Az énekesek és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Horváth Colette:

Laci megharagudott Colettere, ugyanis a lány egy begyakorolt dallal állt ki eléjük. Laci szerint a lány produkciója a nagy akarás miatt kicsit görcsösre sikerült, az énektudása pedig nem elég egy ilyen műsorba, így Colette az élő show kapujában búcsúzott a műsortól.

Colette:

Úgy látta, hogy mentora is megkönnyezte produkcióját. Az biztos, hogy Colette elégedett saját teljesítményével és megkönnyebbülve várta az eredményhirdetést. 

Horváth Nikoletta Colette: Beautiful (Christina Aguilera)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz érkezett. Íme Horváth Nikoletta Colette produkciója!

Gáspár Laci csalódott Colette dalválasztásában

Gáspár Laci csalódott a lányban, ugyanis ő biztosra ment. Caramel egyből összerakta a képet: Colette még mindig önmagát keresi, és Lacinak azt kell eldöntenie, hogy tudna-e segíteni neki az útkeresésben.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Colette produkcióját látva zúgott a közönségtől: SZÉK! SZÉK! SZÉK!

Colette már a válogatón magasra tette a mércét. A lány most egy Amy Winehouse dallal érkezett, a produkciója pedig nemcsak Lacit, de a nézőket is meggyőzte, így az utolsó szék az övé lett.

A teljes produkciót ide kattintva visszanézheted!

Horváth Nikoletta Colette: Valerie (Amy Winehouse)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Horváth Nikoletta Colette produkciója!

Szupernégyesek és kegyelem továbbjutások a Táborban

A Tábor rengeteg csalódást okozott, de szerencsére akadtak olyan csapatok is, akik nem véreztek el a csoportos feladatokban, és mind a négyen továbbjutottak a következő fordulóba!

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Puskás Peti Colettenek:

Horváth Colette Beyoncé dalát hangszerelte át, produkciójával pedig elnyerte a mentorok bizalmát. A vagány külsejű lány négy igennel jutott tovább a táborba!

Horváth Colette úgy érzi, most érett meg az X-Faktorra

Horváth Colette 6 éves kora óta énekel, és sok nehéz dolgot élt át, ami arra kényszerítette, hogy erősebb legyen. Az éneklés terén az X-Faktor az utolsó próbálkozása, így nagyon reméli, hogy sikerül a döntőig menetelnie!

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Horváth Nikoletta Colette: Single Ladies (Beyoncé)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Horváth Nikoletta Colette produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való