KERESÉS search-close

Horváth Gyöngyi

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horváth Gyöngyi"

Horváth Gyöngyi Németországban mutatja meg tehetségét!

Horváth Gyöngyi nem áll le. Nagyon hálás az X-Faktorban kapott lehetőségért és a sok dicséretért, de még nagyobb közönségre vágyik. Hamarosan egy németországi tehetségkutatóban mutatkozik be.

Story Extra 2017-04-10


szerző:
2017.04.10. 16:55
A fiatalok közt is bizonyított!

Horváth Gyöngyi 50 éve áll a színpadon és közben rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie a magánéletében. Vajon mit szeretne még elérni karrierjében?

Story Extra 2016-11-10


szerző:
2016.11.10. 16:55
Horváth Gyöngyi az X-Faktor élő show-ján!

Dóri már az X-Faktor stúdiójában van, hogy folyamatosan tudósítson az első élő show eseményeiről. Az aulába lépésekor egy ismerős arcba botlott...

Ilyen még nem történt az X-Faktorban! Eszter mégis mehet a Mentor Házba!

Lacit nemcsak Eszter szülei, de Tóth Gabi is arról próbálta meggyőzni, hogy a lánynak az X-Faktorban van a helye. Végül Laci döntött, és leültette a lányt Horváth Gyöngyi helyére, így Eszter álma valóra vált, Gyöngyié pedig véget ért!

Zoller Zsolt másodszor élte át ugyanazt

Gáspár Lacinak nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, ugyanis ahhoz, hogy Horváth Gyöngyi leülhessen, valakit fel kellett állítani. Végül Zoller Zsoltnak újra a Táborban ért véget az X-Faktor.

 

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Horváth Gyöngyi produkciója megidézte ByeAlex nagymamáját

Horváth Gyöngyi akárcsak a válogatón, most is dívaként állt színpadra. A produkciója egyedül Gáspár Lacit nem győzte meg, de végül engedett a nyomásnak, és ő is kapott egy széket...

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Horváth Gyöngyi: Elmegyek (Máté Péter)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Horváth Gyöngyi produkciója!

Horváth Gyöngyi:

Horváth Gyöngyi produkciója után nemcsak a közönség, de a mentorok is állva ünnepelték a dívát, aki négy igennel jutott tovább a táborba.

Horváth Gyöngyi 50 éve várt erre a pillanatra

Egy igazi díva, aki az éjszakai világban volt énekesnő. Imádta azokat az időket, ám mindig volt egy nagy szívfájdalma. Most azonban az X-Faktor mindent megváltoztatott számára.

Horváth Gyöngyi szerint a tehetségnek nincs kora

Horváth Gyöngyi 50 éve énekesnő, és minden vágya, hogy az egész ország megismerje. Gyöngyi néni egy letűnt korszak emléke, a pesti revü világ egykori arca.

Horváth Gyöngyi: Non, Je ne regrette rien (Edith Piaf)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Horváth Gyöngyi produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való