KERESÉS search-close

Horváth Gábor

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horváth Gábor"

Showder Klub 17. évad 2. rész

A Showder Klub színpadán: Kovács András Péter, Janklovics Péter, Horváth Gábor. Az est házigazdája: Csenki Attila. Jó szórakozást!

Tűzoltónak állhatott a beteg kisfiú

Egy napra tűzoltónak állt az ötéves Horváth Gábor. A Csodalámpa Alapítvány és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság ezzel ajándékozták meg a leukémiás kisfiút, akinek minden vágya volt, hogy egyszer részt vehessen egy műszaki mentésben. A Csodalámpa Alapítvány célja, hogy nagybeteg gyerekek kívánságait teljesítse. Évente nagyjából 280 gyerek mindennapjait teszik ezzel boldogabbá.

A horror sztorik mellett, a gyilkos automaták vitték a prímet

Az új évad második adásában is akadt minden, amit egy jó humor-kedvelő megkívánhat: KAP az életéért küzdött vesekőszülés közben, Csenki Attila tábla-értelmező nagykövet lett, Janklovics Péter végre mindenkit rávilágított, hogy a horrorfilmek csupán kiszívják belőlünk az értelmet, a végére pedig Horvath Gábor köszönt be újoncként, rappel a farzsebében.

Köszönetet mondanál? Tanulj Horváth Gábortól, és rappelj!

Részlet a 17. évad 2. részéből:

A Showder Klub új fellépője végtelenül izgatott és hálás lett a stand up végére, ennek örömére ömlengés helyett inkább egy zenei imprót dobott össze a közönségnek.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A banki ügyintézők élete sem tejfel (Horváth Gábor)

Részlet a 17. évad 2. részéből:

Horváth Gábor bankban dolgozik, így nem meglepő, hogy megannyi elborult sztorija van a legelvetemültebb ügyfelekről, akiket csak eltudunk képzelni.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A bankautomatákkal jobb vigyázni, embereket esznek! (Horváth Gábor)

Részlet a 17. évad 2. részéből:

Megtörtént eset bizonyítja, hogy nem érdemes a nyakunkba akasztott zsinegre rakni a bankkártyánkat, hiszen amikor egyesülnek az automatával, akkor bizony túl is feszülhet a "húr".

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Horváth Gábor


szerző:
2016.04.11. 21:44
Zoltán Erika minden idejét férjével tölti

Vendégünk volt Zoltán Erika és Roby D., akik már huszonöt éve szerelmesek egymásba. A kajakosok drogbotrányáról Horváth Gábort a Honvéd kajak-kenu szakosztályának igazgatóját kérdeztük. Csobot Adél és Molnár Andi pedig elmondták, mennyire nehezen válnak meg egy-egy kinőtt ruhadarabjuktól. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

A kajakosok fellebeztek a fegyelmi bizottság ítélete ellen

Nagy port kavart a hír, hogy a Honvéd két kajakosa, Csipes Tamara és Dombvári Bence pozitív drogtesztet produkált. Ugyan doppingtesztjük negatív volt, de a szervezetükben kimutatott kokain eljárást vont maga után. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség fegyelmi bizottsága tíz hónapra eltiltotta a sportolókat a szövetség versenyeitől. Az ügy kapcsán Horváth Gábort, a Honvéd kajak-kenu szakosztályának igazgatóját kérdeztük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!