KERESÉS search-close

Hooligans

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hooligans"

Matyi a Hooligans zenészeivel battyogott végig Pajkaszegen

A mi kis falunk mindenkit meghódított, a huszonhárom éves rockbanda, a Hooligans tagjai sem titkolják, hogy rajonganak érte. Főleg a három félnótás közmunkás kalandjaiért, illetve az őket alakító színészek bravúros megmozdulásaiért.

HOOLIGANS: Matyit meghívta koncertjére a zenekar – ráadásul ingyen!

A mi kis falunk helyszínére, Pajkaszegre látogatott a Hooligans együttes. A fiúknak nagy kedvence az RTL sorozata. Molnár Áron, alias Matyi, a közmunkás nagy lelkesedéssel fogadta a látogatókat, akiktől ajándékot is kapott.

A NAGY TALÁLKOZÁS: Matyi nagyon megörült a Hooligansnek

Amikor a „huligánok” Pajkaszegre látogattak, először Matyiba botlottak, akivel nagyon hamar megtalálták a közös nevezőt…

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

JÁTSZOM: Baby Gabinak szánták eredetileg a Hooligans slágerét!

Baby Gabit és Tóth Tibit azért hozta össze a Fókusz stábja egy találkozó erejéig, hogy egy több éves titokról rántsák le a leplet, amit valószínűleg még a legnagyobb rajongóik se tudtak, egészen eddig!

Múltidézés Kiss Endivel


szerző:
2018.12.13. 16:21
Múltidézés Kiss Endivel

Újraalkottuk a Hooligans dobosának, Kiss Endinek a kedvenc gyerekkori fotóját.

Kaptál intőt az iskolában?

A nap kérdése rovatunkban egy sztereotípiának mentünk utána. Vajon csak az a gyerek volt igazi gyerek, aki kapott intőt a suliban? A zenekarok frontembereinek üzenő füzete máris kopogtat a múltból.

Nagyhajú Zoltán: Legyen valami! (Hooligans)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagyhajú Zoltán produkciója!

22 év után szimfonikus koncertet adott a Hooligans

22 év zúzás után még mindig tud újat mutatni a Hooligans: a jól megszokott huligánkodás helyett a Budapest Park színpadán ezúttal egyedülálló hangszereléssel szimfonikus köntösbe bújtatták kőkemény slágereiket.

 

Ő a legszexibb sztárapuka!


szerző:
2018.06.26. 11:30
Ő a legszexibb sztárapuka!

A Story Extra szavazásán a celebapukákra voksolhattatok, a győztes pedig már meg is van…

 Kiss Endi magára tetováltatta kislányait

Ugyan a zenész életének nem volt szerves része az édesapja, ő egyáltalán nem így neveli lányait. Exével boldogságban nevelik gyermekeiket, közös jógaórákra járnak, de vajon hogyan tudja összeszervezni az életét a fellépésekkel és a pörgős turnézással?

Erről árulkodnak a sztárok tetoválásai!

A tetoválások szinte mindig valamilyen jelentős tartalommal bírnak viselőjük számára, de vajon mi a helyzet a sztárvilágban? Kinek milyen emléket, titkot rejtenek a bőrére varrt jelképek?

Johhny: „Minden percben elvarázsolsz teljesen”

Johnny érdeklődését hosszú idő óta senki sem keltette fel úgy, mint Klaudia. A fiatalok szerelme gyorsan virágzásnak indult, viszont hamarosan kiderült, hogy van más is a lány életében. Johnny azonban így sem adja fel, és még énekhangját is beveti, hogy meghódítsa Klaudiát.

Nosztalgiázó Hooligans!


szerző:
2017.12.03. 06:00
Nosztalgiázó Hooligans!

Négy évvel ezelőtt Magyarország egyik legnépszerűbb elektromos rock bandája visszatekintett az eddigi 12 évükre. Az emlékezetes pillanatot pedig a Fókusz rögzítette.

Hűha, ez aztán a rocksztár villantás!

A zenész köszönetnyilvánítás képpen mutatkozott ádámkosztümben. Kíváncsi vagy mit, köszönt meg és pontosan hogyan? Kattints, és megmutatjuk!

A Hooligans folyamatosan turnézik!

A Hoolingans nyáron is koncertezik. Az idén húsz éves formáció arról beszélt a Story Extra riporterének, hogy ennyi fellépés mellett még mire jut idejük.

Végleges döntést hozott Kiss Endi, a Hooligans dobosa

A zenész 46 évesen újra visszaül az iskolapadba, ugyanis elhatározta, hogy megszerzi a járművezetői engedélyt. A témával kapcsolatban Köves Szilárd, vezetéstechnikai tréner véleményét is megkérdezte Anna és Miki a Reggeliben.

A Hooligans basszusgitárosa apuka lett

Sok férfinak küzdelmes apává válnia. Különösen nem lehet egyszerű annak a férfinak, aki egészen mostanáig a rockerek zajos életét élte. Márpedig a Hooligans basszusgitárosa Zsolt, most apa lett és kicsit be kell húznia a kéziféket. Zsombor ugyanis sok odafigyelést és jelenlétet igényel majd.

Fókusz 2017-02-01


szerző:
2017.02.01. 19:00
Hooligans: életük legnagyobb koncertjére készülnek

Életük legnagyobb koncertjére készülnek a Hooligans fiúk. Kíváncsiak voltunk, milyen meglepetéssel készülnek a jubiláló srácok. Hogy ezt kiderítsük, a próbatermükben látogattuk meg őket.

Kerékpáros huligánok!


szerző:
2016.09.13. 17:25
Kerékpáros huligánok!

A Hooligans tagjai hónapok óta turnézzák körbe az egész országot, hiszen a 20. jubileumukat is ünneplik egyben. Ősz elejével jutottak el Békés megyébe, ahol a helyszínek között rendhagyó módon közlekedtek. Endiék a Facebook oldalukon mutatták meg, hogy milyen az, amikor az egész csapat biciklire pattan.

Vége a dalnak: Kiss Endit elhagyta gyermekei anyja

Már több mint fél éve pedzegették az újságok, hogy nincs minden rendben a Hooligans dobosa Endi és élettársa, két kisebbik lányának édesanyja, Vera között.  Endi akkor nem nyilatkozott, most viszont tiszta vizet önt a pohárba.

A Hooligans dobosa, Kiss Endi és gyermekei édesanyja 15 év után külön folytatják

A zenész már el is költözött családjától. Azt nyilatkozta, párjával közösen jutottak erre a döntésre, mert, ahogy ő fogalmaz, már nem működött köztük a nő-férfi kapcsolat. De mindent megtesznek, hogy két közös gyermekük a lehető legkevesebbet érzékelje a történtekből. Ezért a zenész mindössze két utcával arrébb rendezkedett be.

Tóth Andi titkai testközelből!


szerző:
2016.08.04. 18:00
Tóth Andi titkai testközelből!

A fiatal lány nemrég Facebookján livestream videóval kedveskedett rajongóinak. Így megtudhattuk, melyik énekeseket utálja, kit tart a példaképének, min dolgozik éppen, illetve, hogy mik a jövőbeli tervei.

Íme Magyarország legcukibb sztárapukái!

Nyakunkon az Apák napja, ezért úgy gondoltuk, összegyűjtjük nektek hazánk kedvenc családfőit. Lássuk, kire esett a választásunk!

20 éves a Hooligans!


szerző:
2016.06.09. 18:00
20 éves a Hooligans!

A srácok 1996-ban hozták létre a zenekart, és gyakorlatilag mindent elértek, amit szerettek volna. A huligánok koncerttel ünnepelték az évfordulót.

Story Extra 2016-06-09


szerző:
2016.06.09. 17:25

Apa is csak egy van


szerző:
2016.05.19. 17:35
Apa is csak egy van

Mindenki tudja, hogy anyák napja május első vasárnapja. De, az kapásból beugrik-e, hogy mikor van apák napja? Vagy nekik nem jár az extra figyelem legalább egy napon az évben? A Hooligans 4 tagja, 4 fiú 4 édesapával elérkezettnek látta az időt, hogy feltegye önmagának és másoknak is a kérdést. Kinek mit jelent, amikor azt mondja apám? És miért akar ugyanolyan, vagy teljesen más lenni saját gyerekeivel, mint az édesapja volt vele?

Apa lesz a Huligán!


szerző:
2016.05.19. 17:20
Apa lesz a Huligán!

Késmárki Zsolt, a Hooligans gitárosa tavaly szeptemberben házasodott össze kedvesével, Eszterrel. Egy rádióinterjúban ma jelentette be Zsolt, hogy gyermeket várnak. De magának az együttesnek is van jó híre: a Hooligans hamarosan megjelenő albumának legelső számát, az Apám című dalt ma mutatták be és a videó klipet is feltöltötték egy videó megosztóra.

APÁK NAPJA: Híres apukák vallanak apaságukról

Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri és a Hooligans-es Endi beszélnek arról, hogy mit kaptak az apjuktól, és éppen ezért mit akarnak tovább adni gyerekeiknek.

Meglestük Tóth Tibi rock barlangját

Az mindig egy érdekes helyzet, amikor egy igazi rocker beenged minket a lakásába. Élve a lehetőséggel, mi szimatoltunk és körbenéztünk a Hooligans gitárosánál.

Story Extra 2016-03-31


szerző:
2016.03.31. 16:55
Miről, mikor és mennyit posztolnak hazánk sztárjai?

Justin Bieber önmagáról, Angelina Jolie gyerekeiről egy filmvetítésen, Leonardo Dicaprio a globális felmelegedésről posztolt utoljára, Jennifer Lawrence az Oscar jelölését köszönte meg, a One Direction pedig saját klipjét osztotta meg.

Ennek a női testrésznek nem tud ellenállni Kiss Endi

Kiss Endi, a Hooligans dobosa, aki saját bevallása szerint egy „törpe, nagy csomó hibával” nemcsak azt árulta el, hogy többször próbálkozott már a többnejűséggel, de az is kiderült, hogy mit néz meg először a gyengébbik nemen.

Kiss Endi nyíltan beszélt fogadalmakról, családról és a Hooligansről

A Hooligans zenekar dobosa az otthonában fogadta a Story Extrát, ahol nyíltan mesélt fogadalmairól, babonáiról és gyönyörű kislányairól. Sőt, azt is elmesélte, hogy miért iszik mindenből pontosan 8 kortyot és miért ücsörög az ajtóban, ha otthon hagy valamit.

Meg lehet mondani ránézésre, hogy ki milyen zenét hallgat?

Nyakunkba vettük a várost a Hooligans két tagjával Tibivel és Zsoltival. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyit változott a zenei ízlés az évek alatt illetve hogy meg lehet-e tippelni ránézésre, hogy ki milyen muzsikát hallgat.

Utánajártunk, hogy mit hallgat Budapest!

Nyakunkba vettük a várost a Hooligans két tagjával, Tibivel és Zsoltival. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyit változott a zenei ízlés az évek alatt illetve hogy meg lehet-e tippelni ránézésre, hogy ki milyen muzsikát hallgat.

Ganxsta Zolee:

Már nem csak Rékasi Károly ismeri Ganxsta Zolee ütésének az erejét. A rapper egy kecskeméti cég karácsonyi buliján az év dolgozójával balhézott össze és eltörte a férfi állkapcsát. A zenész barátai és édesapja szerint az örömittas dolgozó végig beszólogatott a frontembernek és az ütés csak önvédelem volt, de a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz.

KUTYAFÜRDETÉS: Nem mindenki bírja a kiképzést

Ilyen panaszosan még sosem hallottunk kutyát fürdeni. I. Töpörtyű, a Hooligans basszusgitárosának és menyasszonyának közös kedvence elég nehezen viselte a zuhanyrózsa közeledését. Gazdáik szerint ugyan először a szívük szakadt meg érte, de hamarosan rájöttek, hogy ez csupán hiszti.

Tóth Andi minden álma valóra válik

Andi és Csipa még az X-Faktor alatt ismerkedett meg egymással és a két rocker annyira egymásra talált, hogy egy újabb közös fellépés lett a vége, ezúttal azonban az egész Hooligans csatlakozott hozzájuk.

Reflektor 15-03-02


szerző:
2015.03.03. 01:35
Reflektor 15-03-02

Reflektor: Tóth Andi minden álma valóra válik. Robin mindent vitt, és még annál is többet.

Valóra vált Tóth Andi álma


szerző:
2015.02.16. 19:25
Valóra vált Tóth Andi álma

Három másodperc alatt varázsol el bárkit, a színpadra született lány, Tóth Andi. Tizenhat évesen azzal a rockbandával léphetett fel, amit egy évvel ezelőtt a többi rajongóhoz hasonlóan csak a tömegből csodált. Az X-Faktorban Hooligans nótával köszönt be, és azóta is érezni körülötte az elképesztő pezsgést, amit csak egy őstehetség képes kiváltani. Gál Petra riportja.

Zúzós koncert: Tóth Andi és a Hooligans

Három másodperc alatt varázsol el bárkit, a színpadra született lány, Tóth Andi. Tizenhat évesen azzal a rockbandával léphetett fel, amit egy évvel ezelőtt a többi rajongóhoz hasonlóan csak a tömegből csodált. Az X-Faktorban Hooligans nótával köszönt be, és azóta is érezni körülötte az elképesztő pezsgést, amit csak egy őstehetség képes kiváltani. Gál Petra riportja.

Tóth Andi & Csipa duett


szerző:
2014.12.20. 20:55
Tóth Andi & Csipa duett

Hooligans -Játszom
 

Nagykorú lett a Hooligans

A zenekar idén ünnepli 18. születésnapját. Az eltelt évek alatt a fiúk rengeteg közös élménnyel gazdagodtak, erről faggattuk őket.

Tóth Tibit kiszorítják kalapjai a lakásából

A Hooligans gitárosa imádja a kalapokat, már alig fér a lakásában tőlük. A 8:08 – Minden reggel keddi adásába elhozta a kedvenc darabjait. Divatszakértőnkkel és Gyurcsik Tibivel véleményeztük.

Sosem látott huligán titkok és egy fergeteges szuperkoncert

Különleges meghívót kaptunk a Hooligans hagyományos, év végi nagykoncertjére. A Fókusz nem csak a színpadon, hanem még az együttes öltözőjében is folyamatosan forgathatott, ahol kiderült, hogy a huligánoknak tényleg a rock and roll az életfilozófiájuk.

Fókusz 13-12-19


szerző:
2013.12.19. 19:55
Fókusz 13-12-19

Fókusz: Csillogó szemek - Ördög Nóri és Ebergényi Réka életét felforgatta a baba érkezése. Hogyan változik meg a karácsonyuk? Új huligánok - Tibi kávéval, Csipa pedig edzéssel készül a szuperkoncertre. De mit keres a próbán a ByTheWay? A tragédia pillanatai - Először szólal meg a Fókuszban a Rezesova-baleset közlekedési szakértője. Miért kellett négy embernek meghalnia?

Együtt próbál a Hooligans és a ByTheWay

Nem sűrűn fordul elő, hogy a Hooligans tagok betekintést engednek a magánszférájukba. Így ki is használtuk az alkalmat! Belestünk az ország egyik legnépszerűbb rockbandájának dolgos hétköznapjaiba, amikor egyszer csak, váratlanul a ByTheWay is betoppant!

Mészáros János Elek operáról rockra vált?

A Csillag Születik győztese a Hooligans tagjaival egy kicsit belekóstol a rock műfajba. Hogy min is törik a fejüket, az videónkból kiderül!

8:08 – Minden reggel 13-12-17

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz 13-12-10


szerző:
2013.12.10. 20:00
Fókusz 13-12-10

Fókusz: Királyi fogadtatás - Kiesése után Csordás Ákos első útja édesanyjához vezetett. A kórházban azonnal megállt az élet. A végzet asszonya? - Először és utoljára a Fókuszban beszél válásáról Gregor Bernadett volt férje. Kilenc hihetetlen év története. A Hooligans bűvöletében - Megtaláltuk a zenekar legfiatalabb és legidősebb rajongóját.

Muzikális Hooligans rajongók


szerző:
2013.12.10. 19:00
Muzikális Hooligans rajongók

Megtaláltuk a Hooligans legfiatalabb és legöregebb rajongóját! A rockbanda új klipjének címe, a „Mindörökké” jól kifejezi, hogy örök ifjakról van szó.

Fókusz 13-12-06


szerző:
2013.12.06. 19:55
Fókusz 13-12-06

Fókusz: Elindul a nagy tippverseny: ki nyerheti meg az X-Faktort? Mit mond Ördög Nóra vagy a Hooligans? Életveszélyes mutatványokat hajtanak végre, mások épségét is veszélyeztetik. Miért csinálják? Bűnös a fiam! - A pécsi ámokfutó édesanyja nem mentegeti a fiát, csak annyit tud, hogy beteg, de ezt nem vették figyelembe.

Tippverseny X-módra: kik a sztárok kedvencei?

Danics Dóra, Krasznai Tünde, a ByTheWay és Csordás Ákos: az X-Faktor négy muskétása, akik közül csak hárman jutnak majd tovább a finálé hétvégéjére. De vajon kiért dobog a hírességek szíve? Ördög Nóra, Keresztes Ildikó, Nagy Feró és a Hooligans is elárulta, kinek drukkol.

Fókusz 13-12-03


szerző:
2013.12.03. 19:55
Fókusz 13-12-03

Fókusz: Rejtélyes támadás - Szandikát feljelentették, mert bulldogja megharapott valakit. Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője személyes bosszút sejt. Újra otthon - Szabó Ádámot meglepetésbuli és vendégek várták Érden. Kiderül, rendeződik-e végre a fiú magánélete. Kis huligánok - Sosem látott felvételek kerültek elő a Hooligans tagjairól. A vagány zenészek a legféltettebb titkaikat is felfedik.

Legújabb videoklipjében nosztalgiázik a Hooligans

Mindenki volt egyszer gyerek, még a huligánok is. Magyarország egyik legnépszerűbb elektromos rock csapata, a Hooligans retrospektív koncertre készül, ezért visszatekintenek az eddigi 12 évükre.

Portré 13-11-24


szerző:
2013.11.25. 00:30
Portré 13-11-24

Portré: Egy olyan fiatalembert ismerhetnek meg, aki izgul a fellépések előtt, aki sokszor zárkózott, aki megható szeretettel beszél a szüleiről és rossz emberismerőnek tartja magát. Pár éve azt mondta, ő maga a Hooligans. Tóth Tibi a Portré vendége.

A kemény külső csupaszív embert takar

Egy olyan fiatalember, aki izgul a fellépések előtt, aki sokszor zárkózott, aki megható szeretettel beszél a szüleiről és rossz emberismerőnek tartja magát. Pár éve azt mondta, ő maga a Hooligans. A vasárnapi Portréban Tóth Tibi!

Kiss Endi magára tetováltatta a lányai portréját

A Hooligans dobosa úgy döntött, ezentúl egy lépést sem tesz a lányai vagyis a lányai arcképe nélkül.

Fókusz 13-04-23


szerző:
2013.04.23. 19:50
Fókusz 13-04-23

Fókusz: Ásót visz a Laci! - Hogyan született a „Szívós szemű Márta” és a „Szentmihályon presszó lesz”? Mit szólnak az előadók, ha átköltik a dalukat? Varázsvessző? - Vízereket kutattunk Pataky Attila hálójában, két szakember pálcázott, meglepő eredménnyel. Árván maradtak - Meghalt az édesanyjuk, a testvérek az utcára kerültek. Ricsi kollégiumba mehetett, Lali viszont hajléktalan lett.

A leghíresebb és legröhejesebb dalátköltések

Legyen szó magyar, vagy külföldi előadók daláról, teljesen mindegy, sokukat már régesrég átköltötték. A félrehallások vagy szándékos átírások sokszor népszerűbbek, mint az eredeti szövegek.

Kiss Endi megmutatta szerelmeit

A Hooligans dobosa lányaival látogatott el a 8:08 – Minden reggel stúdiójába. A kemény rockker mindig ellágyul lányai társaságában, de szerinte ezzel a heavy metal nagyjai is így vannak, hiszen attól, hogy tetoválása van és zenészként keresi a kenyerét, ő is csak egy szerető apuka.

X-Faktor: Izgalom, döntők, sztárdömping

Tóth Gabi, Takács Nikolas és a Hooligans is színpadra lép a hétvégén, sőt közülük ketten az élő show-ban debütálnak legújabb dalukkal. Mégis, vajon ők kinek szurkolnak, szerintük ki nyeri a tehetségkutatót? Mellettük Presser Gábor és Viva Starr is az esélyeket latolgatta.

Fókusz 12-12-13


szerző:
2012.12.13. 20:55
Fókusz 12-12-13

Fókusz: Esélylatolgatás - Sztárdömping az X-Faktor finisében. Vajon ők melyik versenyzőnek szurkolnak? Szexi kilencvenes - Tele van energiával, pedig 93 éves. A nyugdíjas testépítő, az egykori orvos elárulja, mi a titka. Túl vagyunk rajta? - Frabato szerint tegnap volt a világvége. Az ország legismertebb jósai avatnak be jövőnk titkaiba.

Kis Hegedüs Réka gyermekei apját keresi

A népszerű modell egy szépségversenyen Tóth Tibi oldalán zsűriként bírálta a szebbnél szebb lányokat. A Hooligans gitárosa és a modell, nem egy párként voltak jelen, habár mindketten függetlenek, ráadásul Réka saját bevallása szerint már megérett az anyaságra.

Szirota Jennifer hangja nem ismer határokat

Jennifer nem akart próféta lenni a szülőföldjén, és nem is lett az, de sztár igen! Sőt, még portugálul is megtanult egy dal erejéig. És már csak 1-2 hónap, aztán saját dalaival áll ki a színpadra.

Sztárok az érettségiről: mennyire fontos a papír?

Szirota Jennifer, Bagosi Alexa, a Hooligans együttes tagjai, vagy éppen Bálint Antónia. Van közöttük olyan, aki beérte 8 általánossal és olyan is, akinek még egy diploma sem volt elég.

Fókusz 12-06-29


szerző:
2012.06.29. 20:55
Fókusz 12-06-29

Fókusz: Az igazság pillanata - Keresztes Ildikó csak a Fókusznak mesélt magánélete hullámvölgyéről és a válásáról. A vetkőzés bajnoka - Nagy Sanyi percenként dobja le a ruháját, de nem csak ezért imádják a nők. Unják a banánt? - Kihagyható-e a Királylány egy Hooligans-koncerten, és Pataki Attila meddig tud a kör közepén állni?

Herótjuk van saját slágereiktől?

Unásig ismételt nagy slágerek - a közönség követeli őket, de lehet, hogy a zenekaroknak már herótjuk van a saját daluktól? Mit gondolnak egymás slágereiről az Edda, az Omega, a Neoton Família és a Hooligans tagjai?

Reflektor 12-06-20


szerző:
2012.06.21. 00:00
Reflektor 12-06-20

Reflektor: A sport ereje Erős Antónia és Szellő István szemével. Király L. Norbi tintával köszönti az új családtagot.

Fókusz 12-03-21


szerző:
2012.03.21. 20:45
Fókusz 12-03-21

Fókusz: Börtön után vallomás - Stohl András szabadulása után időt kért, most a legkényesebb kérdésekre is válaszol. Veronika kés alatt - Cristofel addig piszkálta, hogy bevállalta az orrműtétet. Ott voltunk, amikor elaltatták. Legyen valami pezsgés! - A Hooligans Londonban is kiverte a biztosítékot.

Huligánok: négy őrült rocker londoni kalandjai

Ezúttal az angol főváros meghódítására készülnek. A Fókusz elkísérte a Hooligans tagjait londoni túrájukra: felfedezték velük a várost, és forgott a kamera akkor is, amikor megrohanták őket a rajongók.

Kiss Endivel őszintén szexről, rockról, alkoholról

Nem hisz a sztárságban, egyszerű embernek vallja magát, bár életritmusát tekintve, nem úgy él. Kiss Endi, a Hooligans együttes dobosa volt a vendégünk.

Portré 12-03-18


szerző:
2012.03.18. 23:55
Portré 12-03-18

Portré: Imádja a nőket és soha többé nem akar éhezni a háromgyerekes rocker. A Hooligans dobosa, Kiss Endi mesélt a Portréban.

Fókusz Plusz 12-03-03


szerző:
2012.03.03. 19:30
Fókusz Plusz 12-03-03

Fókusz Plusz: A legsikeresebb magyar zenészeket faggattuk arról, hogyan lehet nemet mondani a korlátlan mennyiségű alkoholra, a drogokra, és a rock and roll életforma folyamatos csábításaira. Rakonczay Gábor az eltűnt magyar expedíciósoknak abba a csoportjába tartozik, akik valóban megkerültek. Sok példa volt már ilyenre, de sajnos az ellenkezőjére is.

Sztárok tabuk nélkül pénzről, sikerről és drogokról

Egy lázadó, az élet értelmét kereső nemzedék prófétái, akik művészetükkel, életükkel és halálukkal arra a hiányra hívják fel a figyelmet, amit ma is sokan tévutakon próbálnak bepótolni.

Fókusz 12-01-02


szerző:
2012.01.02. 20:05
Fókusz 12-01-02

Fókusz: Alulmaradt a csatában az alfahím, ráadásul Gergőt egy nő ütötte ki KO-val. Nem hitt benne, Kocsis Tibor mégis megnyerte a versenyt. Meghitt pillanatok családi körben. Sztárok szilvesztere, ahogy csak kevesen láthatják Kiszel Tündét, Benkő Dánielt és a Hooligans-t.

Szilveszter exkluzív a hírességek gyűrűjében

Benkő és Kiszel Tünde házibuliban, a Hooligans, Király L. Norbi és Keresztes Ildikó koncert közben ünnepelt. Az év utolsó napját a Fókusz kérésére videózták végig, a koccintás mellett még üzentek is nekünk.

A huligánoknak helyén van a szíve

November 17-én érkezett a megrázó hír, hogy a Hooligans együttes – ha úgy tetszik – ötödik tagja Sipos Tibor, Cápa meghalt. Csak később derült ki, hogy a 43 éves menedzser halálát szívinfarktus okozta.

Reggeli 11-09-13


szerző:
2011.09.13. 08:35
Reggeli 11-09-13

Ellepték a Reggelit a sztárok: Kiss Ramóna és barátnője az autóversenyzésről, Hajas Laci és Kaszás Géza a Nemzeti Vágtáról, a Hooligans gitárosa pedig újjászületéséről mesélt.

Újraélesztették a Hooligans gitárosát

A Hooligans együttes gitárosához az újságok szerint mentőt kellett hívni, mert eszméletét vesztette. Utánajártunk, mi történt Késmárki Zsolttal.

Stohl ismét tükröt tartott maga elé

Semmi sem volt tabu Stohl András számára, de közönsége sem udvariaskodott. Önként vállalt felvilágosító kampánykörútján már másodszor érkezett Erdélybe a színész-műsorvezető.

Egy kis nosztalgia a Huligánokkal

A 15 éves Hooligans új klippel jelentkezik. Előkerült néhány régi felvétel is róluk, és egy kicsit felelevenítették a múltat.

Kellenek a csúf, gonosz Hókuszpókok!

Vannak, akik meseolvasáskor megszépítik a negatív szereplők rémtetteit, hogy megóvják gyermeküket a szörnyűségektől. Miközben erre egyáltalán nincs szükség, sőt, kifejezetten fontos, hogy a történet végén a gonosz mesehősök elnyerjék méltó büntetésüket.

Reggeli 11-02-02


szerző:
2011.02.02. 08:35
Reggeli 11-02-02

Reggeli: Énekesek lepték el a Reggelit: nálunk jártak a Vastag testvérek és Kiss Endi ,a Hooligans dobosa is.

Tóth Tibi nem szereti a felszínes nőket

A Hooligans szerint a rockerek napjainkban már másért küzdenek, mint régen. Például a pénzéhes nők ellen.

Huligánok lepték el Vastag Csaba öltözőjét

A Hooligans tagjai az idősebb Vastag-fiúnak szurkolnak, és örülnek, hogy az X-Faktor versenyzője az ő dalukkal lépett színpadra.

Kiss Endi egyre csak fiatalodik


szerző:
2010.10.13. 07:30
Kiss Endi egyre csak fiatalodik

A huligán a negyedik X-et ünnepelte, a partira a Reflektor is hivatalos volt.

Példaképeikkel randiztak a faktorosok

A Fókusz Plusz ezúttal négy rendhagyó randevút szervezett le. Négy X-Faktor versenyzőt hoztunk össze a saját bálványával.

Lovagok, csata és rock and roll


szerző:
2010.07.15. 07:30
Lovagok, csata és rock and roll

Ákos és a Hooligans lesznek a sztárvendégei annak a fesztiválnak, amelyet a középkor jegyében szerveznek.

Szerelmek reflektorfényben


szerző:
2010.06.25. 09:00
Szerelmek reflektorfényben

Utánajártunk, miért van az, hogy akik ismertek lesznek, egy idő után szakítanak addigi kedvesükkel...

Horváth Tamást a Huligánok segítették

Elkészült a kiscsillag első lemeze, amelyen a popélet fenegyerekeivel dolgozott együtt.

Fanatikus tornacsuka gyűjtők


szerző:
2010.05.27. 15:33
Fanatikus tornacsuka gyűjtők

Hooligans Tibinél teljes a színkavalkád, Debreczeni Zita szinte csak ezeket hordja. Honnan indult az őrület, kik voltak a legnagyobb divatdiktátorok, és mennyit ér az ország legdrágább edzőcipője, kiderül a Fókusz riportjából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való