KERESÉS search-close

Heti Hetes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Heti Hetes"

Story Extra 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 15:40
Heti Hetes, a 17 évig futó nagysikerű fekete leves

Gálvölgyi János, Bajor Imre, Hernádi Judit, Farkasházy Tivadar, Verebes István és Havas Henrik. A beszélgetőműsor igazi kezdőcsapata, akik mellett kezdetben Csiszár Jenő, majd két évvel később már Jáksó László tűnt fel műsorvezetőként. A politikai aktualitásokat kitárgyaló beszélgetőműsor később rengeteg hírességet ültetett a kerekasztala mellé, és még ennél is több témát tárgyaltak ki.

17 éves a Heti Hetes!


szerző:
2017.11.20. 08:08
17 éves a Heti Hetes!

17 éve indult szárnyalásnak az RTL Klub beszélgetőműsora, aminek kapcsán idén egy múltidéző könyv, a Feketeleves is napvilágot látott. Nosztalgiázz te is Ónodi György, a HetiHetes volt főszerkesztője és  Hajdu Steve párosával!
 

Heti Hetes: ki a legnépszerűbb az asztaltársaságból?

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort az a bizonyos levélíró. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt akkor, hogy Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Kern András szerint Firenzében mindenki magyar

Kern Andrásnak hála hat évvel ezelőtt megtudhattuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Heti Hetes: így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Heti Hetes egyik adásában az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Heti Hetes: Ceglédi „megváncsázta” a hírt

Három évvel ezelőtt az internetadó elleni tüntetésen megrongálták a Fidesz székházát. A Heti Hetes adásában elhangzott hír szerint a kormánypárt szerint többmilliós kár keletkezett, Ceglédi Zoltán úgy érezte, „megint bedobták a fidesz-szorzót”.

Majdnem gyilkosság történt a Heti Hetes stúdiójában?

Papp Réka Kinga nem tett egyebet öt évvel ezelőtt, csak annyit, hogy felmerte hívni Para-Kovács Imrét, akinek a telefonját végül a felesége vette fel. A két nő beszélgetéséből végül egy óriási félreértés adódott, amit majdnem Imre szenvedett el.

Heti Hetes: Farkasházy felesége sikítozott a nászéjszakán

Három évvel ezelőtt Teddy esküvőjéről mesélt a többieknek, később pedig cserére ajánlotta fel feleségét Para-Kovács Imrének. A reakció naná, hogy mindenkit meglepett.

A Heti Hetes rendhagyó adással indult!

Három évvel ezelőtt a humor nagyágyúi az akkor egy hónapja elhunyt kollégájukra és barátjukra, Bajor Imrére emlékeztek. A megható pillanatokban bővelkedő műsor felvételén a Reflektor stábja is jelen volt.

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Kolosi Péter:

Végleges döntés született az RTLII műsorát illetően. Hosszas gondolkodás után úgy határozott a csatorna, hogy a 18 éves Heti Hetes nem forog tovább...

Farkasházy Teddy és az Erzsébet-utalványok esete

A miniszteri rezidencia belsőépítészeti 4 milliárd forintos költsége mindenkit meglepett, ahogyan Teddy-t is az a levél, amit még az ünnepek előtt kapott a minisztériumból és amivel aztán kénytelen volt a postára sietni.

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

Mit tenne Rogán Antal egy igazságszérum hatása alatt?

Egy Fejér megyei laptól többeket elbocsátottak, amiatt, mert Orbán Viktor ünnepi interjújába belenyúltak, így nem azokat a sorokat hozta le az újság, amik valójában elhangzottak a miniszterelnök szájából. Ceglédi Zoltán szerint ez akkor lett volna még érdekesebb, ha a kormány tagjai igazságmondó szérumot szednének. Az újságírónak volt is pár elképzelése arról, mit tenne a kabinetfőnök.

Kuncze Gábor:

Egy internetes oldal lerántotta a leplet arról, miért szexszelnek a párok kevesebbet az ünnepek alatt. Magyar György szerint az év elején ugyanebből az okból kifolyólag magasabb a válások száma is, erről pedig Kuncze Gábornak is eszébe jutott egy történet a '70-es évekből.

Gábor Zsazsa nyomába sem érhetnek a mai celebek!

A 99 éves korában elhunyt magyar származású Gábor Zsazsáról emlékezett meg az asztaltársaság, velős szállóigéit kielemezve. Az eredmény vegyes lett, van, aki szerint a színésznő megrögzött hazudozó, mások szerint inkább a konzervativizmus ékes példája.

Ceglédi Zoltán:

Orbán Viktor évösszegző sajtótájékoztatójáról az RTL Klub híradója is beszámolt, amit a Heti Hetes asztaltársasága ki is értékelt: az elemző szerint az egész "Sorosozással" csupán egyetlen célja van a miniszterelnöknek...

Kuncze Gábor:

Para-Kovács Imre szerint Kósa Lajosból még bármikor lehet köztársasági elnök, Ceglédi Zoltán szerint Schmitt Pálnál már úgy sincsen rosszabb, de szóba került Kiszel Tünde is a jelenlegi államfő mellett.

Ceglédi Zoltán:

Nemrég Kuba előterjesztette azt az elképzelését, miszerint rumban törlesztené az adósságát. Kuncze Gábor szerint jól járnak azok, akiknek tartozik az ország, de a többieknek is eszébe jutott egy-két, az italnak köszönhetően már homályba merült vicces történet, ahogyan az újságírónak is beugrott, hogy mivel fizethetne hazánk.

Heti Hetes 2016-12-25


szerző:
2016.12.25. 22:00
Jáksó László mindent elfelejt, de a karácsonyt azért észreveszi

A Heti Hetes műsorvezetője nem igazán szokott semmit sem megünnepelni, ezért mindenki azt hiszi róla, hogy nem szereti az ünnepeket. Ez persze nincs így, hiszen a karácsony nem róla szól, hanem másokról. Így nem is meglepő, hogy ő is részt vesz a Fókusz adománygyűjtő különkiadásában december 28-án.

Gálvölgyi János tudja, hogyan bukott le Bróker Marcsi!

A színész szerint az idős csaló elfogásában igenis közreműküdütött a kormány, méghozzá nem is akármivel! Kitaláljátok?

Para-Kovács Imre:

Az I. kerületi polgármester lakás jutattási mizériájáhról az egész asztaltársaságnak megvolt a maga véleménye. Köztük is a kritikus és Hajdu Steve érezte a legfelháborítóbbnak a dolgot.

Ceglédi Zoltán:

Az elemzőben a hír hallatán, hogy egy együttlét során 210 kalóriát égettünk el, felmerült a kérdés, vajon miért nem szexszel takarítunk vagy fűtünk? Erről persze Magyar Györgynek is eszébe jutott egy történet, melyben rajta és a feleségén kívül egy szobabicikli is szerepelt.

Heti Hetes 2016-12-18


szerző:
2016.12.18. 22:00
Gálvölgyi János:

A művész elárulta, szerinte mi a legfontosabb az Erzsébet-utalványok kapcsán, illetve, hogy mit is gondol az azokat kísérő levelekről, mindezt persze Teddy sem hagyhatta szó nélkül.

A több szex jobb memóriát eredményez?

Egy tanulmány szerint a gyakori együttlétek segítik a nőket az absztrakt szavak megjegyzésében. A Heti Hetes asztaltársasága ennek a hírnek a hallatán rögtön elkezdte hiányolni Ceglédi Zoltánt, aki ezúttal sajnos távol maradt. Majd Heilig Gábor és Teddy összetűzésén mulattak.

 

Kuncze Gábor eldobná a cella kulcsát?

Egy Sopron közeli kolostorban tartotta meg két napos kihelyezett országgyűlését a kormány, aminek kapcsán a volt belügyminiszter is elmesélte érzéseit a hellyel kapcsolatban és felvázolta, milyen szűk egyszemélyes cellákban alhatnak ott a képviselők.

Hajdu Steve:

Kósa Lajos elárulta, miért nem a posta kézbesíti az ajándék utalványokat a nyugdíjasok számára. Ez a nyilatkozat Hajdu Steve-et és Gálvölgyi Jánost is annyira megihlette, hogy egy jelenetben mutatták be Para-Kovács Imrének és a többeiknek, hogyan is fest, amikor a nyugdíjas megkapja az Erzsébet-utalványt.

Heti Hetes 2016-12-11


szerző:
2016.12.11. 22:30
Ceglédi Zoltán örülne, ha tudná, merre járnak a politikusok

Az újságíró elárulta, hisz abban, hogy a közeljövőben bizonyos technikai okokból kifolyólag pontosan megfogják tudni mondani, hogy melyik politikus hol tartózkodik, így pedig sokkal könnyebb lesz őket megkörnyékezni, ha az ember azt szeretné, hogy csurranjon-cseppenjen neki is valami.

Para-Kovács Imre elárulta, milyen az eredeti Water Willy!

A vízes-vb kabalaállatainak neveit nagy vita övezte a hetekben, így a műsor asztaltársasága is megvitatta, ki mit gondol Water Willy-ről, illetve Lily-ről, akiknek nevét végül a félreértések elkerülése végett magyarosították. Nemcsak Parának, de Hajdu Steve-nek is megvolt a véleménye, ahogyan Ceglédi Zoltán sem rejtette véka alá, ki okolható szerinte az egész ügy miatt.

Kuncze Gábor elmesélte vécés balesetét

Egy felmérés szerint a nők nagyrésze azért dönt párjuk megcsalása melett, mert az nem veszi ki a részét a házimunkából. Erről a volt belügyminiszternek is eszébe jutott egy történet, amiből kiderült bizony sokba kerül, ha Kuncze Gábor segít a házkörül!

A Heti Hetes stúdiójában szükséghelyzet tört ki!

Budapesten nem jövedelmezők a nyilvános illemhelyek, így ezek közül többet bezáratnak. Erről persze mindenkinek eszébe jutott egy sztori, mikor rátört a szükség: Gálvölgyi történetében a libegőé volt a főszerep, míg Hajdu Steve-nél egy üres palack kapott hangsúlyt.

Heti Hetes 2016-12-04


szerző:
2016.12.04. 22:30
Kuncze Gábor zeneiskolai karrierje

A politikusról korán kiderült, hogy nem az énekesi pályát szánta neki a sors, azonban a zongora leckék során elsajátított néhány dolgot, aminek viszont később hasznát vette a Parlamentben.

Teddy:

A honfoglalás 2000 egyesület véleménye a magyar úszó sportág dolgairól több kérdést is felvetett az asztaltársaságban, Ceglédi Zoltán például nem értette, miért nem foglalkoznak a saját dolgukkal, míg Farkasházy Tivadar egy elnevezésen akadt fent.

Ceglédi:

Az újságíró és Para-Kovács Imre megfejtette, miért is olyan praktikus a miniszterelnök futball iránti szeretete, sőt Ceglédi odáig jutott, ebben a megvilágításban ő is ezt a hobbit választaná!

Teddy:

A korrupció ellenes törekvések sikerein jól mulatott az asztaltársaság, bár Ceglédi Zoltán nem értette, miért pont emléktáblával ünneplik az állítólagos diadalt, így ő és Farkasházy Tivadar is talált sokkal jobb módszert minderre.

Kuncze Gábor találkozása Kádárral

Miután egy autós blog összegyűjtötte, mi az, amit semmiképp se mondjunk egy rendőri igazoltatás esetén, az egykori belügyminiszter ennek kapcsán elmesélt egy történetet, egy fiatal politikusról, aki egy átmulatott este után összefutott a szocializmus nagy alakjával...

Heti Hetes 2016-11-27


szerző:
2016.11.27. 22:30
Ki a legnépszerűbb a Heti Hetes asztaltársaságából?

Egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt, Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Pénzért árulni hamisított autogramot?

Hajdu Steve pólóján szereplő autogram gyeremkkori csínytevéseket idézett fel a Heti Hetes asztaltársaságában. Egészen pontosan azokat az alkalmakat, amikor aláhamisították szüleik aláírását a bizonyítványaikba. Sőt, az is kiderült, hogy Gálvölgyi János a későbbiekben is hasznosította ezt a tudását...

Szerelmes levél Rogán Antalhoz


szerző:
2016.11.20. 23:30
Szerelmes levél Rogán Antalhoz

Egy hír szerint a miniszterelnököt kérdezték kabinetfőnőke tevékenységei és kijelentései kapcsán, aminek az lett az eredménye, hogy Orbán Viktor megvédte politikusát. Ez pedig különös módon ihlette meg Ceglédi Zoltánt!

Bepoloskázták a Heti Hetes stúdióját?

Egy amerikai hölgy nem hajlandó harminc napig intim viszonyt létesíteni a férjével, mert az Donald Trumpra szavazott. Miközben Ceglédi Zoltán erről fejtette ki a véleményét, Hajdu Steve talált valamit kollégájánál. 

Ceglédi Zoltán:

Az RTL Klub Híradójából megtudhattuk, van olyan, hogy a politikusoknak halaszthatatlan dolguk akad. Erre hivatkozva kérte a frakcióvezető az újságírókat is, hogy ne zaklassák a képviselőket. Ceglédi Zoltán szerint a politikus ezzel a kérésével ezt árulta el: a miniszterek hazudnak!

Heti Hetes 2016-11-20


szerző:
2016.11.20. 22:30
Mi köze Trump-nak Ceglédi Zoltán frissen mosott ruháihoz?

Váncsa István szerint, ha nem tudnánk semmit az új amerikai elnökről, és csak azokat az európai vezetőket ismernénk, akik támogatják, akkor is minden okunk meglenne, hogy visítva meneküljünk a világból. Mindezt olyan átéléssel mondta, hogy Ceglédi Zoltánnak rögtön eszébe jutott, hol tudná hasznosítani kollégája lelkesedését...

Firenzében is mindenki magyar?


szerző:
2016.11.13. 23:30
Firenzében is mindenki magyar?

Kern Andrásnak hála megtudhatjuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Megcsappant a Heti Hetes asztaltársasága?

Rendkívüli dolog történt a műsorban! Ezúttal csupán hatan osztották meg véleményeiket a közélet történéseiről, majd az is kiderült, hogy Frakasházy Tivadar rettentően hasonlít saját magára.

Kuncze Gábor önmagát nézi a tévében!

Az egykori belügyminiszter elárulta, volt már pár furcsa televíziós megjelenése. Kern András pedig megosztott egy színházi titkott: hogyan lehet az ember egyszerre két helyen.

 Ghaith Pharaon valójában török cukrász lenne?

Váncsa Istvánt gyermekkori szomszédjára emlékeztette a szaúd-arábiai üzletember története, míg Kuncze Gábornak inkább egy részegről szóló vicc ugrott be...

Heti Hetes 2016-11-13


szerző:
2016.11.13. 22:30
Miért gratulált Colleen Bell Gálvölgyi Jánosnak?

Míg Hajdu Steve nem tudta elképzelni, milyen lehet a parlamenti büfé, addig az amerikai nagykövet egy fogadás alkalmával többször is kezet rázott Gálvölgyi Jánossal.

Így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Ceglédi Zoltán:

A Heti Hetes asztaltársaságának arról is meg volt a véleménye, hogy egy angol újságírónő - tanórai keretek között - pornó vetítést javasolt, ugyanis a hölgy szerint a diákok hasznára vállna, ha a tanárok segítségével elemeznék ki azokat.

Miért van szüksége Orbán Viktornak a felcsúti kisvasútra?

Hajdu Steve erre is rájött, a megoldás pedig egészen saját gyermekkoráig vezetett vissza, amikor is még nagyon közel lakott a hortobágyi vasútállomáshoz...

Hogyan lejmol a boltban az angol királynő?

II. Erzsébet először járt szupermarketben! Ceglédi Zoltánnak rögtön az édesanyja jutott eszébe, Para-Kovács Imre pedig azon gondolkodott, mivel fizethetett az uralkodó?

Heti Hetes 2016-11-06


szerző:
2016.11.06. 22:30
Kósa Lajost elrabolták az UFO-k?

A Heti Hetes asztaltársasága szerint a politikus egy intelligens és tiszteletet érdemlő ember volt, majd történt vele valami…

Petőfi Sándor, mint jogkövető forradalmár?

Czeglédi Zoltán elárulta, hogyan kellett volna viselkednie a szabadságharc hősének a kormány mai elképzelései szerint.

Mi köze van Bokros Lajosnak Chewbaccához?

Para-Kovács Imre megtalálta a választ, amiben Czeglédi Zoltán kutyája is a segítségére volt.

Hajdu Steve véleménye a Népszabadság felvásárlásáról

Egészen rajzfilmbe illő a színész elképzelése azzal kapcsolatban, hogy egy Mészáros Lőrinchez közelálló cég hogyan kaparinthatta meg az újságot...

A kutyával még az ágyban is  jobban jár az ember?

A kutyások vagy a macskások szexelnek többet? Nos, a Heti Hetes asztaltársasága kiderítette a választ, sőt újabb kérdést is felvetettek…

Heti Hetes 2016-10-30


szerző:
2016.10.30. 22:30
Mit csinálna Ceglédi Zoltán egy terrorista helyében?

Az újságíró elárulta, ha milliárdos terrorszervezet tagja lenne, ő hogyan települne be Magyarországra.

Para-Kovács Imre felesége meg akarta ölni Papp Réka Kingát?

Az újságírónő telefonon kereste Parát, aki helyett a felesége vette fel a telefont. A téma kapcsán az is kidreült, hogy Ceglédi Zoltán barátnője is féltékeny típus.

Kuncze Gábor parlamenti beszédének különös fogadtatása

A politikus elmesélte, a 2014-es választási beszédében kitért arra, hogy megelégszik az értelmes emberek szavazatával is. Amit hallgatóközönségének érdekes reakciója követett.

Ceglédi Zoltán felvilágosította fiatalabb barátnőjét

Az újságíró bevallotta a korkülönbség okoz némi problémát a kapcsolatukban, de van, amiben a két generáció is egyetért!

Csapatépítő csókok a magyar politikában

A Heti Hetes asztaltársasága megvitatta annak a kínai férfinak az esetét, akinek női alkalmazottjai kénytelenek csókot adni minden nap. Kuncze Gábornak pedig sikerült párhuzamot vonnia az ottani helyzet és a kormányunk között...

Heti Hetes 2016-10-23


szerző:
2016.10.23. 22:30
Ez Ceglédi Zoltán kampányterve az októberi népszavazáshoz

Az újságíró nem éretette a miniszterelnök kijelentését, miszerint lehetett volna még hatásosabban kampányolni a népszavazás kapcsán. Ennek ellenére Ceglédi Zoltánnak is támadt egy-két ötlete...

Mi a közös Orbán Viktorban és Hugh Jackmanben?

Ceglédi Zoltánnak sikerült párhuzamot vonni miniszterelnökünk és a hollywoodi sztár között. Vajon miről lehet szó? Előljáróban csak annyit, hogy köze van hozzá a gardróbjaiknak is...

Rogán Antal a legjobb start up-ot választotta?

Szóba került a helikopterezés, betegszállítás, de még a főzés is. Végül mégis valami teljesen más tényezőnek tulajdonítják a kabinetfőnök sikerének titkát.

A szentesi  vécés néni és a túsztárgyalók esete

A Heti Hetes asztaltársaságának több megoldása is született a szentesi akadálymentesített wc munkaerőhiányára. Hajdu Steve szerint egy ügyfélkapcsolatos kolléga segítehetne, Ceglédi Zoltán azonban teljesen más ötlettel rukkolt elő!

Így csajozik az interneten Kuncze Gábor!

Az egykori belügyminiszter különösképpen próbált levenni egy fiatal lányt a lábáról. Nem mást használt fel hozzá, mint az alaptörvényt!

Heti Hetes 2016-10-16


szerző:
2016.10.16. 22:30
Bajor Imrére emlékezve: Imi és a fogyókúra

A művész úrnak mindenről markáns véleménye volt, amit nem is rejtett véka alá, de mindezt persze megfelelő humorral tette.

Teddy és a szenilitás


szerző:
2016.10.02. 23:30
Teddy és a szenilitás

Farkasházi Tivadarnak ezúttal sikerült egy afrikai államfő és a saját élete között párhuzamot vonni. Ahogyan mindannyiunk felett eljár az idő, úgy nem kivétel ez alól sem egy elnök, sem pedig egy újságírónak!

Teddy szerint Orbán Viktornak csak a foglalkozásával van baj!

Farkasházi Tivadar azt is rögtön megválaszolta, milyen pályát kellett volna választania a miniszterelnöknek! Mi lehet ez? Annyi biztos, Varnus Xavér ebből sem maradhatott ki...

Mi a közös Varnus Xavérban és a NAV-ban?

Nos, azt elárulhatjuk, hogy Gálvölgyi János ugyanolyan érzéseket táplál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal iránt, mint Ceglédi Zoltán Xavér iránt, ha nem engedi befejezni mondandóját. Verekedés a stúdióban?

Farkasházy Tivadar felesége sikítozott a nászéjszakán?

A Heti Hetes adásaiban bármi megtörténhet, a poénok csak úgy röpködnek a levegőben. Két évvel ezelőtt, ezen a napon Farkasházy Tivadar egy igen komoly témába kezdett éppen, a nászéjszakája került szóba, mikor igen mókás színezetet kezdett felvenni a történet.

Farkasházy Tivadar kabalaállatnak állt?

Teddy már sok mindent kipróbálhatott az élete során, ahogyan azt is, milyen érzés lehet egy futball csapat kabalaállatának bőrébe bújni. Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merült fel benne: hogy lehet, hogy még a jelmezben is felismerték?

Felejthetetlen pillanatot szereztek a Heti Hetes tagjai!

Kettő évvel ezelőtt történt, hogy a nyári vakáció után újra induló Heti Hetes már soha többé nem lehetett ugyanaz a formáció, mint a szabadság előtti időkben. Elment Bajor Imre, amit családja, barátai, kollégái és rajongói nem igazán tudtak feldolgozni. A vasárnap esti műsor eddig sosem látott adással várta a nézőket. A Heti Hetes Bajor Imrére emlékezett. Megható pillanatoknak lehettünk tanúi.

Hajdu Steve és a körúti kéregető

A színésztől különös módon kért pénzt egy kisfiú a kutyájával. Hajdu Steve annyira meglepődött, hogy hirtelen nem is tudta, mit kezdjen a helyzettel, mire észbe kapott, egy tapasztalattal gazdagabb, azonban néhány forinttal szegényebb lett.

Ceglédi Zoltán esete a szendvicses lánnyal

A buli utáni másnap írt sms-ek minden baráti társaság poénforrását képezik, lássuk, milyen tapasztalatai vannak a témában Ceglédi Zoltánnak, Para-Kovács Imrének, illetve Jáksó Lászlónak így negyven felett.

Gálvölgyi János és a különös toalett használat

Para-Kovács Imre jelenete egy igazán izgalmas témához vezetett. Valahogy Csonka András neve is felmerült, ám a végeredmény egy bizar befejezés lett. Gálvölgyi János után Ábel Anita is mesélt az illemhelyiségekben szerzett élményeiről.

Csonka Andrásnak üzenete érkezett az Antarktiszról?

A Déli-sarkvidéken felvételt hirdetnek postás munkakörbe. A magas bérezés érdekes gondolatokat eredményezett, de hogy került a képbe Csonka András? A videóból minden kiderül... 

Ezt csinálják titokban adás közben a Heti Hetes tagjai!

Ceglédi Zoltán kezdte a töredelmes vallomást egy nézői észrevétel miatt. Végül azonban nem csak ő ismerte be szokatlan cselekedetét, melyet minden adás elején elkövetnek...

Állati szerelemre derült fény a Heti Hetes műsorában

Ábel Anita különös információkkal szolgált asztaltársaságának. Többen hitetlenkedve fogadták a hírt, miszerint egy nőt egy delfinhez kötnek gyengéd érzelmek, de a részletek igencsak meggyőzőek...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való