KERESÉS search-close

Hernádi Judit

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hernádi Judit"

Színpadon a Menopauza igazi dívákkal

Tallós Rita igazi tabutémáról rendezett színdarabot olyan kiváló színésznőkkel, mint Hernádi Judit, Náray Erika, Szulák Andrea és Tóth Enikő. A darab koreográfusa pedig a testvére, Tallós Andrea.

Szulák Andrea először nekünk mesélt élete legnehezebb időszakáról

Gyermekvállalás betegen? Nem egyszerű kérdés, hiszen sokszor egészséges nők is nehezen esnek teherbe. De mi van akkor, hogyha az orvos kifejezetten azt tanácsolja valakinek, mondjon le születendő gyermekéről!?  Erről is szól az a darab, melynek egyik színésznője is átélte a főszereplő döntésének nehézségeit.

Hernádi Judit fergeteges hangulatot teremtett a Reggeli stúdiójában

A színésznő legutóbb akkor járt a Reggeli stúdiójában, mikor őt választották Psota Irén egyik legméltóbb mai utódjának. Ezúttal pedig zenés estje kapcsán volt Anna és Mariann vendége. 

Hernádi és Kern újra együtt

Semmi nem az, aminek látszik! Erről szól Hernádi Judit és Kern András legújabb előadása. Az összeszokott páros egy szabadszájú, harsány nőt és egy művelt, de meglehetősen cinikus férfit alakít.

Hernádi Judit megdöbbentő vallomása a Reggeliben!

Hernádi Judit nemrég Psota Irén-díjat kapott, amiről a Reggeliben mesélt - utána pedig az iskolai kiközösítésekről volt szó. A művésznő megdöbbentő dolgot mesélt múltjáról!

Hernádi Judit Psota Irén-díjat kapott!

Kilencven jelölt közül idén Hernádi Juditot választották Psota Irén legméltóbb mai utódjának - a megtiszteltetésről a színésznő mesélt nekünk!

Story Extra 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 15:45

Homokszobor a színpadon


szerző:
2017.07.27. 18:45
Homokszobor a színpadon

Ismét rendkívüli színpadképpel várja nézőit a Szegedi Szabadtéri Játékok. Több méter magas homokszobor és homokkal beborított színpad tölti meg a Vízkereszt, vagy amit akartok játékterét. Shakespeare utolsó vígjátékát Alföldi Róbert, Hernádi Judit, Görög László és Bodrogi Gyula főszereplésével pénteken nézheti meg először a közönség.

Újra együtt Hernádi Judit és Görög László!

2003-ban, 12 év után szakított Hernádi Judit és Görög László, hamarosan azonban újra egy színpadon játszanak. Szétválásuk után sem romlott meg kapcsolata a két színésznek, a közelgő közös munkának azonban van egy érdekessége. Kapcsolatuk legelején szintén a színpadon melegedtek össze, egy Woody Allen darab próbái közben. Kérdés, hogy a Vízkereszt, vagy amit akartok próbafolyamata mennyire korbácsolja fel az egykori érzelmeket.

Hernádi Judit mindig kitiltotta a konyhából lányát, Tarján Zsófit

Annak ellenére, hogy édesanyja is egyedül szeret főzni, Zsófi nagyon sokat tanult tőle a főzésről. Egyetlen dologtól félt a Konyhafőnök VIP-ben: le van maradva a többiek rutinjához képest.

Tarján Zsófi: „A legtöbbet akarom magamból kihozni”

Zsófi a Honeybeast zenekar énekesnője, Hernádi Judit színésznő lánya. 19 éves korában költözött el otthonról, tíz éve főz magának és a barátainak. Azt mondja, nemcsak az egészséges étkezés a fontos, hanem hogy az ember közben újabb és újabb dolgokat tanuljon a gasztronómiáról.

Már nem bízik a szerelemben!


szerző:
2016.12.16. 17:37
Már nem bízik a szerelemben!

Hernádi Judit három évtizeden át mindig együtt élt valakivel, ma mégis egyedül lakik. Jelenleg nem is lát esélyt arra, hogy újra elrabolja valaki a szívét. A Jászai Mari-díjas színésznő gyakorlatiasan vélekedett a szerelemről egy interjúban: azt mondta, a szerelmet a természet kizárólag azért találta ki az embereknek, hogy szaporodhassanak. Némi humorral azért hozzátette, van olyan férfi, akivel megosztja ágyát: ez pedig lánya francia bulldogja.

Bajor Imrére emlékezve: Imi és a fogyókúra

A művész úrnak mindenről markáns véleménye volt, amit nem is rejtett véka alá, de mindezt persze megfelelő humorral tette.

Először játszik együtt Hernádi és Jordán

Most először játszik együtt Hernádi Judit és Jordán Tamás. A színidirektor beszélte rá, mégpedig azután, hogy elolvasta a Salamon király szorong című darabot, mert úgy érezte, hogy az egyik szerep kifejezetten Hernádi Judithoz illik. Az előadást nyáron is többször láthatják a Rózsavölgyi Szalonban.

Így köszöntötték Gálvölgyi Jánost a születésnapján

A szerdai előadása után kollégái és családja köszöntötte fel a 68. születésnapját ünnepelő Kossuth- és Jászai Mari-díjas Gálvölgyi Jánost, aki szerint a születésnap egy olyan dolog, amit akkor kéne ünnepelni, ha az ember fiatalodna.

Könnyes köszöntés a színpadon

Csak a Fókusz kamerája lehetett ott, amikor óriási szervezés után születésnapján, lánya és legjobb barátai, igencsak meglepték az ország egyik kedvenc színésznőjét, Hernádi Juditot.

Hernádi Judit szerint részegen semmit sem érdemes megfogadni

A Heti Hetes óta kevesebbet láthatjuk a televízió képernyőjén, de színházban annál többet. Hernádi Juditot a Belvárosi Színházban az előadás előtt értük utol, és többek között arról faggattuk, mit gondol a karikás szemekről és a másnaposságról és persze az újévi fogadalmakról.

Story Extra 2016-01-11


szerző:
2016.01.11. 17:25

Butiquehotel.hu 2016-01-09


szerző:
2016.01.09. 15:30

Butiquehotel.hu 2016-01-02


szerző:
2016.01.02. 15:30

Butiquehotel.hu 2015-12-26


szerző:
2015.12.26. 15:30

Butiquehotel.hu 2015-12-16


szerző:
2015.12.16. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-12-09


szerző:
2015.12.09. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-12-02


szerző:
2015.12.02. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-11-25


szerző:
2015.11.25. 22:00
Butiquehotel.hu 2015-11-25

Talán, ha lennének vendégek, ők megtöltenék a hotelt, az üresen vánszorgó órákat és a kiapadt kasszát. Talán, ha érkezne egy szakértő, ő inspirációval töltené meg a fejeket és új ötletek születnének az üzlet felfuttatására. Talán mindez éppen megtörténik; talán valami más történik, mint ami látszik.

Butiquehotel.hu 2015-11-18


szerző:
2015.11.18. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-11-11


szerző:
2015.11.11. 22:00
Különleges hotel, kiváló színészek, indul a butiquehotel.hu!

Összeköltözött Hernádi Judit és Reviczky Gábor, mégpedig egy különleges hotelbe, ahol még a hálószobatitkoknak is szemtanúi lehetünk ma estétől az RTLII vadonatúj vígjáték sorozatában a butiquehotel.hu-ban.

Fókusz 2015-10-14


szerző:
2015.10.14. 17:25
Fókusz 2015-10-14

Össztűz - Putyin most már Amerikával is egyeztet. Mi a helyzet Szíriában? És hogyan hat mindez Magyarországra? Iskola helyett- Szülők, akik az otthontanulás mellett döntöttek. De mi az előnye vagy épp mi a hátránya, ha a gyerek nem jár suliba? Összeköltöztek! - Hernádi Judit és Reviczky Gábor egy párt alkotnak. Ott voltunk az RTL vadonatúj sorozatának a forgatásán.

ÚJ SOROZAT: Indul a butiquehotel.hu

Abszurd díszlet, kiváló színészek és rengeteg vicces jelenet. Ezek a butiquehotel.hu építőelemei. És hogy mi sül kibelőle? Megtudhatja 22 órától az RTLII-n!

Ott voltunk az RTL vadonatúj sorozatának a forgatásán

Összeköltözött Hernádi Judit és Reviczky Gábor, mégpedig egy különleges hotelbe, ahol még a hálószobatitkoknak is szemtanúi lehetünk ma estétől az RTLII vadonatúj vígjáték sorozatában a butiquehotel.hu-ban.

Szerda este megnyitja kapuit a Butique Hotel

Igazi sztárparádét vonultat fel az RTL II új vígjátéksorozata, a Butiquehotel.hu, amelyben a fiatal tehetségek mellett olyan népszerű színészek alakítják a főbb szerepeket, mint például Hernádi Judit vagy Reviczky Gábor. A szerda esténként jelentkező sorozat színészeit többek között a forgatás kulisszatitkairól faggatta riporterünk.

Hernádi Judit kétszeres anyuka lett

Hernádi Judit kétszeres anyuka lett. A színésznő a holnap este az RTL2-n debütáló butiquehotel.hu vadonatúj vígjáték sorozatnak köszönhetően a 29 éves Zsófi lánya mellé „kapott” egy frissen szálloda tulajdonossá avanzsált fiatal lányt.

Filmes klasszikus a Belvárosi Színházban. A Mindent Éváról Bette Davis főszereplésével lett siker 1950-ben. Színpadon csak ritkán láthatja a közönség ezt a darabot. Az ünnepelt színésznőt Hernádi Judit, a gátlástalan fiatal lányt, Kovács Patrícia játssza.

Pasik! 15-08-29


szerző:
2015.08.29. 06:20
Pasik! 15-08-29

Pasik!, 2. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 15-08-29


szerző:
2015.08.29. 05:55
Pasik! 15-08-29

Pasik!, 1. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Menekülnek Hernádi Judit elől


szerző:
2015.05.04. 19:00
Menekülnek Hernádi Judit elől

Mindenki menekül Hernádi Judit elől – pedig csak egy valaki látja, a volt férje. A Vidám kísértet című legendás darabot vitték ugyanis színre a Játékszínben. Évtizedekkel ezelőtt ez a darab a Vígszínház legendás előadása is volt – akkor Ruttkai Éva és Tábori Nóra játszották a főszerepeket.

8:08 – Minden reggel 15-03-20

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Kopasz lett Hernádi Judit és Vásáry André!

Hogy miért, az kiderült a pénteki 8:08-ban, mint ahogy az is, hogy miért ájult el egyik edzésén Béres Alexandra. S itt volt velünk még Baukó Éva is, aki visszatért a természetességhez. Hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Miért lett kopasz Hernádi Judit és Vásáry André?

A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány különleges kampánnyal szeretné felhívni a figyelmet a betegségben szenvedő gyerekekre, akik nap, mint nap megküzdenek az életben maradásért, mégis sokszor többet mosolyognak a világra, mint az egészséges felnőttek. 

Hernádi Judit nemes ügy mellé állt

Holnap reggel napfogyatkozás lesz, várunk tehát egy csillagászt, aki elmondja, hogy mit is kell látnunk, meg hogy hogyan nézzük, hogy ne legyen bajunk. És itt lesz velünk pénteken a 8:08-ban Béres Alexandra, és Hernádi Judit is.

Velünk történt


szerző:
2015.03.16. 12:27
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Reflektor 14-10-10


szerző:
2014.10.10. 23:35
Reflektor 14-10-10

Reflektor: Hernádi Judit hisz a happy endben, megszületett Béres Alexandra kislánya, Budapesten pedig az évszázad szakácsa járt.

 Hernádi Judit hisz a happy endben

Hernádi Judit szerint életünk legtragikusabb szakaszaiban is szükségünk van a humorra, sőt, éppen ezek azok a helyzetek, amelyeket humor nélkül át sem tudnánk vészelni. A színésznő, aki nemrég veszítette el szívbéli jó barátját és kollégáját, Bajor Imrét, legújabb szerepében egy gyógyíthatatlan beteg dívát alakít.
 

Heti hetes - Bajor Imrére emlékezünk

Heti hetes: Rendhagyó adással jelentkezik a Heti Hetes. A műsornak, amely 1999 óta képernyőn látható, alapító és állandó tagja volt Bajor Imre. A ma esti különleges alkalomra visszatérnek a műsor nagyágyúi, hogy együtt emlékezzenek közelmúltban elhunyt barátjukra. Hernádi Judit, Havas Henrik és Kern András elfoglalja régi helyét Gálvölgyi János, Farkasházy Tivadar és Jáksó László mellett. Imre széken azonban ezen az estén üresen marad. Ónodi György, a műsor főszerkesztője, az elmúlt 15 év Heti Hetes felvételeiből válogatta ki Imre legjellemzőbb megszólalásait. Nemcsak a műsor alapító tagjai térnek vissza, hanem a stúdióban vendégként is számos pályatársat és családtagot láthatunk majd.

Hernádi Judit nem szeret kompromisszumokat kötni

Hernádi Judit egyike azon 8 színésznőnek, aki nemrég Nánási Pál fényképezőgépe előtt állt. A 8:08 - Minden reggel adásában a közös munkáról beszéltek.

Hernádi Judit gyakran összekap a lányával

Hernádi Judit és a lánya sok mindenben hasonlít egymásra, így nem csoda, hogy sokszor össze is zörrennek. Ráadásul Zsófi nem esett messze a fájától, hiszen benne is művészlélek lakozik.

Reflektor 13-10-11


szerző:
2013.10.12. 01:00
Reflektor 13-10-11

Reflektor: Jordán Adél nehéz helyzetbe került. Hernádi Judit gyakran összekap a lányával.

Kern András felhagyott a káros szenvedélyeivel

A 65 éves színész tavaly tavasszal súlyos betegségen esett át, és noha ma már jól van, nem tagadja, hogy az orvosoknak sikerült alaposan ráijeszteniük. Ennek hatására változtatott korábbi életmódján, és felhagyott a káros szenvedélyeivel.

Reflektor 13-10-02


szerző:
2013.10.02. 23:35
Reflektor 13-10-02

Reflektor: Erős Antónia mindennap mesél a gyerekeinek. Kern András felhagyott káros szenvedélyeivel. Anastacia eltávolíttatta a melleit.

2001 legjobbjai: Bajor és Jáksó

Közönségszavazás, vastaps, méltató és büszke heti hetes társak… Havas Henrik a jeles alkalomra hatalmas ajándékot ígért az ő kicsihuszárjának!

Űrhajó-leszállópálya a Móriczon?

Gripenek vásárlása, űrhajó- és villamosközlekedés a Heti hetesben. Kiderült, hogy a budapesti csúcsforgalomban majdnem annyi ideig tart átjutni Budáról Pestre, mint amennyi idő alatt Farkas Bertalan megkerülte a Földet.

Így alakított Heti hetes kormányt Havas Henrik

Mi lenne, ha Havas Henrik hatalomra kerülne? Gálvölgyi sportminiszterként nyalogatná a szemüvegét, Bajornak pedig ír whisky főzőket importálnának a munka érdekében.

Verebes: Fábryt nem Orbán Viktor küldte ránk?

Fábry Sándor szinte egyedül kitette hat másik kollégáját. Még hírre sem volt szüksége ahhoz, hogy történetet történetre poént poénra fűzzön.

Hernádi Judit nem szereti a meglepetéseket

Hernádi Judit sajátos humorával vette le a lábáról Eszményi Viktóriát. A két művésznő hosszú évekkel ezelőtt ismerkedett meg egymással, de a mai napig pontosan emlékeznek az első találkozásukra.

Reflektor 13-04-12


szerző:
2013.04.13. 00:55
Reflektor 13-04-12

Reflektor: Hernádi Judit nem szereti a meglepetéseket. Pataki Zita az esküvőjére készül.

Pasik! 13-01-22


szerző:
2013.01.22. 14:40
Pasik! 13-01-22

Pasik!, 12. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-21


szerző:
2013.01.21. 14:40
Pasik! 13-01-21

Pasik!, 56. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-18


szerző:
2013.01.18. 14:45
Pasik! 13-01-18

Pasik!, 89. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-17


szerző:
2013.01.17. 14:45
Pasik! 13-01-17

Pasik!, 34. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-16


szerző:
2013.01.16. 14:45
Pasik! 13-01-16

Pasik!, 35. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-15


szerző:
2013.01.15. 14:45
Pasik! 13-01-15

Pasik!, 51. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-14


szerző:
2013.01.14. 14:25
Pasik! 13-01-14

Pasik!, 37. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-11


szerző:
2013.01.11. 14:25
Pasik! 13-01-11

Pasik!, 36. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-10


szerző:
2013.01.10. 14:25
Pasik! 13-01-10

Pasik!, 88. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-09


szerző:
2013.01.09. 14:25
Pasik! 13-01-09

Pasik!, 87. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-08


szerző:
2013.01.08. 14:25
Pasik! 13-01-08

Pasik!, 12. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-07


szerző:
2013.01.07. 14:25
Pasik! 13-01-07

Pasik!, 54. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-04


szerző:
2013.01.04. 14:35
Pasik! 13-01-04

Pasik!, 11. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-03


szerző:
2013.01.03. 14:35
Pasik! 13-01-03

Pasik!, 22. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 13-01-02


szerző:
2013.01.02. 14:35
Pasik! 13-01-02

Pasik!, 46. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-21


szerző:
2012.12.21. 14:10
Pasik! 12-12-21

Pasik!, 85. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-20


szerző:
2012.12.20. 14:10
Pasik! 12-12-20

Pasik!, 20. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-19


szerző:
2012.12.19. 14:10
Pasik! 12-12-19

Pasik!, 55. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-18


szerző:
2012.12.18. 14:10
Pasik! 12-12-18

Pasik!, 33. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-17


szerző:
2012.12.17. 14:40
Pasik! 12-12-17

Pasik!, 84. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-14


szerző:
2012.12.14. 14:40
Pasik! 12-12-14

Pasik! 69. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-13


szerző:
2012.12.13. 14:40
Pasik! 12-12-13

Pasik! 49. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-12


szerző:
2012.12.12. 14:40
Pasik! 12-12-12

Pasik! 83. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-11


szerző:
2012.12.11. 14:40
Pasik! 12-12-11

Pasik! 31. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-10


szerző:
2012.12.10. 14:40
Pasik! 12-12-10

Pasik! 82. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-07


szerző:
2012.12.07. 14:40
Pasik! 12-12-07

Pasik!, 81. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-06


szerző:
2012.12.06. 14:40
Pasik! 12-12-06

Pasik!, 41. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-05


szerző:
2012.12.05. 14:40
Pasik! 12-12-05

Pasik!, 66. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-04


szerző:
2012.12.04. 14:40
Pasik! 12-12-04

Pasik!, 32. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-12-03


szerző:
2012.12.03. 14:40
Pasik! 12-12-03

Pasik!, 19. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-30


szerző:
2012.11.30. 14:40
Pasik! 12-11-30

Pasik!, 16. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-29


szerző:
2012.11.29. 14:40
Pasik! 12-11-29

Pasik!, 28. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-28


szerző:
2012.11.28. 14:40
Pasik! 12-11-28

Pasik!, 67. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-10-27


szerző:
2012.11.27. 14:40
Pasik! 12-10-27

Pasik!, 10. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-26


szerző:
2012.11.26. 14:40
Pasik! 12-11-26

Pasik!, 64. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-23


szerző:
2012.11.23. 14:40
Pasik! 12-11-23

Pasik!, 48. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-22


szerző:
2012.11.22. 14:40
Pasik! 12-11-22

Pasik!, 65. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-21


szerző:
2012.11.21. 14:40
Pasik! 12-11-21

Pasik!, 40. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-20


szerző:
2012.11.20. 14:40
Pasik! 12-11-20

Pasik!, 33. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-16


szerző:
2012.11.16. 14:40
Pasik! 12-11-16

Pasik!, 31. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-15


szerző:
2012.11.15. 14:40
Pasik! 12-11-15

Pasik!, 30. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-14


szerző:
2012.11.14. 14:40
Pasik! 12-11-14

Pasik!, 29. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-12


szerző:
2012.11.12. 14:40
Pasik! 12-11-12

Pasik!, 27. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

Pasik! 12-11-09


szerző:
2012.11.09. 14:40
Pasik! 12-11-09

Pasik!, 26. rész - Szituációs komédia Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével, azaz Ernő és Palika mindennapos harca Jucus kegyeiért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való