KERESÉS search-close

Hello Wood

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hello Wood"

Kilátó egy gólya emlékére

Kéményfüst falécekből és kilátó egy elpusztult gólya emlékére – idén 8 installációt készítenek a tokaji Hello Wood építészmustrán, mindet fából. 170 diák tervez, fúr és farag az alkotótáborban, a kész műveket pedig nyolc tokaj-hegyaljai településen állítják majd ki.

Tüzelő lesz a karácsonyfából

Minden eddiginél több karácsonyfát állított idén a Hello Wood. Az építészcsapat öt fenyőinstallációt készített, ezek közül három van Magyarországon, kettő pedig európai városokban. Évek óta segítik így a rászorulókat.

Hello Wood: 30 országból jöttek

Erdei közfürdő, japán faégető műhely, brazil függőágy-tanya - egyebek között ezt készítették fából azok az építészek, akik egy héten keresztül alkothatnak Csórompusztán. Idén 30 országból érkeztek építészhallgatók a Hello Wood nyári táborba. Külföldi sztárépítészek segítették őket az egy hét alatt, idén a letelepedés volt a téma.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való