KERESÉS search-close

Heizler Imre

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Heizler Imre"

Nem várt fordulat a Keresem a családom legutóbbi részében

Nem várt fordulat következett be a Keresem a családom legutóbbi részében szereplő Imre életében. A férfi a műsor segítségével megtalálta nővérét, akitől még csecsemő korában szakították  el. Megható találkozásukat látva Imre fia is jelentkezett a férfinél, újra felvették egymással a kapcsolatot. Vajon lesz-e hasonló szerencséje a műsor mai szereplőjének, Attilának?

Így fogadták egymást a testvérek

Egy ölelésbe sűrűsödött össze 53 év szeretete, fájdalma és hiányérzete. Imre és Ibolya sírva ölelték át egymást... 

53 év után egymás karjaiban a testvérpár – Heizler Imre igaz története

A jó kedélyű Imrét a faluban mindenki szereti, ő az ezermester, akit örömmel hívnak, ha javítani, szerelni, vagy díszíteni kell. Mindeközben a mosolygós férfit belülről hiány emészti: úgy érzi, valaki, pontosabban valakik hiányoznak az életéből. A „Keresem a családom!” stábjához fordult, mert szeretné a testvéreit megtalálni.

Könnyek - Ibolyában feltörtek az emlékek

A testvérpár 53 éve nem látta egymást. Mikor Ibolya meglátja "kisöccsének" fotóját, feltör belőle az elnyomott fájdalom... 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való